Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Εβγαλα τις ζελατίνες απο το κινητό μου αλλα οι φοτο με το ζούμ φαίνονται θολές, ξέρετε μήπως τι μπορεί να συμβαίνει??

Επισης και κατι αλλο!!Για αρχη θα κανω τρεις πληρης φορτισεις-αποφορτησεις??

Edited by alexpapad

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Εβγαλα τις ζελατίνες απο το κινητό μου αλλα οι φοτο με το ζούμ φαίνονται θολές, ξέρετε μήπως τι μπορεί να συμβαίνει??

Επισης και κατι αλλο!!Για αρχη θα κανω τρεις πληρης φορτισεις-αποφορτησεις??

για δοκίμασε λιγο να καθαρίσεις το φακό σου με κανενα πανάκι η οτιδήποτε ..πολλές φορές την εχω πατήσει έτσι .όσο για την μπαταρία εγω τις τρεις πρώτες φορές το άφησα να σβήσει τελείως ..μετά μια φορα την εβδομάδα ..τώρα η μπαταρία κανεί παπάδες ..να φανταστείς γράφω απο το κινητό ενώ εχω να το φορτίσω απο χθες το μεσημέρι :)

για δοκίμασε λιγο να καθαρίσεις το φακό σου με κανενα πανάκι η οτιδήποτε ..πολλές φορές την εχω πατήσει έτσι .όσο για την μπαταρία εγω τις τρεις πρώτες φορές το άφησα να σβήσει τελείως ..μετά μια φορα την εβδομάδα ..τώρα η μπαταρία κανεί παπάδες ..να φανταστείς γράφω απο το κινητό ενώ εχω να το φορτίσω απο χθες το μεσημέρι :)

τις μπαταριες λιθιου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τις αφησεις πληρως να αποφορτιστουν. Επειδη ακριβως ειναι λιθιου δουλεψε το οπως θελεις, αυτα ισχυαν σε παλαιοτερες μπαταριες :) .

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Και ολο και πιο γνωστο το θεμα της οθονης.

http://www.phonearena.com/news/Some-Nokia-N8C7-phones-plagued-by-display-problems_id17364

Λοιπόν δείτε τι μας έρχεται...πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος :D

http://es.nokiamobileblog.com/wp-content/uploads/2011/03/Capturen.png

http://es.nokiamobileblog.com/wp-content/uploads/2011/03/Capturee.png

Και είναι oficial απ'ότι βλέπεται από την ίδια την Nokia....Παίρνω πίσω ότι έχω πει όλο αυτό το καιρό... :D

τις μπαταριες λιθιου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τις αφησεις πληρως να αποφορτιστουν. Επειδη ακριβως ειναι λιθιου δουλεψε το οπως θελεις, αυτα ισχυαν σε παλαιοτερες μπαταριες :) .

το απαγορευεται μην το ξαναπεις. οι μπαταριες λιθιου παρουσαιζουν σημαντικα λιγοτερα φαινομενα μνημης απο οτι ni αλλα αυτο το φαινομενο δεν εχει εξαλειφθει παντελως. καλο ειναι να γινει ενα αρχικο streching στους 3-4 πρωτους κυκους φορτισης δηλαδη ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ. ποτε μα ποτε μην το αφηνεται πανω στην πριζα οταν εχει τελειωσει η φορτιση δεν εχει κανενα νοημα και ισως σας μεγαλωσει το χρονο που χρειαζεται για να φορτισει.

το βιντεο με το pr2.0 πολυ κατατοπιστικο:)

Λοιπόν δείτε τι μας έρχεται...πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος :D

http://es.nokiamobileblog.com/wp-content/uploads/2011/03/Capturen.png

http://es.nokiamobileblog.com/wp-content/uploads/2011/03/Capturee.png

Και είναι oficial απ'ότι βλέπεται από την ίδια την Nokia....Παίρνω πίσω ότι έχω πει όλο αυτό το καιρό... :D

Ηδη στην επισημη ιστοσελιδα τησ νοκια για to Nokia c7 (RM-691) υπαρχει η καινουργια εκδοση για το κινητο Firmware v20.37 με product code 059H0B6 ,, αρα σε λιγεσ μερεσ ελπιζω και σε μασ αφου σχεδον ειναι πανομοιοτυπα κινητα, εχουν παρει και την ιδια 13.016,

το απαγορευεται μην το ξαναπεις. οι μπαταριες λιθιου παρουσαιζουν σημαντικα λιγοτερα φαινομενα μνημης απο οτι ni αλλα αυτο το φαινομενο δεν εχει εξαλειφθει παντελως. καλο ειναι να γινει ενα αρχικο streching στους 3-4 πρωτους κυκους φορτισης δηλαδη ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ. ποτε μα ποτε μην το αφηνεται πανω στην πριζα οταν εχει τελειωσει η φορτιση δεν εχει κανενα νοημα και ισως σας μεγαλωσει το χρονο που χρειαζεται για να φορτισει.

το βιντεο με το pr2.0 πολυ κατατοπιστικο:)

ναι σιγουρα το απαγορευεται ειναι βαρια κουβεντα αλλα αν μη τι αλλο ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του για την φορτιση. Αυτα που ξερω απο φυσικη και απο γνωστες πανω σε αυτον τον τομεα ειναι πως την λιθιου την μπαταρια δεν την αφηνεις να αδειασει πληρως , και την φορτιζεις οποτε θελεις. Οσο για την pr2.0 ας αφησουν τα βιντεο και ας την κυκλοφορησουν επιτελους!!!

Να σας ρωτησω ρε παιδια, με το "κοινωνικα δικτυα" widget αντιμετωπιζετε κανενα προβλημα? δεν αργει πολυ να ανοιξει μηνυματα/Notifications/επαφες και λοιπα μεσα στην facebook/twitter page ?

Oneplus 5 - 128GB

Να σας ρωτησω ρε παιδια, με το "κοινωνικα δικτυα" widget αντιμετωπιζετε κανενα προβλημα? δεν αργει πολυ να ανοιξει μηνυματα/Notifications/επαφες και λοιπα μεσα στην facebook/twitter page ?

Γενικά, εμένα δεν με βολεύει αυτό. Βρήκα μια αρκετά καλή εφαρμογή για facebook μέσα στο ovi store, που λέγεται fb touch. Είναι και πιό γρήγορο από το προεγκατεστημένο! Check it...;)

Γενικά, εμένα δεν με βολεύει αυτό. Βρήκα μια αρκετά καλή εφαρμογή για facebook μέσα στο ovi store, που λέγεται fb touch. Είναι και πιό γρήγορο από το προεγκατεστημένο! Check it...;)

thanks! :) θα το δοκιμασω για λιγες μερες. Το αλλο λαγκαρει απιστευτα!

Εχει κανει κανεις το update για το top Apps ? Εγω το εκανα, μπηκα να δω τα hot HD games , πηγα στην κατηγορια FREE και ενω ειχε μερικα ως FREE οταν πηγαινα για download μου εβγαζε ΑΓΟΡΑ .. wtf?

Oneplus 5 - 128GB

Λοιπόν ΓΑΤΟΝΙΑ του Symbian είρθε η ώρα να δείξετε ότι δεν μασάτε στα Δύσκολα.Η κουλαμάρα που αντιμετωπίζω έχει σχέση με τις ταχείες κλήσεις. Έχω αντιστοιχίσει κάποιες επαφές μου στα πλήκτρα 2,3,5,8,9 και στο 1 τον τηλεφωνητή. Όλα λειτουργούν φυσιολογικά εκτός από τα 2 & 3 που μου βγάζει μήνυμα <<Δεν επιτρέπεται >>:!::mad:

Καμμιά ιδέα του τί μπορεί να συμβαίνει?????:blink::cry:

Nobody's perfect

Πανω στη δευτερη φωτογραφια,δειτε ποσο βγαλμενο ειναι το κατω πλαστικο απ τη θεση του στην αριστερη μερια ! Official photo ειναι αυτη ; :P

Λοιπόν ΓΑΤΟΝΙΑ του Symbian είρθε η ώρα να δείξετε ότι δεν μασάτε στα Δύσκολα.Η κουλαμάρα που αντιμετωπίζω έχει σχέση με τις ταχείες κλήσεις. Έχω αντιστοιχίσει κάποιες επαφές μου στα πλήκτρα 2,3,5,8,9 και στο 1 τον τηλεφωνητή. Όλα λειτουργούν φυσιολογικά εκτός από τα 2 & 3 που μου βγάζει μήνυμα <<Δεν επιτρέπεται >>:!::mad:

Περιεργο...Για αρχη σβησε τα 2 νουμερα που σου βγαζουν προβλημα τα ξανα γραφεις παλυ και τα ξανα βαζεις στηε θεσεις που λες!!!Επισης δοκιμασε το βαζοντας αλλα νουμερα στης θεσεις 2 και 3 και κανε και καμια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τα ξαναλεμε!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

αυτή χρησιμοποιώ κι εγώ και είναι τέλεια. Στο τέλος κάτω δεξιά, υπάρχει η επιλογή "πλήρης ιστοσελίδα" που εμφανίζεται όπως ακριβώς στο pc. Βολεύει πολύ και δεν "φαίνεται" ότι χρησιμοποιείς κινητό (αν για κάποιο λόγο δεν το θέλεις)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Επισης κανε μια δοκιμη αν εχεις αριθμους που ξεκινανε απο 0030 -για κληση απο εξωτερικο- να μην εχει κενο μετα το 0030 και τον επομενο

Δοκιμασε 0030210 και οχι 0030 210

Ενα τετοιο ειχα εγω...

Πανω στη δευτερη φωτογραφια,δειτε ποσο βγαλμενο ειναι το κατω πλαστικο απ τη θεση του στην αριστερη μερια ! Official photo ειναι αυτη ; :P

Και στις 2 το πλαστικό είναι έτσι...ποιος ξέρει μπορεί να έχει σπάσει :P ...

Εξάλλου και οι φωτο να μην ήταν oficial τα ίδια βλέπουμε και στο βίντεο με την παρουσίαση από την Nokia οπότε γιατί να μην είναι αληθινές οι φωτο ;)

έτσι ακριβώς ήταν και το δικό μου και πήγα στη νοκια care και μου άλλαξαν το κάτω πλαστικό. ευτυχώς ήταν στην εγγύηση. πρέπει πολλά ασημί να έχουν αυτο το πρόβλημα.
:respect:

Εμένα, ενώ τις έχω αντιστοιχισμένες όλες, εκτός του 1 φυσικά,

δεν μου εμφανίζει τίποτα, και όταν πάω να τις ξαναπεράσω μου λέει

ότι η επαφή χρησιμοποιείται ήδη!!!

Είχε καιρό να το χρησιμοποιήσω, και μόλις το εντόπισα....

Racing because all other sports require one ball only!

ξέρει κάποιος κάποιο καλό video player για το Ν8;

γιατι το default τι εχει?

Oneplus 5 - 128GB

ξέρει κάποιος κάποιο καλό video player για το Ν8;

ο default παιζει τα παντα και δεν χριεαζεται να του βαλεις αλλον. αν θελεις κατι αλλο υπαρχει ο julyplayer

avi δεν παιζει παντως ο default..ή κανω λαθος??

ναι κάνεις λάθος

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

avi δεν παιζει παντως ο default..ή κανω λαθος??

καλησπερα. οτι avi εχω δοκιμασει τις 5 μερες που εχω το Ν8 τα επαιξε ολα χωρις προβλημα :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...