Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα την πρωτη βδομαδα του μαιου βγαινει η pr 2.0...:)

αληθεια?!?!?!?! επιτελους!! εχουμε κατι επισημο μηπως ή πληροφορια για το ποτε θα ερθει κ απο δω??

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εμείς με το ελληνικό product code περιμένουμε ακόμα την 1.2. Ελπίζω να μην μας αργήσουν τόσο και την 2.0. :worry:

- - - - - - - - - - - -

Η οθονη του ειναι γυαλινη οπως πχ στο iphone4 ή πλαστικη?

Έχει Gorilla Glass, το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό γυαλί που δεν χαράσσεται και πρακτικά αντέχει σε ό,τι κακουχία το υποβάλλεις. :)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Η οθονη του ειναι γυαλινη οπως πχ στο iphone4 ή πλαστικη?

Gorilla glass φιλε μου

Επειδή το πρόβλημα είναι μάλλον έντονο μπορείτε να μου πείτε αν το πάω σε ΝΟΚΙΑ CARE αν θα το φτιάξουν και πόσο θα κοστίσει; Το τηλ είναι αγορασμένο από πλαίσιο 18/12/10

φυσικα και δεν πληρωνεις τιποτα και τα παιδια απο θεσσαλονικη μιλανε για καποιο μαγαζι νοκια με τα καλυτερα λογια (του ευοσμου αν δεν κανω λαθος) αν σε ενοχλει πηγαινε χωρις δευτερη κουβεντα

Καλησπέρα σε όλους τους Nokians...:)

κάτοχος εδώ και 2 μέρες ενός Ν8 (silver white greek product) προσπαθώ ακόμη να το μάθω παρόλο που έχουν περάσει από τα χέρια μου άλλες δύο ΝΟΚΙΑ συσκευές (6290 & 6220). Oι πρώτες μου εντυπώσεις μου είναι αρκετά ικανοποιητικές (χρειάζεται βελτίωση στο browsing και στο flash player). Επίσης κάποιες αρχικές απορίες μου όπως η αυτόματη σύνδεση του wifi λύθηκαν διαβάζοντας το 'Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Platform FAQ' το οποίο είναι πολύ κατατοπιστικό για όσους δεν έχουν μεγάλη εξοικίωση με τη Symbian.

Έχω όμως να ρωτήσω κάτι όσο αφορά τη διαμόρφωση των αρχικών οθονών: γιατί κάποιες εφαρμογές εμφανίζονται απευθείας για τοποθέτηση στην αρχική οθόνη (λίστα widget) ενώ κάποιες άλλες μπορείς να τις επιλέξεις μόνο σαν συντομεύσεις μέσα από το αντίστοιχο widget συντομεύσεις; προφανώς θα πρέπει να μετακινήσεις όποια εφαρμογή θέλεις στη λίστα widget αλλά δε ξέρω πως γίνεται:confused:

Υ.Γ.

1.έχετε να προτείνεται κανένα καλό widget για πρόβλεψη καιρού;

2.Αυτή η κοκκινίλα της οθόνης που παρουσιάστηκε σε ορισμένα Ν8 μήπως φαίνεται στο αναλογικό ρολόι του screen saver πάνω στο μαύρο χρώμα του φόντου γιατί και εμένα μου φαίνεται κάτι σαν σκούρο μπορντώ στο πάνω μέρος του ρολογιού

τελικα την πρωτη βδομαδα του μαιου βγαινει η pr 2.0...:)

Αυτό από πού το διάβασες?

Κι εμείς με το ελληνικό product code περιμένουμε ακόμα την 1.2.

Την 1.2 μη την περιμένεις. Εφόσον δε βγήκε μετά από τόσο καιρό δε πρόκειται.

Έχω όμως να ρωτήσω κάτι όσο αφορά τη διαμόρφωση των αρχικών οθονών: γιατί κάποιες εφαρμογές εμφανίζονται απευθείας για τοποθέτηση στην αρχική οθόνη (λίστα widget) ενώ κάποιες άλλες μπορείς να τις επιλέξεις μόνο σαν συντομεύσεις μέσα από το αντίστοιχο widget συντομεύσεις; προφανώς θα πρέπει να μετακινήσεις όποια εφαρμογή θέλεις στη λίστα widget αλλά δε ξέρω πως γίνεται:confused:

Υ.Γ.

1.έχετε να προτείνεται κανένα καλό widget για πρόβλεψη καιρού;

2.Αυτή η κοκκινίλα της οθόνης που παρουσιάστηκε σε ορισμένα Ν8 μήπως φαίνεται στο αναλογικό ρολόι του screen saver πάνω στο μαύρο χρώμα του φόντου γιατί και εμένα μου φαίνεται κάτι σαν σκούρο μπορντώ στο πάνω μέρος του ρολογιού

καλοριζικο :)

ισως η εφαρμογη που θες δεν εχει widget, δεν εχουν ολες...

το accuweather νομιζω ειναι καλο

ναι εκει φαινεται αλλα αμα δεν σε ενοχλει δεν πειραζει :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

τελικά η κοκκινίλα έχει επίδραση και στο πως φαίνονται και οι φωτογρφίες. Αύριο μετά τη δουλειά βουρ για το νοκια καρε. Έχω παρατηρήσει πάντως πως αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο στα ελληνικά χρώματος μαύρου

τελικά η κοκκινίλα έχει επίδραση και στο πως φαίνονται και οι φωτογρφίες. Αύριο μετά τη δουλειά βουρ για το νοκια καρε. Έχω παρατηρήσει πάντως πως αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο στα ελληνικά χρώματος μαύρου

Μην το λες φιλε...στους περισσοτερους ειναι η κοκκινιλα...Εγω που το ειχα παει σε nokia care για αλλαγη δν μου την αλλα3αν ενω μου ειπαν οτι την αλλαξαν και μου λεγαν και διαφορα του τυπου:Για πες μας ρε φιλε που την ειδες την κοκκινιλα??γτ εμεις δν βλεπουμε και πολυ καλα!!!!Βγηκα επιτοπου απο το μαγαζι και τραβηξα μια φωτο στο σκοταδι σε ανοιχτο χωρο και φαινοταν ολη μωβ,ξαναμπαινω μεσα το βλεπει,περναει και τη φωτο στο pc μονο που εκει φαινοταν κανονικα και τα χασε και δν ειχε τι να πει μετα απο αυτο...Το ξαναπηγα ομως για αλλαγη και οντως αυτη την φορα την αλλαξαν αλλα ειναι παλι ελατωματικη και οσο τους ειπα να το προσεξουν τοσο αυτοι αφησαν δαχτυλιες μεσα απο το γυαλι..:mad::mad: Τεσπα οταν μου δωθει η ευκαιρια να παω για λιγες μερες θεσσαλονικη θα παω Ευοσμο...Μην βιαστεις και πας για αλλαγη...περιμενε λιγο ακομη κατα τη γνωμη μου..

θελω να πω και κατι αλλο που παρατηρησα αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μου:Προχθες ειχα παει μια βολτα απο πλαισιο και κοιτουσα κατι τηλεορασεις και σε μια συγκεκριμενα SAMSUNG LED 42'' ειδα να δειχνει τις γκρι αποχρωσεις μωβ και πολυ εντονα οπως και στο κινητο....

Edited by alexpapad

καλησπερα.στις φωτο που βγαζω,μερικες φορες μου παρουσιαζονται κατι ασπρες κηλιδες! εχει συμβει σε κανεναν σας τετοιο πραμα;μηπως η θηκη σιλικονης φταιει;(γνησια)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

καλησπερα.στις φωτο που βγαζω,μερικες φορες μου παρουσιαζονται κατι ασπρες κηλιδες! εχει συμβει σε κανεναν σας τετοιο πραμα;μηπως η θηκη σιλικονης φταιει;(γνησια)

για δοκιμασε και χωρις την θηκη... μπορει να χτυπα το φλας (οπως σε ενα αλλο παιδι)

Edited by impreza_sti

θελω να πω και κατι αλλο που παρατηρησα αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μου:Προχθες ειχα παει μια βολτα απο πλαισιο και κοιτουσα κατι τηλεορασεις και σε μια συγκεκριμενα SAMSUNG LED 42'' ειδα να δειχνει τις γκρι αποχρωσεις μωβ και πολυ εντονα οπως και στο κινητο....

Το πάνελ της οθόνης του N8 κατασκευάζεται από τη Samsung. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα παρουσιάζουν και άλλα κινητά με AMOLED display της Samsung (http://cisforcoder.wordpress.com/2010/11/20/warning-beware-of-color-banding-on-samsungs-super-amoled-phones/). Μου φαίνεται όμως εξαιρετικά απίθανο να το εμφανίζουν και οι LED τηλεοράσεις, γιατί εκεί έχουμε άλλη τεχνολογία, που δεν διαφέρει και πολύ από την παραδοσιακή LCD (με τη διαφορά ότι το backlight δεν είναι fluorescent light αλλά LED - στις AMOLED από την άλλη δεν έχουμε backlight, κάθε pixel είναι το ίδιο πηγή φωτός). Δεν αποκλείεται όμως, αν το είδες μπορεί και να ισχύει. Αν θέλεις, πες μας τον ακριβή κωδικό του μοντέλου για να το ψάξω.

Το πάνελ της οθόνης του N8 κατασκευάζεται από τη Samsung.

Παρνεις Νοκια και την βλακεια στην κανει η Samsung!:mad:

στο κεντρικο μενου οταν παταω οργανωση για να βαλω σε μια σειρα τα εικονιδια μετα που τελειωνω χαλαει η σειρα που τα ειχα τοποθετησει κατα μια θεση! Συμβαινει και σε κανεναν αλλο ή λετε να εχω προβλημα με καμια εφαρμογη?
[sIGPIC][/sIGPIC]

στο κεντρικο μενου οταν παταω οργανωση για να βαλω σε μια σειρα τα εικονιδια μετα που τελειωνω χαλαει η σειρα που τα ειχα τοποθετησει κατα μια θεση! Συμβαινει και σε κανεναν αλλο ή λετε να εχω προβλημα με καμια εφαρμογη?

Καλημέρα

αυτό συμβαίνει γιατί, κατά τη διαδικασία οργάνωσης, εμφανίζεται επιπλέον ένα εικονίδιο. Το εικονίδιο που σε μεταφέρει πίσω στα προηγούμενα μενού (αυτό με το βελάκι). Έτσι πρέπει να υπολογίσεις ότι τα εικονιδια των εφαρμογών σου θα μετακινηθούν κατά μία θέση αριστερά.

Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

οταν πατας οργανωση σου βγαζει πανω αριστερα το εικονιδιο για να βγαλεις καποια εφαρμογη στον αμεσως προηουμενο φακελο.οποτε οταν τελειωσεις λειπει εκινο το εικονιδιο και χαλαει κατα μια θεση η οργανωση

Μην το λες φιλε...στους περισσοτερους ειναι η κοκκινιλα...Εγω που το ειχα παει σε nokia care για αλλαγη δν μου την αλλα3αν ενω μου ειπαν οτι την αλλαξαν και μου λεγαν και διαφορα του τυπου:Για πες μας ρε φιλε που την ειδες την κοκκινιλα??γτ εμεις δν βλεπουμε και πολυ καλα!!!!Βγηκα επιτοπου απο το μαγαζι και τραβηξα μια φωτο στο σκοταδι σε ανοιχτο χωρο και φαινοταν ολη μωβ,ξαναμπαινω μεσα το βλεπει,περναει και τη φωτο στο pc μονο που εκει φαινοταν κανονικα και τα χασε και δν ειχε τι να πει μετα απο αυτο...Το ξαναπηγα ομως για αλλαγη και οντως αυτη την φορα την αλλαξαν αλλα ειναι παλι ελατωματικη και οσο τους ειπα να το προσεξουν τοσο αυτοι αφησαν δαχτυλιες μεσα απο το γυαλι..:mad::mad: Τεσπα οταν μου δωθει η ευκαιρια να παω για λιγες μερες θεσσαλονικη θα παω Ευοσμο...Μην βιαστεις και πας για αλλαγη...περιμενε λιγο ακομη κατα τη γνωμη μου..

Συμφωνα με σαφεις οδηγιες της Nokia,τις οποιες και ξερουν στα nokia care,οταν το στρογγυλο ρολοι στην προφυλαξη οθονης ειναι το μισο κοκκινο,η οθονη χρηζει αλλαγης. Στανταρντ πραγματα,μην αφηνετε τους ασχετοπουλους ουτε να σας ειρωνευονται ουτε να αμφισβητουν ουτε να εκδηλωνουν ολη την αγνοια τους. Μεχρι το δευτερο χρονο της εγγυησης δικαιουμαστε ολοι να αλλαξουμε την "κοκκινη" οθονη μας οποτε θελουμε. Βεβαια,υπαρχει το ανοητο ρισκο να μας βαλουν αλλη μια "κοκκινη" απ'οτι φαινεται και σε αλλες περιπτωσεις αλλαγης.Θα δουμε στο μελλον,υπομονη λιγο οπως λεει το παληκαρι.

Παιδια προσπαθω να περασω μια εφαρμογη που κατεβασα απο το μαγαζακι και συγκεκριμενα παιχνιδι μεσω ovisuite και ενω λεει μεταφορα μετα βγαζει σφαλμα στο κινητο για το πιστοποιητικο ενω εχω βαλει στις ρυθμισεις να τις περναει ολες και χωρις να ελεγχει για την υπογραφη...Τι συμβαινει?

Παιδια προσπαθω να περασω μια εφαρμογη που κατεβασα απο το μαγαζακι και συγκεκριμενα παιχνιδι μεσω ovisuite και ενω λεει μεταφορα μετα βγαζει σφαλμα στο κινητο για το πιστοποιητικο ενω εχω βαλει στις ρυθμισεις να τις περναει ολες και χωρις να ελεγχει για την υπογραφη...Τι συμβαινει?

τι ακριβως σου βγαζει? προσπαθησε να κανεις sign την εφαρμογη ;)

γεια σας. λοιπον σημερα το πρωι πηγα το κινητο για αλαγη οθονης λογο της κοκκινιλας στην nokia της κιφισιας.ρωτησα το παιδι που δουλευει εκει αν θα μου την αλλαξουν δωρεαν κ η απαντηση του ηταν αυτο δεν το γνωριζω,θα το δουν απο τα κεντρικα τι εχει κ αναλογως την ζημια.του λεω με συγχωρεις απο την στιγμη που εχει την κοκκινιλα πρεπει να την αλλαξεις δωρεαν κ μου ξαναλεει αναλογως τι ζημια εχει.του λεω ρε φιλε η nokia δεν βγηκε κ παραδεχτηκε το λαθος της κ οσα κινητα εχουν αυτη την κοκκινιλα αλαζουν την οθονη δωρεαν?μου λεει ναι αλλα αναλογως τι ζημια εχει...........το κινητο δεν το αφησα γιατι τρελαθηκα με αυτα που ακουσα.μηπως εχω εγω λαθος η αυτος με δουλευει?περιμενω απαντηση απο οποιον ξερει.ευχαριστω

μηπως εχω εγω λαθος η αυτος με δουλευει?περιμενω απαντηση απο οποιον ξερει.ευχαριστω

ηταν νοκια care η νοκια shop? παντως πηγαινετε και σε καποιο αλλο (του φαληρου λενε οτι ειναι πολυ καλο) μερικοι εδω μεσα το αλλαξαν ;)

ηταν νοκια care η νοκια shop? παντως πηγαινετε και σε καποιο αλλο (του φαληρου λενε οτι ειναι πολυ καλο) μερικοι εδω μεσα το αλλαξαν ;)

nokia care ηταν

nokia care ηταν

πηγαινε και σε καποιο αλλο ;) ισως ο τυπος να φοβοταν να στο κανει αμα ηταν και απειρος...

nokia care ηταν

Προφανώς πρόκειται για άσχετο μη επαγγελματία. (ελπίζω να βλέπει, αν και χλωμό το κόβω). Θα σου πρότεινα να πας στο Π.Φάληρο που είναι σοβαροί και ξέρουν το αντικείμενό τους. Είναι μακριά σου βέβαια γι'αυτό πάρε ένα τηλ. πρώτα να σιγουρευτείς ότι έχουν ανταλλακτικά. Σε μισή ώρα θα σε φτιάξουν.

(σόρυ stendor αλλά κάτι τέτοιοι σε βγάζουν από τα ρούχα σου)

Edited by Moralas

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...