Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει καποιος να μου πει, αν εχει καποια μειονεκτηματα σε σχεση με το N82; Με το N82 ειμαι ευχαριστημενος, οποτε αν το N8 δεν υστερει σε κατι απο το N82, τοτε θα το χτυπησω.

Το SAR δε σας ενοχλει; Εχει καλο ακουστικο; Ειναι εξισου ανθεκτικο σε πεσιματα; Τι γινεται με τα μηνυματα και την οθονη αφης; Δεν ειχα ποτε τετοιο κινητο. Ειναι ευκολα;

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορει καποιος να μου πει, αν εχει καποια μειονεκτηματα σε σχεση με το N82; Με το N82 ειμαι ευχαριστημενος, οποτε αν το N8 δεν υστερει σε κατι απο το N82, τοτε θα το χτυπησω.

Το SAR δε σας ενοχλει; Εχει καλο ακουστικο; Ειναι εξισου ανθεκτικο σε πεσιματα; Τι γινεται με τα μηνυματα και την οθονη αφης; Δεν ειχα ποτε τετοιο κινητο. Ειναι ευκολα;

επειδη ειχα το Ν82 και ακομα το εχω το Ν8 ειναι ενα αναβαθμισμενο Ν82.και σαρ εχουν πανω κατω το ιδιο.

@alexpapad ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651199#post2651199

@camoranesi θα πρότεινα να απευθυνθείς σε κάποιο επίσημο service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ρε παιδια εχει βγαλει κανεις ακρη με την μπαταρια..?Παραδειγμα:

Μετα απο την 2ρη πληρη φορτιση εχτες κατα τοις 22:00 παιρνω το κινητο μπαινω internet κατεβαζω παιχνιδια που δν εχουν υπερβολικες απαιτησεις οπως fruit ninja και τετοια...και κατα τοις 4 κατεβαζω το spiderman και το assassin's creed...τα οποια παιζω απο τοις 5 εως τοις 7 οπου το κινητο με χαιρεταει λογω μπαταριας (δηλαδη κοντα στοις 10 ωρες)....Αυτα γινονται χωρις να εχω ενεργοποιησει την εξοικονομηση οποτε δεν πολυασχολουμε...

Σημερα κατα τοις 14:00 παιρνω παλι το κινητο με πληρη φορτιση και του ενεργοποιω την εξοικονομηση απο την πρωτη στιγμη...παιζω παλι τα δυο αυτα παιχνιδια (ασταματητα) μεχρι τοις 18:00 οπου και με καληνυχτει το κινητο γιατι δεν εχει μπαταρια....δηλαδη 4 ωρες περιπου με εξοικονομηση....ειμαι υπερβολικος η απλα υπαρχει θεμα με την μπαταρια μου...?

Ρε παιδια εχει βγαλει κανεις ακρη με την μπαταρια..?Παραδειγμα:

Μετα απο την 2ρη πληρη φορτιση εχτες κατα τοις 22:00 παιρνω το κινητο μπαινω internet κατεβαζω παιχνιδια που δν εχουν υπερβολικες απαιτησεις οπως fruit ninja και τετοια...και κατα τοις 4 κατεβαζω το spiderman και το assassin's creed...τα οποια παιζω απο τοις 5 εως τοις 7 οπου το κινητο με χαιρεταει λογω μπαταριας (δηλαδη κοντα στοις 10 ωρες)....Αυτα γινονται χωρις να εχω ενεργοποιησει την εξοικονομηση οποτε δεν πολυασχολουμε...

Σημερα κατα τοις 14:00 παιρνω παλι το κινητο με πληρη φορτιση και του ενεργοποιω την εξοικονομηση απο την πρωτη στιγμη...παιζω παλι τα δυο αυτα παιχνιδια (ασταματητα) μεχρι τοις 18:00 οπου και με καληνυχτει το κινητο γιατι δεν εχει μπαταρια....δηλαδη 4 ωρες περιπου με εξοικονομηση....ειμαι υπερβολικος η απλα υπαρχει θεμα με την μπαταρια μου...?

4 ωρες συνεχομενες ωρες να παιζεις hd παιχνιδια νομιζω ειναι βαρια χρηση ακομα και με ενεργοποηση εξοικονομοισης. Δεν ειναι κονσολα το κινητο. Για να σου πω την αληθεια βεβαια δεν το εχω δοκιμασει υπο τετοιες συνθηκες αν και παιζω συχνα πυκνα παιχνιδια. Θα σου προτεινα να αφησεις για λιγο τα παιχνιδια και να δουλεψεις ετσι το κινητο να δεις ποσο θα κρατησει.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Η εξοικονόμηση ενέργειας νομίζεις δουλέυει όταν εσύ παίζεις hd παιχνίδια...? HD παιχνίδι σημαίνει cpu και gpu να δουλέυουν στο φούλ, οπότε 4 ώρες είσαι μια χαρά που σου κρατάει.

παιδια καλησπερα,θελω οποιος μπορει να με βοηθησει σε κατι για το ν8,λοιπον ενω κανω disconect στο wifi αυτο συνεχιζει και μου βγαινει συνεχεια μονο του και ενεργοποιητε,αν καταφερω και το κλεισω μετα ανοιγει το wind internet μονο του,το κλεινω και αυτο και ανοιγει παλι το wifi.......παρακαλω αν μπορει καποιος οδηγιες ωστε να εχω και τα δυο αναλογα ποιο χρειαζομαι την καθε φορα να το ανοιγω ,ευχαριστω για τον χρονο σας

παιδια καλησπερα,θελω οποιος μπορει να με βοηθησει σε κατι για το ν8,λοιπον ενω κανω disconect στο wifi αυτο συνεχιζει και μου βγαινει συνεχεια μονο του και ενεργοποιητε,αν καταφερω και το κλεισω μετα ανοιγει το wind internet μονο του,το κλεινω και αυτο και ανοιγει παλι το wifi.......παρακαλω αν μπορει καποιος οδηγιες ωστε να εχω και τα δυο αναλογα ποιο χρειαζομαι την καθε φορα να το ανοιγω ,ευχαριστω για τον χρονο σας

φιλε κατα 99% στο κανει καποια εφαρμογη αυτο.....

και εγω την πατησα ετσι...

δες τι εβαλες προσφατα και πολυ σημαντικο τσεκαρε τα widget σου(αν εβαλες τελευταια κάποια ) και επελεξε απο την επιφανεια εργασιας να ειναι εκτος συνδεσης....sos εδω....!!!!

επισης ΤΣΕΚΑΡΕ ΜΕ ΕΝΑΝ TASK MANAGER τι τρεχει "πισω" στο κινητο.....

πολλες εφαρμογες μενουν ανοιχτες στο παρασκηνιο και ζητανε συνδεση στο ιντερνετ....

αδερφε εχω κανει και αναβαθμιση την τελευταια και εχουν χαθει τα ελληνικα κοινως χαλια το κινητο δυστηχως..... :(, προσφατα εβαλα κατι παιχνιδια εχεις να μου προτεινεις καποιο τασκ,αν και αυριο με βλεπω για νοκια κλαμπ να ερθει στα ισια του οπως πριν ,απλα για να ξερω τι παιζει

αδερφε εχω κανει και αναβαθμιση την τελευταια και εχουν χαθει τα ελληνικα κοινως χαλια το κινητο δυστηχως..... :(, προσφατα εβαλα κατι παιχνιδια εχεις να μου προτεινεις καποιο τασκ,αν και αυριο με βλεπω για νοκια κλαμπ να ερθει στα ισια του οπως πριν ,απλα για να ξερω τι παιζει

δεν ειναι χαλια το κινητο επειδη εχασες τα ελληνικα ! απλα δεν αγορασες ελληνικης αντιπροσωπειας και ειναι λαθος του πωλητη που δεν σε ενημερωσε... στην πρωτη σελιδα εχει οδηγο να τα βαλεις...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

τι έγινε ρε παιδιά με αυτή την αναβάθμιση; κάποιοι λέγανε σε 3-4 μέρες θα την έχουμε και πέρασαν 2,5 βδομάδες και βλέπουμε......!!!Ααααααα ρε Νοκια θα την φας την π@π@ρ@ τελικά που θα πάει!!!!!
frastgr

Βρε παιδία. Διαπίστωσα κατί τρελό σήμερα. Συνήθως δεν το λειτουργούσα το N8 μου σε εξοικ. ενέργειας. Χτές που το έβαλά και απο τότε το κινιτό ανταποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα κ χωρίς τα μικροκολλήματα του (τελείως περιορισμένα) παίζει να ισχύει κατι τέτοιο? αν ναι που μπορεί να οφείλεται? το έχει δοκιμάσει κανείς?

Βρε παιδία. Διαπίστωσα κατί τρελό σήμερα. Συνήθως δεν το λειτουργούσα το N8 μου σε εξοικ. ενέργειας. Χτές που το έβαλά και απο τότε το κινιτό ανταποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα κ χωρίς τα μικροκολλήματα του (τελείως περιορισμένα) παίζει να ισχύει κατι τέτοιο? αν ναι που μπορεί να οφείλεται? το έχει δοκιμάσει κανείς?

Οφείλεται στο ότι όταν ενεργοποιείς την εξοικονόμηση, καταργούνται λειτουργίες όπως 3g, effe θέματος και κάποιες άλλες που δε θυμάμαι, με αποτέλεσμα να είναι πιο "ελαφρύ" το λειτουργικό και να πηγαίνει πιο γρήγορα.

τι έγινε ρε παιδιά με αυτή την αναβάθμιση; κάποιοι λέγανε σε 3-4 μέρες θα την έχουμε και πέρασαν 2,5 βδομάδες και βλέπουμε.

Μην τη περιμένεις. Δεν πρόκειται να βγει για τα ελληνικά.

Δες το xls αρχείο εδώ.

Και ποσα θα πληρωσω εκει;

Κανα 500ρικο νομίζω. το πλαίσιο έχει σίγουρα ελληνικό product code και 470 το χε πριν 2 μερες μεσω ιντερνετ.

Ρε παιδιά υπάρχει κανα ποστ σχετικό με τα σημεία πρόσβασης; οταν θέλω να μπω ιντερνετ (οχι απο wifi) μεσω cosmote ιντερνετ δεν μπορει να συνδεθει, ξερει κανεις τι παιζει;

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

αν κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων χανουμε τιποτα απο τη συσκευη?ενδιαφερομαι να βαλω καποιο mod γιαυτο ρωταω

αν κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων χανουμε τιποτα απο τη συσκευη?ενδιαφερομαι να βαλω καποιο mod γιαυτο ρωταω

Εαν ειναι ελληνικο,λογικα δεν χανεις τιποτα.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

τελικα οντως το μαρκετινκ της νοκια ειναι οτι χειροτερο σε εταιρεια... οχι απλα κακο αλλα αισχρο ! βγαζεις συσκευες με ποσες δυνατοτητες και δεν λες ουτε τις μισες ! απο το HD-Voice στο NFC και τωρα αυτο ! αν καταλαβα καλα λειτουργει στο να ενωνεται με διαφορες συσκευες, ισως σαν το δοντι... και χωρις σχεδον καθολου χρηση μπαταριας !:wacko::X

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εαν ειναι ελληνικο,λογικα δεν χανεις τιποτα.

δεν ειναι ελληνικο γιαυτο φοβαμαι

Όταν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν χάνεις τίποτα από τα δεδομένα τα οποία είναι αποθηκευμένα στην συσκευή σου.

Δεδομένα χάνονται όταν κάνεις hard format στην συσκευή σου. Διάβασε το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Platform FAQ -> Επανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή.

Επίσης ότι μηνύματα αφορούν την αγορά του Ν8 θα μεταφερθούν σε λίγο στο θέμα Αγορά Nokia N8 – Σε ποιό χρώμα και από που;

Καλημέρα σας

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...