GGEORGEG Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Καλημερα :) ''Δεν φορτιζει '' γραφει στην κατασταση μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christy89 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Καλημερα :) ''Δεν φορτιζει '' γραφει στην κατασταση μπαταριας Καλημέρα!:) Ναι το ξέρω αυτό, αλλά το Ideos που έχω γράφει και το ποσοστό στο οποίο βρίσκεται η μπαταρία, πχ 70%! Οπότε έψαχνα μήπως υπάρχει τρόπος να το βλέπω και στο mini χωρίς εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danichro Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Χθες το βράδι πέρασα στο δικό μου Mini το Gingerbread. Για τη διαδικασία κοιτάξτε εδώ. http://droidangel.blogspot.com/2011/05/samsung-galaxy-mini-233-gingerbread.html εχεις καποιο προβλημα με gps, 3g κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokats Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλησπέρα και από μένα. Εγω αντιμετωπιζω ένα πρόβλημα με την αποθήκευση επαφών στη sim. Μπορώ να αποθηκεύσω κάποια επαφή που το όνομα της δεν ξεπερνά τους 6 χαρακτήρες (διαφορετικά μου βγάζει ότι είναι υπερβολικά μεγάλο το όνομα και δεν κανει την αποθηκευση). Μπορώ να αποθηκεύσω με όσους χαρακτήρες θέλω στη συσκευή αλλά όχι στη sim. Δοκίμασα να αποθηκεύσω πρώτα στη συσκευή και μετα αντιγραφή στη sim αλλά τα ονόματα, μετά την αντιγραφή, πάλι ήταν κομμένα στους έξι χαρακτήρες! Να πω ακόμα ότι το προηγουμενο κινητό ήταν και αυτό samsung και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Οποιος ξέρει ας απαντήσει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGEORGEG Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 και σε εμενα το ιδιο κανει με τις επαφες τις sim, αν τις αποθηκευσω στο τηλεφωνο ολα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 καλημερα σας εχω το samsung galaxy mini το αναβαθμησα στην εκδοση 2.3 αλλα βλεπω και παλι δεν υποστηριζει flash player σε ολα τα android κινητα συμβαινει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 καλημερα σας εχω το samsung galaxy mini το αναβαθμησα στην εκδοση 2.3 αλλα βλεπω και παλι δεν υποστηριζει flash player σε ολα τα android κινητα συμβαινει αυτο ? Όχι. Η συγκεκριμένη συσκευή δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει hardwarικά flash player (λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων επεξεργαστή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Καλημερα παιδια. Εχω εδω και μερικες μερες το κινητακι και προσπαθω να το μαθω... Εχω συνδεση cosmote με internet και δεν ξερω πως συμβαινει, αλλα ειμαι συνεχεια συνδεδεμενος στο facebook!!! και πεεεεφτουν τα mb........ ευτυχως που εχω το προγραμμα διαφορετικα θα πληρωνα αδικα λεφτα... Υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω? Στις ρυθμίσεις κινητής τηλεφωνίας έχεις τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις τη σύνδεση στο internet μέσω του provider. Είναι κάτι άλλο που θέλεις να κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 ναι αλλα μετα δεν μπορω να μπω... δηλ καθε που θελω να μπω να το ενεργοποιω και καθε που βγαινω να το κλεινω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 ναι αλλα μετα δεν μπορω να μπω... δηλ καθε που θελω να μπω να το ενεργοποιω και καθε που βγαινω να το κλεινω? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα widget για να απλοποιήσεις τη διαδικασία... https://market.android.com/details?id=net.maicas.android.apnoo&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 σ'ευχαριστω πολυ... το κατεβαζω να δω τι μπορω να κανω με αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGEORGEG Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Καλημέρα!:) Ναι το ξέρω αυτό, αλλά το Ideos που έχω γράφει και το ποσοστό στο οποίο βρίσκεται η μπαταρία, πχ 70%! Οπότε έψαχνα μήπως υπάρχει τρόπος να το βλέπω και στο mini χωρίς εφαρμογή! Καταβασε αυτη την εφαρμογη https://market.android.com/details?id=imoblife.batterybooster&feature=more_from_developer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Εβαλα την 2.3.4 αλλά βλέπω έχει CSC Σερβίας οπότε δεν έχω 3G. Μπορώ να βάλω το CSC της 2.2.1 που έχει EUR και να αφήσω τα υπόλοιπα της 2.3.4 ? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να έχω CSC Ευρώπης για 2.3.4 έκδοση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Εβαλα την 2.3.4 αλλά βλέπω έχει CSC Σερβίας οπότε δεν έχω 3G. Μπορώ να βάλω το CSC της 2.2.1 που έχει EUR και να αφήσω τα υπόλοιπα της 2.3.4 ? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να έχω CSC Ευρώπης για 2.3.4 έκδοση ? Βάλε το multicsc της rom που έβαλες και επέλεξε σαν csc το XEU (αν δεν έχει EUR) και θα είσαι ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Βάλε το multicsc της rom που έβαλες και επέλεξε σαν csc το XEU (αν δεν έχει EUR) και θα είσαι ok. κατέβασα από εδώ: http://droidangel.blogspot.com/2011/05/samsung-galaxy-mini-s5570-original.html και έβαλα το CSC που μου δίνει: (<===) S5570XXKPI PDA file: PDA S5570XXKPI CSC file: CSC S5570SERKPI <===== OPS file: TASS.OPS Android Version: 2.3.4 Gingerbread Build Date: June 02 2011 αυτο το CSC δεν είναι Multi [ *#272*XXXXXXXXXXXX# where X series is your IMEI (show the IMEI with *#06#)] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polas Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Γεια σας και από εμένα! Πήρα εχτές το κινητό από τον γερμανό, αλλά η ασφάλεια της συσκευασίας ήταν κομμένη! Το κινητό βέβαια στο σακουλάκι του, με τις ζελατίνες του κτλ. Στη συσκευασία όμως δεν είχε τα ακουστικά! Είχε κάρτα μνήμης, φορτιστή, καλώδιο για σύνδεση με το pc και μπαταρία. Εσάς είχε hands free ή μου τα φάγανε τα δικά μου;; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abacab Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Μου ηρθε αναβαθμιση συσκευης, εχω το Nokia E52 που ειναι παρα πολυ καλο, σκεφτομαι να το κτυπησω, τα μενου της samsung ειναι ευκολα? υπαρχει αισθητηρας περιβαλλοντος? η οθονη κατω απο ηλιο φαινεται? (μεταξυ αυτου και του Nokia C3-01 ποιο ειναι καλυτερο?) Παράθεση abacab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Γεια σας και από εμένα! Πήρα εχτές το κινητό από τον γερμανό, αλλά η ασφάλεια της συσκευασίας ήταν κομμένη! Το κινητό βέβαια στο σακουλάκι του, με τις ζελατίνες του κτλ. Στη συσκευασία όμως δεν είχε τα ακουστικά! Είχε κάρτα μνήμης, φορτιστή, καλώδιο για σύνδεση με το pc και μπαταρία. Εσάς είχε hands free ή μου τα φάγανε τα δικά μου;; :mad: Οχι ουτε σε εμενα ειχε hands free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfmtr Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Γεια σας και από εμένα! Πήρα εχτές το κινητό από τον γερμανό, αλλά η ασφάλεια της συσκευασίας ήταν κομμένη! Το κινητό βέβαια στο σακουλάκι του, με τις ζελατίνες του κτλ. Στη συσκευασία όμως δεν είχε τα ακουστικά! Είχε κάρτα μνήμης, φορτιστή, καλώδιο για σύνδεση με το pc και μπαταρία. Εσάς είχε hands free ή μου τα φάγανε τα δικά μου;; :mad: Δεν στα έφαγαν το δίνουν χωρίς hands free γιατί το ρώτησα όταν το παρέλαβα και άνοιξα την συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGEORGEG Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Γεια σας και από εμένα! Πήρα εχτές το κινητό από τον γερμανό, αλλά η ασφάλεια της συσκευασίας ήταν κομμένη! Το κινητό βέβαια στο σακουλάκι του, με τις ζελατίνες του κτλ. Στη συσκευασία όμως δεν είχε τα ακουστικά! Είχε κάρτα μνήμης, φορτιστή, καλώδιο για σύνδεση με το pc και μπαταρία. Εσάς είχε hands free ή μου τα φάγανε τα δικά μου;; :mad: Αυτα που εγραψες εχει η συσκευασια,( καρτα μνημησ-καλωδιο φορτιστη κ.λ.π) δεν εχει handsfree , οποτε πηρες το κινητο κομπλε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Καλησπέρα και από μένα. Αναβάθμισα σήμερα το Samsung mini της γυναίκας μας μου με το παρακάτω: S5570XXKPF PDA file: PDA S5570XXKPF CSC file: CSC S5570SERKPF OPS file: TASS.OPS Android Version: 2.3.3 Gingerbread Build Date: May 07 2011 Released: May 31 2011 Το πρόβλημα είναι ότι με Input mode=GMS στις ρυθμίσεις μηνυμάτων στέλνει μηνύματα και οι παραλήπτες βλέπουν ερωτηματικά. Με την επιλογή στο Automatic δεν μπορεί να στείλει Ελληνικά μέχρι 160 χαρακτήρες αλλά πολύ λιγότερο. Έχει κανείς να προτείνει καμία λυση; //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Ποιος είναι ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος για να γίνει root? Ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Ποιος είναι ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος για να γίνει root? Ευχαριστώ. Μέσω του SuperOneClick: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Μέσω του SuperOneClick: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 //dfinikis Thanks. Οποτε δεν μπορω να αποφύγω εγκατάσταση pc sweet και kies στον υπολογιστή μου. Δεν είναι δικό μου. Μια φίλη μου ζήτησε να της αφαίρεσω κάποια πράγματα γιατι είναι αγορασμενο απο αραβική χώρα και έχει η official rom κάτι αποσπάσματα απο κορανι και σαχλαμαρες. Οπότε πρέπει να επέμβω με root explorer για να τα πετάξω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts