Jump to content

dfinikis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dfinikis

  • Ημ. Γέννησης 04/02/1976

dfinikis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Καλησπέρα σε όλους, Πωλείται το Mecool KM6 deluxe, η έκδοση με 4 gb ram και 64gb αποθηκευτικό χώρο, που με συντρόφευε τα τελευταία 2,5 χρόνια, αλλά το αποχωρίζομαι λόγω αγοράς smart TV. Μαζί δίνονται: - Το τηλεκοντρόλ του, - Καλώδιο hdmi (1.5-2m πρεπει να είναι), - Φορτιστής μεταβλητής εξόδου, αγορασμένος από μένα (αξίας 12 ευρώ σν θυμάμαι καλα), γιατί ο δικός του τα κακαρώσε. Το έχω κάνει factory reset και περιμένει τη νέα του οικογένεια! Κόστος: 50 ευρώ Μόνο Αθήνα.

    50 €

    Palaio Faliro - GR

  2. Καλημέρα σε όλους. Έχω νυχτερινό ρεύμα μονοφασικό. Νομίζω ότι η προσφορά που αξίζει να δει κάποιος είναι αυτή της volterra. Με ένα τηλεφώνημα μου δώσανε 0.080 για μέρα, χωρίς νυχτερινά πάγια, με επιστροφή εγγύησης με πάγια εντολή, χωρίς δέσμευση συμβολαίου και μηνιαίο λογαριασμό με δική μου καταμέτρηση στo application τους στο κινητο, αφού μου στείλουν ενημερωτικό sms. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επιπλέον έκπτωση 10% αν ο λογαριασμός πληρώνεται στην ώρα του! ;-)
  3. dfinikis

    Jiayu G3S

    Μακάρι chios να είχα την υπομονή σου, να το παλέψω και εγώ, αλλά βλέπω να το στέλνω πίσω Κίνα για επισκευή (αν επιστρέψει ποτέ!). Εκτός αν γνωρίζει κανείς κάποιον να τα επισκευάζει στην Αθήνα - αλλαγή digitizer. Κίνα αλήθεια έχει στέλει κάποιος για επισκευή; Χρόνος επισκευής; Κάτι που πρέπει να ζητήσω στα ΕΛΤΑ; Το minideal μου έδωσε την παρακάτω διεύθυνση αποστολής: Att:WANG YI Address:RM4M SangDa Garden HuaFaBei Road Shenzhen China, Zipecode is 518028 Telephone number is 18688958253 ΄ Φαντάζομαι στέλνω συστημένο, σε αυτόν τον WANG YI... //dfinikis
  4. dfinikis

    Jiayu G3S

    Καλησπέρα σε όλους, έχω και εγώ το Jiayu G3S και δυστυχώς απο χθες μου κάνει νερά η touch screen. Όλο και πιο συχνά αρχίζει και κάνει τα δικά της, πατιώνται επιλογές μόνες της, χωρίς να ακουμπάω εγώ την οθόνη. Το έχω πάρει από minideals. Τι έχετε να προτείνετε; Επιστροφή Κίνα; Αν ναι, κάτι που πρέπει να προσέξω; Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. :cry: dfinikis :cry:
  5. Έχω βάλει και εγώ την Fla.sh 2.3 πάνω από την KPN και αντιμετωπίζω το πρόβλημα με τα μηνύματα σε Ελληνικά. Όταν είναι στο Input mode = Automatic το ένα μήνυμα χωράει περίπου 70 χαρακτήρες όχι 140 και κάτι. Όταν το Input mode = GSM Alphabet τότε το μήνυμα δεν αναγνωρίζεται από τον παραλήπτη (βλέπει αλαμπουρνέζικα). @Kostas_P74, σου εμφανίζει και σε σένα αυτό το πρόβλημα; Έχει βρει κάνείς κάποια λύση;;; //dfinikis :cry:
  6. Έχει επιλογή η εφαρμογή.. :)
  7. Χρησιμοποιώντας το Titanium Backup έχω καταφέρει και μεταφέρει περισσότερες εφαρμογές στην SD από τι για παράδειγμα με το APP2SD. .. :cool:
×
×
  • Create New...