nikos523 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Αυτη την δοκιμασε κανεις? Φαινεται να εχει γινει σοβαρη δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 με τις rom που αναφερετε πιο πανω περνατε και android 4 ή ετσι ειναι ο σχεδιασμος για να δειχνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) με τις rom που αναφερετε πιο πανω περνατε και android 4 ή ετσι ειναι ο σχεδιασμος για να δειχνει? όχι δεν είναι κάποιο θέμα υπάρχουν αρκετές rom με το Android 4.x έχει δοκιμάσει κανεις αυτήν την rom ? [ROM] CyanogenMod 10.1 [sTABLE: 25.01 / NIGHTLY: --.--] τελικά την πέρασα την rom και είναι παρα πολύ καλή ! Τα αρνητικά που έχει είναι : η camera τραβάει video ανάλυσης 320x240 δεν έχει ραδιόφωνο( δεν έχω κοιτάξει αν μπορώ να το περάσω κάπως) Τα θετικά είναι : πολύ καλή αυτονομία ! εικονα1 εικονα2 πολύ ομαλή καλή διαχείριση ram Android 4.2.1 new* η μπαταρία μου κράτησε τελικά 1 μέρα με 5 ώρες προβολής !!! δεν νομίζω να μου έχει κράτηση κάποια rom 5 ώρες προβολή ! http://img11.imageshack.us/img11/8799/screenshot2013020114285.png Edited February 1, 2013 by ns11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 ειναι ευκολο να βαλετε καποιο λινκ με android 4.x που δουλευει ικανοποιητικα στο κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Έχω επείγον θέμα! Πήγαμε να αναβαθμίσουμε το Recovery στο κινητό φίλου και κολλάει τώρα στην οθόνη όταν ξεκινάει με το Samsung logo. Πρώτα κάναμε το ροοτ όπως είναι στον οδηγό και μετά φλάσαρα το recovery-clockwork-5.0.2.6-galaxyace-fix χωρίς να βγάλει κάποιο error. Και εκεί κόλλησε το κινητό στην αρχική οθόνη. Καμιά ιδεά; Δοκιμάσαμε να βγάλουμε μπαταρία 3-4 φορές αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Έχω επείγον θέμα! Πήγαμε να αναβαθμίσουμε το Recovery στο κινητό φίλου και κολλάει τώρα στην οθόνη όταν ξεκινάει με το Samsung logo. Πρώτα κάναμε το ροοτ όπως είναι στον οδηγό και μετά φλάσαρα το recovery-clockwork-5.0.2.6-galaxyace-fix χωρίς να βγάλει κάποιο error. Και εκεί κόλλησε το κινητό στην αρχική οθόνη. Καμιά ιδεά; Δοκιμάσαμε να βγάλουμε μπαταρία 3-4 φορές αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Μπαίνει σε recovery ή download mode ???? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Μπαίνει σε recovery ή download mode ???? Σε recovery όχι. Το download mode είναι αυτό που γράφει μέσα σε ένα κουτάκι ARM9 κλπ? Αυτό το βλέπουμε αν πατήσουμε αλλιώς το Volume button στην εκκίνηση. EDIT: Αν εννοείς την οθόνη που γρ'αφφει Downloading, μπήκαμε και εκεί. Μετά τι κάνουμε; Edited February 1, 2013 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Σε recovery όχι. Το download mode είναι αυτό που γράφει μέσα σε ένα κουτάκι ARM9 κλπ? Αυτό το βλέπουμε αν πατήσουμε αλλιώς το Volume button στην εκκίνηση. EDIT: Αν εννοείς την οθόνη που γρ'αφφει Downloading, μπήκαμε και εκεί. Μετά τι κάνουμε; Αφού μπαίνει σε download mode , πέρασε ένα official firmware με odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Αφού μπαίνει σε download mode , πέρασε ένα official firmware με odin . Κατέβασα το τελευταίο official 2.3.5 firmware και από Odin το 3.0.7 και 1.85. Ενώ έχω περάσει το Kies και πρέπει να έχει σωστά τους drivers, το Odin βρίσκει το κινητό (βγάζει ένα κουτάκι με ένα port), τικαρω το PHONE, επιλέγω το firmware και τίποτα δεν γίνεται μετά το Start. Είναι θέμα drivers ή χρειάζεται κάποιο έξτρα αρχείο να επιλέξω με το Odin? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Κατέβασα το τελευταίο official 2.3.5 firmware και από Odin το 3.0.7 και 1.85. Ενώ έχω περάσει το Kies και πρέπει να έχει σωστά τους drivers, το Odin βρίσκει το κινητό (βγάζει ένα κουτάκι με ένα port), τικαρω το PHONE, επιλέγω το firmware και τίποτα δεν γίνεται μετά το Start. Είναι θέμα drivers ή χρειάζεται κάποιο έξτρα αρχείο να επιλέξω με το Odin? How to Install the Official Stock Firmware on Samsung Galaxy Ace S5830 Using Odin Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 :):) Το σώσαμε τελικα! Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που βοήθησαν με τις ιδέες τους. Τελικά σε άλλο PC με XP, με άλλο καλώδιο και αφού πέρασα μετά το KIES και τους Samsung drivers, το κινητό αναγνωρίστηκε και έγινε το φλάσάρισμα. Το κουλό είναι ότι bootare και εκεί που περίμενα να είναι όλα σβησμένα, είδα ως wallpaper το προηγούμενο που είχε βάλει το παιδί με δική του φωτό. Πώς γίνεται να την κράτησε μετά το φλασάρισμα; Πάντως τσέκαρα και είναι η τελευταία έκδοση όπως έπρεπε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Αν κανω αναβαθμιση OTA χανω κατι ? Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Αν κανω αναβαθμιση OTA χανω κατι ? Δεν νομιζω να υπαρχει OTA αναβαθμιση για το ace. Με kies μπορεις να κανεις και δεν χανεις τιποτα. Βεβαια πριν και μετα απο καθε update καλο ειναι να τα σβηνεις ΟΛΑ (wipe), αλλα αυτο ειναι δικο σου θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Δεν νομιζω να υπαρχει OTA αναβαθμιση για το ace. Με kies μπορεις να κανεις και δεν χανεις τιποτα. Βεβαια πριν και μετα απο καθε update καλο ειναι να τα σβηνεις ΟΛΑ (wipe), αλλα αυτο ειναι δικο σου θεμα. Σωστα,δεν υπαρχει ΟΤΑ, και φυσικα θα τα σβησεις ΟΛΑ γιατι μετα η επομενη ερωτηση σου θα ειναι "γιατι αργει,γιατι λαγκαρει".Βεβαια οπως σου ειπε και ο nikos523 ειναι δικο σου θεμα;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Γεια θελω να μαθω αν υπαρχει καμια εφαρμογη στο μαρκετ που να εχει ρολοι με κλειστη οθονη δλδ να φαινεται η ωρα ενω το κινητο ειναι σε stand by λειτουργια!!!?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Γεια θελω να μαθω αν υπαρχει καμια εφαρμογη στο μαρκετ που να εχει ρολοι με κλειστη οθονη δλδ να φαινεται η ωρα ενω το κινητο ειναι σε stand by λειτουργια!!!?????? Δεν ειμαι σιγουρος αλλα δες την: Digital Alarm Clock-Free Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 τη βρηκα κανει σιγουρα με σβηστη την οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Για εφαρμογες android συζηταμε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erip04 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 καταρχήν καλησπέρα, εξερευνώντας το κινητό μου και προσπαθώντας να κάνω χώρο στην μνήμη της συσκευής μου, έκανα διαγραφή δεδομένων των επαφών μου (οι επαφές μου ήταν αποθηκευμένες μόνο στο τηλέφωνο) και έτσι τις έχασα όλες... υπάρχει περίπτωση να μπορώ να τις ανακτήσω... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Καλημέρα, Μπορεί να προτείνει κάποιος μια GB rom ελαφριά και αν γίνεται και με δυνατότητα OC? Προσπάθησα να βάλω την Jellybean του Nathan αλλά κολλάει στο logo στην αρχή... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 καταρχήν καλησπέρα, εξερευνώντας το κινητό μου και προσπαθώντας να κάνω χώρο στην μνήμη της συσκευής μου, έκανα διαγραφή δεδομένων των επαφών μου (οι επαφές μου ήταν αποθηκευμένες μόνο στο τηλέφωνο) και έτσι τις έχασα όλες... υπάρχει περίπτωση να μπορώ να τις ανακτήσω... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αυτο εχω δει αλλα δεν το εχω δοκιμασει, ριξε μια ματια https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.undelete&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλημέρα. Εδώ και περίπου 10 μερες, κάτι τρέχει με τη μπαταρία του κινητού. Απο 100% φορτισμένη φτάνει στο 4%, στο άψε σβήσε. Με 2-3 κλήσεις 10λεπτες και υποψία 3G! Παίζει αποκλειστικά θέμα ζωής μπαταρίας ή μπορεί να είναι κ θέμα λειτουργικού; Απο τη στιγμή που το Beautiful Widgets έκανε κάτι updates σύμβαινει αυτό..Δε ξέρω αν έχει κάποια σχέση, δλδ να τρέχει κάτι συνέχως που να μη μπορώ να δώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Το ίδιο έγραψα λίγο πίσω. Δοκίμασε πρώτα επαναφορά, αν δεν γίνει τίποτα πέρνα μια στοκ με οντιν (εκτός αν είσαι σε στοκ) και αν δεν γίνει τίποτα αγοράζεις νέα μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Μαλιστα. Σε στοκ ειμαι ηδη. Επαναφορα πως γινεται και τι χανω απο data? Ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsifvitsos Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 καλησπερα πια custom rom μου προτεινεται να βαλω στο ace GT-S5839i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts