dimitrisOS Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 OK ευχαριστω πολυ ! Θελω να ρωτησω πως μπορω να κρατησω ενα αρχειο back up τις εκδοσης αυτις που εχει τωρα το κινητο απο μον του και μετα να το πηραξω . πουχου με το blade ειχα βαλει το CWM και απο εκει εκανα back up & restore και αλλα εγω στο ace υπαρχει κατι αντισοιχο ; μηπως αυτο ενωειτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3766436#post3766436 Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
md703 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Μόλις πριν από λίγο έλαβα κανονικά ενημέρωση, μέσω kies, για τη 2.3.5 Συγκεκριμένα: 2.3.5 S5830XWKS2 2.6.35.7-PERF-CL639836 root@DELL122#1 GINGERBREAD.BOKS3 Δε ξέρω τι σημαίνει το κάθε τι, όντας λίγο άσχετος, αλλά καταλαβαίνω ότι πλέον δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία. Το κινητό είναι Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 τέλεια ! εμενα δεν μου έχει έρθει ακόμα μάλλον επειδή δεν τόχω πάρει από κοσμοτέ :\ οποτε σε δυο εβδομάδες θα μου έρθει όπως είχε γίνει και με την 2.3.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Μόλις πριν από λίγο έλαβα κανονικά ενημέρωση, μέσω kies, για τη 2.3.5 Συγκεκριμένα: 2.3.5 S5830XWKS2 2.6.35.7-PERF-CL639836 root@DELL122#1 GINGERBREAD.BOKS3 Δε ξέρω τι σημαίνει το κάθε τι, όντας λίγο άσχετος, αλλά καταλαβαίνω ότι πλέον δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία. Το κινητό είναι Cosmote τέλεια ! εμενα δεν μου έχει έρθει ακόμα μάλλον επειδή δεν τόχω πάρει από κοσμοτέ :\ οποτε σε δυο εβδομάδες θα μου έρθει όπως είχε γίνει και με την 2.3.3 Τι παίζη θα γίνει νομιμη αναβαθμιση του στα 2.3.5 ; Εγω το πηρα απο την vodafone . Εχω και μια απορια το συνδεσα στο pc μου και μου εβγαλε σγαλμα συνδεσης με υπολογιστη γιατι ; μηπως θελει να κατεβασω τιποτα ; αυτο το κιες ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
md703 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 (edited) Χρειάζεσαι το kies για να έχεις τους drivers που χρειάζεται το PC Κατά τα άλλα δε μπορώ να εντοπίσω κάποια διαφορά με τη 2.3.3 που είχε το κινητό όταν το αγόρασα... Edited November 19, 2011 by md703 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Χρειάζεσαι το kies για να έχεις τους drivers που χρειάζεται το PC Κατά τα άλλα δε μπορώ να εντοπίσω κάποια διαφορά με τη 2.3.3 που είχε το κινητό όταν το αγόρασα... Κάνε μου μια χάρη λίγο. Πατα *2767*4387264636# και πες μου τι λέει. (το pcode συγκεκριμένα με ενδιαφέρει) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
md703 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Τα παρακάτω: [1]Sellout SMS : OFF [2]Pcode:GT-S5830OKACOS [3]Mode : Prod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Τα παρακάτω: [1]Sellout SMS : OFF [2]Pcode:GT-S5830OKACOS [3]Mode : Prod cosmote ειναι ¨Π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Τα παρακάτω: [1]Sellout SMS : OFF [2]Pcode:GT-S5830OKACOS [3]Mode : Prod Ευχαριστώ! Ήθελα απλά να σιγουρευτώ ότι είναι της cosmote :) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Παιδιά τα φώτα σας έχω περάσει την the myth ext4 με partition σε 8αρα sd fat ext 4 ext4 και Linux swaps όλα καλά ώρες ώρες τρώει κάτι κολιματα άστα να πάνε έχει γίνει πολύ αργω ξέρει καποις κατι τα φώτα σας παρακαλώ :) Edited November 20, 2011 by markosm711 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 ρε παιδιά όταν ανοίξετε το τηλέφωνο και κάνετε slide για να ξεκλειδώσει παρατηρείτε μια καθυστέρηση (ελλάχιστη μεν αλλά σπαστική) και καρέδιασμα της μπάρας που κάνουμε το slide? όσο είχα την Froyo δεν το είχε κάνει ποτέ .... με την 2.3.3 και την 2.3.5 το αντιμετωπίζω ... πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται ..... συμβαίνει και σε εσάς ? :O μόλις έδειχνα το ace σε ένα φιλαράκι που μόλις το έχει πάρει .. φοράει πάνω την 2.3.3. τέτοια καθυστέρηση και καρέδιασμα στην μπάρα που κάνουμε slide δεν υπάρχει .. είναι αμμεσότατη η ανταπόκριση του κινητού. εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό ? γιατί παρατηρείται μετά από αναβάθμιση Rom ? :O Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondasrules Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Τι παίζη θα γίνει νομιμη αναβαθμιση του στα 2.3.5 ; Εγω το πηρα απο την vodafone . Εχω και μια απορια το συνδεσα στο pc μου και μου εβγαλε σγαλμα συνδεσης με υπολογιστη γιατι ; μηπως θελει να κατεβασω τιποτα ; αυτο το κιες ; file kai mena vodafone eine to ace den mou to anagnorise .perasa meso odin to 2.3.5 alla pali ta idia .meta evala to kinito se allo pc kai to anagnorise kanonika .opote kane mia dokimi se allo pc i kane uninstall to kies kai ksana pernato!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Χρειάζεσαι το kies για να έχεις τους drivers που χρειάζεται το PC Κατά τα άλλα δε μπορώ να εντοπίσω κάποια διαφορά με τη 2.3.3 που είχε το κινητό όταν το αγόρασα... και που θα τα βρω αυτα ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosjilo13 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 δεν μου λειτουργει το screen capture στο samsung galaxy ace . Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 δεν μου λειτουργει το screen capture στο samsung galaxy ace . Οκ, σε κανέναν με 2.3.5 αλλά μην κάνεις συνεχόμενα posts λέγοντας το ίδιο :) Δεν γίνεται πλέον έτσι, αλλά δυστυχώς δε γνωρίζω αν και πως γίνεται πλέον... Όταν κάποιος μάθει, θα μας το πει ;) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takinio1 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Υπαρχει τροπος να γυρισουμε στην μαμισια εκδοση ,γιατι το κινητο κολλαει σβηνει,εχω την KPO ενω πριν ειχα 2.1 COS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Εγώ χρησιμοποιώ μήνες το shootme απο το μάρκετ για ss Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosjilo13 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 ευχαριστω πολυ sorry για τα πολλα post . και παλι ευχαριστω. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takinio1 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Μια βοηθεια παιδια ,εβαλα την ΚS2 πανω απο την kpo ,ανοιγει το κινητο αλλα μολις το ξεκλειδωνω μου λεει αναγκαστικο κλεισιμο,ηπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης οδηγος εγκαταστασης .Μηπως με wipe data γινει κατι ,και πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
md703 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Από το site της samsung. http://www.samsung.com/gr/support/mobilesoftwaremanual/mobilesoftwaremanual.do?page=MOBILE.SOFTWARE.MANUAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Από το site της samsung. http://www.samsung.com/gr/support/mobilesoftwaremanual/mobilesoftwaremanual.do?page=MOBILE.SOFTWARE.MANUAL Τι θέλει να πει ο ποιητής; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Τι θέλει να πει ο ποιητής; τι καινούριο έχει το κίες 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Καλησπέρα αδέρφια :) ξέρει κάποιος τι διαφορές μπορεί να έχουν αυτές εδώ οι ROMs (http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=115:samsung-flashes&catid=55:samsung&Itemid=82) από αυτές του sammobile.com; Και των δύο sites δεν είναι stock roms? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
md703 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Τι θέλει να πει ο ποιητής; Απάντησα στο φίλο που ρωτούσε που θα βρει το kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosk1 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 παιδες μια ερωτηση..περασα την the myth..οταν βγαζω την sd το κινητο δεν ανοιγει πραγμα το οποιο σημαινει οτι χρειαζεται την sd γιατι μαλλον η the myth και τα παντα ειναι εκει...οταν βαζω την sd ολα λειτουργουν..ειναι λογικο η μηπως εχω κανει βλακεια εγω?τι πρεπει να κανω η' δε γινεται να ανοιγει το κινητο σε μενου χωρις την sd?εχω κολλησει τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts