Jump to content

[Modding] Motorola DEFY

bomber21

Recommended Posts

Δημ.
Δεν αλλάζει τίποτα στις οδηγίες εγκατάστασης.
  • Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημ.
Δεν αλλάζει τίποτα στις οδηγίες εγκατάστασης.

Ευχαριστώ πολύ

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg
Δημ.
Και έχουμε και επίσημη CyanogenMod 7.1 final stable, μπορείτε να την κατεβάσετε απο εδώ η απο τον ROM Manager.

Ωραίο νεο,ευχαριστω...

Sent from my MB525

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2
Δημ.
Την πέρασα και εγώ την stable Cyanogen! Πρώτη custom που βάζω στο κινητό και μετά από stock froyo, η διαφορά ήταν τεράστια! Κανένα πρόβλημα, μέχρι τώρα! Κατά την αρχική εγκατάσταση, έκανα κάπου μια πατάτα και κόλλησα σε boot loop, αλλά χάρη στις οδηγίες των παιδιών εδώ μέσα, το έλυσα τελικά το πρόβλημα! Thanks! :)
Δημ.
Από την RC1.5 έχει αρκετές, όπως νέο WiFI driver, νέο lockscreen, και διάφορα άλλα που δε θυμάμαι.

το θέμα ειναι από RC1.5 με τελευταια nigthlies αν αξίζει παραπάνω ή το ίδιο και το αυτό; γιατι στα τελευταια nigthlies ειχε προστεθει και η νεα μορφη κλειδωματος ακομα, κανεις που να μεταπηδησε να μας πει εντυπώσεις;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Δημ.
το θέμα ειναι από RC1.5 με τελευταια nigthlies αν αξίζει παραπάνω ή το ίδιο και το αυτό; γιατι στα τελευταια nigthlies ειχε προστεθει και η νεα μορφη κλειδωματος ακομα, κανεις που να μεταπηδησε να μας πει εντυπώσεις;

εγω εβαλα απο 111002 nightly περασα την επισημη............................................. ΤΙΠΟΤΑ να αλλαζει!!!!

βεβαια με 15ωρες μονο test...

OnePlus 5t
Δημ.
Την πέρασα και εγώ την stable Cyanogen! Πρώτη custom που βάζω στο κινητό και μετά από stock froyo, η διαφορά ήταν τεράστια! Κανένα πρόβλημα, μέχρι τώρα! Κατά την αρχική εγκατάσταση, έκανα κάπου μια πατάτα και κόλλησα σε boot loop, αλλά χάρη στις οδηγίες των παιδιών εδώ μέσα, το έλυσα τελικά το πρόβλημα! Thanks! :)

πώς ακριβώς το έλυσες? έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και καιρό...

Δημ. (edited)

Καλησπέρα παιδια.Πάω να περασω την custom froyo JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_PDS03C_USAJRDNFRYORTCEE_P016_A016_HWp3_Service1FF.sbf και οταν κανει εκ΄κιννηση δεν μπορώ να κάνω τίποτα, αφού δεν δουλεύει τίποτα απο την οθόνη αφής.Μήπως δεν είναι η σωστή custom rom αυτή που εχω εγκαταστησει;

Πάω να κάνω υποβάθμιση σε 2.1 custom rom και όταν ολοκληρωθεί δεν δείχνει τίποτα η οθόνη, ότι και να κάνω.Κάποιοα λύση για custom rom;

Edited by george cc
george cc
Δημ.

τι εννοεις λεγοντας custom rom?μαλλον τα εχεις μπερδεψει....η 179-02 ειναι η επισημη ελληνικη φρογιο...δεν ειναι custom.πως πηγες να την περασεις? και κατι ακομα downgrade σε 2.1 δεν μπορεις και δεν υπαρχει λογος να κανεις.ξαναφλασαρε με rsd την ελληνικη φρογιο.

Sent from my MB525 using Tapatalk

Δημ.
εχω βαλει την rom liquidarc του jboogie3.Πως μπορω να βαλω το ραδιοφωνο χωρις ακουστικα,υπαρχει τροπος?
Δημ.
εχω βαλει την rom liquidarc του jboogie3.Πως μπορω να βαλω το ραδιοφωνο χωρις ακουστικα,υπαρχει τροπος?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1142929

κοιτα εκει αν και για μενα χωρις τα ακουστικα να το παιζουν κεραια δεν εχει καλη ληψη

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg
Δημ.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1142929

κοιτα εκει αν και για μενα χωρις τα ακουστικα να το παιζουν κεραια δεν εχει καλη ληψη

πολλοί το γράφουν αυτό και μου φαίνεται περίεργο γιατί και αμπελόκηπους που μένω αλλά και ωρωπό που έχω εξοχικό οπότε είμαι θεωρητικά μακριά από κεραίες παίζει καμπάνα το ράδιο χωρίς ακουστικά στην αθήνα χωρίς τίποτα άλλο κάποιες φορές σε κάποιους σταθμούς αν δε παίζουν πολύ καθαρά αρκεί να κολλήσεις το πάνω μέρος κάπου η κάποιες φορές να το περιστρέψεις και να πετύχεις το σωστό σημείο αλλα εδω αθήνα πιάνω τελεια τα πάντα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Δημ.

Παιδιά καλησπέρα.

Ήθελα να απεγκαταστήσω μερικές εφαρμογές συστήματος απ το Defy μου με την original 2.2(cardiotrainer πχ.) και είδα κάποιες εφαρμογές φαντάσματα που δεν καταλαβαίνω.

Έχουμε και λέμε:

ArcPhotoworkshop

ArcVideoEditorLite

esmusica

GOTV_Altitude

hiphopofficial

KPT(Kodak)

revolver(TV)

truecountry

Ξέρετε κάτι??

Δημ.
τι εννοεις λεγοντας custom rom?μαλλον τα εχεις μπερδεψει....η 179-02 ειναι η επισημη ελληνικη φρογιο...δεν ειναι custom.πως πηγες να την περασεις? και κατι ακομα downgrade σε 2.1 δεν μπορεις και δεν υπαρχει λογος να κανεις.ξαναφλασαρε με rsd την ελληνικη φρογιο.

Αυτή πέρασα την 179-02 και δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αφού εχει κολλήσει στην αρχική οθόνη αναμονης.Την πέρασα με rsd lite, με τις οδηγίες που δίνονται εδώ (ξεζιπάρισμα και επιλογή του .sbf).Το έχω κάνει πολλές φορές και δεν βγάζω άκρη.Καμια λύση;

george cc
Δημ.
Καλησπερα σε ολους. Χτες εβαλα την CM7 RC1.5 Ολα καλα αλλα αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το messaging 2.3.5 Συγκεκριμενα οταν ανοιγει η εφαρμογη στο "Προς" δεν εχει επιλογη να επιλεξω επαφη. Δοκιμασα εκανα "clear data" αλλα τα ιδια. Υπαρχει λυση γι' αυτο?
Δημ.
handcent η gosms

GoSMS χρησιμοποιω και ειναι οκ. Τελικα ειναι υπαρκτο το προβλημα με το messaging σε ολες τις CM7?

Δημ.
GoSMS χρησιμοποιω και ειναι οκ. Τελικα ειναι υπαρκτο το προβλημα με το messaging σε ολες τις CM7?

εχεις δίκιο!!!:O

και εμένα το ιδιο κανει η stock εφαρμογή "μηνύματα" :confused:

(έχω την stable έκδοση)

OnePlus 5t
Δημ.

Πλάκα πλάκα δεν έχω ιδέα, πάντα χρησιμοποιώ το HandCent. Δε δοκίμασα την stock ούτε για χαβαλέ!

Δημ.

εμενα κατι τετοιες μμικρολεπτομερειες με κρατησαν(προς το παρον) μακρια απο τη cm7 και τωρα εχω κολησει με τη Galnetmiui:

-εφαρμογη για τα μηνυματα(μια χαρα ειναι της miui-δεν χρειαζεται να κατεβασεις αλλη απο το μαρκετ)

-Τ9 dialer(νομιζω μεγαλη ελλειψη της cm7 και δεν μπορω να καταλαβω το λογο)

-εξαιρετικος music player της miui

-η miui ειναι full customize....ρυθμιζεις τα παντα οπως τα θες εσυ(εχω βαλει τη lockscreen απο sense 3.5-απλα κορυφαια)

-πολυ ωραιος browser

φυσικα επειδη στηριζεται στη cm7 ειναι γρηγορη και smooth.

Δημ.
Καλησπερα σε ολους. Χτες εβαλα την CM7 RC1.5 Ολα καλα αλλα αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το messaging 2.3.5 Συγκεκριμενα οταν ανοιγει η εφαρμογη στο "Προς" δεν εχει επιλογη να επιλεξω επαφη. Δοκιμασα εκανα "clear data" αλλα τα ιδια. Υπαρχει λυση γι' αυτο?

Αν γράψεις τα πρώτα γράμματα της επαφής θα στα βγάλει λογικά,δεν είναι πρόβλημα μάλλον,απλά αλλαγή.

Sent from my Defy.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2
Δημ.
για το Htc ime γραφει οτι δεν ειναι flashable zip που σημαινει πρεπει να το ξεζιπαρεις και να το κανεις εγκατασταση απο την καρτα σαν απλη εφαρμογη!!

για το swype κανονικα επρεπε να το βλεπεις!

Ξεθάβω παλιό post τώρα, αλλά επειδή ψάχνω τρόπο να το δούμε. Με τον τρόπο αυτό, από αυτό το link, δεν εγκαθίσταται το swype στην stable CM. Βγάζει ένα σφάλμα για τον τρόπο που δημιουργήθηκε το αρχείο κτλ. Από το site του swype αν κατεβάσουμε την beta και κάνουμε την διαδικασία, δεν έχει ελληνικά... Ξέρει κανείς άλλο τρόπο;;

Thanks! :D

Δημ.

Καλημέρα σε όλους. Πήρα και εγώ το Defy και θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικα με το πώς μπορώ να μεταβώ στη recovery. Rootαρα το κινητό με το superoneclick κατεβάζω το clockwork rom flashαρω τη recovery αλλά μετά δεν μπορώ να μπω σε recovery menu. Κλείνω το κινητό μετά πατάω το πλήκτρο down volume και το κουμπί ενεργοποίησης και μου βγάζει ένα τριγωνάκι με ένα θαυμαστικό και απο δίπλα ένα ανθρωπάκι android. Αν μπορεί κάποιος να Helpάρει λίγο την κατάσταση...???

Υ.Γ. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!

...:::Joe:::...