Jump to content

sstavros1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About sstavros1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sstavros1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. πατας ταυτοχρονα volume + - προσεχε μοναχα να εχεις παρει backup πριν κανεις wipe data κτλ,διαφορετικα δεν θα ανειξει το κινητο και θα μπλεξεις.
  2. εχω βαλει την rom liquidarc του jboogie3.Πως μπορω να βαλω το ραδιοφωνο χωρις ακουστικα,υπαρχει τροπος?
  3. εκανα flash me rsd αυτο JRDNEM_U3_3.4.3-11_BLUR_SIGN_SIGNED_USA to firmware για ευρωπη μου εβγαζε eror.Meta εκανα restore την froyo 2.2 που ειχα κανει buckup στην sd card.Tωρα μπαινω στο market και δεν κατεβαζει κανενα προγραμμα ,δειχνει το βελακη να κατεβαζει και σταματαει.Τι φταιει?
  4. ok.Προσπαθησα να σβησω το προηγουμενο μηνυμα για να μην εχω συνεχωμενα μηνυματα αλα δεν τα καταφερα.Εχω περασει cyanoged mod7 σε μοτορολα defy σαν βαση χρησειμοποιησα την froyo 2.2.Το μονο που δεν μου αρερεσει και θελω να το αλαξω ειναι το ημερολογιο,θελω να αλαξω την εμφανιση του,το backround να το κανω μαυρο και τα νουμερα λευκα.Οποιος γνωριζει κατι ας απαντησει.
  5. Υπαρχει ρυθμιση για a-gps? Ναι φιλε περασα την τελευταια εκδοση.Ελυσα και το προβλημα με Νavigon moυ εκανε fc,το wifi νομιζω ειναι προβλημα τοu defy γιατι και με την oficial rom αποσυνδεονταν τακτικα,αλλες φορες δεν συνδεονταν καν.Αυτο που κανω εγω ειναι το εξης,κλεινω το ρουτερ και το ανοιγω παλι.Ανοιγω το wifi του defy kαι συνδεεται κανονικα,τωρα δεν ειναι λυση αυτη αλλα απο το τιποτα,μεχρι να μας βρει τη λυση η μαμα motorola θα παιδευτουμε λιγο. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  6. Σημερα περασα την cyanogen7 με τις οδηγιες του demolition22, ολα καλα.ευχαριστω παιδια
  7. Οταν θέλω να κάνω φλας τo firmware το βάζω στον υπολογιστή η στο κινητό;
  8. εχω την 2.2 χρειαζεται να φλασαρω ρωμ
  9. xαιρετε παιδια θελω να κανω buckup την οriginal rom με το clockwork γινεται με ασφαλεια?
×
×
  • Create New...