Jump to content

dimosab

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dimosab's Achievements

  1. Και σε μενα τα ιδια κανει ειμαι με την τελευταια εκδοση Α13. Το προβλημα δεν ειναι της συσκευης μας αλλα της google μιας και δοκιμασα αποστολη χαρτη και σε ενα Oppo με Α13 και σε αυτο και ενω ερχεται το notification δεν ανοιγει η διαδρομη παρα μονο το google maps. Εχει αναφερθει στην google λογικα θα το φτιαξουν σε καποιο update. https://support.google.com/maps/thread/235598439
  2. Το μονο που ισως να γινεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος ειναι να ξανακανουν αδιαβροχοποιηση για το ip το οποιο εδω δεν γινεται και εννοειται η γνησιοτητα της μπαταριας. Αλλα λιγα ποστ πιο πανω ενας φιλος εδωσε ενα site το οποιο ειναι επισημος συνεργατης της OP και πουλαει γνησια ανταλλακτικα της. Ισως τωρα με την διαμαχη που εχει η OP με την Nokia να ετοιμαζεται να βγει εντελως απ την Ευρωπη και να εδωσε ανταλλακτικα σε καποιον συνεργατη για να καλυψει τους υπαρχοντες πελατες της.
  3. Οχι, τελικα δεν ειναι της OnePlus. Ειναι αυτονομο site. Το domain του ειναι το sparepartservice.shop απλα εχει subdomain το oneplus.sparepartservice.shop το οποιο μπερδευει. Εχει επισης το επισημο logo της OnePlus και παραπλανει επισης. Τελος αν πατησεις πανω στο logo σε κανει re-direct στο oneplus.com γι αυτο μαλλον μπερδευτηκε και ο φιλος και νομιζε οτι ειναι επισημο. Μπορει και να ειναι δεν ξερουμε τι deal μπορει να εχει κανει με OnePlus. Το πιθανοτερο παντως ειναι να μην ειναι μιας και οσο και να εχω ψαξει η OnePlus δεν δινει ανταλλακτικα εκτος OnePlus.
  4. Φιλαρακι εισαι πρωτος. Εγω που το κοιταγα δεν βρηκα οτι η OP δεινει ανταλλακτικα γι αυτο και ακολουθησα την ροτα να το στειλω Πολωνια με ολα τα επακολουθα. Δυστυχως σημερα το παραλαμβανω με aftermarket μπαταρια που εβαλα στο παρακατω μαγαζι για οποιον ενδιαφερεται: https://www.cell-phones.gr/mpataria-blp759-oneplus-8-pro-original-bulk Θα το τεσταρω και αν μου κανει νουμερα τοτε θα παραγγειλω απο OP που ποσταρες. Και παλι σε ευχαριστουμε πολυ για το ποστ.
  5. Αξιζει η αναβαθμιση απο Android 11 σε 13? Τοσο καιρο το εχω σε 11 γιατι μολις ειχε βγει το 12 το περασα και ηταν τοσο χαλια που καπακια το γυρισα σε 11 και απο τοτε εχω παραμεινει σε αυτο πολυ ευχαριστημενος.
  6. Δυστυχως μονο με root μπορεις να δεις με ακριβεια το battery health του OP8 Pro. Σαν εναλλακτικη με σχετικα ακριβεις ειναι το accubattery app.
  7. Καλησπερα και παλι. Κανεις εδω σε μη Ευρωπαικο OnePlus 8 pro δεν εχει αλλαξει μπαταρια?
  8. Παιδες καλησπερα. Εχω το IN2020 αγορασμενο απο Κινα. Τα εχει παιξει η μπαταρια. Πηρα μια aftermarket απο ali αλλα δεν επαιξε σωστα. Η ctdi δεν μου αλλαζει μπαταρια επειδη δεν ειναι ευρωπαικη η συσκευη. Ψαχνομαι να δω τι θα κανω. Προφανως πρεπει αναγκαστικα να αγορασω aftermarket γιατι απο Oneplus δεν παιζει να μου την αλλαξουν. Εχει κανεις σας αλλαξει μπαταρια με aftermarket που να του εχει δουλεψει σωστα και αν μπορειτε στειλτε μου link απο που την αγορασατε. Επισης αν καποιος εχει αλλαξει μπαταρια κατευθειαν σε καποιο service καταστημα Αθηνα και εχει καλη εμπειρια ας μου πει να το παω, το προτιμω απ το να αγορασω απ εξω.
  9. dimosab

    Oppo Find X3 Neo

    Update: Καλησπερα παιδια. Ακομα τζιφος με την Cosmote. Με εχουν κανει μπαλακι. Το θεμα μου ειναι ανοιχτο απο τις 21-12-2022!!! και ακομα δεν εχω καταφερει να μιλησω με τεχνικο. Χτες με τα πολλα ειχα επικοινωνια με καποιον υπευθυνο του τηλεφωνικου και μου ειπε να περιμενω 2 μερες να το δει ο ιδιος προσωπικα με το τεχνικο τμημα. Για να δουμε τι θα γινει. Εγω θα το παω μεχρι τελους, δλδ αν δεν μου ενεργοποιησουν τα Wifi Calling και VoLTE θα ζητησω εγγραφως να μου απαντησουν καταληκτικα και επισημα οτι δεν το κανουν για χ,ψ,ζ λογους και μετα θα απευθυνθω σε ΕΕΤΤ με καταγγελια μηπως και βρω το δικιο μου. Ειναι πραγματικα απαραδεκτο εν ετει 2023 να σου λενε οτι συσκευη Ευρωπαικη 5G ready να μην παιζει υπηρεσιες 4G!!!. Εχει καλεσει καποιος απο εσας στην Cosmote για το ιδιο θεμα. Αν δεν το εχετε κανει, καντε το μπας και ακουστουν οι φωνες μας. Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.
  10. dimosab

    Oppo Find X3 Neo

    Καλημερα στην παρεα, χρονια πολλα και καλη χρονια. Να ξερετε οτι ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με την Cosmote. Το εχω κυνηγησει πολυ το θεμα εχοντας πολλαπλες επικοινωνιες με δαυτους απο το 1st level αλλα με τιποτα δεν κανουν το θεμα escalate. Τους εχω ζητησει παρα πολλες φορες να μιλησω με τεχνικο 3ου επιπεδου και να γινει manual registration της συσκευης μου για τα VoLTE, Wifi Calling στον IMS αλλα τπτ. Θα το παω μεχρι τερμα. Ειναι απαραδεκτο εν ετη 2023 και εφοσον το 4G υπαρχει πανω απο 10ετια με καλυψη στην Cosmote σχεδον 100% τα τελευταια 6 χρονια να σου λενε οτι η οποια πιστοποιημενη σε ευρωπαικα δικτυα 4G και πανω συσκευη οτι υπαρχει θεμα συμβατοτητας και απλα να αφηνουν τους πελατες τους ξεκρεμαστους. Παρακαλω και στα υπολοιπα παιδια που εχουν Oppo Find X3 Neo να ανοιξουν αντιστοιχα tickets στην Cosmote μπας και ιδρωσει το αυτι τους. Εγω παντως θα το παω μεχρι τερμα. Σε περιπτωση που εμμενουν στον πημα οτι υπαρχει θεμα συμβατοτητας και δεν συνεχισουν να μην μου δινουν τις υπηρεσιες, θα τους ζητησω να μου απαντησουν εγγραφως να μου αιτιολογησουν γιατι δεν μου δινουν τις υπηρεσιες το Oppo και θα προχωρησω σε καταγγελια σε ΕΕΤΤ, συνηγορο καταναλωτη κτλ. Μεινετε συντονισμενοι για τα επομενα επισοδεια. Παντως οσοι εχετε Oppo ανοιξτε αιτηματα παιδια μπας και δουμε ασπρη μερα.
  11. dimosab

    Oppo Find X3 Neo

    Ξεχασα να γραψω οτι εχω ανοιξει ticket στην Cosmote για τα VoWifi και VoLTE, θα ενημερωσω μολις μου απαντησουν.
  12. dimosab

    Oppo Find X3 Neo

    Λοιπον παιδες με τα πολλα, καταφερα και παιζει το 5G αλλα δεν παιζει με τιποτα το VoLTE και VoWifi (Wifi Calling). Πηρα τηλ στο 13888 και μου ειπαν οτι μπορουν να ενεργοποιησουν τηλεφωνικα μονο τα VoLTE και VoWifi οπως και εκαναν. Το 5G ενεργοποιειται μονο στελνοντας SMS την λεξη 5G στο 1333. Το λοιπον, παροτι ενεργοποιησαν τα VoLTE και VoWifi, το τηλ δεν εβγαλε ποτε ενδειξη VoLTE. Του εκανα reset network settings, reboot, αλλαξα θεση SIM αλλα δεν. Αλλαξα το δικτυο σε 4G και κατω αλλα και παλι τιποτα. Μια φορα μονο κατα την κληση με το support της Cosmote μου εβγαλε για λιγο το VoLTE εικονιδιο στο status και μετα απο λιγο εσβησε και δεν το ξαναδα ποτε. Επισης να πω οτι στο Android 13 δεν υπαρχουν τα radio buttons να ενεργοποιησεις Wifi Calling και VoLTE. Δεν θυμαμαι αν υπηρχαν στα προηγουμενα A11 και 12 παντως αν υπηρχαν στο 13 εχουν αφερεθει (δειτε την παρακατω φωτο). Εντωμεταξυ, στο το status bar σου εχει buttons για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση VoLTE και Wifi Calling αλλα μολις τα ενεργοποιεις και ψαχνεις να τα βρεις στο StatusBar δεν υπαρχουν στα default buttons αλλα ουτε μπορεις να τα προσθεσεις μιας και δεν υπαρχουν ουτε στα υπολοιπα διαθεσιμα. Λεω κατι παιζει να εγινε με το OTA update οποτε κανω reset σε factory αλλα δεν αλλαξε απολυτως τιποτα.Το εψαξα στο Internet και λενε οτι η Oppo εχει βγαλει μεν την δυνατοτητα να ενεργοποιεις/απενεργοποιεις τα VoLTE και Wifi Calling αλλα τα εχουν by default force enabled. Αυτο ομως μαλλον δεν ισχυει γιατι κατεβασα το app "Force LTE Only" και τα VoLTE και Wifi Calling τα δειχνει disabled και δεν μπορεις να τα ενεργοποιησεις (δειτε φωτο παρακατω). επαιξα με το app αλλαζοντας τα Preferred Network Types αλλα δεν αλλαξε κατι. Εψαξα να βρω ολοκληρο το Android 13 Firm (CPH2207_11.F.60_2600_202212081840) να το περασω καθαρο μπας και αλλαξει κατι αλλα δεν υπαρχει στο site της Oppo ουτε κυκλοφορει ακομα στο internet. Εν κατακλειδι, απο οτι φαινεται το firm του Android 13 προς ωρας εχει θεματα και δεν παιζουν τα VoLTE και Wifi Calling. Ελπιζω να τα φτιαξουν σε επομενο update. Παμε στα καλα τωρα. Για να ενεργοποιησω το 5G εβαλα την καρτα sim μου απο το Oppo στο Oneplus 8 Pro που εχω που εκει παιζουν και 5G και VoWifi και VoLTE. Η sim κλειδωσε κατευθειαν 5G στο OnePlus. Παρα το οτι κλειδωσε 5G, εστειλα απο το Oneplus το μηνυμα 5G στο 1333 για ενεργοποιηση του 5G. Αμεσα ελαβα το παρακατω αυτοματοποιημενο SMS Τοτε εβγαλα την καρτα SIM την εβαλα στο Oppo και μπουμ 5G δουλεψε. Αν καποιος βρηκε ακρη με τα VoLTE και VoWifi ας ποσταρει αλλιως ελπιζω η Oppo να το λυσει με update γιατι τα VoWifi και VoLTE για μενα ειναι πιο σημαντικα απ το 5G.
  13. dimosab

    Oppo Find X3 Neo

    Θα δοκιμασω να καλεσω το απογευμα το 13888 να δω αν ενεργοποιουν 5G και VoLTE και Wifi calling και θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα. fingers crossed.
  14. dimosab

    Oppo Find X3 Neo

    Παιδες καλημερα, δυστυχως δεν παιζει 5G ουτε VoWIFI, VoLTE. Κατα την ενεργοποιηση 5G και WIFI Calling απο cosmote. Ειμαι με το τελευταιο Android 13 😞 Επειδη το 5G της Cosmote δεν δουλευει οταν εχεις 2 SIM στο τηλ ή εχεις multi-sim να πω οτι ειμαι με μια απλη SIM στο τηλεφωνο και απλα δεν παιζει.
  15. dimosab

    Oppo Find X3 Neo

    Καλησπερα παιδια. Περασα κι εγω χτες με VPN απο Γαλλια το Android 13 αλλα τωρα λιγο που δοκιμασα δεν πιανει 5G με cosmote 😞 Σε σας παιζει 5G?
×
×
  • Create New...