freddaras Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 εγινε παιδια ευχαριστώ για τις απαντησεις ... θα τα κατεβασω τα προγραμματακια και αν εχω παλι καμια απορια θα σας ρωτησω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 καλησπερα... θα ηθελα να κανω τις εξης δυο ερωτησεις: τις εφαρμογες που μπορουμε να μεταφερουμε απο την μνημη του τηλεφωνου, μπορουμε να τις μεταφερουμε εκει που λεει "εσωτερικη sd card" η πρεπει να αγορασω εξτρα καρτα μνημης?? και κατι αλλο, το τηλ μου στην εκδοση kernel λεει "2.6.32.9 root@SEP-51 #1"...εγω δεν ειχα τον χρονο να ασχοληθω και πολυ με το τηλ, κι ετσι φυσικα δεν εχω κανει root.... πειτε μου πως δεν συμβαινει αυτο που υποψιαζομαι :wacko: (δλδ να εχει ανοιχτει το κινητο πριν το αγορασω...)... :!: σημειωση: το πηρα απο ελληνικο ιντερνετομαγαζο αλλα η συσκευη ειναι "ξενη", προοριζοταν για u.k. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 καλησπερα... θα ηθελα να κανω τις εξης δυο ερωτησεις: τις εφαρμογες που μπορουμε να μεταφερουμε απο την μνημη του τηλεφωνου, μπορουμε να τις μεταφερουμε εκει που λεει "εσωτερικη sd card" η πρεπει να αγορασω εξτρα καρτα μνημης?? και κατι αλλο, το τηλ μου στην εκδοση kernel λεει "2.6.32.9 root@SEP-51 #1"...εγω δεν ειχα τον χρονο να ασχοληθω και πολυ με το τηλ, κι ετσι φυσικα δεν εχω κανει root.... πειτε μου πως δεν συμβαινει αυτο που υποψιαζομαι :wacko: (δλδ να εχει ανοιχτει το κινητο πριν το αγορασω...)... :!: σημειωση: το πηρα απο ελληνικο ιντερνετομαγαζο αλλα η συσκευη ειναι "ξενη", προοριζοταν για u.k. Αυτό 2.6.32.9 root@SEP-51 #1" σου δείχνει ότι δεν είσαι root.. Η εφαρμογές σου είναι τώρα στην εσωτερική μνήμη για ναι πάνε σε external πρέπει να βάλεις root κάι μια εφαρμογη.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 καλησπερα... θα ηθελα να κανω τις εξης δυο ερωτησεις: τις εφαρμογες που μπορουμε να μεταφερουμε απο την μνημη του τηλεφωνου, μπορουμε να τις μεταφερουμε εκει που λεει "εσωτερικη sd card" η πρεπει να αγορασω εξτρα καρτα μνημης?? και κατι αλλο, το τηλ μου στην εκδοση kernel λεει "2.6.32.9 root@SEP-51 #1"...εγω δεν ειχα τον χρονο να ασχοληθω και πολυ με το τηλ, κι ετσι φυσικα δεν εχω κανει root.... πειτε μου πως δεν συμβαινει αυτο που υποψιαζομαι :wacko: (δλδ να εχει ανοιχτει το κινητο πριν το αγορασω...)... :!: σημειωση: το πηρα απο ελληνικο ιντερνετομαγαζο αλλα η συσκευη ειναι "ξενη", προοριζοταν για u.k. Αυτό 2.6.32.9 root@SEP-51 #1" σου δείχνει ότι δεν είσαι root.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Όχι δεν είσαι root μην ανησυχείς, δεν έχει καμία σχέση αυτό που γράφει εκεί στο kernel, απλά δείχνει ότι αυτός που έκανε compile τον kernel στη Samsung ήταν logged in ως root στο PC του (ως sysadmin δηλαδή). Όσο για τις εφαρμογές, δε χρειάζεται να μεταφέρεις τίποτα, το τηλέφωνο έχει άπειρο εσωτερικό χώρο για εφαρμογές. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Το έπαθα κι εγώ πρόσφατα φίλε μου. Έτσι στο άσχετο όπως το περιγράφεις. Έκλεισε από μπαταρία και μετά δεν άνοιγε με τίποτα. Λύνεται μόνο αν ξαναπεράσεις το firmware και μάλιστα μέσω Odin. Όχι από CMW. (τουλάχιστον σε μένα έτσι λύθηκε) εμενα ξανανοιξε μετα απο ενα wipe data/factory reset... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι που δεν πειραχτηκε η εσωτερικη sd...(!) μετα το reset ειχα τις φωτογραφιες μου κανονικα...οπως και το ελληνικο swype (!) δηλαδη μονο τις εφαρμογες μου εχασα... παρολαυτα ξενερωσα απειρα με αυτο που εγεινε....εκει στο ξαφνικο...ελεος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Παιδιά γιατί έχουν εξαφανιστεί από το market οι youtube downloaders (tubemate κτλ) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Root και titanium backup, ή root και mybackup pro, για να κρατήσεις και τα settings. Οι εφαρμογές που αγόρασες από το market, αν αγόρασες, θα υπάρχουν ακόμα εκεί για να τις ξανακατεβάσεις. ΕDIT: Με πρόλαβε με tailer35 ειμαι ροοτ και μου το αναγνωρισαν και οι εφαρμογες...πηρα μπακ απ...κτλ... απλα οταν φλασαρω το τηλ κτλ για να επαναφερω ολα αυτα τα δεδομενα θα πρεπει απλα να ξακατεβασω τις εφαρμογες αυτες(μια απο τις 2 τελος παντων) και ανοιξω το αρχειο που δημιουργήθηκε....? ετσι δεν ειναι....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 ειμαι ροοτ και μου το αναγνωρισαν και οι εφαρμογες...πηρα μπακ απ...κτλ... απλα οταν φλασαρω το τηλ κτλ για να επαναφερω ολα αυτα τα δεδομενα θα πρεπει απλα να ξακατεβασω τις εφαρμογες αυτες(μια απο τις 2 τελος παντων) και ανοιξω το αρχειο που δημιουργήθηκε....? ετσι δεν ειναι....? Απλα κατεβάζεις την εφαρμογή και επιλέγεις επαναφορά, αποθηκευει τα δεδομένα στη μνήμη του κινητου όταν κάνεις το back up Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 tailer35 & tyxerakias σας ευχαριστω πολυ....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 παιδια οσοι εχετε θεμα με το gps δοκιμαστε το gps aids v2 απο το market καταπληκτικο απλα με την simply 2.7 εβρισκε μεχρι 4 δορυφορους και δεν κλειδωνε με τιποτα ε με το που το εβαλα κλειδωσε σε 10 δευτερολεπτα ειπα σημερα να το ξαναδοκιμασω μηπως ειχε φαει φλασια και βρηκε δορυφορους τοτε, και μου κλειδωσε σε 3-4 δευτερολεπτα το πολυ με 8 δορυφορους αμεσως, χωρις καμια υπερβολη παντα μετραω απο το ιδιο σημειο (απο το μπαλκονι του σπιτιου μου :lol:) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 μπιλλ το ξέρεις οτι αυτή η εφαρμογή ήταν πρωτοσέλιδο στους xda(ναι από εκεί είναι) και ο dev ξόδευε 2 παραγράφους για να εξηγήσει γιατί το ονόμασε "aids" ; χαχαχα αν δεν βαριέσαι ψάξε να το βρεις είναι κάπως αστείο :p btw θα τσεκάρω και εγώ γιατί με την cyanogen το gps απλά δεν Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 μπιλλ το ξέρεις οτι αυτή η εφαρμογή ήταν πρωτοσέλιδο στους xda(ναι από εκεί είναι) και ο dev ξόδευε 2 παραγράφους για να εξηγήσει γιατί το ονόμασε "aids" ; χαχαχα αν δεν βαριέσαι ψάξε να το βρεις είναι κάπως αστείο :p btw θα τσεκάρω και εγώ γιατί με την cyanogen το gps απλά δεν ναι το ξερω ρε, απο εκει το βρηκα και διαβασα και την ονομασια προελευσης της εφαρμογης... σε μενα δεν ξερω αν ειναι συμπτωση (τοσο πολυ πια, δεν νομιζω) αλλα απο οτι ειδα προκειται περι σπουδαιας εφαρμογης και ειδα και στο xda πολυ καλα σχολια για την εφαρμογη αυτη... μεχρι στιγμης η Miui μου ειχε το καλυτερο gps μακραν, πολυ μακραν ομως... τι διαολο ειχαν κανει δεν μπορω να καταλαβω, δεν μπορουν να πουν το μυστικο αυτο και στη samsung μπας και το φτιαξουν το θεμα? :lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 παιδες, οταν ανοιγω την καμερα βλεπω πανω αριστερα ενα εικονιδιο σαν του gps.. δεν θυμαμαι να το εβλεπα παλαιοτερα. . ξερει κανεις τι ειναι κ πως να το κλεισω? γιατι στις ρυθμησεις δε βλεπω τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 παιδες, οταν ανοιγω την καμερα βλεπω πανω αριστερα ενα εικονιδιο σαν του gps.. δεν θυμαμαι να το εβλεπα παλαιοτερα. . ξερει κανεις τι ειναι κ πως να το κλεισω? γιατι στις ρυθμησεις δε βλεπω τιποτα.. ρυθμισεις>τοποθεσια και ασφαλεια>χρηση ασυρματων δικτυων,ξετικαρε το και θα φυγει.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 παιδια οσοι εχετε θεμα με το gps δοκιμαστε το gps aids v2 απο το market καταπληκτικο απλα με την simply 2.7 εβρισκε μεχρι 4 δορυφορους και δεν κλειδωνε με τιποτα ε με το που το εβαλα κλειδωσε σε 10 δευτερολεπτα ειπα σημερα να το ξαναδοκιμασω μηπως ειχε φαει φλασια και βρηκε δορυφορους τοτε, και μου κλειδωσε σε 3-4 δευτερολεπτα το πολυ με 8 δορυφορους αμεσως, χωρις καμια υπερβολη παντα μετραω απο το ιδιο σημειο (απο το μπαλκονι του σπιτιου μου :lol:) Οντως πολυ χρήσιμο το πρόγραμμα αλλά νομίζω κανει οτι κάνουν και τα αλλα(GPS test κτλπ) οταν εχουμε internet. Πάντως με αυτό το πρόγραμμα αμα εχεις πακέτο δεδομένων το gps θα λοκάρει πάντα σε 5 δευτερόλεπτα 8-10 δορυφόρους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 παιδες, οταν ανοιγω την καμερα βλεπω πανω αριστερα ενα εικονιδιο σαν του gps.. δεν θυμαμαι να το εβλεπα παλαιοτερα. . ξερει κανεις τι ειναι κ πως να το κλεισω? γιατι στις ρυθμησεις δε βλεπω τιποτα.. Πληροφοριακα αν εχεις ανοιχτο το gps και εχει βρει δορυφορους οταν τραβας φωτογραφιες σου κραταει τον γεωμετρικο τοπο και την τοποθεσια που τις τραβηξες και μπορεις να τις δεις απο το google maps...Εμενα μου αρεσει παρα πολυ σαν λειτουργια... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Οντως πολυ χρήσιμο το πρόγραμμα αλλά νομίζω κανει οτι κάνουν και τα αλλα(GPS test κτλπ) οταν εχουμε internet. Πάντως με αυτό το πρόγραμμα αμα εχεις πακέτο δεδομένων το gps θα λοκάρει πάντα σε 5 δευτερόλεπτα 8-10 δορυφόρους... To GPS test δεν κάνει τίποτα, μόνο κοιτάει την κατάσταση του GPS... φαίνεται ωραίο προγραμματάκι, ο τύπος έχει πάρει ό,τι λίγα ξέρουμε μέχρι τώρα για το GPS του Galaxy, τα gps.conf, ntp servers, lto data, και τα έχει βάλει όλα σε μία εφαρμογή. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Οντως πολυ χρήσιμο το πρόγραμμα αλλά νομίζω κανει οτι κάνουν και τα αλλα(GPS test κτλπ) οταν εχουμε internet. Πάντως με αυτό το πρόγραμμα αμα εχεις πακέτο δεδομένων το gps θα λοκάρει πάντα σε 5 δευτερόλεπτα 8-10 δορυφόρους... Το δοκίμασα και εγώ και είναι όντως πολύ καλό. Πριν, χωρίς δίκτυο, το gps test μου έβρισκε μέχρι 4 δορυφόρους και δεν κλείδωνε σχεδόν ποτέ. Τώρα σε 10sec κλειδώνει 11 δορυφόρους. Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου ότι το πρόβλημα του gps μου έχει σχέση με το software. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) Εντάξει παίδες τα κατάφερα και το μπρίκαρα :P (χειροκροτήματα στο βάθος) Παίζει κανείς να έχει το usb jig από Θεσσαλονίκη; Εγώ το περιμένω σε 1-2 βδομάδες και φυσικά μετά όποιος χρειαστεί μου λέει. :) Έλεγα να φτιάξω ένα custom made, αλλά δε θέλω να ρισκάρω να το κάνω χειρότερα. Edited April 6, 2011 by Budah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Εντάξει παίδες τα κατάφερα και το μπρίκαρα :P (χειροκροτήματα στο βάθος) Παίζει κανείς να έχει το usb jig από Θεσσαλονίκη; Εγώ το περιμένω σε 1-2 βδομάδες και φυσικά μετά όποιος χρειαστεί μου λέει. :) Έλεγα να φτιάξω ένα custom made, αλλά δε θέλω να ρισκάρω να το κάνω χειρότερα. Δε γίνεται να το κάνεις χειρότερα, αν είναι να περιμένεις 2 βδομάδες κάντο, μία αντίστασούλα μόνο πρέπει να βρεις κι ένα καλώδιο. Ρώτα τον tailer35 που έχει γίνει ειδικός τώρα :lol: Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Δε γίνεται να το κάνεις χειρότερα, αν είναι να περιμένεις 2 βδομάδες κάντο, μία αντίστασούλα μόνο πρέπει να βρεις κι ένα καλώδιο. Ρώτα τον tailer35 που έχει γίνει ειδικός τώρα :lol: Με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις... Εντάξει παίδες τα κατάφερα και το μπρίκαρα :P (χειροκροτήματα στο βάθος) Παίζει κανείς να έχει το usb jig από Θεσσαλονίκη; Εγώ το περιμένω σε 1-2 βδομάδες και φυσικά μετά όποιος χρειαστεί μου λέει. :) Έλεγα να φτιάξω ένα custom made, αλλά δε θέλω να ρισκάρω να το κάνω χειρότερα. Η διαδικασια ειναι ευκολη αν θες μπορω να σε βοηθησω.. Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Λοιπόν βρήκα ένα φιλαράκι που ξέρει από αυτά. Θα πάω να το δοκιμάσουμε μια με τον οδηγό του xda. Άμα χρειαστεί κάτι θα σου στείλω pm φίλε tailer. :) thx for the support! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Σε κανα δυο βδομαδες official gingerbread http://www.gsmarena.com/galaxy_s_gingerbread_update_imminent_coming_in_weeks_time-news-2490.php Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 παιδες θελω μια χαρη :D οποιος εχει στοκ ρομ, αμα μπορει ας ανοιξει 7-8 βαριες εφαρμογες, πχ παιχνιδια με γραφικα κτλ και να τις ελαχιστοποιει αφου τις ανοιξει ολες ας δοκιμασει να επιστρεψει στις 2-3 που ανοιξε πρωτα ανοιγουν ολες απο εκει που το αφησατε η σας ξεκιναει καποια απο την αρχη? μολις φλασαρα τη serendipity και βαριεμαι να ξαναφλασαρω για να το δοκιμασω ευχαριστω :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 μπιλ άνοιξα 5 βαριά και μου κρατάει μόνο τα 3 :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts