Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστώ!

αυτο που θελω να αποφυγω βασικα ειναι να μην χρειαστει οταν κανω back up να επιλεγω ποιες θελω και ποιες οχι...

σε ενα θεωρητικο παντα επιπεδο θελω να το κανω να επανερθει οπως ειναι τωρα...

tyxerakias βγαζεις καποιο συμπερασμα απο το product?

Οποτε διέγραψε τα backup και μετα στο τιτανιουμ πατα μενου-batch και διαλεξε τις εφαρμογές που θέλεις για να κάνει νεο backup!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οποτε διέγραψε τα backup και μετα στο τιτανιουμ πατα μενου-batch και διαλεξει τις εφαρμογές που θέλεις για να κάνει νεο backup!

αυτο ακριβως

απο που το διαγραφω και πως?

αυτο ακριβως

Διαγραφονται απο την εσωτερικη sd, ειναι ο φακελος Titaniumbackup. Το κανεις με τον root explorer η με τον απλο file manager η μεσα απο την εφαρμογη. Παντως αν κρατησεις backup χωρις να επιλεξεις εφαρμογες θα κανεις backup και εφαρμογες συστηματος και μετα οταν γινει η επαναφορα θα γινει ενα ωραιοτατο πανηγυρι στο κινητο σου...

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

αυτο ακριβως

Μενου-backups-τέρμα κάτω έχει delete backups. το τελευταίο είναι για να σβησεις ολα τα backup και το προτελευταίο είναι για να σβησεις τα backup για απεγκατεστημενες εφαρμογές. (αυτό που θέλεις να κάνεις λογικά)

Διαγραφονται απο την εσωτερικη sd, ειναι ο φακελος Titaniumbackup. Το κανεις με τον root explorer η με τον απλο file manager. Παντως αν κρατησεις backup χωρις να επιλεξεις εφαρμογες θα κανεις backup και εφαρμογες συστηματος και μετα οταν γινει η επαναφορα θα γινει ενα ωραιοτατο πανηγυρι στο κινητο σου...

ειχε χρειαστει να κανω επαναφορα απο back up που ειχα παρει και ηταν με τις εφαρμογες συστηματος...

δηλαδη για να καταλαβω πως πρεπει να κανω back up γενικοτερα?

επιλεγω ΜΟΝΟ τις εφαρμογες που εχω εγκαταστησει?

* αν θυμαμαι καλα τωρα που το ξανασκεφτομαι μου ειχε δωσει επιλογη για ολες τις εφαρμογες ή μονο για τις αυτες που ειχα κανει εγκατασταση ή κατι τετοιο αλλα δεν θυμαμαι καν τι ειχα επιλεξει...

σορυ που ρωταω προφανως τα αυτονοητα...

Επειδη καποιος το ζητησε χθες, ανεβαζω ενα .zip που περιεχει το waterdrops wallpaper του i4. Εμφανιζεται και ως classic theme στον go launcer EX οπως αναφερθηκε, αλλα αυτο εχει καλυτερη αναλυση. Το αρχειο εχει και καποια αλλα ομορφα wallpapers για το κινητο, με μπουρμπουληθρες και μη:)

http://www.filesonic.com/file/1091754854/wallpapers.rar

Παναγιωτη αυτο περιεχει μονο wallpapers?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Μενου-backups-τέρμα κάτω έχει delete backups. το τελευταίο είναι για να σβησεις ολα τα backup και το προτελευταίο είναι για να σβησεις τα backup για απεγκατεστημενες εφαρμογές. (αυτό που θέλεις να κάνεις λογικά)

αυτο ακουγεται ενδιαφερον !!

ειχε χρειαστει να κανω επαναφορα απο back up που ειχα παρει και ηταν με τις εφαρμογες συστηματος...

* αν θυμαμαι καλα τωρα που το ξανασκεφτομαι μου ειχε δωσει επιλογη για ολες τις εφαρμογες ή μονο για τις αυτες που ειχα κανει εγκατασταση ή κατι τετοιο αλλα δεν θυμαμαι καν τι ειχα επιλεξει...

θα πατας μενου-batch-εκτελεση στο backup(το πρωτο απο την κατηγορια backup "δημιουργια backup όλων των εφαρμογών χρηστη")

και θα επιλεξεις ποιες εφαρμογες θελεις να κανεις backup και αν θελεις και τα δεδομενα τους (ρυθμισεις και saves)

Για να κανεις restore τωρα,

μενου-batch-εκτελεση στο restore (το πρωτο απο την κατηγορια restore "επαναφορα απώντων εφραμογών και των δεδομένων τους") και θα επιλεξεις παλι ποιες εφαρμογες θα επαναφερεις και αν θελεις και τα δεδομενα τους. . !:)

Νικος. . :lol:! ναι το κατεβασα :P!

αυτο ακουγεται ενδιαφερον !!

λογικα αυτο σουταρει τα backups απο τις εφαρμογες που δεν εκανες restore. . δεν ξερω σιγουρα γιατι δεν το δοκιμασα..!

edit:πολυ καλα τα wallpaper Παναγιώτη! ευχαριστουμε!:)

Edited by nikos523

Οι εφαρμογες συστηματος καλο ειναι να μην γινονται backup αφου υπαρχουν διαφορες στις ρομ που κυκλοφορουν και μπορει να προκαλεσουν προβληματα. Οι υπολοιπες γινονται backup κανονικα με τα δεδομενα τους. Απο το batch οπως σου ειπε ο Νικος πιο πανω επιλεγεις δημιουργια backup των εφαρμογων χρηστη και εισαι ετοιμος. Αν θελεις κανεις και επιλογη απο εκει μεσα, αλλιως τις κανεις ολες,

Ναι Βασιλη, απλα .jpg και .png εχει που τα περνας στην sd και τα κανεις φοντο. Δοκιμασε να δεις, ειναι σε ωραια αναλυση και τα μαζεψα σε ενα αρχειακι για να τα βαλω ολα στο κινητο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Νικος. . :lol:! ναι το κατεβασα :P!

στον Παναγιωτη αναφερομουν ;):p

Ναι Βασιλη, απλα .jpg και .png εχει που τα περνας στην sd και τα κανεις φοντο. Δοκιμασε να δεις, ειναι σε ωραια αναλυση και τα μαζεψα σε ενα αρχειακι για να τα βαλω ολα στο κινητο.

βασικα αυτο που ελεγε ο madness χθες και φανταζομαι για αυτο το ποσταρες ειναι η lockscreen που εχει το iphone σαν ενα τζαμι με υγρασια επανω και με το δαχτυλο σου γραφεις πανω και αμα φυσηξεις φαινεται βρεγμενο παλι

τουλαχιστον εγω αυτο εννοουσα :)

στον Παναγιωτη αναφερομουν ;):p

βασικα αυτο που ελεγε ο madness χθες και φανταζομαι για αυτο το ποσταρες ειναι η lockscreen που εχει το iphone σαν ενα τζαμι με υγρασια επανω και με το δαχτυλο σου γραφεις πανω και αμα φυσηξεις φαινεται βρεγμενο παλι

το καταλαβα απλα προλαβα εγω :p:lol:!

αυτο ειναι εφαρμογη, το steamy window :)

Χθες ειδα οτι στο samsung apps εχουν μπει μαζι με αρκετες ακομα αλλες εφαρμογες, και 2-3 εκδοσεις του Angry birds. Δεν ξερω αν το προσεξατε, γι'αυτο και το γραφω :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Χθες ειδα οτι στο samsung apps εχουν μπει μαζι με αρκετες ακομα αλλες εφαρμογες, και 2-3 εκδοσεις του Angry birds. Δεν ξερω αν το προσεξατε, γι'αυτο και το γραφω :).

E, τώρα που το τερματίσαμε, λίγο αργά το θυμήθηκαν... :)

tyxerakias βγαζεις καποιο συμπερασμα απο το product?

Πολωνικό είναι... αλλά το ξέραμε ότι δεν είναι Ελληνικό το τηλέφωνο στο είχαμε πει... απλά ήμουν περίεργος.

Edited by Tyxerakias
- Alex

γεια σου ρε samsung! θα παιξουμε angry birds επιτελους!!:lol:

δεν το εχω καν εγω το samsung apps εγκατεστημενο:lol:!

anyway, εκανα το πρωτο ποστ στο sector για βελτιωσεις στο φορουμ! στηριξτε με αδερφια!!:lol:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=170799&page=68

edit: εκανα αναζητησεις πριν ποσταρω αλλα δεν βρηκα παρομοιο ποστ..γμτο:(.. ειπα και εγω, πως δε το σκεφτηκε κανεις!! :P

Edited by nikos523

το καταλαβα απλα προλαβα εγω :p:lol:!

αυτο ειναι εφαρμογη, το steamy window :)

αυτο εννοουσα

ωραιος :D

αν μπορουσε με καποιο τροπο να προσαρμοστει στην lockscreen θα ηταν πολυ καλο...

για το thank meter οπως αναφερουν και οι "απο κατω σου" ειναι πλεον πολυ συμαντικο χαρακτηριστικο στα forums

δεν νομιζω να ειναι κανεις που δεν το θελει και χρειαζεται για να αποφευγονται και "αχρηστα" posts τυπου ευχαριστω κτλ

Α οκ, εγω απλα παρεθεσα αυτο επειδη το εψαξα και το βρηκα χθες με μερικα ωραια wallpapers. Την εφαρμογη που ειπε ο Νικος δεν την ξερω θα την δοκιμασω παντως.

E, τώρα που το τερματίσαμε, λίγο αργά το θυμήθηκαν... :)

Ως συνηθως η samsung παντα μπροστα απο τις εξελιξεις:lol:

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Διαβασα καπου οτι βοηθαει για το battery drain στην 2.3.3, να παμε στο ρυθμισεις --> εφαρμογες --> διαχειριση εφαρμογων. πατηστε στο tab ολα, και βρειτε την εφαρμογη "ενημερωση λογισμικου" (software update). πατηστε να ανοιξει και πατηστε μετα διαγραφη δεδομενων. θα παρατηρησετε οτι αυτοματως κλεινει και την εφαρμογη, η οποια μεχρι τοτε ετρεχε στο background.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Διαβασα καπου οτι βοηθαει για το battery drain στην 2.3.3, να παμε στο ρυθμισεις --> εφαρμογες --> διαχειριση εφαρμογων. πατηστε στο tab ολα, και βρειτε την εφαρμογη "ενημερωση λογισμικου" (software update). πατηστε να ανοιξει και πατηστε μετα διαγραφη δεδομενων. θα παρατηρησετε οτι αυτοματως κλεινει και την εφαρμογη, η οποια μεχρι τοτε ετρεχε στο background.

ενα μηνα τωρα με διαφορες 2.3.3 αλλα ακομα αυτο το προβλημα δεν το ειδα. . 1 φορα στην criskelo 60 αν θυμαμαι καλα πηγε να γινει αυτο, αλλα το καταλαβα αμεσως (μετα απο 10% μπαταρια περιπου δηλαδη), εκανα ρεσταρτ και ποτε ξανα.. ειμαι τοσο τυχερος η ειναι σπανιο αυτο το bug??

(φτου φτου!!:lol:)

edit: εγω φοραω Criskelo Βασιλη. . δεν προλαβαινω να κανω 4 πληρες φορτισεις. . !!!:lol::lol::lol::lol:

Edited by nikos523

παιδια εγω ακουω πολλους να λενε για battery drain στην 2.3.3 αλλα προσωπικα δεν εχω παρατηρησει κατι

η αυτονομια ειναι τουλαχιστον ιση με αυτη που ειχα στη froyo μην πω και ελαφρως καλυτερη

και το εχω φορτισει μολις 2-3 φορες απο τοτε που φλασαρα...

Ενταξει, κι'εγω δεν μπορω να πω οτι εχω παρατηρησει battery drain, ομως το οτι το android core "τρωει" ενα αρκετα σημαντικο ποσοστο απο την αυτονομια, δεν μπορει να περασει απαρατηρητο. Και εφοσον σε καποιους εχει παρατηρηθει το android core να "καταβροχθιζει" την μπαταρια, δεν μπορουμε να το παραμελησουμε το αναφερθεν προβλημα.

εχει παρατηρηθει λοιπον οτι το android core κολλαει την cpu στο 100%, δηλαδη στο 1ghz, και ενω δεν χρειαζεται, παραμενει στο 100% για πολυ ωρα. γι'αυτο τον λογο σε καποια παιδια ετυχε να το αφησουν το βραδυ και το πρωι να εχει κλεισει !!!!

διαβασα λοιπον οτι βαζωντας το governor στο conservative, αυτο λυνεται, γιατι στο conservative η cpu πεφτει αμεσως στο χαμηλοτερο επιπεδο, οταν ειμαστε σε κατασταση idle (αναμονης).

LG G2 32GB D800 LTE

διαβασα λοιπον οτι βαζωντας το governor στο conservative, αυτο λυνεται

διαβασα "τσιν τσον" η μου φαινεται??:lol::lol:

κανε ενα sub Αντωνη να καταλαβω. . !!

Πολωνικό είναι... αλλά το ξέραμε ότι δεν είναι Ελληνικό το τηλέφωνο στο είχαμε πει... απλά ήμουν περίεργος.

λες και το ξερα οτι θα με στεναχωρησεις...

χαθηκε να ναι λιγο περισσοτερο ευρωπαικο? :p

να ρωτησω κατι ακομα που θα μου χρειαστει αργοτερα...

το τηλεφωνο το εχω γυρισμενο στα αγγλικα αν και εχει επιλογη ελληνικου μενου

οταν λεμε οτι περιμενουμε να βγουν καποιες επισημες ρομ κτλ απο samsung hellas

περιμενουμε για το ελληνικο μενου?

τι διαφορα εχει καποια 2.3.3 που κυκλοφορει επισημα εξωτερικο ωστε να χρειαστει να περιμενουμε την samsung εδω?

εκτος απο την εγγυηση?

λες και το ξερα οτι θα με στεναχωρησεις...

χαθηκε να ναι λιγο περισσοτερο ευρωπαικο? :p

να ρωτησω κατι ακομα που θα μου χρειαστει αργοτερα...

το τηλεφωνο το εχω γυρισμενο στα αγγλικα αν και εχει επιλογη ελληνικου μενου

οταν λεμε οτι περιμενουμε να βγουν καποιες επισημες ρομ κτλ απο samsung hellas

περιμενουμε για το ελληνικο μενου?

τι διαφορα εχει καποια 2.3.3 που κυκλοφορει επισημα εξωτερικο ωστε να χρειαστει να περιμενουμε την samsung εδω?

εκτος απο την εγγυηση?

περιμενουμε να ειμαστε μεσα στην εγγυηση!τιποτε αλλο!:) (που λεει ο λογος "περιμενουμε ":lol:)

(να τα θυμασαι αυτα αν μπει thank you button ε?? περιμενω +1!:lol::lol: χιουμορακι :D!)

Πρόσφατα πέρασα για τη δουλειά ένα σεμινάριο σχετικά με απάτες μέσω πιστωτικών καρτών και αφού μίλησαν άτομα από όλη την Ευρώπη,μίλησε και ένας καθηγητής από την Ιρλανδία,ειδικός για θέματα κλοπής στοιχείων από pc,λέγοντας ότι προ δύο εβδομάδων στην Αγγλία,έγινε μέσω ιού η πρώτη κλοπή στοιχείων από Android smartphone .Τότε έκανα ερώτηση,σχετικά με τους ιούς στο android λογισμικό και μου είπε πως είναι νέο φαινόμενο και υφίσταται!Μήπως ήρθε η ώρα για antivirus??

s7 edge 935F

LG Gpad V500

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)