Apoks Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδιά να το πάρω? αξίζει τα λευτά του? (249ευρο) τι λέτε? πείτε μου τα συν και τα μειον του τηλεφώνου θα με βοηθούσε σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδιά να το πάρω? αξίζει τα λευτά του? (249ευρο) τι λέτε? πείτε μου τα συν και τα μειον του τηλεφώνου θα με βοηθούσε σας ευχαριστώ αξιζει να το παρεις.ειδικα στα λεφτα που κοστιζει τωρα. ειναι ενα παρα πολυ καλο τηλεφωνο και αξιοπιστο. στα θετικα,αμα αφιερωσεις μια ωριτσα θα το κανεις πυραβλο το κινητο. στα αρνητικα εγω βρησκω μονο το οτι δεν εχει φλας και το σερβις της samsung ελλας εινια απαραδεκτο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδιά να το πάρω? αξίζει τα λευτά του? (249ευρο) τι λέτε? πείτε μου τα συν και τα μειον του τηλεφώνου θα με βοηθούσε σας ευχαριστώ Σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο... Σαν χρηστης galaxy ενα χρονο,πιστευω οτι ακομα δεν εχει βρεθει αλλο κινητο που να με κανει να σκεφτομαι την αγορα του. 2 αρνητικα εχει πιστευω το galaxy S 1)δεν εχει led flash. 2)Δεν πιστευω να παρει αλλη αναβαθμιση Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Παιδιά να το πάρω? αξίζει τα λευτά του? (249ευρο) τι λέτε? πείτε μου τα συν και τα μειον του τηλεφώνου θα με βοηθούσε σας ευχαριστώ Δεν θέλει σκέψη το κινητό είναι απλά τέλειο. το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος δεν χρειάζεται να σου πω της δυνατότητες του είναι πολλές πάρα πολλές είναι το κινητό, από τα καλύτερα στην αγορά που υπάρχουν ακόμα και από πιο καινούρια κινητά από πού να αρχίσω ( super amoled 1 ghz επεξεργαστή, 8gb ( επεκταση εος 32 gb ) καλή κάμερα hd και άλλα. βέβαια επιπλέον το κινητό αντέχει πολλά δεν παθαίνει τίποτα θα το ευχαριστηθείς το κινητό άσε που είναι αναβαθμίσιμο στο adroid 2,3 από μένα έχεις ένα μεγάλο ναι. :) -Πλην πέρα από το led που δεν είναι κε πολύ σοβαρό δεν βρίσκω κάτι . Edited September 8, 2011 by pilotsd Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ίσως δεν έχεις σωστη δομή καταλόγων στην εσωτερική sd. Μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο , πάρε ένα backup τα apn οπότε θα δημιουργηθουν αυτόματα οι κατάλογοι στην sd.Μετά πάνε μέσα στην sd μπες στους καταλόγους που δημιουργήθηκαν στο τελευταιο επίπεδο και βάλε μέσα όλα τα xml files απο τα apn που κατέβασες.Μετά κάνε restore τα apn που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Και ρωτάω εγώ τον φίλο, άμα δεν πάρεις αυτό ποιο θα πάρεις? Σχετικά με το θέμα της αναβάθμισης, έχω εμπιστοσύνη στην κοινότητα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 καλησπερα παιδια!ειμαι κατοχος του γαλαξια εδω κ ενα χρονο περιπου..Του εχω πιει το αιμα κ δεν εχει καταλαβει τπτ!Το κινητο ειναι παρα πολυ καλη επιλογη!Απο κει κ περα ομως.....Ενας ενθουσιασμενος φιλος μου πηγε σημερα κ το πηρε απο τα media market που το ειχαν σε προσφορα 249ευρω!Ολα καλα..!Επισης φοραει 2.3.3 JVI..Το θεμα ειναι πως με πηρε τηλ εκνευρισμενος μετα παο λιγο κ μου λεει πως δεν ακουει τπτ κατα την διαρκεια κλησης παρα ΜΟΝΟ οταν βαλει σε λειτουργια το Ηχειο!!Πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει..μιας κ δεν εχω διαβασει πουθενα για κατι αναλογο..Μου ειπε πως η ενταση ηχου κλησης ειναι στο φουλ..(αρα δεν παιζει απλα να ηταν χαμηλα)..Θα το δω κ απο κοντα..αλλα σκεφτηκα να ρωτησω πρωτα τους ειδικους, αν εχει ακουσει καποιος κατι αναλογο ή μπορει να φανταστει τι εχει γινει.. Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Σκεφτομαι να το χτυπησω κι εγω απο media markt αλλα διαβασα για διαφορα προβληματα με την οθονη του και απογοητεύτηκα. Παρολο που λέτε οι περισσότεροι οτι δεν έχετε δει προβλημα εδω και 1 χρόνο το φοβάμαι λίγο. @Marios Μπορείς φίλε μου να δεις ημερομηνία κατασκευής (σίγουρα θα υπάρχει κάποιος κωδικός αλλά δεν τον ξέρω) γιατι έχω μεγαλη περιεργεια για το που τα βρήκανε τόσο φθηνά... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 καλησπερα παιδια!ειμαι κατοχος του γαλαξια εδω κ ενα χρονο περιπου..Του εχω πιει το αιμα κ δεν εχει καταλαβει τπτ!Το κινητο ειναι παρα πολυ καλη επιλογη!Απο κει κ περα ομως.....Ενας ενθουσιασμενος φιλος μου πηγε σημερα κ το πηρε απο τα media market που το ειχαν σε προσφορα 249ευρω!Ολα καλα..!Επισης φοραει 2.3.3 JVI..Το θεμα ειναι πως με πηρε τηλ εκνευρισμενος μετα παο λιγο κ μου λεει πως δεν ακουει τπτ κατα την διαρκεια κλησης παρα ΜΟΝΟ οταν βαλει σε λειτουργια το Ηχειο!!Πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει..μιας κ δεν εχω διαβασει πουθενα για κατι αναλογο..Μου ειπε πως η ενταση ηχου κλησης ειναι στο φουλ..(αρα δεν παιζει απλα να ηταν χαμηλα)..Θα το δω κ απο κοντα..αλλα σκεφτηκα να ρωτησω πρωτα τους ειδικους, αν εχει ακουσει καποιος κατι αναλογο ή μπορει να φανταστει τι εχει γινει.. Ευχαριστω πολυ!! Τίποτα μην το σκέφτεσε πίσω στο media markt ειναι dead on arrival. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Λέτε να υπάρχει κάποια παρτίδα ελαττωματικών που τα σπρώχνει το mediamarkt κοψοχρονιά? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Λέτε να υπάρχει κάποια παρτίδα ελαττωματικών που τα σπρώχνει το mediamarkt κοψοχρονιά? Για αυτό θέλω κι εγώ να δω ημερομηνία κατασκευής..... Αλλά δεν ξέρω με ποιον κωδικό το βλέπεις. Και απο το serial number φαίνεται αλλά δε μπορώ να ανοίξω το καπάκι και να βγάλω την μπαταρία εκεί στο μαγαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 @nikospot Προσωπικα το κινητο δεν μου εβγαλε ποτε τιποτα..και σε φιλους μου που το πηραν επισης εχει αφησει αριστες εντυπωσεις!!!Δεν ξερω τι προβληματα εχουν αναφερθει κ την αξιοπιστια τους για να σε καταβαλουν με προβληματα στην οθονη κτλ.. :) απο κει κ περα θα σας πω την ημερομηνια κατασκευης αν με βοηθησετε και μου πειτε απο που να το δω..χαχα ωστοσο..πιστευω πως επειδη το δινουν με "παλια" ρομ..ισως ειναι καποιο bug!θα το ψαξω κ αυτο..κ θα σας πω! :) αλλα πιστευω πως ισως ειναι καλυτερα να το παει πισω οπως ειναι..παρα να βαλω την νεα..κ αν δεν φτιαξει το προβλημα..να πρεπει να περναω παλι την δικη του οπως ηταν...... :wacko: Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδιά να το πάρω? αξίζει τα λευτά του? (249ευρο) τι λέτε? πείτε μου τα συν και τα μειον του τηλεφώνου θα με βοηθούσε σας ευχαριστώ Εξαφανιστηκε απο τα ραφια οταν ειχε 320 ευρω πριν 2 μηνες κι εσυ το σκεφτεσαι με 250; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Εξαφανιστηκε απο τα ραφια οταν ειχε 320 ευρω πριν 2 μηνες κι εσυ το σκεφτεσαι με 250; +1 οσοι το σκεφτεστε χτυπιστε το αφοβα!!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 μην το σκεφτεστε παιδες....Σε αυτα τα λεφτα απλα δεν υπαρχει ανταξιο κινητο. Αξιζει παραπανω απο 250 που το δινουν, παρολο που ειναι στην αγορα ενα χρονο και βαλε. Μη ξεχνατε οτι μιλαμε για το καλυτερο κινητο μεχρι φυσικα να βγουν τα διπυρηνα (ή καποια ενισχυνενα galaxy s) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro007 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 προσοχη στους επιδοξους αγοραστες, καθως σημερα γυρισα τα 2 media markt της πολης και στο ενα το βρηκα με froyo, ενω στο αλλο με gingerbread...οι υπαλληλοι, εννοειται οτι ειναι ανιδεοι και εχουν παπαγαλισει 5 κουβεντες ....Να επισημανω παντως, πως την ωρα που εκατσα, εφυγαν πανω απο 10 συσκευες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 προσοχη στους επιδοξους αγοραστες, καθως σημερα γυρισα τα 2 media markt της πολης και στο ενα το βρηκα με froyo, ενω στο αλλο με gingerbread...οι υπαλληλοι, εννοειται οτι ειναι ανιδεοι και εχουν παπαγαλισει 5 κουβεντες ....Να επισημανω παντως, πως την ωρα που εκατσα, εφυγαν πανω απο 10 συσκευες!!!! και με froyo να το παρεις δε τρεχει τπτ.ειναι θεμα λεπτων να το κανεις να τρεχει ginger Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmanic Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Υπάρχει κάποιος που το πήρε απο media markt σήμερα να μας πεί αν λειτουργεί καλά?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Υπάρχει κάποιος που το πήρε απο media markt σήμερα να μας πεί αν λειτουργεί καλά?????????? παιδια ημαρτον τα media το κανουν συχνα αυτο με τις τρελες προσφορεσ στα κινητα.αυτι δε σημαινει οτι ειναι και χαλασμενα!!!ουτε ελατωματικα!!!εχει παρει πολυς κοσμος γενικα και δεν εχει παραπονο.τωρα το να σου κατσει ελατωματικη συσκευη υπαρχει παντα και παντου η περιπτωση!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 παιδια ημαρτον τα media το κανουν συχνα αυτο με τις τρελες προσφορεσ στα κινητα.αυτι δε σημαινει οτι ειναι και χαλασμενα!!!ουτε ελατωματικα!!!εχει παρει πολυς κοσμος γενικα και δεν εχει παραπονο.τωρα το να σου κατσει ελατωματικη συσκευη υπαρχει παντα και παντου η περιπτωση!! κι οχι μονο αμα πεσεις σε ελατωματικη ισχυει η εγγυηση , δεν λεν χωρις εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 κι οχι μονο αμα πεσεις σε ελατωματικη ισχυει η εγγυηση , δεν λεν χωρις εγγυηση. ακριβως.και καπια εποχη οταν ειχαν πρωτο ανοιξει υα media ειχα παρει και γω ενα εριξον θυμαμαι.κανονικα δυο χρονια εγγυηση μου εδωσαν αν και δε χρειαστηκε.θυμαμαι στο εμποτιο ειχε 260 και στα media 199:wacko::wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 @nikospot Προσωπικα το κινητο δεν μου εβγαλε ποτε τιποτα..και σε φιλους μου που το πηραν επισης εχει αφησει αριστες εντυπωσεις!!!Δεν ξερω τι προβληματα εχουν αναφερθει κ την αξιοπιστια τους για να σε καταβαλουν με προβληματα στην οθονη κτλ.. :) απο κει κ περα θα σας πω την ημερομηνια κατασκευης αν με βοηθησετε και μου πειτε απο που να το δω..χαχα ωστοσο..πιστευω πως επειδη το δινουν με "παλια" ρομ..ισως ειναι καποιο bug!θα το ψαξω κ αυτο..κ θα σας πω! :) αλλα πιστευω πως ισως ειναι καλυτερα να το παει πισω οπως ειναι..παρα να βαλω την νεα..κ αν δεν φτιαξει το προβλημα..να πρεπει να περναω παλι την δικη του οπως ηταν...... :wacko: Ok φιλε μου ευχαριστω ξανα πηγα στο καταστημα του Ρεντη και ειχανε εξαφανιστει ολα μεχρι την ωρα που εκλεισε το καταστημα, αλλα μου ειπε ο υπαλληλος οτι εχει κι αλλα και για αυριο. Εγω απλα το κοιταζα :p Για την ημερομηνια κατασκευης επειδη δεν βρισκω κωδικο που να το εμφανιζει, βρηκα σε ενα ξενο φορουμ εναν που λεγε το εξης: Το 4ο και το 5ο γραμμα του serial number δειχνει την ημερομηνια κατασκευης. Οταν το 4ο ειναι το γραμμα Β ειναι 2011 και το 5ο θα ειναι ειτε γραμμα, ειτε νουμερο και θα δειχνει τον μηνα. Αν μπορεις λοιπον κοιταξε το serial number του φιλου σου που το πηρε απο media. Σε ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro007 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Σορρυ που δεν ανεφερα στο προηγουμενο μηνυμα, το πηρα και εγω στην gingerbread "εκδοση" του...Ολα δουλευουν κομπλε (οσο το δουλεψα δηλαδη), ενω θα ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει να περιμενω να ξεφορτισει για να του κανω την πρωτη φορτιση ή να το φορτισω αμεσως, γιατι στις οδηγιες για "πρωταρηδες":D του γαλαξια στο φορουμ δεν διευκρινιζεται και δεν ειμαι να ψαχνω νυχτιατικα στις εκατονταδες σελιδες του σχετικου τοπικ.... αν θελει κανεις καμμια διευκρινιση για τη συσκευη απο το markt, εδω ειμαστε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Σορρυ που δεν ανεφερα στο προηγουμενο μηνυμα, το πηρα και εγω στην gingerbread "εκδοση" του...Ολα δουλευουν κομπλε (οσο το δουλεψα δηλαδη), ενω θα ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει να περιμενω να ξεφορτισει για να του κανω την πρωτη φορτιση ή να το φορτισω αμεσως, γιατι στις οδηγιες για "πρωταρηδες":D του γαλαξια στο φορουμ δεν διευκρινιζεται και δεν ειμαι να ψαχνω νυχτιατικα στις εκατονταδες σελιδες του σχετικου τοπικ.... αν θελει κανεις καμμια διευκρινιση για τη συσκευη απο το markt, εδω ειμαστε.... Εγω θα σου πω την αποψη μου λαμβανοντας υποψην τις οδηγιες για πρωταριδες :p Πιστευω θα ειναι καλυτερα να το αφησεις να ξεφορτισει εντελως (εξαλλου λεει να το κανεις τις 4-5 φορες, ετσι θα γινει πληρης κυκλος φορτισης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Καλημερα κ απο μενα...Τελικα ο φιλος μου ηταν γκαντεμης κ το πηρε με χαλασμενο ακουστικο!!Μοναδικο συμπτωμα καθως ειχα ψαξει ολο το νετ ελλαδα κ εξω για παρομοιο συμβαν κ δεν εβρισκα τπτ..Παραυτα..σημερα πρωι κιολας, του το αντικατεστησαν αμεσσα με νεο galaxy s...Αρα ολα καλαα!!Οποιος προλαβει..προλαβε!Το κιν φυσικα δεν αξιζει 250 ευρω κατ εμε...Χτυπαει στα ισα αλλα κινητα που λογω μαρκετινγκ ή μη αντικαταστασης τους με νεο μοντελο (βλεπε galaxy s & galaxy s2) τα εχουν ακομα 500 και 600 ευρω! Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts