Jump to content

mayro007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mayro007

  • Ημ. Γέννησης 06/09/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mayro007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μια στις 652 (μεχρι τωρα), οι πιθανοτητες μου...ρε λες???
  2. Basto - Again and Again (Original Mix) :music:
  3. Τοσο εμφανες δηλαδη το προβλημα του drain στα 2.3.3? Μηπως φιλε μου πρεπει να περιμενεις 4-5 πληρεις κυκλους φορτισης-αποφορτισης, ωστε να εισαι σιγουρος? Το δικο μου στα 2.3.3 (και μετα απο 2 πληρεις κυκλους ) χανει 2-3% την ωρα στην αναμονη και χωρις να τρεχει τιποτα σημαντικο...Οταν το δουλευω, 5-10% αναλογα την εργασια, αλλα παντα με wifi ανοιχτο και φωτεινοτητα στο auto....
  4. Σορρυ που δεν ανεφερα στο προηγουμενο μηνυμα, το πηρα και εγω στην gingerbread "εκδοση" του...Ολα δουλευουν κομπλε (οσο το δουλεψα δηλαδη), ενω θα ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει να περιμενω να ξεφορτισει για να του κανω την πρωτη φορτιση ή να το φορτισω αμεσως, γιατι στις οδηγιες για "πρωταρηδες":D του γαλαξια στο φορουμ δεν διευκρινιζεται και δεν ειμαι να ψαχνω νυχτιατικα στις εκατονταδες σελιδες του σχετικου τοπικ.... αν θελει κανεις καμμια διευκρινιση για τη συσκευη απο το markt, εδω ειμαστε....
  5. προσοχη στους επιδοξους αγοραστες, καθως σημερα γυρισα τα 2 media markt της πολης και στο ενα το βρηκα με froyo, ενω στο αλλο με gingerbread...οι υπαλληλοι, εννοειται οτι ειναι ανιδεοι και εχουν παπαγαλισει 5 κουβεντες ....Να επισημανω παντως, πως την ωρα που εκατσα, εφυγαν πανω απο 10 συσκευες!!!!
  6. εχω ενα προβλημα με το youtube...πολλες φορες σταματαει το buffering στη μεση και χρειαζεται να μετακινησω τον player μπροστα απο το σημειο που εχει κολλησει για να ξαναρχισει το buffering απο εκει...εχει κανεις καμμια ιδεα , για το τι παιζει? Στις βοηθειες του site λεει πως πρεπει να κανω εκκαθαριση απο cookies κ.α, την οποια και εκανα, αλλα τζιφος. Κατι μου λεει πως το προβλημα ειναι στο firewall του router, στο οποιο μου εμφανιζει τις εξης ενεργοποιημενες/μπλοκαρισμενες εφαρμογες:PPTP,IPSec,RTSP,Windows/MSN Messenger,FTP,H.323,SIP...μηπως πρεπει να απενεργοποιησω καποια...???
  7. Το nodata δεν ειναι καλυτερη περιπτωση athanaso?
  8. 1.Aπο οτι ξερω δεν προβλεπεται, για ευνοητους εμπορικους λογους... 2.http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86 3.Δεν ξερω...εισαι ο πρωτος που μαθαινω οτι γραφει με μικρα στο touch 2:X 4.Υπαρχουν απειρα στο νετ, με ενα γκουγκλαρισμα βρισκεις αλλα προσεξε την αναλυση και το ειδος οθονης στις προδιαγραφες τους...(το touch εχει ενα προβλημα συμβατοτητας):worry:
  9. ψυχοδραμα-ομορφη πολη:whistle: http://www.youtube.com/watch?v=tmqN9Q61sbU
×
×
  • Create New...