Jump to content

mayro007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mayro007

  1. Μια στις 652 (μεχρι τωρα), οι πιθανοτητες μου...ρε λες???
  2. Basto - Again and Again (Original Mix) :music:
  3. Τοσο εμφανες δηλαδη το προβλημα του drain στα 2.3.3? Μηπως φιλε μου πρεπει να περιμενεις 4-5 πληρεις κυκλους φορτισης-αποφορτισης, ωστε να εισαι σιγουρος? Το δικο μου στα 2.3.3 (και μετα απο 2 πληρεις κυκλους ) χανει 2-3% την ωρα στην αναμονη και χωρις να τρεχει τιποτα σημαντικο...Οταν το δουλευω, 5-10% αναλογα την εργασια, αλλα παντα με wifi ανοιχτο και φωτεινοτητα στο auto....
  4. Σορρυ που δεν ανεφερα στο προηγουμενο μηνυμα, το πηρα και εγω στην gingerbread "εκδοση" του...Ολα δουλευουν κομπλε (οσο το δουλεψα δηλαδη), ενω θα ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει να περιμενω να ξεφορτισει για να του κανω την πρωτη φορτιση ή να το φορτισω αμεσως, γιατι στις οδηγιες για "πρωταρηδες":D του γαλαξια στο φορουμ δεν διευκρινιζεται και δεν ειμαι να ψαχνω νυχτιατικα στις εκατονταδες σελιδες του σχετικου τοπικ.... αν θελει κανεις καμμια διευκρινιση για τη συσκευη απο το markt, εδω ειμαστε....
  5. προσοχη στους επιδοξους αγοραστες, καθως σημερα γυρισα τα 2 media markt της πολης και στο ενα το βρηκα με froyo, ενω στο αλλο με gingerbread...οι υπαλληλοι, εννοειται οτι ειναι ανιδεοι και εχουν παπαγαλισει 5 κουβεντες ....Να επισημανω παντως, πως την ωρα που εκατσα, εφυγαν πανω απο 10 συσκευες!!!!
  6. εχω ενα προβλημα με το youtube...πολλες φορες σταματαει το buffering στη μεση και χρειαζεται να μετακινησω τον player μπροστα απο το σημειο που εχει κολλησει για να ξαναρχισει το buffering απο εκει...εχει κανεις καμμια ιδεα , για το τι παιζει? Στις βοηθειες του site λεει πως πρεπει να κανω εκκαθαριση απο cookies κ.α, την οποια και εκανα, αλλα τζιφος. Κατι μου λεει πως το προβλημα ειναι στο firewall του router, στο οποιο μου εμφανιζει τις εξης ενεργοποιημενες/μπλοκαρισμενες εφαρμογες:PPTP,IPSec,RTSP,Windows/MSN Messenger,FTP,H.323,SIP...μηπως πρεπει να απενεργοποιησω καποια...???
  7. Το nodata δεν ειναι καλυτερη περιπτωση athanaso?
  8. 1.Aπο οτι ξερω δεν προβλεπεται, για ευνοητους εμπορικους λογους... 2.http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86 3.Δεν ξερω...εισαι ο πρωτος που μαθαινω οτι γραφει με μικρα στο touch 2:X 4.Υπαρχουν απειρα στο νετ, με ενα γκουγκλαρισμα βρισκεις αλλα προσεξε την αναλυση και το ειδος οθονης στις προδιαγραφες τους...(το touch εχει ενα προβλημα συμβατοτητας):worry:
  9. ψυχοδραμα-ομορφη πολη:whistle: http://www.youtube.com/watch?v=tmqN9Q61sbU
  10. Η κατατοπιστικοτατη απαντηση απο τους φιλους του xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=626303&page=46 Τι μας τα θυμιζεις τωρα....:cry::cry:
  11. Αμφιβαλω αν το εχει καποιο μαγαζι, εγω σε φιλο πηγα...
  12. Πολυς ντορος γυρω απο το θεμα οθονη...και φταιω και εγω.Λοιπον η HTC εδω και 1 χρονο εχει πλασαρει 2 οθονες που καναν παταγο, αυτη του legend και αυτη του desire, προωθοντας ετσι αρχικα τις amoled.Φαινεται ομως οτι τα πραγματα αλλαξαν στη μεση της χρονιας και η εταιρια αλλαζει το desire και του φοραει slcd με οσο θορυβο αυτο προκαλει...Οταν λοιπον ερχεσαι βρε HTC λιγους μηνες μετα και βγαζεις στην αγορα τη ναυαρχιδα σου με μια "απλη" slcd, περιμενεις να περασει στο ντουκου μετα απο ολα αυτα...?:confused: Η οθονη του HD ειναι οντως καλη αλλα κατω απο τα στανταρ της κατηγοριας, και τα στανταρ αυτης της κατηγοριας ειναι πολυ ψηλα-για οσους τρομαξαν... Ουφφφφ πηγα μεχρι θεσσαλονικη για να το δω....:p:
  13. φαινεται οντως...η διαφορα στην απεικονιση του μαυρου ειναι μεγαλη...μακαρι καποιος να ανεβασει και σε συγκριση με slcd για να μιλαμε για ιδια κατηγορια οθονης. Μας εκοψε τα φτερα το photo review σου!!!:worry::worry:
  14. Αν δεν κανω λαθος τα πρωτα desire(απλα) ειχαν βγει με amoled, αυτο απο πια παρτιδα ειναι? Αν παντως και τα δυο ειναι με slcd το HD υστερει πραγματικα:(...
  15. Αν η τιμη αυτη εχει βαση, ειναι προκλητικοι...βγαζουν ενα mid range smartphone σχεδον κλωνο του hd mini με μοναδικο νεοτερισμο το froyo και το νεο UI και το πλασαρουν στα 400 και βαλε?? Ασε που σε ελληνικα καταστηματα αυτη η τιμη παει +10-15%...:wacko:
  16. Δεν μπορουν οι καλοι μας moderators να κανουν κατι με αυτο?...γιατι ωραιο το γαλανολευκο αλλα καπως μονοτονο ρε παιδια...:shifty:
  17. Συνφορουμιτες, ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια επιλογη για διαφορετικα skins στο φορουμ, μιας και δεν μπορω να εντοπισω καμμια τετοια επιλογη...(αν οντως υπαρχει πρεπει να ειμαι !@#$%^)
  18. Απιστευτη σειρα οντως...αν και βασισμενη στις παλιες καλες (και κοινοτυπες) συνταγες εχει πολυ καλη σκηνοθεσια και καστ...το αν θα αντεξει βεβαια στο χρονο ειναι αμφιβολο καθως απο το ειδος της ειναι καταδικασμενη να ψιλοεπαναλαμβανεται...ζομπι,κυνηγητο,ζομπι κοκ.Ας ελπισουμε να πρωτοτυπησουν οι σεναριογραφοι...
  19. Για μελαγχολικες βραδιες μοναξιας... enya-exile Για καληνυχτα.... guts pie earshot-close to distance
×
×
  • Create New...