ganag27 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 εγω ειχα ατριχ , θα σου προτεινα razor i , σε σχεση με το ατριχ : +μπαταρια +οθονη 4.3 +λειτουργικο 4.1 +εμφανιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 εγω ειχα ατριχ , θα σου προτεινα razor i Ναι αλλα νομιζω οτι ξεφευγει σε τιμη αρκετα, δλδ 1,5 κατοσταρικο πανω δν τ λες και λιγο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Φιλε με τιποτα ΑΤΡΙΧ ! Ειναι καλο κινητο αλλα με 2.3 ειναι για τα σκουπιδια. Ενω αμα βαλεις 4.1 (οπως κ γω αλλωστε) χανεις βασικες λειτουργιες του κινητου. Θα σου προτινα το lg true hd που ειναι και 4g και ερχεται με 16αρα καρτα μνημης μεσα και κανει 50ε παραπανω και αυτό σε gb έχει μείνει απ' ότι ξέρω.. μπορεί να κάνω και λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Πριν απο λιγο, ηρθε μνμ απο την ΑΤ&Τ, για μια αναβαθμιση, που σχετιζεται με το GPS. Για βελτιωση της ακριβειας ή κατι τετοιο. Την εκανα και εχασα το root !!! :X:X:X Αντε παλι Rootαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 και αυτό σε gb έχει μείνει απ' ότι ξέρω.. μπορεί να κάνω και λάθος Ναι εχεις δικιο, αλλα προβλεπεται αναβαθμιση , ενω ενας φιλος π τ παρειγγειλε μου ειπε οτι εχει ηδη βγει η αναβαθμιση απλα οχι ΟΤΑ αλλα μεσω υπολογιστη. Επισης υπαρχουν πληρως λειτουργικες jb ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Πριν απο λιγο, ηρθε μνμ απο την ΑΤ&Τ, για μια αναβαθμιση, που σχετιζεται με το GPS. Για βελτιωση της ακριβειας ή κατι τετοιο. Την εκανα και εχασα το root !!! :X:X:X Αντε παλι Rootαρισμα. Η αναβαθμιση εχει εκπληκτικο αποτελεσμα. Το Navigon κλειδωνει σε χρονο dt, σε αντιθεση με πριν που αργουσε, ειδικα την πρωτη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Ναι εχεις δικιο, αλλα προβλεπεται αναβαθμιση , ενω ενας φιλος π τ παρειγγειλε μου ειπε οτι εχει ηδη βγει η αναβαθμιση απλα οχι ΟΤΑ αλλα μεσω υπολογιστη. Επισης υπαρχουν πληρως λειτουργικες jb ics Αναβάθμιση για το ελληνικό firmware?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Σημερα που το ειδα το κινητο ειχε 4.0.4 με ελληνικο μενου , μου ειπε οτι την αναβαθμιση την εκανε μεσω υπολογιστη , αλλα απο το προγραμμα της ΛΓ . Μου φανηκε κορυφαιο το κινητο. Αλλα τ παρακαναμε με τα οφφτοπικ .______________________________ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Καλησπέρα.Μια ερώτηση .Από προχθές ξαφνικά άρχισε να μην έχει καλή επαφή σε μια μικρή περιοχή 1,5 εκατοστό από το πάνω μέρος της οθόνης και μου δημιουργεί πρόβλημα ιδίως όταν παίρνω τηλέφωνο.Επίσης όταν πάω να τηλεφωνήσω και πατάω τους αριθμούς εν,ω πριν μου εμφάνιζε και τις επαφές που ταίριαζαν οπότε μπορούσα να πάρω αυτή που ήθελα χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσω όλα τα νούμερα τώρα δε με αφήνει.Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα το πρόβλημα.Το κινητό το είχα πάρει πέρυσι το μάρτιο από μουλτιράμα Λάρισας( τώρα έγινε public) .Μάλλον θα πρέπει να τους το στείλω μήπως προλάβω και την εγγύηση.Δε φαίνεται κάποιο εξωτερικό χτύπημα ή γρατσουνιά .Καμμιά συμβουλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Δηλαδη μετα την επαναφορα η οθονη λειτουργει κανονικα ή εχει ακομα <<νεκρες>> περιοχες ? Για το αλλο που λες δν ξερω τι μπορει να φταιει... ΥΓ: εχεις ασχοληθει με custom roms κλπ ή οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzimhs85 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 παιδιά και εγώ είχα πρόβλημα στην οθόνη αφής. ξαφνικά πριν κανένα τρίμηνο δεν μου δούλευε μια περιοχή περίπου 1.5 εκατοστά λιγο πιο πάνω απο την μεση της οθόνης.του εκανα επαναφορά ρυφμισεων αλλα τιποτα. τελικα το πηγα στο μουλτιραμα απο οπου το ειχα παρει και το εστειλαν στην αθηνα και του αλλαξαν το κρυσταλλο μπροστα,μαλιστα το αναβάθμισαν κιόλας παρολο που μονος μου δεν ειχα βρει καμια αναβαθμιση ουτε μεσω pc αλλα ουτε απο το μενου.χωρις χρεωση βεβαια επισκευή+αναβάθμιση, αλλα εμεινα 15 μερες χωρις το τηλέφωνο.Τωρα εχει την εκδοση 45.31.20 και η μπαταρια κρατα αισθητα περισσότερο και το κινητο δεν θερμαίνεται καθολου ακομη και με 3d games. Κατι αλλο που θελω να σας πω ειναι οτι καμια φορα αν το κινητο κολλαει πχ.χανει της ρυθμισεις APN,τρωει κολληματα στη gallery ,η δεν δουλεει ο αισθητηρας που σβηνει την οθονη οταν μιλαμε απλα σβηστε και αναψτε το και ειναι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Δηλαδη μετα την επαναφορα η οθονη λειτουργει κανονικα ή εχει ακομα <<νεκρες>> περιοχες ? Για το αλλο που λες δν ξερω τι μπορει να φταιει... ΥΓ: εχεις ασχοληθει με custom roms κλπ ή οχι ? Όχι έχει αυτή τη μικρή νεκρή περιοχή που γράφει και ο φίλος από κάτω. Πχ όταν κάνω ενημέρωση κάποια εφαρμογή από μαρκετ δεν πατιέται το πλήκτρο ενημέρωση σε portait μορφή και σκέφτηκα να το κάνω σε landscape και λειτούργησε αλλά τηλέφωνο σε landscape δεν γίνεται.... Το πλήκτρο χ (διόρθωση ) δεν πατιέται και ξεκινά η σαιζόν τώρα στη δουλειά μου οπότε πρέπει να το στείλω άμεσα στο μουλτιράμα.Το κινητό φορά τη μαμίσια ρομ και δεν έχω ασχοληθεί με custom. Αν υπήρχε ακόμη η προσφορά στο samsung note 2 στα 450€ θα το χτυπούσα γμτ. Edited February 16, 2013 by basilise Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 βρε παιδια εκανα ρουτ και unlock boot, και εχω μονο 372mb μνημη διαθεσημη....και δουλευει μονιμα στο 80%....τι παιζει? να το σπασω η φτιαχνεται??? Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 βρε παιδια εκανα ρουτ και unlock boot, και εχω μονο 372mb μνημη διαθεσημη....και δουλευει μονιμα στο 80%....τι παιζει? να το σπασω η φτιαχνεται??? Εμενα ειτε root ειτε οχι, ετσι ειναι, μονιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εμενα ειτε root ειτε οχι, ετσι ειναι, μονιμα. κατσε λιγο... 1g ram δεν εχει κανηκα??? 372 οοοοληηη η διαθεσημη ειναι αυτη... 25mb διαθεσημα για εργασιες..... Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 κατσε λιγο... 1g ram δεν εχει κανηκα??? Ναι, αλλα ειναι διαθεσιματα 800 περιπου. Αν αφαιρεσεις και τις διαφορες εφαρμογες που φορτωνεις, καμια 300αρα μενει ελευθερη. FB, chat, google maps, sms, dialer θελουν μνημη. Αφου ξεκλειδωσες το boot loader, βγαλε οτι δε θες. Ισως δεις σημαντικη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Ναι, αλλα ειναι διαθεσιματα 800 περιπου. Αν αφαιρεσεις και τις διαφορες εφαρμογες που φορτωνεις, καμια 300αρα μενει ελευθερη. FB, chat, google maps, sms, dialer θελουν μνημη. Αφου ξεκλειδωσες το boot loader, βγαλε οτι δε θες. Ισως δεις σημαντικη διαφορα. δεν καταλαβες καλα.... ολη μου η ραμ ειναι πλεων 372.... αν αφαιρεσεις αυτο που πιανουν οι εφαρμογες 25.... τρελαθηκα οταν το ειδα!!! μετα το ξεκλείδωμα του bootloader...μπορω να το αφαιρεσω το unlock ξανα...πριν το κοματιασω? δεν ειμαι στα καλα μου με τετοια πραγματα...ο kernel αλλαξε...ειδα τις οδηγιες στην αρχη του post και τα εκανα...πιος τωρα ξερει να μου πει? Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Αααα, αυτο εχει ξαναναφερθει, αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι την απαντηση. Ψαξε σε παλιοτερες απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) δεν καταλαβες καλα.... ολη μου η ραμ ειναι πλεων 372.... αν αφαιρεσεις αυτο που πιανουν οι εφαρμογες 25.... τρελαθηκα οταν το ειδα!!! μετα το ξεκλείδωμα του bootloader...μπορω να το αφαιρεσω το unlock ξανα...πριν το κοματιασω? δεν ειμαι στα καλα μου με τετοια πραγματα...ο kernel αλλαξε...ειδα τις οδηγιες στην αρχη του post και τα εκανα...πιος τωρα ξερει να μου πει? Παιδια μην αγχωνεστε, το θεματακι ειναι φυσιολογικο. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να φλασαρεις το ramfix.zip, θα το βρεις πανευκολα στο xda για να το κατεβασεις. Αυτο ειναι η λυση, that simple :cool: ΥΓ : αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το λινκ : http://bbs.gfan.com/forum.php?mod=mi...mhash=b936b991 Όχι έχει αυτή τη μικρή νεκρή περιοχή που γράφει και ο φίλος από κάτω. Πχ όταν κάνω ενημέρωση κάποια εφαρμογή από μαρκετ δεν πατιέται το πλήκτρο ενημέρωση σε portait μορφή και σκέφτηκα να το κάνω σε landscape και λειτούργησε αλλά τηλέφωνο σε landscape δεν γίνεται.... Το πλήκτρο χ (διόρθωση ) δεν πατιέται και ξεκινά η σαιζόν τώρα στη δουλειά μου οπότε πρέπει να το στείλω άμεσα στο μουλτιράμα.Το κινητό φορά τη μαμίσια ρομ και δεν έχω ασχοληθεί με custom. Αν υπήρχε ακόμη η προσφορά στο samsung note 2 στα 450€ θα το χτυπούσα γμτ. Ναι μαλλον ειναι το προβλημα στο digitizer που σου ανεφερε κι ο φιλος. Μπορεις να το στειλεις και μονος σου στο σερβις αν βιαζεσαι, απλα θα χρεωθεις εσυ με τα εξοδα αποστολης (οχι ομως και για την επιστροφη). ΥΓ : Αν σε ενδοιαφερει καινουργιο τοτε δες το lg true hd . Σε καταστηματα skroutz κοστιζει 260 και ειναι κορυφαιο Edited February 17, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 δεν καταλαβες καλα.... ολη μου η ραμ ειναι πλεων 372.... αν αφαιρεσεις αυτο που πιανουν οι εφαρμογες 25.... τρελαθηκα οταν το ειδα!!! μετα το ξεκλείδωμα του bootloader...μπορω να το αφαιρεσω το unlock ξανα...πριν το κοματιασω? δεν ειμαι στα καλα μου με τετοια πραγματα...ο kernel αλλαξε...ειδα τις οδηγιες στην αρχη του post και τα εκανα...πιος τωρα ξερει να μου πει? Αν έκανες απλά root στην μαμα rom τότε υπάρχει κάποιο bug και σου δείχνει περιορισμένη ram. Πρέπει να περάσεις άλλο kernel για να δείξει τη σωστή. Ο όρος που χρησιμοποιείται στο xda είναι "ramfix" οπότε ψάξε κάτι σχετικό με αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Μια ερωτηση. Με την αναβαθμιση που ηρθε για το GPS, η εκδοση συστηματος, απο 4.5.141 εγινε 4.5.145 και εχασα το root. Μπορω να κανω την ιδια διαδικασια ωστε να το ξαναρουταρω ή πρεπει να περιμενω καποια νεα αρχεια; Προσπαθησα να κανω Restore root αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 μηπως ειναι αυκολο να μαθω το πιο τωρινό update? δηλ, Kernel, Έκδοση κτλ που πρεπει να βλεπω Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Χρησιμοποιώντας το diskusage παρατήρησα πως υπάρχει μια περιοχή στην "εσωτερική SD" και στον "χώρο αποθήκευσης εφαρμογών" που καταλαμβάνει αρκετό χώρο και παρουσιάζεται ως "system data". (δείτε τις επισυναπτόμενες εικόνες) Έστειλα email στον δημιουργό της εφαρμογής για να τον ρωτήσω τι είδους αρχεία ονομάζει "system data" η εφαρμογή του και μου έδωσε την παρακάτω απάντηση: Dear developer, [...]My device is Motorola Atrix and I use a Cyanogenmod7 custom rom. My phone has an external sd card, an internal one and it also has a seperate space for application storage. Checking my disk usage of the internal sd and the application storage space I noticed that there is an uknown data volume indicated as "system data". This file is not visible or accecible using any file manager. Could you explain me please which exactly kind of files does diskusage name as "system data"? Thank you for your help. Best, S.A. Hi Stelios, Quick answer: I don't know http://forum.xda-developers.com/images/smilies/smile.gif File system reports to my application number of free blocks, total number of blocks and I also sum up sizes of all files I found on the volume. If there is a discrepancy between values reported by filesystem and my measurements - I report it as system data. It can be block allocated for internal filesystem structures like directories and inside tables, but it can also include lost files or files I failed to access, like the directory used by android for Apps to SD support. -- Regards, Ivan Μου είπε δηλαδή ότι ως "system data" ονομάζονται ο όγκος που προκύπτει από την διαφορά του ελεύθερου χώρου που δείχνει το σύστημα στην εφαρμογή και του αθροίσματος όλων των αρχείων. Ο χαμένος χώρος δεν είναι λίγος και μεγαλώνει αργά αλλά σταθερά όσο περνάει ο καιρός. Πιστεύω πως περιέχει άχρηστα αρχεία ή κατάλοιπα κι αυτό το λέω γιατί μετά από ένα restoration από CWM Nandroid back up τα διπλά αρχεία στην "εσωτερική SD" είχαν παρουσιαστεί έτσι και κατάφερα τότε να απαλλαγώ από τον όγκο τους με format και re-restoration για να σβηστεί η παλιά σαβούρα. Πολλές βδομάδες μετά από αυτό, παρατήρησα ξανά την ύπαρξη των "system data" που αυξάνονται με αργό ρυθμό. Π.χ. εχθές έχασα ακόμη 20mb μνήμης λόγω μια αύξησής τους. Τονίζω πως τέτοιος φάκελος ή αρχεία δεν είναι ορατά από κανέναν file explorer οπότε δεν μπορώ να δώ ούτε τι περιέχεται σε αυτά ούτε να τα διαγράψω. Τονίζω επίσης πως ούτε με πρόσβαση root είναι ορατά. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή μόνο σε μένα παρουσιάζεται αυτός ο μυστήριος όγκος δεδομένων?? Edited February 24, 2013 by stelios_85_07 Μυστήριος φάκελος αρχείων με μεγάλο όγκο Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Σε εμενα 15 ΜΒ μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Τι λες να είναι αυτά τα MB? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts