Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω ειχα ατριχ , θα σου προτεινα razor i

Ναι αλλα νομιζω οτι ξεφευγει σε τιμη αρκετα, δλδ 1,5 κατοσταρικο πανω δν τ λες και λιγο ...

Φιλε με τιποτα ΑΤΡΙΧ ! Ειναι καλο κινητο αλλα με 2.3 ειναι για τα σκουπιδια. Ενω αμα βαλεις 4.1 (οπως κ γω αλλωστε) χανεις βασικες λειτουργιες του κινητου.

Θα σου προτινα το lg true hd που ειναι και 4g και ερχεται με 16αρα καρτα μνημης μεσα και κανει 50ε παραπανω

και αυτό σε gb έχει μείνει απ' ότι ξέρω.. μπορεί να κάνω και λάθος

Πριν απο λιγο, ηρθε μνμ απο την ΑΤ&Τ, για μια αναβαθμιση, που σχετιζεται με το GPS. Για βελτιωση της ακριβειας ή κατι τετοιο. Την εκανα και εχασα το root !!! :X:X:X

Αντε παλι Rootαρισμα.

και αυτό σε gb έχει μείνει απ' ότι ξέρω.. μπορεί να κάνω και λάθος

Ναι εχεις δικιο, αλλα προβλεπεται αναβαθμιση , ενω ενας φιλος π τ παρειγγειλε μου ειπε οτι εχει ηδη βγει η αναβαθμιση απλα οχι ΟΤΑ αλλα μεσω υπολογιστη. Επισης υπαρχουν πληρως λειτουργικες jb ics

Πριν απο λιγο, ηρθε μνμ απο την ΑΤ&Τ, για μια αναβαθμιση, που σχετιζεται με το GPS. Για βελτιωση της ακριβειας ή κατι τετοιο. Την εκανα και εχασα το root !!! :X:X:X

Αντε παλι Rootαρισμα.

Η αναβαθμιση εχει εκπληκτικο αποτελεσμα. Το Navigon κλειδωνει σε χρονο dt, σε αντιθεση με πριν που αργουσε, ειδικα την πρωτη φορα.

Ναι εχεις δικιο, αλλα προβλεπεται αναβαθμιση , ενω ενας φιλος π τ παρειγγειλε μου ειπε οτι εχει ηδη βγει η αναβαθμιση απλα οχι ΟΤΑ αλλα μεσω υπολογιστη. Επισης υπαρχουν πληρως λειτουργικες jb ics

Αναβάθμιση για το ελληνικό firmware?...

Σημερα που το ειδα το κινητο ειχε 4.0.4 με ελληνικο μενου , μου ειπε οτι την αναβαθμιση την εκανε μεσω υπολογιστη , αλλα απο το προγραμμα της ΛΓ . Μου φανηκε κορυφαιο το κινητο.

Αλλα τ παρακαναμε με τα οφφτοπικ .______________________________

Καλησπέρα.Μια ερώτηση .Από προχθές ξαφνικά άρχισε να μην έχει καλή επαφή σε μια μικρή περιοχή 1,5 εκατοστό από το πάνω μέρος της οθόνης και μου δημιουργεί πρόβλημα ιδίως όταν παίρνω τηλέφωνο.Επίσης όταν πάω να τηλεφωνήσω και πατάω τους αριθμούς εν,ω πριν μου εμφάνιζε και τις επαφές που ταίριαζαν οπότε μπορούσα να πάρω αυτή που ήθελα χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσω όλα τα νούμερα τώρα δε με αφήνει.Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα το πρόβλημα.Το κινητό το είχα πάρει πέρυσι το μάρτιο από μουλτιράμα Λάρισας( τώρα έγινε public) .Μάλλον θα πρέπει να τους το στείλω μήπως προλάβω και την εγγύηση.Δε φαίνεται κάποιο εξωτερικό χτύπημα ή γρατσουνιά .Καμμιά συμβουλή?

Δηλαδη μετα την επαναφορα η οθονη λειτουργει κανονικα ή εχει ακομα <<νεκρες>> περιοχες ?

Για το αλλο που λες δν ξερω τι μπορει να φταιει...

ΥΓ: εχεις ασχοληθει με custom roms κλπ ή οχι ?

παιδιά και εγώ είχα πρόβλημα στην οθόνη αφής. ξαφνικά πριν κανένα τρίμηνο δεν μου δούλευε μια περιοχή περίπου 1.5 εκατοστά λιγο πιο πάνω απο την μεση της οθόνης.του εκανα επαναφορά ρυφμισεων αλλα τιποτα.

τελικα το πηγα στο μουλτιραμα απο οπου το ειχα παρει και το εστειλαν στην αθηνα και του αλλαξαν το κρυσταλλο μπροστα,μαλιστα το αναβάθμισαν κιόλας παρολο που μονος μου δεν ειχα βρει καμια αναβαθμιση ουτε μεσω pc αλλα ουτε απο το μενου.χωρις χρεωση βεβαια επισκευή+αναβάθμιση, αλλα εμεινα 15 μερες χωρις το τηλέφωνο.Τωρα εχει την εκδοση 45.31.20 και η μπαταρια κρατα αισθητα περισσότερο και το κινητο δεν θερμαίνεται καθολου ακομη και με 3d games.

Κατι αλλο που θελω να σας πω ειναι οτι καμια φορα αν το κινητο κολλαει πχ.χανει της ρυθμισεις APN,τρωει κολληματα στη gallery ,η δεν δουλεει ο αισθητηρας που σβηνει την οθονη οταν μιλαμε απλα σβηστε και αναψτε το και ειναι κομπλε.

Δηλαδη μετα την επαναφορα η οθονη λειτουργει κανονικα ή εχει ακομα <<νεκρες>> περιοχες ?

Για το αλλο που λες δν ξερω τι μπορει να φταιει...

ΥΓ: εχεις ασχοληθει με custom roms κλπ ή οχι ?

Όχι έχει αυτή τη μικρή νεκρή περιοχή που γράφει και ο φίλος από κάτω. Πχ όταν κάνω ενημέρωση κάποια εφαρμογή από μαρκετ δεν πατιέται το πλήκτρο ενημέρωση σε portait μορφή και σκέφτηκα να το κάνω σε landscape και λειτούργησε αλλά τηλέφωνο σε landscape δεν γίνεται.... Το πλήκτρο χ (διόρθωση ) δεν πατιέται και ξεκινά η σαιζόν τώρα στη δουλειά μου οπότε πρέπει να το στείλω άμεσα στο μουλτιράμα.Το κινητό φορά τη μαμίσια ρομ και δεν έχω ασχοληθεί με custom.

Αν υπήρχε ακόμη η προσφορά στο samsung note 2 στα 450€ θα το χτυπούσα γμτ.

Edited by basilise

βρε παιδια εκανα ρουτ και unlock boot, και εχω μονο 372mb μνημη διαθεσημη....και δουλευει μονιμα στο 80%....τι παιζει? να το σπασω η φτιαχνεται???
iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..

βρε παιδια εκανα ρουτ και unlock boot, και εχω μονο 372mb μνημη διαθεσημη....και δουλευει μονιμα στο 80%....τι παιζει? να το σπασω η φτιαχνεται???

Εμενα ειτε root ειτε οχι, ετσι ειναι, μονιμα.

Εμενα ειτε root ειτε οχι, ετσι ειναι, μονιμα.

κατσε λιγο... 1g ram δεν εχει κανηκα??? 372 οοοοληηη η διαθεσημη ειναι αυτη... 25mb διαθεσημα για εργασιες.....

iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..

κατσε λιγο... 1g ram δεν εχει κανηκα???

Ναι, αλλα ειναι διαθεσιματα 800 περιπου. Αν αφαιρεσεις και τις διαφορες εφαρμογες που φορτωνεις, καμια 300αρα μενει ελευθερη.

FB, chat, google maps, sms, dialer θελουν μνημη. Αφου ξεκλειδωσες το boot loader, βγαλε οτι δε θες. Ισως δεις σημαντικη διαφορα.

Ναι, αλλα ειναι διαθεσιματα 800 περιπου. Αν αφαιρεσεις και τις διαφορες εφαρμογες που φορτωνεις, καμια 300αρα μενει ελευθερη.

FB, chat, google maps, sms, dialer θελουν μνημη. Αφου ξεκλειδωσες το boot loader, βγαλε οτι δε θες. Ισως δεις σημαντικη διαφορα.

δεν καταλαβες καλα.... ολη μου η ραμ ειναι πλεων 372.... αν αφαιρεσεις αυτο που πιανουν οι εφαρμογες 25.... τρελαθηκα οταν το ειδα!!! μετα το ξεκλείδωμα του bootloader...μπορω να το αφαιρεσω το unlock ξανα...πριν το κοματιασω? δεν ειμαι στα καλα μου με τετοια πραγματα...ο kernel αλλαξε...ειδα τις οδηγιες στην αρχη του post και τα εκανα...πιος τωρα ξερει να μου πει?

Αααα, αυτο εχει ξαναναφερθει, αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι την απαντηση. Ψαξε σε παλιοτερες απαντησεις.

δεν καταλαβες καλα.... ολη μου η ραμ ειναι πλεων 372.... αν αφαιρεσεις αυτο που πιανουν οι εφαρμογες 25.... τρελαθηκα οταν το ειδα!!! μετα το ξεκλείδωμα του bootloader...μπορω να το αφαιρεσω το unlock ξανα...πριν το κοματιασω? δεν ειμαι στα καλα μου με τετοια πραγματα...ο kernel αλλαξε...ειδα τις οδηγιες στην αρχη του post και τα εκανα...πιος τωρα ξερει να μου πει?

Παιδια μην αγχωνεστε, το θεματακι ειναι φυσιολογικο. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να φλασαρεις το ramfix.zip, θα το βρεις πανευκολα στο xda για να το κατεβασεις. Αυτο ειναι η λυση, that simple :cool:

ΥΓ : αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το λινκ : http://bbs.gfan.com/forum.php?mod=mi...mhash=b936b991

Όχι έχει αυτή τη μικρή νεκρή περιοχή που γράφει και ο φίλος από κάτω. Πχ όταν κάνω ενημέρωση κάποια εφαρμογή από μαρκετ δεν πατιέται το πλήκτρο ενημέρωση σε portait μορφή και σκέφτηκα να το κάνω σε landscape και λειτούργησε αλλά τηλέφωνο σε landscape δεν γίνεται.... Το πλήκτρο χ (διόρθωση ) δεν πατιέται και ξεκινά η σαιζόν τώρα στη δουλειά μου οπότε πρέπει να το στείλω άμεσα στο μουλτιράμα.Το κινητό φορά τη μαμίσια ρομ και δεν έχω ασχοληθεί με custom.

Αν υπήρχε ακόμη η προσφορά στο samsung note 2 στα 450€ θα το χτυπούσα γμτ.

Ναι μαλλον ειναι το προβλημα στο digitizer που σου ανεφερε κι ο φιλος. Μπορεις να το στειλεις και μονος σου στο σερβις αν βιαζεσαι, απλα θα χρεωθεις εσυ με τα εξοδα αποστολης (οχι ομως και για την επιστροφη).

ΥΓ : Αν σε ενδοιαφερει καινουργιο τοτε δες το lg true hd . Σε καταστηματα skroutz κοστιζει 260 και ειναι κορυφαιο

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Αν έκανες απλά root στην μαμα rom τότε υπάρχει κάποιο bug και σου δείχνει περιορισμένη ram. Πρέπει να περάσεις άλλο kernel για να δείξει τη σωστή. Ο όρος που χρησιμοποιείται στο xda είναι "ramfix" οπότε ψάξε κάτι σχετικό με αυτό!

Μια ερωτηση.

Με την αναβαθμιση που ηρθε για το GPS, η εκδοση συστηματος, απο 4.5.141 εγινε 4.5.145 και εχασα το root.

Μπορω να κανω την ιδια διαδικασια ωστε να το ξαναρουταρω ή πρεπει να περιμενω καποια νεα αρχεια;

Προσπαθησα να κανω Restore root αλλα τιποτα.

μηπως ειναι αυκολο να μαθω το πιο τωρινό update? δηλ, Kernel, Έκδοση κτλ που πρεπει να βλεπω

Χρησιμοποιώντας το diskusage παρατήρησα πως υπάρχει μια περιοχή στην "εσωτερική SD" και στον "χώρο αποθήκευσης εφαρμογών" που καταλαμβάνει αρκετό χώρο και παρουσιάζεται ως "system data".

(δείτε τις επισυναπτόμενες εικόνες)

Έστειλα email στον δημιουργό της εφαρμογής για να τον ρωτήσω τι είδους αρχεία ονομάζει "system data" η εφαρμογή του και μου έδωσε την παρακάτω απάντηση:

Dear developer,

[...]My device is Motorola Atrix and I use a Cyanogenmod7 custom rom. My phone has an external sd card, an internal one and it also has a seperate space for application storage. Checking my disk usage of the internal sd and the application storage space I noticed that there is an uknown data volume indicated as "system data". This file is not visible or accecible using any file manager. Could you explain me please which exactly kind of files does diskusage name as "system data"? Thank you for your help.

Best,

S.A.

Hi Stelios,

Quick answer: I don't know http://forum.xda-developers.com/images/smilies/smile.gif

File system reports to my application number of free blocks, total number of blocks and I also sum up sizes of all files I found on the volume. If there is a discrepancy between values reported by filesystem and my measurements - I report it as system data. It can be block allocated for internal filesystem structures like directories and inside tables, but it can also include lost files or files I failed to access, like the directory used by android for Apps to SD support.

--

Regards,

Ivan

Μου είπε δηλαδή ότι ως "system data" ονομάζονται ο όγκος που προκύπτει από την διαφορά του ελεύθερου χώρου που δείχνει το σύστημα στην εφαρμογή και του αθροίσματος όλων των αρχείων.

Ο χαμένος χώρος δεν είναι λίγος και μεγαλώνει αργά αλλά σταθερά όσο περνάει ο καιρός. Πιστεύω πως περιέχει άχρηστα αρχεία ή κατάλοιπα κι αυτό το λέω γιατί μετά από ένα restoration από CWM Nandroid back up τα διπλά αρχεία στην "εσωτερική SD" είχαν παρουσιαστεί έτσι και κατάφερα τότε να απαλλαγώ από τον όγκο τους με format και re-restoration για να σβηστεί η παλιά σαβούρα.

Πολλές βδομάδες μετά από αυτό, παρατήρησα ξανά την ύπαρξη των "system data" που αυξάνονται με αργό ρυθμό. Π.χ. εχθές έχασα ακόμη 20mb μνήμης λόγω μια αύξησής τους.

Τονίζω πως τέτοιος φάκελος ή αρχεία δεν είναι ορατά από κανέναν file explorer οπότε δεν μπορώ να δώ ούτε τι περιέχεται σε αυτά ούτε να τα διαγράψω.

Τονίζω επίσης πως ούτε με πρόσβαση root είναι ορατά.

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή μόνο σε μένα παρουσιάζεται αυτός ο μυστήριος όγκος δεδομένων??

Edited by stelios_85_07
Μυστήριος φάκελος αρχείων με μεγάλο όγκο

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Τι λες να είναι αυτά τα MB?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

• The title was changed to Motorola ATRIX