Jump to content

petran_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    296
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petran_7

  1. Σούπερ δώρο! Ευχαριστούμε myphone! Καλές γιορτές!
  2. Νομιζω δεν υπαρχει καλυτερος διαγωνισμός! Το θέλω! <3
  3. Αυτοί είναι διαγωνισμοί! Μακάρι να το κερδίσω :)
  4. petran_7

    Moto G

    Ουτε καν φίλε δεν υπάρχει κανένα θέμα! ;)
  5. Ωωωωωω! Σούπερ διαγωνισμός! Μακάρι να το κερδίσω :)
  6. petran_7

    Lenovo S820

    Παιδιά στα παιχνίδια πως τα πάει? Το 1GB στην εσωτερική δεν είναι πολύ λίγο? Έχω το Galaxy S Advance και θέλω να αλλάξω και σκέφτομαι μήπως πάρω αυτό. Επίσης εδώ έχω βρει ένα παλικάρι από τα Ιωάννινα, για δείτε κι εσείς... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49186670
  7. Δεν υπαρχει class9 πάει class10. Έχει να κάνει με την ταχυτητα της κάρτας, οσο μεγαλύτερο το class τοσο πιο γρηγορη. Αυτήν έχω και είναι μια χαρά. Μια στο τόσο τρώει και κανα κολλημα αλλα δεν πειράζει ;) Η 4.4.2 έχει σοβαρά bugs απ' οτι γράφει: OMX και Camera!!!! Και σε διαφορους χρήστες δεν λειτουργεί το 3G. H δοκιμη ομως (για οποιον θελει) είναι ο καλύτερος δρόμος!
  8. Αυτό διάβασα κι εγώ αλλά κρατώ τις επιφυλάξεις μου... χαχα το μόνο σίγουρο :P
  9. Το διάβασα κι εγώ. Αντίστοιχη ανακοίνωση είχε βγει και για την έκδοση 4.2 ή 4.3 (μια απο τις δυο) αλλά μάλλον έμεινε εκεί το θέμα... Μακάρι να γίνει κανα θαύμα και να την πάρουμε την αναβάθμιση.
  10. Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το shuffle? Είναι αυτό το εικονίδιο http://www.fredmckinnon.com/myblog/wp-content/uploads/2008/11/shuffle-logo-curves.png
  11. Παιδιά έχω αυτήν εδώ και μια βδομάδα σχεδόν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2244441 με CoCore 6.2 Είναι εξαιρετική, ούτε κολλάει ούτε επανεκκινήσεις κάνει ούτε τίποτα. Γρήγορη και όμορφη. Αν κάποιος θέλει να φλασάρει custom τη συνιστώ.
  12. Ε γι αυτό. Αν βάλεις twrp σβήνονται όλα.
  13. Όταν κάνεις wipe τα πάντα σβήνει και το λειτουργικό, οπότε είναι λογικό να μην ανοίξει μετά τα wipes.
  14. Από προσωπική εμπειρία στο λέω, το γιατί δεν μπορώ να το ξέρω, ούτε τσιπάκι στο κινητό είμαι ούτε developer ούτε τίποτα. Αν θες το δέχεσαι. Το ότι η ρομ δεν είναι σωστή είναι άλλο, και ισχύει. Θα έπρεπε να υπάρχει μια τέλεια χωρίς κολλήματα για τέτοιο κινητό.
  15. Αυτό συνήθως συμβαίνει λόγο κακού προγραμματισμού. Με το greenify αν είσαι ρουτ μπορείς να τα κάνεις να μην τρέχουν.
  16. Δεν είπε κανείς ότι γράφεις ψέμματα ή ότι δεν ξέρεις να φλασάρεις. Και ναι, όσο περίεργο και αν σου ακούγεται σε ίδιες συσκευές, η ίδια ρομ σε ένα μπορεί να κάτσει καλά και σε άλλο όχι. Δεν είναι μπρίκι το ένα μπρίκι και το άλλο για να ψήσουν τον ίδιο καφέ. Απλά μην είσαι απόλυτος, γιατί έτσι όπως έγραψες το μήνυμά σου, αν το διάβαζε κάποιος που δεν έχει δοκιμάσει την jb θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι είναι χάλια, ενώ σε μένα τώρα με την Ιταλική είναι μιά χαρά. Πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση. Και εγώ την έχω παρατηρήσει αυτή την αλλαγή, τώρα πιάνει και έξω από το σπίτι μου!
×
×
  • Create New...