virtus Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) ακουλουθησα τις οδηγίες http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 για manual εγκατάσταση, αλλά δεν βλέπει το αρχείο στην κάρτα..... Κάποια άλλη επιλογή έχουμε? GRJ22 (2.3.4) - > GRK39F (2.3.6) Released ------------ αυτήν προσπάθησα χωρίς επιτυχία Full ROM update -> GRK39F (2.3.6) Released Edited October 5, 2011 by virtus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Χαιρετώ την παρέα. Δεν είμαι σίγουρος αν ρωτάω στο σωστό Thread, so excuse me if I'm wrong... :) Υπάρχει τρόπος να κατεβάζουμε εφαρμογές από το market από υπολογιστή και να τις περνάμε στο nexus μέσω usb για εγκατάσταση ? Κάποια εφαρμογή ή κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση? http://www.appbrain.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosk66 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Να υποθέσω ότι μιλάτε για το πλήκτρο "Menu", το πιο βασικό πλήκτρο στο Android? :confused: Δεν σε καταλαβα???Συγνωμη!!! Παράθεση Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nibra10 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 <<επαφες με τις οποιες εχετε συχνη επικοινωνια>> υπαρχει τροπος να τις σβησουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Δεν σε καταλαβα???Συγνωμη!!! Απλά ρώτησα, "το 2ο κάτω αριστερά" εννοείτε το Μενού? :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosk66 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Απλά ρώτησα, "το 2ο κάτω αριστερά" εννοείτε το Μενού? :) Ωραια ευχαριστω μηπως ξερεις και το απο πανω το μεσαιο πως λεγεται?:) Παράθεση Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ωραια ευχαριστω μηπως ξερεις και το απο πανω το μεσαιο πως λεγεται?:) Τα κουμπια απο αριστερα προς τα δεξια ειναι: Back (πισω) - Option (Μενου) - Search (Αναζητηση) - Home (Αρχικη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james_ Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 απο που μπορουμε να το αγορασουμε και σε τι τιμη? απο οτι ειδα η vodafone δε το εχει πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 τσέκαρε;) 10χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james_ Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 τα ξερω τα eshop .αλλα θελω να το παρω απο μαγαζι να συνδυαζεται με vodafone ή cosmote για να το παρω με συμβολαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 τα ξερω τα eshop .αλλα θελω να το παρω απο μαγαζι να συνδυαζεται με vodafone ή cosmote για να το παρω με συμβολαιο πριν μια εβδομάδα το είχε ακόμα το saturn στη Συγγρου με 299... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 τα ξερω τα eshop .αλλα θελω να το παρω απο μαγαζι να συνδυαζεται με vodafone ή cosmote για να το παρω με συμβολαιο Το έχει διαθέσιμο και το Πλαίσιο στο Περιστέρι και στη Στουρνάρη... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Για το 2.3.6 update, για εμας που ειμαστε root πρεπει να κανουμε unroot το κινητο ρε παιδια? γιατι συνεχεια κολλαει κ δεν μπορω να το περασω το ατιμο το zip! anybody με το ιδιο προβλημα? Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Προσπάθησα να φλασάρω απο cwm το update αλλα μου έβγαζε σφάλμα: ''assert failed: apply_patch_check (''/system/app/Street.apk'') E:Error in /sdcard/update.zip (status 7) Installation aborted.'' Αυτό συνέβει γιατί μέσω του market enabler είχα αναβαθμίσει εφαρμογές όπως το google street σε πιο καινούργιες εκδόσεις απο αυτές που υπήρχαν στην 2.3.4. Για να δεχτεί το update, πρέπει όλα τα apks στον φάκελο system να είναι άθικτα. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε unroot, το πιθανότερο είναι να έχετε το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου. Δυο επιλογές υπάρχουν. Είτε να βρείτε τις εκδόσεις των apks που υπάρχουν στο system της 2.3.4 και να αντικαταστήσετε αυτές που έχουν πειραχθεί και σας βγάζει το αντίστοιχο σφάλμα (π.χ εμένα έφταιγε το αναβαθμισμένο street.apk) ή να φλασάρετε ολόκληρη την stock 2.3.6 και οχι μόνο το update. Μετά απο πολλές προσπάθειες κατέληξα να κατεβάσω ολόκληρη την 2.3.6 κρατόντας τα backup μέσω cwm. Πέρασε κανονικά και όλα γίναν όπως πριν μετά το restore, με την 2.3.6 πλέον. Να σημειώσω οτι φλασάροντας manual την 2.3.6 θα χαθεί η cwm και το superuser οποτε θα πρέπει να ξανακάνετε την διαδικασία root απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138755 (δουλεύει κανονικά και σε 2.3.6) Απλά αν κάποιος ακολουθήσει αυτη την μέθοδο, να επιλέξει advanced restore στο cwm και να μην κάνει restore τις κατηγορίες system και boot αλλιώς θα γυρίσει πάλι στην 2.3.4. Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXXa Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως σας φαίνεται το σήμα στο WiFi? Έχω το i9023, την πρώτη φορά το έστειλα στη Smartec με πρόβλημα με την ώρα, και το έκαναν αντ/ση πλακέτας.Τώρα το έστειλα με πρόβλημα στο σήμα WiFi και Bluetooth, μου το έστειλαν πίσω δεν βρέθηκε βλάβη.Συνεχίζει όμως να έχει πρόβλημα το σήμα είναι πάρα πολύ ασθενές. Σε χώρο 20τμ δεν βρίσκει σήμα, και όταν το βρεί το χάνει πάρα πολύ εύκολα. Έχει αναφερθεί στο forum ότι γενικώς δεν έχει καλή κεραία αλλά είναι φυσιολογική αυτή η λειτουργία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 μου φαινεται θα περιμενω την ice cream s. μια κι εξω Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 μου φαινεται θα περιμενω την ice cream s. μια κι εξω Ναι ρε:p:p Δεν θα αργησει και τοσο αλλα σιγα και αυτα που εφερε η 2.3.6 ετσι ωστε να σε κανουν να σκασεις... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 ελα ξερεις, η αρρωστια να εχουμε την τελευταια εκδοση, το καλυτερο radio, υπερχρονισμενο επεξεργαστη κτλ. Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbal Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 ρε παιδια μηπως ξερει κανεις τιποτα για το μαρκετ?σερνεται να πουμε...η τοθλαχιστον κσερει κανεις πως μπορω να το γυρισω στην παλια εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 (edited) για επιστροφη σε προηγούμενη εκδοση του market: ρυθμίσεις / εφαρμογες / διαχειριση εφαρμογων / market / παταςπανω δεξια καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων. Edited October 7, 2011 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbal Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 για επιστροφη σε προηγούμενη εκδοση του market: ρυθμίσεις / εφαρμογες / διαχειριση εφαρμογων / market / παταςπανω δεξια καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων. μετα θα μου ξαναερθει η ειδοποιηση για ενημερωσει?μηπως αμα την ξανακανω ξεκολλησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 μετα θα μου ξαναερθει η ειδοποιηση για ενημερωσει?μηπως αμα την ξανακανω ξεκολλησει το εχω κανει 3 φορες. εμενα δεν μου αρεσει η νεα εκδοση. ερχεται αναβάθμιση ξανα. αλλα επιμενω στην παλια χιχιχιιχ:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 το εχω κανει 3 φορες. εμενα δεν μου αρεσει η νεα εκδοση. ερχεται αναβάθμιση ξανα. αλλα επιμενω στην παλια χιχιχιιχ:p:p Αργει παρα πολυ να ερθει η νεα εκδοση... Εμενα μετα απο καταργηση ενημερωσεων του μαρκετ εκανε σιγουρα πανω απο 2 εβδομαδες!! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Σε μένα σήμερα ήρθε για πρώτη φορά το νέο μάρκετ και δεν διαπίστωσα κανένα πρόβλημα... έκδοση 3.1.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 για επιστροφη σε προηγούμενη εκδοση του market: ρυθμίσεις / εφαρμογες / διαχειριση εφαρμογων / market / παταςπανω δεξια καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων. Μια αηδία και μισή είναι το νεο μάρκετ... Ευχαριστώ Milto για το hint :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts