iolakos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 @manos οχι δε νομίζω παιδες έχω την αίσθηση ότι briκαρα το κινητό δεν μπαίνει recovery ούτε καν ανοίγει. δονείται και ανάβει μόνο το δευτερο κουμπί. τι κάνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 τι ακριβως εκανες και συμπεριφερεται ετσι ; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 τι ακριβως εκανες και συμπεριφερεται ετσι ; Πηγα να του περασω rom την αρχικη για την ακριβεια, εκανα wipe cache και πάπαλα.αναβουν τα δυο τελευταια και το δευτερο. Recovery δεν μπαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquamanos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Μήπως γνωρίζει κανείς κάνοντας κλήση κάποιος από τοο πληκτρολόγιο, πως γίνετε να βγάζει τα νούμερα που έχει κάποιος στις επαφές του. Smart Dialing δηλαδή. πχ. Οταν πληκτρολογείς το 21034xxxxx να σου εμφανίζει όλα τα 21034χχχχχχ που έχεις στις επαφές σου. Σε Samsung Galaxy S που έχω το κάνει, σε Nexus S που έχω δεν το κάνει, ειδεμή εαν κάνω χρήση κάποιου app όπως Rocket Dial κλπ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Πηγα να του περασω rom την αρχικη για την ακριβεια, εκανα wipe cache και πάπαλα.αναβουν τα δυο τελευταια και το δευτερο. Recovery δεν μπαινει update:το κινητό το αναγνωρίζει ο υπολογιστής σαν σκληρό δίσκο και μου βγάζει στις συσκευές μια άγνωση συσκευή android 1.0 άρα έχω ελπίδες πιστεύω. παλεύω να κατεβάσω τους οδηγούς της samsung για τα 7αρια ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ??? update 2: κατάφερα και μπήκα στο download mode. με το odin επανέφερα το bootloader και ξύπνησε. υπάρχει κάποιος τρόπος να το φλασάρω και να το επαναφέρω στην stock κατάσταση unrooted κτλπ? Edited August 31, 2011 by iolakos update 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Μόλις παρέλαβα το Nexus μου το δεύτερο android μου μετά απο 1,5 χρόνο με άλλο android κινητό. Έχω 2 ερωτήσεις. Πως θα μπουν τα ελληνικά σαν γλώσσα εισόδου στα μηνύματα και καμιά λύση να φαίνονται στις εικόνες τον επαφών υπάρχει ή μόνο οι γνωστές εφαρμογές απο το market? Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Μόλις παρέλαβα το Nexus μου το δεύτερο android μου μετά απο 1,5 χρόνο με άλλο android κινητό. Έχω 2 ερωτήσεις. Πως θα μπουν τα ελληνικά σαν γλώσσα εισόδου στα μηνύματα και καμιά λύση να φαίνονται στις εικόνες τον επαφών υπάρχει ή μόνο οι γνωστές εφαρμογές απο το market? 1.Κοιτας στην πρώτη σελίδα 2.Αν πας στις επαφες->menu button->edit contact μπορεις να επιλέξεις photo απο την gallery ή να τραβήξεις photo κ να την αποθηκευσεις στην επαφή. Eχει δοκιμάσει κανεις να παιξει live stream radio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 αυτό το κινητό bruce willis θα το ονομάσω. die hard trillogy. για όσους έχουν την μανία να σκαλίζουν την συσκευή τους, να ξέρουν ένα πράγμα. ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. με odin και φλασάρισμα pda,bootloader και phone το κινητό ανασταίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Παιδιά κάτι γρήγορο.. Κατέβασα το swype από την πρώτη σελίδα. Το εγκατέστησα, πως το χρησιμοποιώ στα μηνύματα? Στο input method δε μου βγάζει κάτι.. Thanks! Άκυρο! Το βρήκα, έπρεπε να το είχα επιλέξει από το Settings > Language & Keyboard settings Edited August 31, 2011 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Παιδιά καλημέρα. Μόλις το αγόρασα και εγώ απο Πλαίσο Κηφισιάς και το έβαλα να φορτίσει... Πόσες ώρες το αφήνετε για 1η φόρτιση και πως καταλαβαίνετε ότι φόρτισε; (έψαξα στο thread αλλά δεν βρήκα κάποιο πόστ που να λύνει την απορία μου) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 δεν αργει ιδιαιτερα να φορτισει, με αδεια μπαταρια σε 3 ωρες εχει γεμισει. αστο κανα 4ωρο και θα ειναι ΟΚ, ΥΓ μη ταραχτεις αμα δεις οτι ειναι 95%, μεχρι τοσο παει :) Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Παιδιά καλημέρα. Μόλις το αγόρασα και εγώ απο Πλαίσο Κηφισιάς και το έβαλα να φορτίσει... Πόσες ώρες το αφήνετε για 1η φόρτιση και πως καταλαβαίνετε ότι φόρτισε; (έψαξα στο thread αλλά δεν βρήκα κάποιο πόστ που να λύνει την απορία μου) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3326872#post3326872 (Τα ίδια ισχύουν και για τη δική σου συσκευή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Παιδιά καλημέρα. Μόλις το αγόρασα και εγώ απο Πλαίσο Κηφισιάς και το έβαλα να φορτίσει... Πόσες ώρες το αφήνετε για 1η φόρτιση και πως καταλαβαίνετε ότι φόρτισε; (έψαξα στο thread αλλά δεν βρήκα κάποιο πόστ που να λύνει την απορία μου) Εγώ πλέον έχω σταματήσει να ακολουθώ αυτή τη διαδικασία. Απλά βάζω την μπαταρία η οποία είναι φορτισμένη ήδη τουλάχιστον μέχρι τη μέση και το δουλεύω το κινητό μέχρι να αδειάσει και τότε κάνω την πρώτη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Βρήκα αυτό http://www.androidnew.com/news/google-nexus-s-update-android-2-3-5-with-google-wallet-support.html Έλαβε κανείς ειδοποίηση για αναβάθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Αυτό που φέρνει η ελληνική αντιπροσωπία έχει κανονικά και παντού ελληνικά και 160 χαρακτήρες στα sms;) μηπως κανεις λαθος??απο ελληνικη αντιπρωσοπεια ειναι το κινητο μου (SAMSUNG GALAXY S2) αγορασμενο απο WIND! Kαι του φιλου μου αγορασμενο απο πλαισιο (επισης galaxy s2) και τα δυο υποστηριξη 70 χαρακτηρων ελληνικου μυνηματος τυχαιο??δεν νομιζω... :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 μηπως κανεις λαθος??απο ελληνικη αντιπρωσοπεια ειναι το κινητο μου (SAMSUNG GALAXY S2) αγορασμενο απο WIND! Kαι του φιλου μου αγορασμενο απο πλαισιο (επισης galaxy s2) και τα δυο υποστηριξη 70 χαρακτηρων ελληνικου μυνηματος τυχαιο??δεν νομιζω... :lol::lol::lol::lol: Εγώ αυτό που είχα από την cosmote έγραφε 160 χαρακτήρες/μήνυμα, τι να πω:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Εγώ αυτό που είχα από την cosmote έγραφε 160 χαρακτήρες/μήνυμα, τι να πω:blink: δεν ξερω τι μπορει να φταιει..ειλικρινα..!ακρη δεν βγαζω..τα παραταω..8α γραφω με handcent η go sms τι να κανω?? :mad::mad::mad: Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Παιδιά μάλλον μου βγήκε προβληματικό αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας μήπως φτιάξει πρίν μπω σε διαδικασίες DOA... Χτες που ήταν και η πρώτη ημέρα χρήσης έβγαλα το βράδυ κάτι φώτο με φλάς όλα μια χαρά. Σήμερα εγκατέστησα την εφαρμογή nexus torch το δούλεψα μια χαρά λειτουργούσε και το έκλεισα. Μετά απο λίγο που ήθελα να το ξαναδουλέψω το ενεργοποίησα αλλά το led δεν άναψε και θεώρησα οτι η εφαρμογή μάλλον δεν δουλεύει σωστά. Έπειτα όμως παρατήρησα ότι το led πλέον δεν δουλεύει ούτε στην κάμερα ή στο βίντεο άσχετα που το έχω επιλέξει να είναι ενεργοποιημένο. Δοκίμασα να κάνω εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή της κάμερας, αλλά και factory reset τόσο μέσα απο τις ρυθμίσεις όσο και μέσα απο το recovery αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Επίσης όποτε παω να κάνω εναλλαγή στην μπροστινή κάμερα η εφαρμογή παγώνει μέχρι να μου βγάλει μήνυμα για αναγκαστικό κλείσιμο αυτό όμως δεν γνωρίζω αν υπήρχε εξαρχής ή όχι. Φτιάχνει με κάποιο τρόπο ή αρχίζω να ψάχνω για DOA? Edited September 1, 2011 by bad_freddy Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Παιδιά μάλλον μου βγήκε προβληματικό αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας μήπως φτιάξει πρίν μπω σε διαδικασίες DOA... Χτες που ήταν και η πρώτη ημέρα χρήσης έβγαλα το βράδυ κάτι φώτο με φλάς όλα μια χαρά. Σήμερα εγκατέστησα την εφαρμογή nexus torch το δούλεψα μια χαρά λειτουργούσε και το έκλεισα. Μετά απο λίγο που ήθελα να το ξαναδουλέψω το ενεργοποίησα αλλά το led δεν άναψε και θεώρησα οτι η εφαρμογή μάλλον δεν δουλεύει σωστά. Έπειτα όμως παρατήρησα ότι το led πλέον δεν δουλεύει ούτε στην κάμερα ή στο βίντεο άσχετα που το έχω επιλέξει να είναι ενεργοποιημένο. Δοκίμασα να κάνω εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή της κάμερας, αλλά και factory reset τόσο μέσα απο τις ρυθμίσεις όσο και μέσα απο το recovery αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Επίσης όποτε παω να κάνω εναλλαγή στην μπροστινή κάμερα η εφαρμογή παγώνει μέχρι να μου βγάλει μήνυμα για αναγκαστικό κλείσιμο αυτό όμως δεν γνωρίζω αν υπήρχε εξαρχής ή όχι. Φτιάχνει με κάποιο τρόπο ή αρχίζω να ψάχνω για DOA? σβησε/απεγκατεστησε την εφαρμογη που κατεβασες (nexus torch)..κανε επαννεκινηση την συσκευη σου..κοιτα αν η μπαταρια σου ειναι πανω απο 20% μηπως για αυτο δεν δουλευει ..και ενημερωσε μας!αλλιως ναι πας για αντικατασταση συσκευης! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) σβησε/απεγκατεστησε την εφαρμογη που κατεβασες (nexus torch)..κανε επαννεκινηση την συσκευη σου..κοιτα αν η μπαταρια σου ειναι πανω απο 20% μηπως για αυτο δεν δουλευει ..και ενημερωσε μας!αλλιως ναι πας για αντικατασταση συσκευης! Την έχω σβήσει, πέρα απο αυτό είπα οτι έκανα και δυο factory reset οπότε σίγουρα δεν έμεινε το παραμικρό υπόλειμμα και η μπαταρία είναι στο 75%. Επανεκκινήσεις εχω κάνει πολλές όσο το ψάχνω... edit. Κάτι περίεργο παίζει γιατι τώρα πήγα να κάνω ενα τέστ ακόμα με την φωτογραφική και άναψε! Αλλά μετά όσες προσπάθειες κι αν έκανα δεν ξαναάναψε και πάλι... Με την μπροστά κάμερα σε εσάς τι παίζει? δουλεύει κανονικά? Το googlαρα λίγο και το έχουν βασικά πολλοι το θέμα με την κάμερα στην 2.3.4 Edited September 1, 2011 by bad_freddy Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Την έχω σβήσει, πέρα απο αυτό είπα οτι έκανα και δυο factory reset οπότε σίγουρα δεν έμεινε το παραμικρό υπόλειμμα και η μπαταρία είναι στο 75%. Επανεκκινήσεις εχω κάνει πολλές όσο το ψάχνω... edit. Κάτι περίεργο παίζει γιατι τώρα πήγα να κάνω ενα τέστ ακόμα με την φωτογραφική και άναψε! Αλλά μετά όσες προσπάθειες κι αν έκανα δεν ξαναάναψε και πάλι... Με την μπροστά κάμερα σε εσάς τι παίζει? δουλεύει κανονικά? Το googlαρα λίγο και το έχουν βασικά πολλοι το θέμα με την κάμερα στην 2.3.4 με μπερδευεις λιγακι..τωρα εχουμε μερα οπως βλεπεις..και το φλας δουλευει αυτοματα οποτε αν εισαι σε σημειο με φως δεν προκειται να δουλεψει..αν εισαι σε σκοταδι τοτε θα βγαλει αυτοματα φλας..!εγω παντως που ειχα το nexus δεν ειχα τετοιο προβλημα καθολου! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 με μπερδευεις λιγακι..τωρα εχουμε μερα οπως βλεπεις..και το φλας δουλευει αυτοματα οποτε αν εισαι σε σημειο με φως δεν προκειται να δουλεψει..αν εισαι σε σκοταδι τοτε θα βγαλει αυτοματα φλας..!εγω παντως που ειχα το nexus δεν ειχα τετοιο προβλημα καθολου! Βασικά στις επιλογές της κάμερας έχει ρύθμιση να είναι πάντα ενεργοποιημένο το flash αλλά και πάλι δοκίμασα και σε σκοτεινο δωμάτιο αλλά δεν... Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Βασικά στις επιλογές της κάμερας έχει ρύθμιση να είναι πάντα ενεργοποιημένο το flash αλλά και πάλι δοκίμασα και σε σκοτεινο δωμάτιο αλλά δεν... τοτε η αντικατασταση συσκευης μου φαινεται απαραιτητη :( Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Τελικά το nexus s είναι πολύ... διαστημικό!!! Android in spaaaace! (Part 2) Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbal Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 ρε παιδια δεν μπορω να βρω στο market την εφαρμογη google earth...καμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts