nektaria Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 καλησπερα. θελω να ρωτησω εαν το DLNA που δεν εχει το Ν8 μπορει να ερθει με καποια αναβαθμιση? δηλ. ειναι θεμα software η hardware ? ειχε το Ν85 και δεν εχει το Ν8 :mad: με βολευει παρα πολυ τωρα με το Omnia HD και το εχουνε και ολοι οι "ανταγωνιστες" του Ν8 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 καλησπερα. θελω να ρωτησω εαν το DLNA που δεν εχει το Ν8 μπορει να ερθει με καποια αναβαθμιση? δηλ. ειναι θεμα software η hardware ? ειχε το Ν85 και δεν εχει το Ν8 :mad: με βολευει παρα πολυ τωρα με το Omnia HD και το εχουνε και ολοι οι "ανταγωνιστες" του Ν8 :) Προφανώς και είναι θέμα software το DLNA. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 διεγραψέ το και ξαναβάλτο ! το έχω κάνει ήδη περίπου 15 φορές. ''Μουλάρωσε'' το κινητό και δεν λέει να διορθώσει το πρόβλημα. Το θέμα είναι μη ''μουλαρώσω'' εγω γιατί κυριολεκτικά θα το πετάξω. θα περιμένω μέχρι την αναβάθμιση μπας και λυθεί το πρόβλημα!!!! frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 καλησπερα. θελω να ρωτησω εαν το DLNA που δεν εχει το Ν8 μπορει να ερθει με καποια αναβαθμιση? δηλ. ειναι θεμα software η hardware ? ειχε το Ν85 και δεν εχει το Ν8 :mad: με βολευει παρα πολυ τωρα με το Omnia HD και το εχουνε και ολοι οι "ανταγωνιστες" του Ν8 :) Όντως είναι μια αδικαιολόγητη έλλειψη κι εγώ το χρησιμοποιώ. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα "new features" που υπόσχονται με την αναβάθμιση PR 2, όποτε έρθει αυτή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Υπάρχει ήδη επιλογή να ορίσεις τις ρυθμίσεις που θέλεις και να τις φορτώνει αυτόματα με το που ανοίγεις την κάμερα. Δεν βοηθας. Που ειναι αυτη η επιλογη?:worry: Οι φυσικες φωτο για σενα ειναι σαν να εχει ομιχλη?:lol: Ετσι ειναι. Και εγω ειχα κακομαθει με το Pixon, αλλα το N8 ειναι ο,τι καλυτερο υπαρχει απο φωτο-κινητα! Και δεν ξερω πολλα απο φωτογραφια, αλλα βλεπω τις διαφορες στη λεπτομερεια, στην οθονη του pc μου! Παιδια ουτε εγω εχω προβλημα με τις φωτο απλα για μενα ειναι τελειο οταν του κανω τις καταλληλες ρυθμισεις. Edited January 11, 2011 by Teo010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Δεν βοηθας. Που ειναι αυτη η επιλογη?:worry: Οι φυσικες φωτο για σενα ειναι σαν να εχει ομιχλη?:lol: Για να γίνουν "ζωντανές" οι φωτογραφίες, πρέπει να ανέβει η αντίθεση (contrast). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται τι δυναμικό εύρος της φωτογραφίας και στα πολύ φωτεινά και πολύ σκοτεινά σημεία να χάνεται πληροφορία. Πχ χάνονται οι λεπτομέρειες στις σκιές και στα σύννεφα. Στο pc αυτό μπορεί εύκολα να γίνει με ένα κλικ στα περισσότερα προγράμματα. Το ανάποδο όμως, δηλαδή να επανακτηθεί η πληροφορία από μία "ζωντανή" φωτογραφία δεν γίνεται. Οσοι έχουν διαβάσει λίγο παραπάνω ή όσοι είχαν ασχοληθεί με φιλμ (εμφάνιση/εκτύπωση) τα καταλαβαίνουν αυτά και χαίρονται για τέτοιες δυνατότητες των φωτογραφικών τους μηχανών. Δεν είναι τυχαίο ότι από "μαμά" όλες η επαγγελματικές και ημιεπαγγελματικές μηχανές δίνουν "ψόφιες" φωτογραφίες. Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Για να γίνουν "ζωντανές" οι φωτογραφίες, πρέπει να ανέβει η αντίθεση (contrast). Aυτο κανω γιατι αλλιως βγαινει σαν να ειμαι σε ομιχλη (σε νυχτερινη ληψη παντα οχι ημερα). Δεν ξερω ισως να κανω εγω λαθος στο πως τραβαμε φωτο παντως εμενα με βολευουν οι ρυθμισεις, απλα δεν ξερω πως τις αποθηκευουμε για να μην τις αλλαζω συνεχεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Να σας ρωτήσω βρε παιδιά...κάπου διάβασα πως θα μας έρθει μέσα στην βδομάδα το PR 1.1 και αρχές Φεβρουαρίου το PR 2.0 με τις μεγάλες αλλαγές.Μήπως ξέρει κανείς πότε περίπου θα έρθει το καθένα και τι θα αναβαθμίζει? Επίσης δοκίμασα με 2 εφαρμογές το speedygo και το Jbtaskmanager να δω την ταχύτητα του επεξεργαστή μου και έλεγε 192 MHz...τρελάθηκα όταν το είδα...δοκιμάστε και πείτε μου κι εσείς αν μπορείτε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Εκτός από το κάτω μέρος της μπαταρίας, που αλλού μπορώ να βρω τον Product Code? Πατώντας στην οθόνη αναμονής κλήση και πληκτρολογώντας *#0000# αναγράφονται πλέον πολύ περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τα παλαιότερα μοντέλα, μεταξύ αυτών και το product code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Δεν βοηθας. Που ειναι αυτη η επιλογη?:worry: Οι φυσικες φωτο για σενα ειναι σαν να εχει ομιχλη?:lol: Παιδια ουτε εγω εχω προβλημα με τις φωτο απλα για μενα ειναι τελειο οταν του κανω τις καταλληλες ρυθμισεις. Σου απάντησε ο Tsaglis, πολύ απλά και κατανοητά. Μπορείς αν θέλεις να διαβάσεις και το link που έβαλα παραπάνω, όπου ο επικεφαλής ανάπτυξης της κάμερας του N8 εξηγεί τα ίδια πράγματα. Το τηλέφωνο δεν το έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου για να σου πω τι ακριβώς να κάνεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορείς αν το βρεις και μόνος σου. Ψάξε τις ρυθμίσεις της κάμερας, δεν είναι δύσκολο. Επίσης, αν οι φωτογραφίες σου είναι θολές, καλό θα ήταν να καθαρίσεις το τζαμάκι της κάμερας. Σε φωτογράφιση με φλας να προσέχεις το αριστερό σου χέρι να μην εξέχει από μπροστά γιατί αντανακλά μέρος του φωτός του φλας κατευθείαν στο φακό και «ασπρίζει» τη φωτογραφία. Από εκεί και πέρα, είσαι ελεύθερος να ορίσεις τις ρυθμίσεις που θέλεις στο τηλέφωνό σου (και να τις κάνεις και μόνιμες). Αλλά άσε αυτούς που ξέρουν κάτι παραπάνω (την ομάδα των μηχανικών και φωτογράφων που είναι υπεύθυνοι για την κάμερα του N8) να ορίσουν τις default ρυθμίσεις όπως αρμόζει σε ένα κινητό που θέλει να λέγεται φωτογραφικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paramithas Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Σήμερα είχα την τύχη να δω και να επεξεργαστώ από κοντά στο πλαίσιο το n 8. οι πρώτες μου εντυπώσεις δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσες καλές. πιάνοντας το στα χερια μου φάνηκε πολύ ψεύτικο σαν κινεζικο και δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι πρόκειται για το καλύτερο τηλέφωνο τις nokia το μενού του θα έλεγα λίγο συμπαθητικό αλλα όχι ικανοποιητικό για 500 euro συσκευη. ποιο κάτω ήτανε το iPhone. πήγα και το επεξεργάστηκα λιγάκι...μέρα με νύχτα.. να πω ότι δεν είμαι κάτοχος κανενός από τα δυο για να μην παρεξηγηθώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 πιάνοντας το στα χερια μου φάνηκε πολύ ψεύτικο Ψευτικο δεν το νιωθεις, το οτι δεν εχει μαυρα ματ να γυαλιζουν δεν το κανει ψευτικο με τοσο μεταλλο που εχει. Αλλο τι σου βγαζει οπτικα και ολο το τι νιωθεις στο χερι σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Σήμερα είχα την τύχη να δω και να επεξεργαστώ από κοντά στο πλαίσιο το n 8. οι πρώτες μου εντυπώσεις δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσες καλές. πιάνοντας το στα χερια μου φάνηκε πολύ ψεύτικο σαν κινεζικο και δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι πρόκειται για το καλύτερο τηλέφωνο τις nokia το μενού του θα έλεγα λίγο συμπαθητικό αλλα όχι ικανοποιητικό για 500 euro συσκευη. ποιο κάτω ήτανε το iPhone. πήγα και το επεξεργάστηκα λιγάκι...μέρα με νύχτα.. να πω ότι δεν είμαι κάτοχος κανενός από τα δυο για να μην παρεξηγηθώ. Δεν μπορω να καταλαβω, που υστερει κατασκευαστικα το N8 σε σχεση με το iPhone? Και δεν το λεω με διαθεση κοντρας, αλλα πραγματικα ειναι ο,τι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου ποιοτικα! Ουτε πλαστικουρα, ουτε τριξιματα, ουτε γρατσουνιες...ε τι αλλο να ζητησεις;;; Σορυ, αλλα το βρισκω υπερβολη να σου φαινεται "κινεζικο"! Οσο αφορα το μενου, εκει δεν μπορω να πω τιποτα, ειναι ο,τι εξυπηρετει τον καθενα. Καποιος που δεν εχει ξανασχοληθει με symbian, ειναι λογικο να δυσκολευτει λιγακι στην αρχη, αλλα και παλι δεν θεωρω πως ειναι δυσχρηστο. Μπορει του iPhone να ειναι πιο απλο, αλλα μην ξεχναμε οτι στο N8 προκειται και για καινουργιο symbian που θα εξελιχτει. Υπομονη... Edited January 11, 2011 by Conception Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Το Ν8 έχει flash lite 4.0. Υπάρχει περίπτωση αυτό να αναβαθμιστεί σε flash 10.1? O browser ανοίγει τη σελίδα του gmail όπως στο pc? Εννοώ να τη βλέπουμε όπως ακριβώς ανοίγει στον υπολογιστή. Με ενδιαφέρει πολύ αυτό. Σκέφτομαι να το αγοράσω, τό'χω δει ανοιχτό αλλά χωρίς κάρτα sim και δε μπόρεσα να δω πώς είναι ο browser. "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Σήμερα είχα την τύχη να δω και να επεξεργαστώ από κοντά στο πλαίσιο το n 8. οι πρώτες μου εντυπώσεις δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσες καλές. πιάνοντας το στα χερια μου φάνηκε πολύ ψεύτικο σαν κινεζικο και δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι πρόκειται για το καλύτερο τηλέφωνο τις nokia το μενού του θα έλεγα λίγο συμπαθητικό αλλα όχι ικανοποιητικό για 500 euro συσκευη. ποιο κάτω ήτανε το iPhone. πήγα και το επεξεργάστηκα λιγάκι...μέρα με νύχτα.. να πω ότι δεν είμαι κάτοχος κανενός από τα δυο για να μην παρεξηγηθώ. Πώς είναι δυνατόν να θεωρηθεί αυτό το κινητό ως κινέζικο; Οέο;;; Παίζει να έχει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής από όλα τα κινητά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Απίστευτη μετταλλική κατασκευή και πολύ προσεγμένα πλαστικά τμήματα. A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Αλλά άσε αυτούς που ξέρουν κάτι παραπάνω (την ομάδα των μηχανικών και φωτογράφων που είναι υπεύθυνοι για την κάμερα του N8) να ορίσουν τις default ρυθμίσεις όπως αρμόζει σε ένα κινητό που θέλει να λέγεται φωτογραφικό. Δεν επεβαλα σε κανενα την δικια μου αποψη ουτε ειπα οτι ειναι ανικανοι οι μηχανικοι, ουτε χρειαζεται να διαβασω καποια συνεντευξη, το εχω αγορασει το κινητο πλεον δεν χρειαζεται να με πεισουν για κατι.:p Απλα ειπα οτι εμενα προσωπικα με βολευουν οι δικιες μου ρυθμισεις. Αν δεν σου κανει κοπο ενημερωσε με για το πως αποθηκευουμε τις ρυθμισεις οταν θα εχεις το κινητο κοντα σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Την πάτησα και εγώ με το router.. Άλλαξα από forthnet σε hol και στο καινούργιο router μου συνδέεται αυτόματα ότι και να κάνω. Δοκίμασα και τις πρόχειρες λύσεις που δούλεψαν σε μερικά παιδιά από εδώ αλλά τίποτα, σε όποιον προορισμό και να μετέφερα το συγκεκριμένο router συνδεόταν αυτόματα, μέχρι που το διέγραψα. υπομονή μέχρι την αναβάθμιση! Είναι το πρώτο bug μου! :D monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Έχω μία κάρτα από το 2005, λογικά απλή sim. Η αλλαγή πώς γίνεται; Πας στον πάροχο και ζητάς να σου δώσουν usim; Και πόσο κοστίζει αν επιτρέπεται; Sorry για το off-topic, αλλά δεν ήξερα που αλλού να το γράψω. Ακριβός έτσι, γίνετε όπως το λες. Το κόστος για κάρτα cosmote είναι 5€ http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Αν δεν σου κανει κοπο ενημερωσε με για το πως αποθηκευουμε τις ρυθμισεις οταν θα εχεις το κινητο κοντα σου. Ειναι απλο φιλε. Θα μπεις μεσα στις ρυθμισεις της καμερας, στις λειτουργιες σκηνης και θα βαλεις αυτη που λεει "manual οριζεται απο χρηστη". Εκει μεσα βαζεις ο,τι θες και κραταει τις δικες σου ρυθμισεις!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Δεν επεβαλα σε κανενα την δικια μου αποψη ουτε ειπα οτι ειναι ανικανοι οι μηχανικοι, ουτε χρειαζεται να διαβασω καποια συνεντευξη, το εχω αγορασει το κινητο πλεον δεν χρειαζεται να με πεισουν για κατι.:p Απλα ειπα οτι εμενα προσωπικα με βολευουν οι δικιες μου ρυθμισεις. Αν δεν σου κανει κοπο ενημερωσε με για το πως αποθηκευουμε τις ρυθμισεις οταν θα εχεις το κινητο κοντα σου. Λειτουργίες σκηνής / Ορίζεται από χρήστη / Ορ. ως προεπ. λειτ. σκην. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Το Ν8 έχει flash lite 4.0. Υπάρχει περίπτωση αυτό να αναβαθμιστεί σε flash 10.1? O browser ανοίγει τη σελίδα του gmail όπως στο pc? Εννοώ να τη βλέπουμε όπως ακριβώς ανοίγει στον υπολογιστή. Με ενδιαφέρει πολύ αυτό. Σκέφτομαι να το αγοράσω, τό'χω δει ανοιχτό αλλά χωρίς κάρτα sim και δε μπόρεσα να δω πώς είναι ο browser. Ναι, θα αναβαθμιστεί η υποστήριξη σε flash 10.1 αλλά δεν ξέρουμε σίγουρα πότε θα γίνει αυτό. Τον φεβρουάριο περιμένουμε την μεγάλη αναβάθμιση PR 2.0 με πολλές προσθήκες όπως τον νέο browser. Ίσως ταυτόχρονα αναβαθμιστεί και η το flash στην έκδοση 10.1. Πάντως ακόμα και τώρα βλέπεις την σελίδα του gmail κανονικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Ναι, θα αναβαθμιστεί η υποστήριξη σε flash 10.1 αλλά δεν ξέρουμε σίγουρα πότε θα γίνει αυτό. Τον φεβρουάριο περιμένουμε την μεγάλη αναβάθμιση PR 2.0 με πολλές προσθήκες όπως τον νέο browser. Ίσως ταυτόχρονα αναβαθμιστεί και η το flash στην έκδοση 10.1. Πάντως ακόμα και τώρα βλέπεις την σελίδα του gmail κανονικά. Ρωτάω γιατί έχω ένα Ν86 που έχει flash lite 3.1 και δεν ανοίγει τη σελίδα gmail όπως είναι στον υπολογιστή. Μόνο τη mobile version του gmail δίνει. Δηλαδή το Ν8 με το flash lite που έχει τα πάει πολύ καλύτερα από το Ν86; Μ'αρέσει αυτό. Σ'ευχαριστώ πολύ. :) "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_czt Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα που εχω αποριες πηρα το καινουργιο nokia n8 και δεν μπορς να κανω αναβαθμιση στους χαρτες πχ: δεν εχει την κρητη στουσ χαρτες και οταν παω να κανω πλοηγηση απο ενα σημειο να γυρισω σπιτι η καπου αλλου που εχω βαλει στα αγαπημενα δεν με αφηνει αν ξερει κανεις θα ηθελα να μου απαντηση αν κανψ εγω κατι λαθος και να μου το εξηγηση επισεις πως μπορω να βαλω μια ταινια απο τον υπολογιστη στο κινιτο και να την δψ γιατι το προσπαθησα και δεν λειτουργουσε σας ευχαριστω ολους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Ρωτάω γιατί έχω ένα Ν86 που έχει flash lite 3.1 και δεν ανοίγει τη σελίδα gmail όπως είναι στον υπολογιστή. Μόνο τη mobile version του gmail δίνει. Δηλαδή το Ν8 με το flash lite που έχει τα πάει πολύ καλύτερα από το Ν86; Μ'αρέσει αυτό. Σ'ευχαριστώ πολύ. :) εγω και με τον οπερα μπαινω στην σελιδα του gmail κανονικοτατα....:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα που εχω αποριες πηρα το καινουργιο nokia n8 και δεν μπορς να κανω αναβαθμιση στους χαρτες πχ: δεν εχει την κρητη στουσ χαρτες και οταν παω να κανω πλοηγηση απο ενα σημειο να γυρισω σπιτι η καπου αλλου που εχω βαλει στα αγαπημενα δεν με αφηνει αν ξερει κανεις θα ηθελα να μου απαντηση αν κανψ εγω κατι λαθος και να μου το εξηγηση επισεις πως μπορω να βαλω μια ταινια απο τον υπολογιστη στο κινιτο και να την δψ γιατι το προσπαθησα και δεν λειτουργουσε σας ευχαριστω ολους Το συνδέεις με το Ovi Suite και κατεβάζεις τους χάρτες. Φυσικό είναι να μην μπορείς να κάνεις πλοήγηση αν δεν έχεις το χάρτη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts