Tas6s Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Reboot δοκιμασες να κανεις? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Ναι εκανα οπως και την κατεβασα ξανα στην εφαρμογη market και προσπαθησα να την κανω unistall ωστε να την βαλω απο την αρχη αλλα τιποτα.. Προσπαθησα να την ανοιξω συνεχεια αρκετες φορες χωρις να κανω κατι αλλο και ξαφνικα ανοιξε και μου εβγαλε τους ορους και προυποθεσεις αποδοχη σαν να την εβαλα απο την αρχη μηπως ξερει κανεις γτ το εκανε αυτο; Edited May 20, 2011 by Tas6s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλημερα παιδια.Μια γρηγορη ερωτηση.εφοσον το μαρκετ εχει να γινεται αγορα πλεων τον apps μεσω καρτοκινιτις η συβολαιου γτ εχει μονο παλι μεσω πιστωτικης?υπαρχει τροπος γ αγορα κ να γινεται χεεωση στην καρτα τ κινιτου?αν ναι πως Ευχαριατω καλημετα Κατ'αρχάς έχε κατά νου ότι η γραφή τύπου chat (γτ, γ, τ) απαγορεύεται... Περνώντας στην απορία σου τώρα, δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό που λες. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Είναι στα μελλοντικά σχέδια της google αλλά το αν και πότε θα γίνει είναι άγνωστο. Και το market δεν έχει αγορά μέσω καρτοκινητής ή συμβολαίου αλλά γενικότερα μέσω internet. Και χωρίς κάρτα sim μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynergy Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Αν κατεβάσω από Androi Market προγράμματα Free, πληρώνω κάποιο κόστος ? Παράθεση Festina Lende Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Όχι φυσικά. Πληρώνεις μόνο για να αποκτήσεις-αγοράσεις κάποια εφαρμογή η οποία είναι επι πληρωμή (κι εμφανίζει την τιμή της στα δεξιά) ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Έχει κανείς προβλήματα με το market σήμερα; Δε με αφήνει να εγκαταστήσω σχεδόν τίποτα. Μου λέει σχεδόν σε όλα τα apps "Η λήψη δεν ήταν επιτυχής" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Έχει κανείς προβλήματα με το market σήμερα; Δε με αφήνει να εγκαταστήσω σχεδόν τίποτα. Μου λέει σχεδόν σε όλα τα apps "Η λήψη δεν ήταν επιτυχής" δοκιμασα μολις τωρα και δουλευει οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Έχει κανείς προβλήματα με το market σήμερα; Δε με αφήνει να εγκαταστήσω σχεδόν τίποτα. Μου λέει σχεδόν σε όλα τα apps "Η λήψη δεν ήταν επιτυχής" Δοκίμασε να κάνεις το εξής: ρυθμίσεις --> εφαρμογές --> όλες --> market --> εκκαθάριση δεδομένων Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Έχει κανείς προβλήματα με το market σήμερα; Δε με αφήνει να εγκαταστήσω σχεδόν τίποτα. Μου λέει σχεδόν σε όλα τα apps "Η λήψη δεν ήταν επιτυχής" Αυτο μου το εκανε πριν μερικες μερες, χωρις να εχει προβλημα το ιδιο το μαρκετ,αλλα και χωρις να υπαρχει προβλημα χωρου στο κινητο. Ειχα ομως αρκετες εφαρμογες και παιχνιδια. Αφου ειχα δικιμασει εκκαθαριση σε οτι υπηρχε, απεγκατεστησα καποιες εφαρμογες και ξαφνικα ξεκολλησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Παιδια μηπως εχει προβλημα σημερα το μαρκετ...δεν κατεβαινει τιποτα.....:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Παιδια μηπως εχει προβλημα σημερα το μαρκετ...δεν κατεβαινει τιποτα.....:( Μόλις κατέβασα μια χαρά δουλεύει και από το PC και από το τηλέφωνο..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Μόλις κατέβασα μια χαρά δουλεύει και από το PC και από το τηλέφωνο..!!! Απλως γραφει ''εκκινηση ληψης '' κ δεν κατεβαζει.... EDIT: Το ελυσα...οκ. Edited May 24, 2011 by tarirs Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Δοκίμασε να κάνεις το εξής: ρυθμίσεις --> εφαρμογές --> όλες --> market --> εκκαθάριση δεδομένων Το έχω κάνει πολλές φορές. Και τα data και την cache. Μάλιστα την πρώτη φορά που το έκανα μου έκανε και Update το market. Αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε. Το κινητό το έχω 3 μέρες. Στην αρχή στις 10 εφαρμογές είχε πρόβλημα στη 1 και μετά απο 5-6 προσπάθειες έμπαινε. Τώρα δε μπαίνει τίποτα. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω τα .apk απο το market; Edited May 24, 2011 by aiolos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Το έχω κάνει πολλές φορές. Και τα data και την cache. Μάλιστα την πρώτη φορά που το έκανα μου έκανε και Update το market. Αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε. Το κινητό το έχω 3 μέρες. Στην αρχή στις 10 εφαρμογές είχε πρόβλημα στη 1 και μετά απο 5-6 προσπάθειες έμπαινε. Τώρα δε μπαίνει τίποτα. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω τα .apk απο το market; Android OS; Συσκευή; Root; :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Το έχω κάνει πολλές φορές. Και τα data και την cache. Μάλιστα την πρώτη φορά που το έκανα μου έκανε και Update το market. Αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε. Το κινητό το έχω 3 μέρες. Στην αρχή στις 10 εφαρμογές είχε πρόβλημα στη 1 και μετά απο 5-6 προσπάθειες έμπαινε. Τώρα δε μπαίνει τίποτα. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω τα .apk απο το market; Δοκίμασες από τις ρυθμίσεις->εφαρμογές->Market, την απεγκατάσταση ενημερώσεων? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ideos X5 με Android 2.2 Τελικά μετά απο άπειρες δοκιμές πιστεύω οτι έχει κάποια ασυμβατότητα με το wifi του router. Το δοκίμασα και χωρίς encryption αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει. Σε άλλο wifi που δοκίμασα λίγο φάνηκε να δουλεύει σωστά. Βέβαια μόλις γύρισα σπίτι εγκατέστησε μια εφαρμογή απο το market αλλά τώρα πάλι τα ίδια κάνει. Το browsing πάντως φαίνεται να δουλεύει σωστά :wacko: γι αυτό υπέθεσα οτι έχει να κάνει με το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos188 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android τα οποία να σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό. Ti ειναι αυτο ρε παιδια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) Ideos X5 με Android 2.2 Τελικά μετά απο άπειρες δοκιμές πιστεύω οτι έχει κάποια ασυμβατότητα με το wifi του router. Το δοκίμασα και χωρίς encryption αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει. Σε άλλο wifi που δοκίμασα λίγο φάνηκε να δουλεύει σωστά. Βέβαια μόλις γύρισα σπίτι εγκατέστησε μια εφαρμογή απο το market αλλά τώρα πάλι τα ίδια κάνει. Το browsing πάντως φαίνεται να δουλεύει σωστά :wacko: γι αυτό υπέθεσα οτι έχει να κάνει με το market. Δοκίμασε να κάνεις reset/reboot το wifi router και άλλη μια λύση ποιο hardcore χωρίς να εγγυώμαι οτι θα σου δουλέψει είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών. Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android τα οποία να σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό. Ti ειναι αυτο ρε παιδια!!!! Τίποτα, κλασικά προβλήματα του Market, κατέβασε τα από το κινητό. Edited May 25, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Οχι απλώς reset και reboot αλλά έχω δοκιμάσει και όλα τα settings που έχει το draytek στο wifi. Και επαναφορά ρυθμίσεων έκανα χτες που έβαλα το καινούργιο firmware. Προς το παρόν ξεκίνησα support ticket με τη draytek και ελπίζω να βγάλουν άκρη. Το ρημάδι δουλεύει σε όλα τα wifi που έχω δοκιμάσει (4-5 διαφορετικά) εκτός απο το δικό μου :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android τα οποία να σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό. Ti ειναι αυτο ρε παιδια!!!! Κατά καιρούς το κάνει. Για bug πρόκειται στην ουσία που άλλοτε εμφανίζεται και άλλοτε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_vtec Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μαλλον εχω κανει βλακεια :p Λοιον εχω το htc desire δεν ειναι root ηθελα να ελευθερωσω λιγο χωρο στο κινητο πηγα στη διαχειριση εφαρμογων και εκανα εκκαθαριση δεδομενων σε πολλες εφαρμογες τωρα στο market οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη η να κανω αναβαθμιση σε καποια που εχω γραφει εκκινηση ληψης και μενει εκει δεν κατεβαζει τιποτα Τι να κανω???:worry: Παράθεση HTC DESIRE ANDROID : 2.3.7 ROM: MildWild CM-5.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μαλλον εχω κανει βλακεια :p Λοιον εχω το htc desire δεν ειναι root ηθελα να ελευθερωσω λιγο χωρο στο κινητο πηγα στη διαχειριση εφαρμογων και εκανα εκκαθαριση δεδομενων σε πολλες εφαρμογες τωρα στο market οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη η να κανω αναβαθμιση σε καποια που εχω γραφει εκκινηση ληψης και μενει εκει δεν κατεβαζει τιποτα Τι να κανω???:worry: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δοκίμασε κανά reboot πρώτα. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_vtec Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Δοκίμασε κανά reboot πρώτα. Σωστος ειναι οκ τωρα ευχαριστω και τους 2 :) Παράθεση HTC DESIRE ANDROID : 2.3.7 ROM: MildWild CM-5.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλησπέρα, χρειάζομαι τα φώτα σας. Προσπαθώ από το native internet drowser του κινητού μου (Galaxy ACE με 2.2 froyo) να μπω σε κάποιες σελίδες που έχουν flash αλλά μου βγάζει μία γκρίζα οθόνη. Σκέφτηκα λοιπόν να κατεβάσω κάποιο άλλο browser ή κάποιο flash player. Ενω όταν μπαίνω στο market.android.com βλέπω (με search) ΚΑΙ το "Adobe Flash Player 10.3" ΚΑΙ το "Firefox" όταν κάνω search στο market από το κινητό μου για να τα εγκαταστήσω ΔΕ μου τα βρίσκει. Καμία ιδέα? (Στο κινητό έχω το market 2.3.6) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλησπέρα, χρειάζομαι τα φώτα σας. Προσπαθώ από το native internet drowser του κινητού μου (Galaxy ACE με 2.2 froyo) να μπω σε κάποιες σελίδες που έχουν flash αλλά μου βγάζει μία γκρίζα οθόνη. Σκέφτηκα λοιπόν να κατεβάσω κάποιο άλλο browser ή κάποιο flash player. Ενω όταν μπαίνω στο market.android.com βλέπω (με search) ΚΑΙ το "Adobe Flash Player 10.3" ΚΑΙ το "Firefox" όταν κάνω search στο market από το κινητό μου για να τα εγκαταστήσω ΔΕ μου τα βρίσκει. Καμία ιδέα? (Στο κινητό έχω το market 2.3.6) Αν είσαι ρουτ, δοκίμασε με market enabler και βάλε US. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts