Jump to content

Cynergy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Cynergy

  1. Καλησπέρα ... είμαι καινούργιος κάτοχος του εν λόγω τηλεφώνου και θέλω να ρωτήσω το εξής : πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τις αναμαθμίσεις του ΜΙ ? την δεύτερη μέρα που το είχα στην κατοχή μου έλαβα μια ενημέρωση για αυτή την αναβάθμιση και δεν μπορούσα να την αποφύγω. Το εικονίδιο της ενημέρωσης δεν μπορούσα να το σβήσω με τίποτα. Πάντως ειμαι πολύ ευχαριστημένος το θεωρώ κορυφαίο smartphone.
  2. Κοίτα το μόνο που έχω να πω είναι κάποτε είχα ένα θέμα με την εξωτερική μνήμη .....είχα μια κάρτα kingstone όπου δεν ήταν καθόλου καλή είχα πολλά προβλήματα συμβατότητας... Με τα πολλά πήρα μια sandisk 8GB ειδική για κινητά (κόκκινη με γκρι 30mm) και τελειώσαν όλα αμέσως. Αυτά στα λέω χωρίς να σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα κάρτας....πρόσεξε!!!
  3. Αφού έχει γίνει root δεν μπορώ να έχω άποψη ....δεν έχω κάνει ποτέ root ...
  4. Του έχω κάνει διάφορα τεστ αυτό με το wifi δεν το έχω αντιμετωπίσει...περιμένω κι άλλα νέα από το κινητό !!!!!!!!
  5. Μάλλον θα πρόκειται για λάθος του καταστήματος....
  6. Χρησιμοποιεί κανείς τo Lg suite ? Αξίζει να το κατεβάσω ?
  7. Όταν το έψαχνα για αυτό το τηλέφωνο μίλησα με το e-shop και μου είπαν ότι το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει Ελληνικά. Μπορείς μέσα από software κλπ. Το αγόρασα από το Πλαίσιο που μου είπαν ότι τα τηλέφωνά τους είναι εισαγωγή της Ελληνικής αντιπροσωπείας LG και υποστηρίζουν όλα Ελληνικά. Φοβάμαι ότι για να κάνεις τα τηλέφωνα του e-shop να υποστηρίζουν Ελληνικά θα πρέπει να πληρώσεις κι άλλα χρήματα...πες του φίλου σου να ακυρώσει την παραγγελία και να τα πάρει από το Πλαίσιο η τιμή είναι το ίδιο χαμηλή.
  8. Στο δικό μου ήταν στο εσωτερικό μέρος του καπακιού κάτω κάτω απέναντι από την κεραία .....και όχι απέναντι από την μπαταρία. Αν ήταν απέναντι από την μπαταρία προφανώς να μην είχα πρόβλημα από την αρχή....ούτως ή άλλως βγάλτο το ρημάδι !!
  9. Αφού το Service της LG δεν μπόρεσε να με βοηθήσει στο τέλος το έλυσα μόνος μου και μου έδωσαν και συγχαρητήρια από το τηλέφωνο. Το τηλέφωνο δεν είχε ή έχανε το σήμα μόλις έμπαινες σε κλειστό χώρο, για όσους δεν παρακολούθησαν τα αγωνιώδη ποσταρίσματά μου. Λοιπόν προσέξτε για να το αντιμετωπίσετε κι εσείς.....στο εσωτερικό μέρος του καπακιού της μπαταρίας, κάτω κάτω, δηλαδή εκεί που σχεδόν ακουμπά την κεραία (κάτω κάτω κάτι άσπρες γραμμές στο σώμα του κινητού είναι η κεραία) υπήρχε ένα αυτοκόλλητο που διαφήμιζε το 24ωρο service της LG. Αυτό το μοιραίο αυτοκόλλητο είναι σχετικά χοντρό και με το που το ξεκόλλησα ξαφνικά το τηλέφωνο ζωντάνεψε και τώρα έχω Full σήμα παντού !!! Το κατάλαβα όταν σε κάποια από τις εκατοντάδες δοκιμές μου αντιλήφθηκα ότι το κινητό είχε σήμα χωρίς καπάκι, δηλαδή γυμνό από πίσω. Δεν άργησα να φτάσω στο αυτοκόλλητο και να καταλάβω ότι μπλοκάρει την κεραία με κάποιο τρόπο..... Όσοι το έχουν να το κοιτάξουν γιατί ακόμα και αν είναι σε καλύτερη περιοχή από εμένα με καλό σήμα και δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, το τηλέφωνο θα γίνει ισχυρότερο μόλις αφαιρεθεί αυτό το αυτοκόλλητο.... Καληνύχτα !!!
  10. Έγινε φίλε σ' ευχαριστώ...
  11. Φίλε ρώτα στο http://www.mobilecity.gr/index.php Επίσης μπορείς να μου πεις τι δίκτυο έχεις και αν έχεις καλό σήμα σε εσωτερικό χώρο...?
  12. Το τηλέφωνο το έστειλα σήμερα με Courier στην LG για να μου πουν τι έχει.....δεν γινόταν αλλιώς δυστυχώς !!! Μόλις μπαίνω σε σπίτι, μαγαζί, γενικά κλειστό χώρο χάνεται το σήμα. Χτυπούν τα γύρω κινητά και το δικό μου είναι "νεκρό"..τι χάλια συναίσθημα !!
  13. Το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα (LG 450) είχε κάπως καλύτερο σήμα μέσα στο σπίτι. Στο καινούργιο μου, το LG 5 II 460, έκανα αυτή τη ρύθμιση, ώστε το τηλέφωνο να έχει μόνο 2G, αλλά η βελτίωση είναι έως ελάχιστη. Θα το δουλέψω λίγο έτσι και θα δω. Πάντως το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό και δεν υπάρχει περίπτωση να το παρατήσω, ακόμα και με λιγότερο σήμα σε εσωτερικούς χώρους θα το λειτουργώ. Είμαι ενθουσιασμένος με την οθόνη του, την μπαταρία του, κλπ. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και αν ναι πώς το έλυσε...?
  14. Παιδιά καλησπέρα...πήρα το LG 5 II 460 πριν δύο μέρες και μου παρουσιάζει κάποιο θέμα με το σήμα. Δηλαδή πρέπει να υπάρχει καλύτερο σήμα στο χώρο που βρίσκομαι για να μου δώσει 2 γραμμές. Σε εξωτερικό χώρο είναι όλα μια χαρά, μάλιστα όταν βρει δυνατό σήμα το τηλέφωνο δουλεύει δουλεύει γρήγορα σε δίκτυο κλπ. Έχει κάποιος πρόβλημα με την δύναμη του δέκτη ?
  15. Cynergy

    LG Optimus (GT540)

    Μου είπαν ότι δεν έχει να κάνει με τα giga αλλά με την κάποια ασυμβατότητα ...μπορεί με κάποια άλλη να δουλεύει κανονικά χωρίς reset. Ότι να'ναι....δηλαδή αν λειτουργήσεις το κινητό χωρίς κάρτα μνήμης δε θα σου κάνει collapse? Ακριβώς αυτό μου είπαν να δοκιμάσω για μερικές μέρες χωρίς ...καθόλου κάρτα... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  16. Cynergy

    LG Optimus (GT540)

    Μα φυσικά από το επίσημο service...επίσης αν δε βρω λύση να τους το πάω για να το κοιτάξουν...αυτά!!!
  17. Cynergy

    LG Optimus (GT540)

    Για τα collapse που κάνει από την LG μου είπαν ότι μάλλον μπορεί να φταίει και το ότι έβαλα μια 8g και ίσως υπάρχει ασυμβατότητα...να δοκιμάσω και άλλες κάρτες ή και χωρίς καθόλου κάρτα για μερικές μέρες...
  18. Cynergy

    LG Optimus (GT540)

    Καλά δεν θα τα χαλάσουμε σ'αυτό τώρα...
  19. Cynergy

    LG Optimus (GT540)

    Νόμιζα ότι πριν κάνω τέτοιες αλλαγές θα πρέπει να κάνω Root... εξήγησέ μου με Pm αν θες καλύτερα τι πρέπει να κάνω...
  20. Cynergy

    LG Optimus (GT540)

    Φίλε αρχίζει και γίνεται εκνευριστικό με αυτά collapse. Θα το σκεφτώ σοβαρά να κάνω Root και μετά άλλο λειτουργικό. Μέχρι τώρα μόνο ένα προγραμματάκι έχω κατεβάσει, το z4root γράψε μου τι άλλο θα χρειαστώ για να είμαι έτοιμος.
  21. Cynergy

    LG Optimus (GT540)

    Παιδιά καμιά φορά και έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει όταν το τηλέφωνο είναι πολύ ώρα αχρησιμοποιήτο, δηλαδή σε αδράνεια, μόλις κάποιος με πάρει τηλέφωνο το τηλέφωνο λειτουργεί για 30 δεύτερα δηλαδή μιλάω λίγο και μετά σβήνει (!!!). Περιμένω λίγο και ανοίγει μόνο του σε ένα λεπτό .. το τηλέφωνο είναι καινούργιo και δεν έχω κάνει Root Γιατί αυτά τα σβησίματα ?
  22. Όταν κατεβάζεις ένα δωρεάν παιχνίδι-εφαρμογή και υπάρχουν διαφημιστικά εικονίδια αυτά σε χρεώνουν όταν το φορτώνεις ; εννοώ broadband. Όταν απενεργοποιώ το broadband με ένα On off πρόγραμμα τότε οι διαφημίσεις ούτε που εμφανίζονται. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ;
  23. Cynergy

    LG Optimus (GT540)

    Καλησπέρα.... μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι και τι κάνει η εφαρμογή "Σύμβουλος εφαρμογών LG" που βλέπω στην οθόνη ; Μου ζητά κάποια αναβάθμιση ή κάτι τέτοιο...
  24. Αν κατεβάσω από Androi Market προγράμματα Free, πληρώνω κάποιο κόστος ?
  25. Cynergy

    LG Optimus (GT540)

    Είχα την 2.1...καθώς άνοιξα την souite μου είπε ότι υπάρχει αναβάθμιση για το κινητό μου. Ακολούθησα όλες τις υποδείξεις και αφού τελείωσε η αναβάθμιση το κινητό αναφέρει πλέον 2.1 updated 1. Από εκεί και πέρα η souite λειτουργεί σε όλα εκτός από τον συγχρονισμό. Αποφάσισα μετά να κάνω και αναβάθμιση στην ίδια την souite και αφού είδα ότι υπήρχε κάποια αναβάθμιση την έκανα. Αλλά το πρόβλημα παραμένει. Από την LG μου απάντησαν στο τηλέφωνο ότι κάτι δεν έγινε καλά στην αναβάθμιση και να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτή είναι μια ισοπεδωτική λύση, έχω πολλές εφαρμογές και διάφορα και δεν θέλω να τα ξανακάνω όλα από την αρχή, στο κάτω κάτω το τηλέφωνο μου δουλεύει μια χαρά. Είπα μήπως εδώ κανείς το έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα ξανά. Αν δεν λυθεί θα περιμένω κάποια επόμενη αναβάθμιση μήπως και το λύσω έτσι... Επίσης μια άλλη ερώτηση : θέλω να αγοράσω μια κάρτα micro sd 16 giga. Υπάρχουν κάποιες που αναγράφουν High Capacity και κάποιες που δεν το αναγράφουν. Δουλεύουν σωστά στο 540 και οι δύο ή όχι ; Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση...
×
×
  • Create New...