ipnotistis Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) Όσον αφορά το screen-protector ...απέτυχα. Και ένας απειροελάχιστος κόκκος σκόνης να υπάρχει, δημιουργεί φουσκάλα που δεν φεύγει! Μάλλον χρειάζεται ολοκαίνουριο κινητό χωρίς σκόνη, σε αποστειρωμένο εργαστηριακό χώρο αρνητικής πίεσης και γάντια ... δηλ δεν είναι για κοινούς θνητούς. Χώρια που δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το βάζεις ευθυγραμμισμένα. Βασικά κατάλαβα ότι αυτό ισχύει για όλες τις ζελατίνες ... Αν έχει κανείς λύση για screen-protector που να μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς σκόνες, χωρίς φουσκάλες και ευθυγραμμισμένα, ας το φωνάξει. Απο το τζάμπο πήρα το Screen Guard. Στις πρώτες δύο δοκιμες, ενώ τα έκοψα καλά, στο κόλλημα κ γώ απέτυχα όπως λες. Το κόψιμο έγινε με "οδηγό" το Screen protector που πήρα απο την συσκευή όταν ήταν καινούρια. Το βάζεις πάνω σε χαρτί και το στερεώνεις (εμένα κολλούσε και δε χρειάστηκα σελοτεηπ κτλ). Με έναν μαρκαδόρο το μουτζουρώνεις γύρω γύρω και έτσι έχεις το περίγραμμα πάνω στο χαρτί. Βάζεις το "Τζάμπα πράγμα" :p και με εναν κόπτη κόβεις προσεκτικά, απαλά και αργά γύρω γύρω. Τις ευθείες με εναν χάρακα, τις καμπύλες με καμπυλούς χαρακες, ή αν δεν έχετε, αργά και προσεκτικά. Καλύτερα να το επαναλάβετε πολλές φορές απαλά παρά να το κάνετε μία και εξω και σας ξεφύγει το χέρι. Έπειτα λέω εφόσον μπήκαν τρίχες, θα το καθαρίσω. Πήρα απο το φαρμακείο ενα δοχειάκι με ορό (καθαρό νερό χωρίς σκόνες κτλ) έβγαλα την ζελατίνα και με το χέρι μου την καθάρισα καθάρισα σχολαστικά. Έπειτα έβαλα το καυτό νερό του νιπτήρα (ή της μπανιέρας) να τρέχει ώστε να βγάλει ατμούς και αυτοί με τη σειρά τους να δεσμεύσουν τις σκόνες και τις τριχούλες που αιωρούνται. (Το τηλέφωνο έξω απο το μπάνιο!) Λίγο πριν καθαρίσει η ατμόσφαιρα, με ένα χαρτί τουαλέτας (το δικό μου δεν αφήνει κατάλοιπα) σκούπισα γρήγορα την οθόνη του κινητού και μπήκα στο μπάνιο και την ακούμπησα πάνω σε μία σακούλα η οποία λόγω του στατικού ηλεκτρισμού της βοηθά ακόμα περισσότερο στο να μην έχει σκόνη στην οθόνη του κινητού. Πιάνοντας απο την άκρη την ζελατίνα την τίναξα να φύγουν τα νερά. (ενναλλακτικά μπορείτε να το στεγνώσετε με το πιστολάκι). Την έβαλα επάνω και την πάτησα έτσι ώστε να φύγουν οι λίγες σταγονίτσες που τυχόν έχουν απομείνει. ΠΡΟΣΟΧΗ με ένα χαρτάκι να σκουπίζετε ότι πάει έξω απο την ζελατίνα και προτείνω να έχετε βγάλει την μπαταρία. Εγω έτσι το κανα και μπορω να πώ οτι μόνο στο κόντρα φώς φαίνονται 2 μικρά κυκλάκια. (τώρα, 2 μέρες μετά, δε φαίνεται κανένα). Φυσικά δεν ευθύνομαι για οποιαδήποτε ζημιά στην συσκευή σας.. ΥΓ. Ευχαριστώ τον χρήστη Ioannis_m για τις πολύτιμες συμβουλές του σε αυτόν τον οδηγό. Edited November 19, 2010 by ipnotistis Αποποίηση ευθύνων για τυχόν χαβαλεδιάρηδες και απρόσεκτους ως προς τον οδηγό μου.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aktizol Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 δηλαδή η εν λόγο ζελατίνα χρειάζεται και πτυχίο μάστερ για την τοποθέτηση :p Παράθεση Darky's v5.6 ★ JPU ★ Voodoo ★ applied fixes: 3-button combo :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 δηλαδή η εν λόγο ζελατίνα χρειάζεται και πτυχίο μάστερ για την τοποθέτηση :p ΑΚΡΙΒΩΣ.. και είμαι πτυχιούχος γραφίστας.. κάτι τέτοια τα έχουμε μάθει.. χε χε :tease::tease: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Λοιπόν, σήμερα έβαλα την screen protector από το extreme-mobile.gr (fingerprint resistant). Κατάφερα να την βάλω μόνο με 2-3 κυκλάκια να φαίνονται. Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις είναι θετικότατες! Είναι λίγο πιο σαγρέ από τις κανονικές μεβράνες, λίγο πιο ματ αλλά χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα και όντως οι δαχτυλιές δεν φαίνονται έυκολα. Όλα καλά! Θέλω να αναφέρω επίσης, ότι το παλικάρι στο μαγαζί ήταν εξυπηρετικότατο και μπράβο του. Τώρα περιμένω την θήκη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Τα χρώματα φαίνονται ζωντανά όπως πριν? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 (edited) Απο το τζάμπο πήρα το Screen Guard. Στις πρώτες δύο δοκιμες, ενώ τα έκοψα καλά, στο κόλλημα κ γώ απέτυχα όπως λες. Το κόψιμο έγινε με "οδηγό" το Screen protector που πήρα απο την συσκευή όταν ήταν καινούρια. Το βάζεις πάνω σε χαρτί και το στερεώνεις (εμένα κολλούσε και δε χρειάστηκα σελοτεηπ κτλ). Με έναν μαρκαδόρο το μουτζουρώνεις γύρω γύρω και έτσι έχεις το περίγραμμα πάνω στο χαρτί. Βάζεις το "Τζάμπα πράγμα" :p και με εναν κόπτη κόβεις προσεκτικά, απαλά και αργά γύρω γύρω. Τις ευθείες με εναν χάρακα, τις καμπύλες με καμπυλούς χαρακες, ή αν δεν έχετε, αργά και προσεκτικά. Καλύτερα να το επαναλάβετε πολλές φορές απαλά παρά να το κάνετε μία και εξω και σας ξεφύγει το χέρι. Έπειτα λέω εφόσον μπήκαν τρίχες, θα το καθαρίσω. Πήρα απο το φαρμακείο ενα δοχειάκι με ορό (καθαρό νερό χωρίς σκόνες κτλ) και με το χέρι μου το καθάρισα σχολαστικά. Έπειτα έβαλα το καυτό νερό του νιπτήρα (ή της μπανιέρας) να τρέχει ώστε να βγάλει ατμούς και αυτοί με τη σειρά τους να δεσμεύσουν τις σκόνες και τις τριχούλες που αιωρούνται. Λίγο πριν καθαρίσει η ατμόσφαιρα, με ένα χαρτί τουαλέτας (το δικό μου δεν αφήνει κατάλοιπα) σκούπισα γρήγορα την οθόνη του κινητού και πιάνοντας απο την άκρη την ζελατίνα την τίναξα να φύγουν τα νερά. (ενναλλακτικά μπορείτε να το στεγνώσετε με το πιστολάκι). Την έβαλα επάνω και την πάτησα έτσι ώστε να φύγουν τα νερά. ΠΡΟΣΟΧΗ με ένα χαρτάκι να σκουπίζετε ότι πάει έξω απο την ζελατίνα και προτείνω να έχετε βγάλει την μπαταρία. Εγω έτσι το κανα και μπορω να πώ οτι μόνο στο κόντρα φώς φαίνονται 2-3 μικρά κυκλάκια. Φυσικά δεν ευθύνομαι για οποιαδήποτε ζημιά στην συσκευή σας.. (χε χε περίμενα καιρό να το πώ αυτό!:p) Aγορινα σορυ που στο λεω αλλα ταλαιπωρηθηκες τσαμπα... + οτι εκανες κατι πολυ κακο στο κινητο σου,ασχολιαστο το θεμα με το νερο στην ζελατινα (σε παρακαλω πολυ κανε με μεγαλα τα κοκκινα γραμματα να φαινονται πολυ καλα και πανω πανω γιατι οντως καποιος θα κανει χοντρη μλκι@.),επισης το θεμα του ατμου μονο ΚΑΚΟ μπορει να κανει στο κινητο μας μονο και μονο να ειναι μεσα σε χωρο με υγρασια,ποσο μαλλον σε υπερβολικη εκθεση ατμου.:cry: Την δουλεια σου θα την εκανες με 4-4.5 ευρω για μια αξιοπρεπη ζελατινα φτιαγμενη για το κινητο σου και μια σακουλα ναυλον απο οποιοδηποτε σουπερ μαρκετ που εχει στατικο ηλεκτρισμο και μαζευει την σκονη καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο γιατροσοφι με ατμους.Και ολα αυτα για να μην δωσεις 4 ευρω κινδυνεψες (και μπορει να κινδυνευσουν και αλλοι με τον οδηγο σου) να καταστρεψεις κινητο αξιας 600 ευρω......:wacko: Φιλικα στο λεω για να μην παρεξηγηθουμε,απλα κινδυνεψες χωρις λογο.:) ps:Απλες οδηγιες.Καθαριζουμε καλα την οθονη μας (με το πανακι της συσκεασιας της ζελατινας) με το κινητο να ακουμπαει πανω σε σακουλα,αφου εχουμε αγορασει σωστη ζελατινα για το κινητο μας και τοποθετουμε απλα σε ευθυγραμμιση με τις γραμμες της οθονης,αυτο ηταν!Εχω περαει 2 ζελατινες ετσι ακρως επιτυχημενα και ΧΩΡΙΣ φουσκαλες σε κανενα κινητο μου.;) ps2:Δεν βαζουμε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ νερο στο κινητο μας για οποιονδηποτε λογο,ουτε καν σε χαρτοπετσετα η πανι,καθαριζουμε παντα με πανακι καθαρισμου γυαλιων για τελεια αποτελεσματα και χωρις κανενα κινδυνο γρατζουνιας. Edited November 19, 2010 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Τα χρώματα φαίνονται ζωντανά όπως πριν? Είναι λίγο πιο μουντά αλλά όχι σε σημείο που να ενοχλεί (εμένα τουλάχιστον). Πιστεύω ότι είναι και λίγο υποκειμενικό, προσωπικά δεν βλέπω κάποια διαφορά που να με κάνει να βγάλω την μεβράνη. Αντιθέτως, το να βλέπω μία καθαρή οθόνη με τραβάει περισσότερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aktizol Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 προσωπικά εγώ είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή θήκης, ζελατίνας η άλλου προστευτικού το οποίο απλά χαλάει το design της συσκευής και υποβαθμίζει την οθόνη της. μου θυμίζει νοοτροπία του αγοράζω καινούργιο αμάξι και βάζω καλύματα, και όταν αλλάξω το αμάξι που θα έχει παλιώσει θα έχει όμως ολοκαίνουργια καθίσματα που εγώ βέβαια δεν θα τα έχω χαρεί ποτέ... :X Παράθεση Darky's v5.6 ★ JPU ★ Voodoo ★ applied fixes: 3-button combo :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 προσωπικά εγώ είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή θήκης, ζελατίνας η άλλου προστευτικού το οποίο απλά χαλάει το design της συσκευής και υποβαθμίζει την οθόνη της. μου θυμίζει νοοτροπία του αγοράζω καινούργιο αμάξι και βάζω καλύματα, και όταν αλλάξω το αμάξι που θα έχει παλιώσει θα έχει όμως ολοκαίνουργια καθίσματα που εγώ βέβαια δεν θα τα έχω χαρεί ποτέ... :X Και εμένα δεν μου αρέσει αλλά ακούμπα εδώ , ακούμπα εκεί , βάλε το στη μια τσέπη, βάλε το στην άλλη , άντε να σου πέσει 1-2 φορές αρχίζει να χαλάει το design ακόμα χειρότερα και επίσης κινδυνεύει η συσκευή να πάθει μεγαλύτερη ζημιά ποιο εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Aγορινα σορυ που στο λεω αλλα ταλαιπωρηθηκες τσαμπα... + οτι εκανες κατι πολυ κακο στο κινητο σου,ασχολιαστο το θεμα με το νερο στην ζελατινα (σε παρακαλω πολυ κανε με μεγαλα τα κοκκινα γραμματα να φαινονται πολυ καλα και πανω πανω γιατι οντως καποιος θα κανει χοντρη μλκι@.),επισης το θεμα του ατμου μονο ΚΑΚΟ μπορει να κανει στο κινητο μας μονο και μονο να ειναι μεσα σε χωρο με υγρασια,ποσο μαλλον σε υπερβολικη εκθεση ατμου.:cry: Φιλικα στο λεω για να μην παρεξηγηθουμε,απλα κινδυνεψες χωρις λογο.:) Φίλε μου, καμία παρεξήγηση, ίσως εκτός του ότι παρεμβαίνεις σε αυτά που γράφω. Ζήτα μου απο μένα να το κάνω. Οκ; :) Δεύτερον, ίσως να μην κατάλαβες καλά, γι αυτό θα γίνω πιο ξεκάθαρος. Πρώτον φυσικά ουτε νερό εκτός απο λίγες σταγονίτσες (οι οποίες σκουπίζονται με ενα χαρτάκι επιτόπου, ούτε καμία, πως το είπες.. υπερβολική έκθεση ατμού.. Πρώτα περιμένεις να καθαρίσει η ατμόσφαιρα όπως είπα (εξάλλου δηλαδή δε πατάς ποτέ σε θάλασσα; όταν βρέχει κρύβεσαι σπίτι σου; ) Δεύτερον, βγάζουμε την μπαταρία για ευνόητους λόγους. Ο στατικός ηλεκτρισμός της σακούλας που λες είναι πολύ σωστος, το έκανα κ γω. Μου διέφυγε και δεν το ανέφερα. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Φίλε μου, καμία παρεξήγηση, ίσως εκτός του ότι παρεμβαίνεις σε αυτά που γράφω. Ζήτα μου απο μένα να το κάνω. Οκ; :) Δεύτερον, ίσως να μην κατάλαβες καλά, γι αυτό θα γίνω πιο ξεκάθαρος. Πρώτον φυσικά ουτε νερό εκτός απο λίγες σταγονίτσες (οι οποίες σκουπίζονται με ενα χαρτάκι επιτόπου, ούτε καμία, πως το είπες.. υπερβολική έκθεση ατμού.. Πρώτα περιμένεις να καθαρίσει η ατμόσφαιρα όπως είπα (εξάλλου δηλαδή δε πατάς ποτέ σε θάλασσα; όταν βρέχει κρύβεσαι σπίτι σου; ) Δεύτερον, βγάζουμε την μπαταρία για ευνόητους λόγους. Ο στατικός ηλεκτρισμός της σακούλας που λες είναι πολύ σωστος, το έκανα κ γω. Μου διέφυγε και δεν το ανέφερα. Αυτά. Δεν παρεβηκα σε αυτα που εγραψες με κακη προθεση,απλα το εκανα για να προστατευσω εσενα και οποιον προσπαθησει να το κανει γιατι εσυ θα ακουσεις τα εξ αμαξης μετα.:p Θα τα κανω οπως τα ειχες και συ εφοσον σε ενοχλησε.:) Δεν λεω κυκλοφορω με την βροχη αλλα...το κινητο δεν το βγαζω και να μιλαω στην βροχη,προστατευομαι κατω απο καποιο κτιριο η καμμια ομπρελλα αιθεριας υπαρξης (και καλα να μην βραχει το κινητο :p).Τελος οταν παω στην θαλασσα εχω προνοησει και εχω βγαλει δευτερη καρτα και παω με το αθανατο "αδιαβροχο" νοκια (του οποιου το ονομα του μου διαφευγει γιατι το εχω κοντα 8 χρονια και δεν σκαμπαζει ακομα και τωρα που μιλαμε :happy:) για να μην εχω και τον φοβο της κλοπης,αμμου και αλμυρας (γκουσγκουνης rules :p). Αυτια....:cool: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 η καμμια ομπρελλα αιθεριας υπαρξης (και καλα να μην βραχει το κινητο :p) Αυτό ακριβώς. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 παιδια εχασα τον φορτιστη μου απο το galaxy s.που μου προτεινετε να βρω εναν καινουριο αυθεντικο...!!?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 παιδια εχασα τον φορτιστη μου απο το galaxy s.που μου προτεινετε να βρω εναν καινουριο αυθεντικο...!!?? Aπ'οσο θυμαμαι σε cosmote-germanos-vodafone-plaisio και γενικα οπουδηποτε εχουν αξεσουαρ της samsung εχουν φορτιστες ταξιδιου και γενικα πολλα αλλα καλουδια.:) Πηρα το σκ το handsfree 5100 (νομιζω ετσι λεγεται) που εχει την ψειρα για ακουστικο οπως τα ακουστικα του κινητου.Τελέια και δυνατη ακουστικη χωρις μικροφονισμους.Αυτο που θελω να ρωτησω εναι αν καποιος ξερει τι παιζει με τον φορτιστη που εχουν την ιδια θυρα microusb αλλα αλλαζουν τα amper του,ειναι λιγοτερα απ'ότι θυμαμαι.Θα επανελθω να πω ακριβως ποσα ειναι το απογευμα.:O Αν με την θυρα usb του υπολογιστη που εχει λιγοτερα ampers φορτιζει καλυτερα το κινητο και αντεχει πιο πολυ η μπαταρια του,το ιδιο δεν θα κανει και με μια πιο αργη φορτιση απο τον φορτιστη του handsfree?:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadji1 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 καλημερες εχει κανεις να μου προτεινει μια καρτα μνημης 16αρα κατα προτιμησην γιατι δεν εχω ιδεα :O ? Ψαχτηκα λιγο στο site του Πλαισιου και μπερδευτικα περισσοτερο:blink:. Αν ξερετε και τι τιμες παιζουν πανω κατω... επισης επειδη δεν τι γλιτωνω για μπαταρια:(, τι ενναλακτικες εχουμε εκει και τι κοστη θανξ Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλημέρα θα ήθελα απλά να αναφέρω για το ηλεκτρονικό κατάστημα Netimes.com Που προτείνει ο φίλος TonyK στην πρώτη σελίδα, πως οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και εξηγούμαι: Είχα παραγγείλει (1η φορά) ορισμένες θήκες όπως και ένα dock , παραγγελία που δεν ξεπερνούσε τα 20ε. Ε κάποια από αυτές τις θήκες ήταν ελαττωματική είχε ένα μικρό εξόγκωμα εντάξη όχι κάτι το τρομερό παρόλα αυτά επικοινώνησα μαζί τους και τους ζήτησα στην επόμενη παραγγελία μου να μου βάλουν και μία θήκη εξτρά ως αντικατάσταση και έμεινε το θέμα εκεί. Μετά από μια εβδομάδα περίπου μου έρχεται e-mail με tracking της αποστολής της νέας θήκης!! Μπράβο πραγματικά έτσι γίνονται οι δουλείες. Όχι όπως εδώ που για να πάρεις αντικατάσταση σου βγάζουν την πίστη. Μετά από αυτό εγώ πως μπορώ να μην γίνω πιστός πελάτης τους? Αυτά αναφορικά με το netimes.com ελπίζω να βοήθησα τους αναποφάσιστους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλημέρα θα ήθελα απλά να αναφέρω για το ηλεκτρονικό κατάστημα Netimes.com Που προτείνει ο φίλος TonyK στην πρώτη σελίδα, πως οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και εξηγούμαι: Είχα παραγγείλει (1η φορά) ορισμένες θήκες όπως και ένα dock , παραγγελία που δεν ξεπερνούσε τα 20ε. Ε κάποια από αυτές τις θήκες ήταν ελαττωματική είχε ένα μικρό εξόγκωμα εντάξη όχι κάτι το τρομερό παρόλα αυτά επικοινώνησα μαζί τους και τους ζήτησα στην επόμενη παραγγελία μου να μου βάλουν και μία θήκη εξτρά ως αντικατάσταση και έμεινε το θέμα εκεί. Μετά από μια εβδομάδα περίπου μου έρχεται e-mail με tracking της αποστολής της νέας θήκης!! Μπράβο πραγματικά έτσι γίνονται οι δουλείες. Όχι όπως εδώ που για να πάρεις αντικατάσταση σου βγάζουν την πίστη. Μετά από αυτό εγώ πως μπορώ να μην γίνω πιστός πελάτης τους? Αυτά αναφορικά με το netimes.com ελπίζω να βοήθησα τους αναποφάσιστους :) συμφωνω και επαυξανω (μονο τα screen protector τους ειναι για τα μπαζα):lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Αυτά αναφορικά με το netimes.com ελπίζω να βοήθησα τους αναποφάσιστους :) Εμμ μόνο που στα γρηγορα που το τσέκαρα δεν είχαν υποστήριξη για Galaxy 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Πρώτα να αναφέρω ότι στο φορτιστή αυτοκινήτου έχει μεγάλη σημασία τα πόσα mA είναι. Ποτέ μη πάρετε κάτι με κάτω από 1000mA γιατί με GPS να δουλεύει θα δείτε να χάνει ενέργεια αντί να φορτίζει. Μετά από αυτό, επειδή αυτή τη περίοδο πιστωτική δεν παίζει, ξέρει κανείς κανα site που να στέλνει με αντικαταβολή καμια βασούλα αυτοκινήτου ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aktizol Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Μετά από αυτό, επειδή αυτή τη περίοδο πιστωτική δεν παίζει, ξέρει κανείς κανα site που να στέλνει με αντικαταβολή καμια βασούλα αυτοκινήτου ? βασικά αυτή την εποχή η πιστωτική συμφέρει ποιο πολύ από ποτέ αφού οι ελληνικές τράπεζες δίνουν την visa τουλάχιστον χωρίς συνδρομή. :O Παράθεση Darky's v5.6 ★ JPU ★ Voodoo ★ applied fixes: 3-button combo :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 συμφωνω και επαυξανω (μονο τα screen protector τους ειναι για τα μπαζα):lol: +1 για τα screen protectors. Πραγματι χαλια. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Λοιπόν, σήμερα μου ήρθε αυτή θήκη και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα! Καταρχήν η ποιότητα δεν με ξετρέλανε αλλά στην τιμή αυτή δεν περίμενα και κάτι καλύτερο. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν χωράει όλο το κινητό!!!! Αν το βάλεις μέσα περισσεύουν σχεδόν 3cm, πράγμα που κάνει (για μένα τουλάχιστον) άχρηστη την θήκη. Κρίμα, τουλάχιστον ήταν φθηνή! Βασικά ψάχνω αυτήν την θήκη για το δικό μας κινητό. Έχω στείλει email στην Bugatti και περιμένω απάντηση. Αν είναι αρνητική θα πάω σε αυτήν. Επίσης κοιτάζω και αυτήν αλλά στο site της Krussell οι διαστάσεις που αναφέρει δεν κάνουν για το Samsung. Μήπως την έχει κανείς αυτή την θήκη να μας πει σίγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Λοιπόν, σήμερα μου ήρθε αυτή θήκη και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα! Καταρχήν η ποιότητα δεν με ξετρέλανε αλλά στην τιμή αυτή δεν περίμενα και κάτι καλύτερο. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν χωράει όλο το κινητό!!!! Αν το βάλεις μέσα περισσεύουν σχεδόν 3cm, πράγμα που κάνει (για μένα τουλάχιστον) άχρηστη την θήκη. Κρίμα, τουλάχιστον ήταν φθηνή! Βασικά ψάχνω αυτήν την θήκη για το δικό μας κινητό. Έχω στείλει email στην Bugatti και περιμένω απάντηση. Αν είναι αρνητική θα πάω σε αυτήν. Επίσης κοιτάζω και αυτήν αλλά στο site της Krussell οι διαστάσεις που αναφέρει δεν κάνουν για το Samsung. Μήπως την έχει κανείς αυτή την θήκη να μας πει σίγουρα; Την τελευταία που αναφέρεις τη ζαχάρωνα κι εγώ (αν και τελικά πήρα άλλη γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν το "βάλε-βγάλε" θα βόλευε ιδιαίτερα...). Πάντως στη φωτό, το κινητό που φαίνεται να είναι μέσα (αν κάνεις zoom φαίνεται καθαρά) είναι το Galaxy S. Επιπλέον, ο τίτλος της περιέχει τη μάρκα της συσκευής, άρα νομίζω θα είσαι ΟΚ. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Λοιπόν, σήμερα μου ήρθε αυτή θήκη και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα! Καταρχήν η ποιότητα δεν με ξετρέλανε αλλά στην τιμή αυτή δεν περίμενα και κάτι καλύτερο. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν χωράει όλο το κινητό!!!! Αν το βάλεις μέσα περισσεύουν σχεδόν 3cm, πράγμα που κάνει (για μένα τουλάχιστον) άχρηστη την θήκη. Κρίμα, τουλάχιστον ήταν φθηνή! Βασικά ψάχνω αυτήν την θήκη για το δικό μας κινητό. Έχω στείλει email στην Bugatti και περιμένω απάντηση. Αν είναι αρνητική θα πάω σε αυτήν. Επίσης κοιτάζω και αυτήν αλλά στο site της Krussell οι διαστάσεις που αναφέρει δεν κάνουν για το Samsung. Μήπως την έχει κανείς αυτή την θήκη να μας πει σίγουρα; Συνονοματε, η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους και να τους πεις οτι δεν χωραει το κινητο μεσα. πολυ πιθανο να εκαναν λαθος και πιστευω οτι θα σου στειλουν αλλη. δεν εχεις να χασεις τιποτα.αλλωστε στην περιγραφη λεει οτι ειναι για το galaxy και κανονικα επρεπε να χωραει κανονικοτατα. να τους στειλεις mail φιλε. μην το αμελησεις !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Τους εστειλα και τους εστειλα και φωτο. Θα περιμενω απαντηση!!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts