Jump to content

Antonis78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    188
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Antonis78

  1. @sgatzo, @jogatore, @junglist, @ath156, παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις. Θα πάω μάλλον στο Amazon για να είναι μικρό και πιο portable. Σας ευχαριστώ και πάλι.
  2. @sgatzo, @jogatore Ευχαριστώ για τις προτάσεις, είναι βέβαια λίγο εκτός budget, αλλά δεν τις αποκλείω. @junglist Δεν το ήξερα καν ότι υπάρχει, ενδιαφέρον. @ath156 Το Mi είναι το πρώτο που σκέφτηκα αλλά με απέτρεψε η έλλειψη ethernet. Και τώρα το δίλημμα... Να κάνω την υπέρβαση και να πάω στο Nokia (ή το Mecool) ή να καταπιώ την έλλειψη ethernet και να πάω στο Mi (ή στο Amazon); Αξίζουν τα 40€ σχεδόν παραπάνω τα box αυτά; Πέρα από το ethernet είναι κάτι άλλο που τους δίνει πλεονέκτημα; Η αλήθεια είναι ότι το ethernet μπορώ να το παραβλέψω, το router είναι ακριβώς δίπλα από το box δεν θα έχω θέμα πιστεύω και η χρήση που κάνω, όπως ανέφερα, είναι πολύ βασική (Netflix, Stremio, Disney+, Kodi για torrents από το desktop). Decisions, decisions... Εσείς τι λέτε;
  3. Καλησπέρα σε όλους. Επειδή την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με box ήταν πριν χρόνια, ποιο box μου προτείνετε που να υποστηρίζει Netflix, Disney+, HBO Max κτλ, out of the box και χωρίς hacks; Δεν έχω χρόνο πια για custom roms και λοιπά (δυστυχώς ☹️), θέλω μία plug and play λύση γιατί θα το χειρίζεται και η γυναίκα με την μικρή οπότε δεν μας παίρνει για κάτι περίπλοκο. Οι εφαρμογές που θα βάλω (εκτός από τις streaming υπηρεσίες) είναι λίγες (Kodi, Stremio, VLC) οπότε δεν χρειάζομαι τα τρελά χαρακτηριστικά, αρκει να παίζει 4K και να βλέπει δίκτυο (μέσω ethernet port). Τέλος, αν μπορείτε να προτείνετε και κάποιο air mouse με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, θα το εκτιμούσα. Budget: 50 - 60€ (συζητήσιμο 😄) Ευχαριστώ.
  4. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα δοκιμάσω την λύση του dual boot και αν δω ότι δεν κάνει για τα γυναικόπαιδα, θα τους πάρω το Mi να ξεμπερδεύω :lol: Κάτι τελευταίο (το ξέρω όλο αυτό λέω :lol:) και ψιλοάσχετο. Κάποιο remote & air mouse με φωτειζόμενο πληκτρολόγιο έχετε υπόψη; Μου κάνει νερά αυτό που είχα και ψάχνομαι.
  5. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα το δοκιμάσω. Έχεις να προτείνεις κάποια SD; Μία ερώτηση για το Mi Box σε περίπτωση που δεν πετύχει το άλλο πείραμα και για να έχω όλες τις πληροφορίες. Εφαρμογές μπορώ να βάλω κανονικά έτσι; Για Kodi βασικά ενδιαφέρομαι.
  6. Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Έλεγξα το box και όντως το GT1 έχω. Για την ακρίβεια, το sytem info γράφει Device Name: Beelink GT1 Model: Beelink GT1 Android Security Patch level: August 1, 2016 Version: 6.0.1 Build: GT1_110M0 Μπορώ να βάλω Netflix που να υποστηρίζει Full HD; Υπάρχει κάποιος οδηγός;
  7. Καλησπέρα σε όλους. Έχω να ασχοληθώ με box αρκετά χρόνια (διάβασα τα τελευταία μηνύματα και νόμιζα ότι διαβάζω κινέζικα :lol:, και να φανταστείς ότι κάποτε πείραζα το κινητό μέχρι brickαρίσματος και επαναφοράς), είχα πάρει πριν χρόνια ένα Beelink και έκανα την δουλειά μου. Τώρα όμως χρειάζομαι και Netflix και μιας και αυτό δεν υποστηρίζει, πρέπει να το αλλάξω. Ψάχνω λοιπόν box που να υποστηρίζει Netflix 1080p (μέχρι εκεί φτάνει η TV), screen mirroring (για να παίζω content από το κινητό μου) και Kodi. Αυτή είναι η χρήση που κάνω και στο υπάρχον (εκτός από το Netflix φυσικά) συν youtube. Τι προτείνετε μέχρι 50 - 60€; Το Mi box s αξίζει (μιας και θα έρθει γρήγορα); Γενικά δεν έχω θέμα με Κίνα απλά για να μην περιμένω. Σημαντική παράμετρος είναι η απροβλημάτιστη λειτουργία. Το box θα το χρησιμοποιούν τα γυναικόπαιδα συχνά (μιας και λείπω από το σπίτι αρκετές ώρες) και δεν μπορώ να τους έχω όλη την ώρα στο τηλέφωνο "δεν παίζει αυτό", "πως γίνεται εκείνο", κτλ.
  8. Ισχύει, ήδη είμαι πολύ καλύτερα. Προχτές πήγα σπίτι με υπόλοιπο 44% και χτες 57%. Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος πάντως και δεν έχω δει και θέμα υπερθέρμανσης.
  9. Απ' ότι βλέπω η μπαταρία του μου βγάζει μία μέρα (οριακά). Το βράδυ είμαι στο 20-15%. Όμως, έχω ασύρματη φόρτιση στο γραφείο και στο αυτοκίνητο καθώς και power bank στο σακίδιο, οπότε δύσκολα θα ξεμείνω και επίσης δεν έχω ψαχτεί ακόμα να φτιάξω τις εφαρμογές. Βλέπω πολλά bloatware της Samsung (και ένας βασικός λόγος που ήθελα stock android) και σιγά σιγά θα βγάζω/απενεργοποιώ άρα κάτι θα γλιτώσω και από εκεί. Πιστεύω θα με καλύψει. Φίλε μου, σε ευχαριστώ αλλά την έκανα την αγορά και τα Xiaomi δεν με κάλυπταν σε όλα όσα ήθελα. Επίσης, αλλάζω κινητό σπάνια (το Nexus το είχα 4-5 χρόνια) οπότε κάνω απόσβεση τα 600€
  10. Τελικά πήγα στο S20 λόγω μεγέθους. Ήταν το μόνο που δεν μου φαινόταν (τόσο) παντόφλα. Ελπίζω να μην το μετανιώσω :worry:
  11. Λοιπόν, έψαξα λίγο παραπάνω τώρα στις διακοπές για τις συσκευές. Έχουμε και λέμε Huawei P30 Pro - Απ΄ότι είδα και στο post του φίλου @egodemis, η κάμερα άλλαξε προς το χειρότερο με την τελευταία ενημέρωση, οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να ασχοληθώ άλλο Samsung S20 - Έχουμε τα προβλήματα υπερθέρμανσης OnePlus 8 Pro - Διάβασα αναφορές για προβλήματα στην οθόνη (green tint & θέμα με το μαύρο) και επιπλέον σε review που είδα με ξενέρωσε ότι πρέπει να "ξυπνήσω" την συσκευή για να λειτουργήσει ο αισθητήρας αποτυπώματος. Επίσης δεν ξέρω τι παίζει από θέμα εγγύησης λόγω banggood αν και κάπου διάβασα ότι η OnePlus καλύπτει αγορές από Κίνα για ένα χρόνο Δεν ξέρω τι να κάνω για να είμαι ειλικρινής, τείνω προς το S20 λόγω μεγέθους αλλά με κρατάει πίσω ο Exynos και τα θέματα με υπερθέρμανση και μπαταρία (σε σχέση με snapdragon)
  12. Όταν μπορέσεις πες μου λίγο τις εντυπώσεις σου για την κάμερα. Τι προβλήματα είχες; Δεν το ήξερα αυτό, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ασχοληθεί με IOS καθόλου. Δεν ψήνομαι για μεταχειρισμένο όμως, εκτός αν είναι από φίλο μου. Τι εννοείς πιο ξένοιαστο; Από πλευράς λειτουργικού; Βρήκα πάντως σε προσφορά στο Banggood το Oneplus 8 Pro (σε πράσινο χρώμα όμως :down:) στα 625€ και το μαύρο στα 677€ (αλλά έχω κάποιους πόντους, οπότε θα το βρω λίγο φτηνότερα) στο geekbuying. Από εγγύηση τι παίζει με αυτά;
  13. Δεν είναι και deal breaker η ασύρματη φόρτιση, απλά έχω αρκετές βάσεις (στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο) και θα ήθελα να τις εκμεταλευτώ. Με ενδιαφέρει η κάμερα πρώτα απ' όλα και η οθόνη close second. Όσον αφορά την κάμερα πως συγκρίνεται με τα άλλα; Το Realme καλό φαίνεται αλλά δεν έχει αδιαβροχοποίηση ούτε wirelesses charging και τα χρώματα δεν με τρελαίνουν. Από κάμερα πως πάει, σε σχέση με τα άλλα (θα μπορούσα να παραβλέψω τις ελλείψεις αν είναι τόσο καλό); Το Oppo είναι καλή περίπτωση, παρόλο που έχει τις ίδιες ελλείψεις με το Realme, αλλά είναι 5G οπότε κερδίζει πόντους. Από κάμερα; Δεν θα ήθελα να αλλάξω σε IOS, χρησιμοποιώ αρκετές από τις υπηρεσίες τις Google (πχ Keep, Photos) και με έχουν βολέψει. EDIT Ψάχνοντας λίγο ακόμα, είδα ότι το P30 New Edition είναι του 2020 και αυτό, οπότε αυτό δεν ισχύει ακριβώς
  14. Από αυτά που έχω διαβάσει, με ανησυχούν οι αναφορές για υπερθέρμανση για το S20, λόγω Exynos μάλλον, αν και διάβασα επίσης ότι με την τελευταία ενημέρωση έχει βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση. Από την άλλη για το P30 σκεφτόμουν ότι είναι κινητό του 2019 ενώ το Samsung του 2020 και δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για τις ενημερώσεις, όπως επίσης δεν κρύβω ότι η πιο μικρή οθόνη του S20 (και κατ' επέκταση οι πιο μικρές διαστάσεις) μου είναι πιο αρεστές.
  15. Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω νέο κινητό μετά από αρκετά χρόνια με το Nexus 5 και θέλω την συμβουλή σας (προφανώς για να είμαι εδώ :lol:) Έχουμε και λέμε 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε - ~600€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε - δεν θέλω να είναι πολύ μεγάλο. 5.5 έχω τώρα, οπότε μέχρι 6.5 max 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; - Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; - Ναι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? - NFC σίγουρα γιατί χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Alpha για πληρωμές, αδιάβροχο, αισθητήρα αποτυπώματος, ασύρματη φόρτιση. Τα άλλα αδιάφορα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; - Δεν με ενδιαφέρει 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; - Με ενδιαφέρει η οθόνη ως προς την φωτεινότητα και την ευκρίνεια στον ήλιο. Ο ήχος δεν με ενδιαφέρει, δεν ακούω μουσική από το κινητό 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. - Κάμερα, Ταχύτητα, Gaming, Αυτονομία 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. - Nexus 5 Ήθελα το Pixel 3 (μιας και έχω συνηθίσει με το stock android) αλλά έχει ~800€ :blink: Έχω κοιτάξει τα εξής Samsung Galaxy S10 Dual (128GB) Prism Black Samsung Galaxy S20 (128GB) Cosmic Gray - Αξίζει την διαφορά με το S10; Huawei P30 Pro Dual (8GB/128GB) Black Huawei P30 Pro New Edition (256GB) Silver Frost - Αξίζει το New Edition σε σχέση με το "παλιό"; Ξέρω ότι από πλευράς κάμερας το Huawei είναι καλύτερα από τα Samsung ενώ τα Samsung έχουν καλύτερη οθόνη. Επίσης, απ' όσο γνωρίζω τα Huawei μέχρι το P30 δεν έχουν θέμα με Google apps. Xiaomi δεν ψήνομαι ιδιαίτερα, δεν έχουν και αδιαβροχοποίηση. Από OnePlus δεν ξέρω τι παίζει, οπότε αν έχετε κάποιο να προτείνετε ή κάποιο άλλο που μου έχει ξεφύγει, ακούω. Επίσης, σκεφτόμουν μιας και αλλάζω κινητά σπάνια, μήπως πρέπει να κοιτάξω και κάποιο που να υποστηρίζει 5G. Αξίζει να κάνω την χρηματική υπέρβαση ή είναι νωρίς ακόμα; Γενικά, χρησιμοποιώ πολύ τα δεδομένα του κινητού αλλά για να είμαι ειλικρινής όπου έχω πάει μέχρι τώρα δεν είχα θέμα ταχύτητας. Ποια η γνωμη σας; Ευχαριστώ.
  16. Με έσκισες, τα μισά κατάλαβα :lol: Αυτό που θέλω είναι η συσκευή μου να έχει καλύτερη κάμερα από το Nexus (ειδικά την νύχτα). Με βάση αυτά που λες ποιο την έχει; Ωραίο το Nokia αλλά βασικά ψάχνω για καλύτερη κάμερα από το Nexus. Όπως και να' χει, μέσα στην εβδομάδα θα πάω να τα δω από κοντά για να δω μέγεθος. Ακόμα δεν ξέρω αν θα με βολέψει τόσο μεγάλη συσκευή.
  17. Το LG όντως έχει όλα όσα θέλω και το Mi Mix 2S το έχει προσφορά τώρα το Bangood στα 365€, την έκδοση με τα 128GB (το ζαχάρωνα για να είμαι ειλικρινής γιατί είναι πολύ καλή τιμή) αλλά έχω θέμα με το μέγεθος οθόνης. Θα πρέπει να πάω να δω ένα κινητό με αντίστοιχη οθόνη και διαστάσεις (απ' ότι είδα πάνω κάτω τα ίδια είναι) για να δω αν μου κάνει. Μεταξύ αυτών των 2 ποιο έχει καλύτερη κάμερα; Επίσης, σε σχέση με vanilla android που χρησιμοποιώ τώρα, ποιο UI από τα 2 θεωρείτε ότι είναι καλύτερο (και σε θέμα ενημερώσεων); Πάντως για εμάς που θέλουμε κάτι πιο μαζεμένο αλλά να μην κάνουμε υποχωρήσεις στα χαρακτηριστικά δεν είναι εύκολο να βρεις συσκευή. Δεν καταλαβαίνω γιατί η μικρότερη οθόνη πρέπει να σημαίνει και μικρότερες επιδόσεις :(
  18. Σας ευχαριστώ για την πρόταση, φαίνεται πολύ ωραίο το HTC και έχει τα περισσότερα από αυτά που ζητάω. Θα ελέγξω τιμές να δω τι παίζει.:up::bow: Άστα φίλε μου και εγώ τόσο το είχα πάρει. Τρελή ευκαιρία! Το σκέφτηκα και εγώ αυτό και ψήνομαι γιατί είμαι τρελός fan του vanilla android (Nexus 4 & 5x). Δεν επείγομαι κιόλας και μπορώ να περιμένω λιγάκι. Δηλαδή αν ανέβω σε μέγεθος οθόνης έχουμε περισσότερες επιλογές;
  19. Έφτασε η ώρα να αλλάξω το Nexus 5x (:() και βγήκα στην αναζήτηση. Λοιπόν, έχουμε και λέμε Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 300 - 400€ Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5" - 5.5 (max)". Γενικά προτιμώ μικρότερες οθόνες (και οι 5.5" είναι υπέρβαση για μένα) και ιδανικά χωρίς notch Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Αδιάφορο, όπου είναι πιο φτηνά Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Είναι σημαντικό αλλά όχι απαραίτητο Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? NFC οπωσδήποτε, τα υπόλοιπα αδιάφορα Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ναι και Όχι Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Όχι και Ναι. Με ενδιαφέρει να έχει καλή οθόνη (ειδικά στον ήλιο), ιδανικά amoled Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα, Κάμερα, Αυτονομία, Gaming Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Nexus 5x Επιπλέον θα ήθελα και wireless charging (σημαντικό) και αδιαβροχοποίηση (δεν μας χαλάει και χωρίς). EDIT: Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν με ενδιαφέρει η μπροστινή κάμερα, δεν βγάζω selfies. Υπάρχει περίπτωση να βρούμε τίποτα ή μάλλον ζητάω την μάνα του και τον πατέρα του; :lol::p
  20. Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Θα το κοιτάξω αυτό με το drive. Γιατί δεν συγχρονίζει η εφαρμογή Photos ξέρει κανείς; Μήπως να βάλω κάποια custom rom;
  21. Καλησπέρα. Έχω το Beelink GT1 και ενώ έχω εγκαταστήσει το google photos δεν μου συγχρονίζει ο λογαριασμός. Πάω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και μου ζητάει να κάνω sign in. Βάζω το email μου και μου βγάζει error ότι ο λογαριασμός υπάρχει ήδη στο μηχάνημα (πολύ σωστά). Επιπλέον, στις ρυθμίσεις του λογαριασμού, στις επιλογές συγχρομισμού, δεν βλέπω τις φωτογραφίες. Το play music δουλεύει μια χαρά και το drive Καμιά ιδέα; Επίσης, ξέρουμε κάποιο plugin για kodi που να δείχνει τις φωτό στο google photos και την μουσική στο play music;
  22. Πήγα στο Nexus τελικά, μιας και το pure android δύσκολα το ξεπερνάς :)
  23. Καλησπέρα. Ήρθε η ώρα να αλλάξω το πιστό μου Nexus 4 και είμαι μεταξύ αυτών που αναφέρω στον τίτλο. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις (με την έννοια ότι δεν παίζω απαιτητικά παιχνίδια και τέτοια, μόνο browsing, emails κτλ), μόνο η κάμερα θα ήθελα να είναι καλή για να βγάζω καλές φωτογραφίες την μικρή. Επίσης με ενδιαφέρει η υποστήριξη. Καλόμαθα με το Nexus που έπαιρνε ενημερώσεις και μου άρεσε. Γενικά έχω την καλύτερη εμπειρία από το Nexus και για αυτό έχει ένα μικρό προβάδισμα. Από εμφάνιση μου αρέσει πιο πολύ το OnePlus, μετά το P9 Lite & Honor και τέλος το Nexus. Από χαρακτηριστικά όμως δεν είμαι σίγουρος και για αυτό θα ήθελα την γνώμη σας μιας και έχω να ασχοληθώ με κινητά 2 χρόνια :lol: Ποιο προτείνετε ρε παιδιά;
  24. Καλησπέρα σε όλους. Είχα το Tronsmart Vega S89 το οποίο δυστυχώς μας άφησε χρόνους μετά από συνάντηση με την μικρή :lol:, οπότε πρέπει να πάρω καινούργιο. Να πάρω το ίδιο ή έχει βγει τίποτε καλύτερο (είδα και αυτό); Η χρήση που του έκανα ήταν Kodi μόνο και Youtube και είχα μείνει ευχαριστημένος. Επίσης, θέλω και ένα android stick για την κρεβατοκάμαρα με καλό wifi για να πιάνει καλά. Έλεγα αυτό MK903V RK3288, είναι καλό; Τέλος, υπάρχει κάποιο air mouse & keyboard, φωτιζόμενο; Αυτά το ολίγα, :lol::lol: Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...