Jump to content

hadji1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hadji1

  1. Καλησπέρα. Κάτοχος μιας ημέρας ήδη, όλα λειτουργούν άψογα και το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι η σύνδεση στο αυτοκίνητο με android auto. Το αυτοκίνητο είναι συμβατό και έπαιζε μια χαρά μέσω καλωδίου USB με το προηγούμενο τηλέφωνο (OnePlus 6T). Έκανα forget τα πάντα, επαναφορά στις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου, αλλά αρνείται πεισματικά να συνδεθεί και γράφει ελέγξτε την σύνδεσή σας. Δοκίμασα και διαφορετικά καλώδια μπας και ήταν εκε6 το θέμα αλλά δεν.. Καμία ιδέα?
  2. θύμα του wifi bug κι εγω. Τραγική μπαταρία, δεν χρειαζεται να ποστάρω εικόνα . 3-4% battery drain σε wifi ανά ώρα χωρις καν να αγγίξω το κινητό. Είναι απορίας άξιο που εμφανίζεται σε μερικούς μόνο όταν αλλοι βγάζουν 4 ωρες + sot:blink: Παρακολουθω και το θέμα στο xda http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/help/battery-drain-t2939701 . Καμία λύση έως τώρα. Το παλεύουν κάποιοι με τις ρυθμίσεις στα modem τους.. Δεν νομίζω ότι εκει είναι το θέμα. Εχω κάνει ήδη 2 factory reset και τίποτα. Τέτοιο bug έχω να δω απο τους τελευταίους μήνες της froyo στο Galaxy S μου. Ελπίζω μονο στην 5.0.1 και ανα δεν διορθωθει κι εκει ..πάμε για Μoto X.. κρίμα:worry:
  3. edit : φίλε μου σορυ αλλά είναι νορμαλ η μπαταρία σου εγω δεν είχα καταλάβει καλά:O
  4. φίλε μην τρελαίνεσαι.. κάνε ένα factory reset και θα στρώσει..το έπαθε κι εμένα, δεν είναι τίποτα:D
  5. επειδή πολλοί αναφέρουν το "ποιότητα κατασκευής" ως επιχείρημα αγοράς ενός Apple προϊόντος, να αναφέρω ορισμένα πράγματα: την ποιότητα κατασκευής δεν ορίζει απλά ένα υλικό πχ τζάμι ή αλουμίνιο (είναι εξίσου φτηνά όσο το πλαστικό), αλλά η συνολική κατασκευή και συμπεριφορά ενός προϊόντος. Ένα apple προϊόν έχει εξαιρετικό design αλλά χαλάει το ίδιο εύκολα ή και περισσότερο θα έλεγα από κάποιο άλλο. Στην διαφημιστική που εργαζόμουν οι Mac παρουσίαζαν προβλήματα στον ίδιο ρυθμό με τα pc που έκαναν την ίδια ακριβώς δουλειά.. Ποιος δεν έχει δει το λαστιχάκι που ξεχώριζε στα iphone 3G/GS μεταξύ πρόσοψης και πίσω μέρους. Ποιος δεν έχει κάποιο γνωστό του με iphone 4 που του έχει πέσει κάτω και έχει σπάσει για πλάκα. Ποια λοιπόν η διαφορά ποιότητας κατασκευής ενός Nexus 7 κι ενός Ipad mini. Aν μου πείτε προτιμώ αισθητικά το αλουμίνιο ή το τζάμι απ το λάστιχο συμφωνώ αλλά όχι ότι προσθέτει ποιότητα κατασκευής overall. :cool:
  6. εγώ πέρασα χτες :D την v9.2 darky με την Κ12U (Β) no wipe, χωρίς hard reset μετα.. και είμαι σήμερα αυτην τη στιγμή στις 7.27 ώρες με 76% με κλειστά 3g και wifi, φωτεινότητα auto, synch κλειστό, με καμιά 10αριά τηλέφωνα, λίγο twitter και τίποτα άλλο... όχι τίποτε εξωπραγματικό δηλαδή..:O με αυτούς τους ρυθμούς βλέπω να μου κρατάει γύρω στις 2 μερες..αλλά πάλι ποτέ δεν συμβαίνει αυτό γιατί το βράδι στο σπίτι το λειώνω:lol:
  7. Έχει βγάλει έκδοση K12U...B{brightness μαλλον) με διορθωμένη την φωτεινότητα !!
  8. ελα ρε καλημερα, τι κανεις ολα καλά ?

    ρε συ λεω να περάσω την js3 με τον οδηγό που εχει, αλλά πρεπει να κάνω κάτι πρίν ??

    ειχαμε περάσει μαζι την jpa με ενα kernel που μου ειχες πεί

    επίσεις το mybackup μου έχει λήξει...

  9. έχει παρουσιαστεί σε κανέναν σας που έχετε βάλει froyo πρόβλημα με το auto rotation του τηλεφώνου ? χτες πέρασα την JPA με Voodoo lagfix...και όλα πηγαίναν ρολόι μέχρι που έκανα ένα καλιμπράρισμα στην οθόνη απ τις ρυθμίσεις της γτ είχα την εντύπωση ότι έγερνε λίγο. Εκτοτε χάλασε το autorotation και εξηγούμαι : -με το autorotation on όταν μπαινεις κάπου γυρνάει μόνο του landscape χωρίς να ξαναγυρνάει portrait :wacko: -με το autorotation off δεν γυρνάει βέβαια αλλά δεν έχεις πια την επιλογή...πχ να δεις τις φωτος σου. Αλλα βίντeo παίζει κανονικά landscape\ αρχικά δοκίμασα επαναφ.εργοστ.δεδομενων...αλλα nada μετα ξαναπέρασα την JPA απ την αρχή ... αλλά nada πάλι :confused: ψαχτηκα στο :google: και είδα ότι και σε άλλους έχει σαλτάρει το autorotation μετά την αναβάθμιση σε 2,2 .... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=805395
  10. εχεις δίκιο...ειναι στις ρυθμίσεις της οθόνης...πέρνει μια οριζόντια βαθμονόμηση !! τώρα έστρωσε....ευχαριστώ πολύ, άρα δεν φταινε τα ματάκια μου:lol:
  11. εντάξει όταν λέμε στραβό μην φανταστείτε και πολύ...μια πολύ μικρή διαφορά...ίσως να αρχίζουν και τα μάτια μου να κουράζονται:blink: επισης παω να περάσω OCLF και μου λεει δεν εισαι ρουτ :wacko: εχει χαθει και το εικονιδιο superuser. Διαβάζω στον οδηγό για το z4root για να ξαναρουταρω και δεν υπάρχει στο μαρκετ...
  12. ναι μια ελληνική εφαρμογή το spot4u μου κόλλαγε...την πέταξα και ξαναπαίρνω τώρα !! διάβασα για την JPU αλλά θέλει δουλίτσα ακόμα φαίνεται...ας περάσω με το καλό την JPA και βλέπουμε...να δω και γω λιγο γιαουρτι ρε παιδι μου:lol: οκ πηρα backup...εβγαλα sim ακι sd και ξεκιναω...:cry: τον συνδιασμο των 3 κουμπιών τον κανω με κλειστο το τηλ ή δεν παιζει ρόλο ? ok thx..τα εχω διαβασει απειρες φορες..:O μαλλον πηγαν ολα καλα..περναω και ΙΜΕΙ τωρα.. μια χαρα όλα...ΕΧΩ FROYO !!!!!!!! :w00t: τελικά δεν ηταν και δυσκολο, τσαμπα περιμενα τοσο καιρο :worry: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και ιδιως το γειτονάκι μου !! επειδη μου βγαζει την οθονη λιγο στραβα:wacko: και καπου ειχε παρει το ματι μου οτι το ειχαν αναφερει και άλλοι τι κανουμε γι αυτό ?? η οθόνη όλο το UI φαινεται σαν να γέρνει λιγο..σαν να μην ειναι κεντραρισμένο σωστα:confused:. Για παράδειγμα στην γραμη εργασιών την επάνω στην αριστερή μεριά ειναι πιο φαρδια απ την δεξια.. καπου το ειχα διαβάσει ότι παρουσιαζόταν το πρόβλημα αυτο...απλα στην eclair δεν μου ειχε τύχει !
  13. που την βρισκω αυτην..λινκ ? εχεις βαλει ελληνικό swype μηπως ?
  14. ναι αυτο εκανα...απλα αργει εχει κολλησει ωρα στο 81% και περιμενω..:blink:
  15. το mybackup δεν με αφηνει να κανω save στο δύκτιο θελει αγορά ! κανω αντιγραφο στην sd apo apps και το σωνω στο pc ?
  16. οκ..περιμενω να τελειωσει το undo lagfix και μετα θα το κατεβασω..οι επαφες δεν με πολυνοιάζουν:cool: ειναι google, facebook οπότε δεν χάνονται, οι εφαρμογες με καινε.. τελικα για αρχή λεω να περάσω την JPA λεω και μετα βλέπουμε..είναι κομπλέ πιστέυω ε με ελληνικό swype ?
  17. οκ το βγαζω τωρα...να βγαλω και SIM kai SD καλου κακου λεω:O πριν αρχίσω ? Φαντάζομαι μετα χάνονται όλα ε...επαφες, εφαρμογες τα πάντα όλα ?
  18. ειναι η 2.2.1 η JPU ?? αυτή που λέτε ότι μαμαει ? αλλα το swype το ελληνικό είναι αυτό που χρησιμοποιώ ρε γμτ... καπου ειδα οτι εχει και ελληνικό swype στο xda.. περνιέται ?
  19. οκ θα το δοκιμάσω ..και το κριμα στο λαιμό μου !!:lol: κατεβαζω το http://www.multiupload.com/CWQGQVOJW3 απ τον οδηγο του τυχεράκια, και μετα το odin...φανταζομαι πρεπει να βγάλω το lagfix πρώτα ε ? ο συνδιασμος των 3 κουμπιών πρεπει να μου λειτουργεί γτ όταν πρωτορουταρισα αντι για volume up είχα πατησει αρχικά down και ειχε βγαλει το κιτρινο τριγωνάκι με τον τυπο που εσκαβε..και το πσιλιάστηκα οτι έκανα μλκ και το σταματησα..:O
  20. κανας φίλος περιοχή ανω Γλυφάδας πρόθυμος να μου περάσει froyo υπάρχει ?? :confused:...δεν αντέχω άλλο ρε παιδιά :worry: με eclair και φοβάμαι να ο δοκιμάσω μόνος μου !!! σαν το γυφτάκι στα φανάρια κανω το ξέρω..αλλά φοβάμει ότι δεν θα μας δώσουν ποτέ επίσημη αναβάθμιση:cry:
  21. κι εμένα το ίδιο:confused:... αλλά δεν ξέρω γιατί :O
  22. έλα ντε...διαβάζω κάποιους που παραπονιούνται για την χωρητικότητα:confused: εγώ έχω περάσει στην εξωτερική μου ολα τα media photos κλπ και με 110 περιπου εφαρμογές εχω διαθέσιμο 5,24giga :O... δηλαδή πως κα καταφέρνετε και δεν έχετε χώρο ???:blink:
  23. μήπως να γράφαμε ενα ωραίο :ninja: post στο tromaktiko σχετικά με την αναβάθμιση του froyo....μπας και ευαισθητοποιηθεί ή τουλάχιστον πάρουμε κάποια επίσημη απάντηση απο την Samsung Ελλάδας ? θα μου πείτε σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους ε...αλλά αν αυτό είναι να αναγνωσθεί από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου..ίσως φέρει κάποιο αποτέλεσμα..:worry:
×
×
  • Create New...