RAZR2 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Νομιζω την εκφραση "συμφερουσα αγορα" θα αργησουμε να την χρησιμοποιησουμε για WP7 στην Ελλαδα!Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες! Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παρακαλώ!:) Συμφέρουσα γενικότερα ως συσκευή. Λόγω προσωρινής έλλειψης Ελληνικών πράγματι δεν μπορεί να θεωρηθεί καμία συσκευή με WP7 συμφέρουσα. Πάντως πιθανότατα μέσα στον Ιανουάριο με την μεγάλη αναβάθμιση θα πρέπει λογικά να αποκατασταθεί η έλλειψη αυτή καθότι απουσιάζουν άπειρες γλώσσες από το λειτουργικό και είναι βασικό για την πορεία του στην παγκόσμια αγορά. Edited December 7, 2010 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Πιστέυω οτι όταν γράφουμε ένα review για ένα κινητό καλό είναι να το έχουμε δουλέψει πρώτα ολοκληρωμένα και όχι να γράφουμε ανακρίβειες και αυτά που φανταζόμαστε οτι μπορεί να κάνει καλά ή λάθος αλλά αυτό που είδαμε να κάνει και πως εμείς θεωρούμε οτι τα κάνει! Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας λοιπόν καθότι έχω εδώ και μερικές μέρες το HD7 και για να βοηθήσουμε πραγματικά όποιους φίλους σκέφτονται την αγορά του τα πράγματα έχουν ως εξής. Το Mobile Device Center που ανέφερε ο φίλος παραπάνω δεν έχει καμία σχέση με τα WP7. Το HD7 αλλά και οποιαδήποτε κινητό με WP7 δεν ζητάει σύνδεση με υπολογιστή όπως το iphone καθότι δεν χρειάζεται κάποιου είδους ενεργοποίηση. Το κινητό λειτουργεί κανονικά με το που θα το ανοίξεις. Απλά θα πρέπει να έχεις ένα λογαριασμό Windows Live για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιες υπηρεσίες του κινητού όπως το market, το Xbox Live, το Hotmail κλπ. Το πρόγραμμα που αναγνωρίζει και δουλεύει με τα WP7 είναι το Zune και το κατεβάζουμε από την ομώνυμη διεύθυνση. Λειτουργεί σχεδόν όπως και το itunes και είναι ο μόνος τρόπος να συγχρονήσουμε, να αποθηκεύσουμε δηλαδή μουσική, εικόνες κλπ στο κινητό. Και όσον αφορά τις επιδόσεις του IE να τις περιμένετε να είναι όχι απλά καλές αλλά εξαιρετικές, για την ακρίβεια σε σχέση με Safari κλπ είναι ακριβώς θα έλεγα στα ίδια επίπεδα! Ταχύτατος, χωρίς κανένα πρόβλημα και pinch to zoom αστραπιαίο. Δεν υστερεί σε τίποτα απολύτως. Η οθόνη του HD7 είναι πολύ χειρότερη από του Desire HD και αυτό θα το καταλάβει όποιος βάλει το ίδιο wallpaper (από τα ήδη προεγκατεστημένα καθότι στο HD7 η HTC έχει προσθέσει και καποια δικά της που είναι ήδη γνωστά και υπάρχουν σε πάμπολες άλλες συσκευές της) και στα δυο κινητά (πράγμα που έκανα) και η διαφορά είναι κυριολεκτικά η νύχτα με τη μέρα σε ευκρίνεια, ζωντάνια χρωμάτων και γενικότερη απόδοση. Εξάλλου και με το μάτι οι εικόνες μου φαινόντουσαν αρκετά ξεπλυμένες οπότε και έκανα το πείραμα. Το HTC Hub δεν έχει σχέση με το Sense που είναι ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εργασιας πάνω από το default του όποιου λειτουργικού, απλά είναι ένα είδος φακέλου που περιλαμβανει κάποιες εφαρμογές της εταιρείας (από τις οποίες μερικές είναι ήδη προεγκατεστημένες) με βασική το περίφημο trademark ρολόι της HTC που δέιχνει και τον καιρό. Διευκρινίζω οτι το ρολόι δεν μπορεί να εγκατασταθεί πάνω στην οθόνη όπως το βλέπουμε στις άλλες συσκευές της εταιρείας. Επίσης οι συσκευές με WP7 δεν έχουν το Sense μιας και η Microsoft δεν επιτρέπει επεμβάσεις από τους κατασκευαστές στο λειτουργικό της, πράγμα που μπορεί να δυσαρεστεί αυτούς που τους αρέσει το Sense αλλά μόλις η Microsoft βγάλει αναβάθμιση (αναμένεται πιθανότατα μέσα στον Ιανουάριο η πρώτη αναβάθμιση μαμούθ) ο κάθε χρήστης θα μπορέσει αμέσως να την εγκαταστήσει στη συσκευή του χωρίς να περιμένει ,όπως γίνεται με το Android, την HTC και τους διάφορους κατασκευαστές μήνες ολόκληρους να ενσωματώσουν το δικό τους shell στην αναβάθμιση. Η ποιότητα κατασκευής όντως είναι πολύ καλή. Άψογο φινίρισμα, το καπάκι της μπαταρίας εφαρμόζει άψογα, το κινητό είναι στιβαρότατο και η βάση στήριξης που καλύπτει το φακό της κάμερας είναι αρκετά σφιχτή, κουμπώνει καλά και εμπνέει εμπιστοσύνη αν και προσωπικά δεν θα ρίσκαρα να το χρησιμοποιήσω εκτεταμένα ώστε να διαπιστώσω την όποια αντοχή του!;) Το μόνο θέμα υπάρχει με το κουμπί on/off το οποίο είναι υπερβολικά μαλακό με αποτέλεσμα άλλες στιγμές να το πατάς και να μην καταλαβαίνεις αν το πάτησες και άλλες φορές να κάνει το χαρακτηριστικό κλικ, feedback μέτριο έως ανύπαρκτο κατα διαστήματα δηλαδή. Επίσης το κουμπί αυξομοίωσης του ήχου (ανάλογα το κομμάτι καθότι διαπίστωσα οτι δεν είναι το ίδιο σε όλα) μπορεί να κουνιέται σαν ξεχαρβαλωμένο και σου δίνει την εντύπωση οτι θα σου μέινει στο χέρι, πάντως έχει καλή αίσθηση πατήματος. Η κάμερα είναι αρκετά καλή αλλά σίγουρα όχι σαν την πεντάρα του iphone4, πάντως ικανοποιεί. Τέλος το ακουστικό είναι αρκετά δυνατό και καθαρό αλλά το ηχείο είναι μεν ιδιάιτερα καθαρό και τα τραγούδια ακούγονται σωστά αλλά είναι τραγικά αδύναμο είτε είναι ενεργοποιημένα τα Dolby και τα srs είτε όχι, απλά αν τα ενεργοποιήσουμε είναι λίγο καλύτερα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο, πραγματικά απογοητεύτικα από το ηχείο του. Γενικά κατά τη γνώμη μου αξίζει σαν αγορά αλλά όχι σε αυτά τα χρήματα. Το HTC 7 Trophy κοστίζει 499 (έναντι 629 του HD7), είναι εξαίρετο κατασκευαστικά (στις λεπτομέρειες καλυτερο και από το HD7) με ανώτερη ποιοτικά οθόνη και ηχεία και έχει ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το HD7 με εξαίρεση το μέγεθος της οθόνης (3,8 του Trophy) και τρέχει και αυτό WP7 οπότε για εμένα αποτελεί πολύ πιο συμφέρουσα αγορά.:) Λοιπόν, μετά από τα γραφόμενα του φίλου, αλλά και το μεγαλύτερο πλέον διάστημα ενασχόλησης με τη συσκευή, έχω να προσθέσω/διευκρινήσω τα παρακάτω: 1) Οι οθόνες LCD δεν είναι ποτέ ολόϊδιες, ακόμη και αν πρόκειται για 2 ίδια μοντέλα συσκευών. Η δική μου του HD7 είναι κλάσεις ανώτερη από τη δική μου του Desire HD, οπότε θεωρώ αυτό επιβεβαίωση του παραπάνω κανόνα και ως τέτοιου δε θα πρέπει να μας επηρρεάζει στην επιλογή της μίας ή της άλλης συσκευής. Θεωρητικά, η HTC έχει χρησιμοποιήσει τον ίδιο τύπο στις 2 συσκευές της, μόνο που αυτός ο τύπος προφανώς διαφοροποιείται σε απόδοση σε κάθε μία μοναδική συσκευή (είτε HD7, έιτε desire HD). 2) Πιθανώς εμένα να έχει κάποιο πρόβλημα, καθώς όταν το κλείσω και το ξανανοίξω μου βγάζει - μετά το σήμα της HTC - μία εικόνα που δείχνει ένα κινητό και ένα PC και ένα καλώδιο ανάμεσά τους που υποδεικνύει σύνδεση των 2 για να προχωρήσει το loading του τηλεφώνου. Εντούτοις, τίποτα δε γίνεται ακόμη και να το συνδέσω, ακόμη και αν έχω εγκαταστήσει το Zune. Μόλις όμως βγάλω και ξαναβάλω τη μπαταρία, τότε η φόρτωση γίνεται κανονικά και δε ζητάει τίποτα στην πορεία. Φυσικά, μόλις φορτώσει και το συνδέσω στο PC, το βλέπει κανονικά το Zune, αλλά μόνο για να περάσεις multimedia αρχεία. Εδώ υπάρχει και το πρώτο για μένα μεγάλο μείον των WM7. Γιατί να μη μπορείς να συγχρονίσεις τα δεδομένα σου με το Outlook; Αν είναι ποτέ δυνατόν! Αν δηλαδή κάποιος δεν έχει λογαριασμό Live ή Google, δεν μπορεί να περάσει επαφές, ημερολόγια κλπ στη συσκευή! 3) Έσφαλα πλήρως σχετικά με τον IE. Είναι πραγματικά απίστευτος και ξεπερνάει ακόμη και τον Safari, κυρίως σε ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων. Μπράβο στην MS για αυτή την υλοποίηση. Το σερφάρισμα είναι απολαυστικό και καλύτερη εμπειρία από ότι στο iPhone! 4) H μπαταρία του φαίνεται χειρότερη και από του desire HD. Το χρησιμοποιώ ελάχιστα, με το φωτισμό στο αυτόματο και ενεργοποιημένο 3G και WiFi και κρατάει 1 ημέρα. Που να το χρησιμοποιούσα και ως βασικό μου τηλέφωνο, δηλαδή... 5) Το scrolling στην οθόνη είναι καταπληκτικό και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το iphone. Πάμε τώρα σε απορίες μου: 1) Που είναι ένας File Explorer, οέο;;; Πώς βλέπεις που έχεις βάλει τι; Εντάξει, είπαμε να αντιγράψουμε το iPhone, αλλά οι χρήστες WM τη θέλουν αυτή τη λειτουργία. 2) Υπάρχει τρόπος εγκατάστασης προγραμμάτων άλλων εκτός Marketplace; Πώς θα βάλω το destinator ή κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης; 3) Όταν εγκαταστήσω 50+ εφαρμογές, θα πρέπει να εξακολουθώ να κάνω scroll σε όλες μαζί για να βρω αυτή που θέλω; Πώς θα βάλω shortcuts μόνο σε αυτές που θεωρώ εγώ πρωτεύουσες και όχι σε αυτές που έχει η MS στη home screen; 4) Σε μήκος είναι μεγαλύτερο και από το desire HD, οπότε η πολύ ωραία θήκη της HTC (η δερμάτινη ανοιγόμενη από το HD2) θέλει πολύ ζόρι και μερική παραμόρφωση για να το χωρέσει. Τελικά, δεν είμαι ευχαριστημένος από την αγορά του HD7. Τα μόνα που με αποζημιώνουν είναι η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, η οθόνη του (με την άριστη απόκριση στην αφή) και η τέλεια εμπειρία πλοήγησης στο web (η καλύτερη - για μένα - υλοποίηση σε κινητό μέχρι σήμερα). Πάω τώρα να ανοίξω και το Nokia N8 που μόλις μου ήρθε, να δω τι ψάρια πιάνει και αυτό. Ελπίζω να μην έχω κάνει 2 στις 2 λάθος επιλογές, αν και το N8 αγοράστηκε πρωτίστως για την camera του και όχι για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του... Edited December 7, 2010 by Pharmex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) 1) Που είναι ένας File Explorer, οέο;;; Πώς βλέπεις που έχεις βάλει τι; Εντάξει, είπαμε να αντιγράψουμε το iPhone, αλλά οι χρήστες WM τη θέλουν αυτή τη λειτουργία. Το κατανοώ, αλλά οι υπόλοιποι χρήστες δεν τη χρειάζονται... κάποια στιγμή θα έρθει, αλλά αργεί ακόμα... 2) Υπάρχει τρόπος εγκατάστασης προγραμμάτων άλλων εκτός Marketplace; Πώς θα βάλω το destinator ή κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης; όχι. μόνο από marketplace. άλλο πρόγραμμα πλοήγησης δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή (εκτός από το bing maps και ένα συνδρομητικό της orange νομίζω) 3) Όταν εγκαταστήσω 50+ εφαρμογές, θα πρέπει να εξακολουθώ να κάνω scroll σε όλες μαζί για να βρω αυτή που θέλω; Πώς θα βάλω shortcuts μόνο σε αυτές που θεωρώ εγώ πρωτεύουσες και όχι σε αυτές που έχει η MS στη home screen; ναι... θα πρέπει να κάνεις το τεράστιο scrolling, ή να την αναζητήσεις φωνητικά (κάτι που φαίνεται να λειτουργεί αρκετά καλα). Για να βάλεις shortcuts, απλά κρατάς παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Edited December 8, 2010 by Erevodifwntas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ποιοι ακριβώς χρήστες δε χρειάζονται file explorer; Πριν λίγες μέρες φίλος με ένα απλό SE τηλέφωνο,ψαχνόταν για smartphone και ρώτησε την γνώμη μου.Εγώ του πρότεινα desire hd αυτός πήρε το απλό desire,γιατί ήταν 100€ φθήνοτερο και μου το έφερε να του το στήσω,όντας τελείως άσχετος από smartphones και android.Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε,ξέρεις ποιο ήταν;Πως βλέπει τι αρχεία έχει στην κάρτα μνήμης και πως θα μπορεί να παίρνει ένα αρχείο από εκεί και να το στέλνει με e-mail ή bluetooth και το δεύτερο πως μπορεί να μπαίνει στο facebook :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ποιοι ακριβώς χρήστες δε χρειάζονται file explorer; Πριν λίγες μέρες φίλος με ένα απλό SE τηλέφωνο,ψαχνόταν για smartphone και ρώτησε την γνώμη μου.Εγώ του πρότεινα desire hd αυτός πήρε το απλό desire,γιατί ήταν 100€ φθήνοτερο και μου το έφερε να του το στήσω,όντας τελείως άσχετος από smartphones και android.Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε,ξέρεις ποιο ήταν;Πως βλέπει τι αρχεία έχει στην κάρτα μνήμης και πως θα μπορεί να παίρνει ένα αρχείο από εκεί και να το στέλνει με e-mail ή bluetooth και το δεύτερο πως μπορεί να μπαίνει στο facebook :p ε ναι τώρα....μη λέμε και καλά αυτά για τα οποία κοροϊδεύαμε το μήλο....δηλαδή τον explorer, το "απλό" copy/paste το οποίο τους πήρε 3 major εκδόσεις του λειτουργικού τους......απαράδεκτα πράγματα..... Έτσι νομίζω εξηγείται η τιμή του HD2 αφού κυκλοφόρησαν οι wm7 συσκευές... :lol: Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλά, μιλάμε της MS της αρέσει να επαναλαμβάνεται (στα λάθη). Μετά τα Vista ήρθαν τα WM7. Μου αρέσει που με αυτά σκόπευε να χτυπήσει για τα καλά την αγορά των smartphones. Σκέτη καταστροφή της θα είναι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Έτσι νομίζω εξηγείται η τιμή του HD2 αφού κυκλοφόρησαν οι wm7 συσκευές... :lol: Τι έπαθε τη τιμή του HD2; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Το βρίσκεις πλέον στα 450 ευρώ και κατά την γνώμη μου για κάποιον που έχει την όρεξη να ασχοληθεί μαζί του,είναι το απόλυτο κινητό εργαλείο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Τι έπαθε τη τιμή του HD2; :confused: Παρέμεινε σχετικά ψηλά....με μικρή διαφορά στα ελληνικά μαγαζιά από το hd7 (πχ πλαίσιο) ;) Το βρίσκεις πλέον στα 450 ευρώ και κατά την γνώμη μου για κάποιον που έχει την όρεξη να ασχοληθεί μαζί του,είναι το απόλυτο κινητό εργαλείο Συμφωνώ....για να μην σου πω ότι ψήνομαι....... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Παρέμεινε σχετικά ψηλά....με μικρή διαφορά στα ελληνικά μαγαζιά από το hd7 (πχ πλαίσιο) ;) Εντάξει, ποτέ δεν έχαναν οι ναυαρχίδες της HTC της αξία τους (στα ελληνικά καταστήματα τουλάχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Εντάξει, ποτέ δεν έχαναν οι ναυαρχίδες της HTC της αξία τους (στα ελληνικά καταστήματα τουλάχιστον). Πριν κανα εξαμηνο περιπου ειχα δει στο Πλαισιο Ευκαρπιας (Θεσσαλονικη) το HTC TRINITY P3600 στα 530 ευρω...! :p:p Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Μια ιδέα για το πως θα είναι το copy/paste... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3415261#post3415261 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Mια ιδεα αν και ειναι του παροντος θεματος για την τιμη του HD2..Πριν μια εβδομαδα ενας συναδερφος εχασε ενα τετοιο κινητο που του ειχε παρει απο καποιο καταστημα Ιντερνετικο δικο μας με τιμη 550τοτε...Χωρις την επισημη θηκη ομως και το ndrive πριν μερικες μερες εφαγε οα τα δικα μας ιντερνετικα καταστηματα με καυτερη τιμη τα 454...Ομως πουθενα δεν ητανε διαθεσιμο και με παραγγελια η τιμη θα ανεβαινε...Τεικα το βρηκε αμεσα διαθεσιμο στα 518 ευρω και με καρτες και μια θηκη του πηγε κοντα στα 600 με την διαφορα οτι σε αυτο το πακετο υπηρχανε η θηκη και το ndrive Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Καλά όλα αυτά αλλά είμαστε off-topic μιλώντας για την αξία του HD2 εδώ. Ας το σταματήσουμε γιατί θα μας κυνηγήσουν! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 ε ναι τώρα....μη λέμε και καλά αυτά για τα οποία κοροϊδεύαμε το μήλο....δηλαδή τον explorer, το "απλό" copy/paste το οποίο τους πήρε 3 major εκδόσεις του λειτουργικού τους......απαράδεκτα πράγματα..... Έτσι νομίζω εξηγείται η τιμή του HD2 αφού κυκλοφόρησαν οι wm7 συσκευές... :lol: ΟΚ... μάλλον όσοι αγοράζουν (και αγόραζαν) το μήλο δεν ήξεραν τι κάνουν... (και πιθανότατα δεν ξέρουν, αλλά αυτούς θέλει να κερδίσει η M$ και όχι το 3% των power users... τα λεφτά φαίνεται να είναι σε αυτούς που δεν ξέρουν και πολλά και θέλουν ωραία εφέ και όλα να λειτουργούν ομαλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Λοιπόν, μετά από τα γραφόμενα του φίλου, αλλά και το μεγαλύτερο πλέον διάστημα ενασχόλησης με τη συσκευή, έχω να προσθέσω/διευκρινήσω τα παρακάτω: 1) Οι οθόνες LCD δεν είναι ποτέ ολόϊδιες, ακόμη και αν πρόκειται για 2 ίδια μοντέλα συσκευών. Η δική μου του HD7 είναι κλάσεις ανώτερη από τη δική μου του Desire HD, οπότε θεωρώ αυτό επιβεβαίωση του παραπάνω κανόνα και ως τέτοιου δε θα πρέπει να μας επηρρεάζει στην επιλογή της μίας ή της άλλης συσκευής. Θεωρητικά, η HTC έχει χρησιμοποιήσει τον ίδιο τύπο στις 2 συσκευές της, μόνο που αυτός ο τύπος προφανώς διαφοροποιείται σε απόδοση σε κάθε μία μοναδική συσκευή (είτε HD7, έιτε desire HD). 2) Πιθανώς εμένα να έχει κάποιο πρόβλημα, καθώς όταν το κλείσω και το ξανανοίξω μου βγάζει - μετά το σήμα της HTC - μία εικόνα που δείχνει ένα κινητό και ένα PC και ένα καλώδιο ανάμεσά τους που υποδεικνύει σύνδεση των 2 για να προχωρήσει το loading του τηλεφώνου. Εντούτοις, τίποτα δε γίνεται ακόμη και να το συνδέσω, ακόμη και αν έχω εγκαταστήσει το Zune. Μόλις όμως βγάλω και ξαναβάλω τη μπαταρία, τότε η φόρτωση γίνεται κανονικά και δε ζητάει τίποτα στην πορεία. Φυσικά, μόλις φορτώσει και το συνδέσω στο PC, το βλέπει κανονικά το Zune, αλλά μόνο για να περάσεις multimedia αρχεία. Εδώ υπάρχει και το πρώτο για μένα μεγάλο μείον των WM7. Γιατί να μη μπορείς να συγχρονίσεις τα δεδομένα σου με το Outlook; Αν είναι ποτέ δυνατόν! Αν δηλαδή κάποιος δεν έχει λογαριασμό Live ή Google, δεν μπορεί να περάσει επαφές, ημερολόγια κλπ στη συσκευή! ... Πράγματι συμβαίνει η απόδοση των οθονών να διαφοροποιείται όπως λες αλλά εγώ διαπίστωσα μεγάλη διαφορά που αν και δεν είμαι ειδικός δεν νομίζω οτι δικαιολογείται οπότε θεωρώ οτι μάλλον πρόκειται για άλλου τύπου οθόνες και όχι για ακριβώς την ίδια και στα δύο μοντέλα. Πάντως τέσταρα δυο HD7, το δικό μου και το δείγμα στο Πλαίσιο με το Desire HD. Και τα δυο είχαν ακριβώς την ίδια ποιότητα οθόνης με την ίδια διαφορά σε σχέση με το πολύ καλύτερο Desire HD, τι να πω..:confused: Δοκίμασες να κάνεις το πείραμα με το wallpaper (ίδιο και στα δυο κινητά και εννοείται με την φωτεινότητα στο φουλ και χωρίς την αυτόματη ρύθμιση), να δούμε;:) Σχετικά με αυτό που σου βγάζει το κινητό, πολύ περίεργο και χωρίς καμία λογική αφού δεν χρειάζεται κανενός είδους ενεργοποίηση ή υποχρεωτική σύνδεση με το pc.:confused: Από Ελλάδα το έχεις πάρει? ΄Oσον αφορά την υποχρεωτική συνεργασία και συγχρονισμό του κινητού με το Zune, αυτό λειτουργέι όπως σχεδόν και το itunes με το iphone. Έχει τα ίδια σχεδόν υπέρ και κατά. Οι ελλείψεις που υπάρχουν στο λογισμικό αναμένεται να καλυφθούν, σε πρώτη φάση τουλάχιστον οι πλεόν σημαντικές, με την μεγάλη αναβάθμιση που αναμένεται μάλλον μέσα στον Ιανουάριο. Θα έλεγα να δώσεις λίγο χρόνο στο νέο λειτουργικό και να μην το απορρίψεις ακόμα, περίμενε την αναβάθμιση οπότε και θα αλλάξουν αρκετά πράγματα και μετά βλέπουμε, είναι πολλά υποσχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Οι ελλείψεις που υπάρχουν στο λογισμικό αναμένεται να καλυφθούν, σε πρώτη φάση τουλάχιστον οι πλεόν σημαντικές, με την μεγάλη αναβάθμιση που αναμένεται μάλλον μέσα στον Ιανουάριο. Είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει αυτή η πολυπόθητη αναβάθμιση τον Γενάρη και πόσο μάλλον ότι θα καλύψει όλες τις σημερινές ελλείψεις (γιατί είναι πολλές); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Πράγματι συμβαίνει η απόδοση των οθονών να διαφοροποιείται όπως λες αλλά εγώ διαπίστωσα μεγάλη διαφορά που αν και δεν είμαι ειδικός δεν νομίζω οτι δικαιολογείται οπότε θεωρώ οτι μάλλον πρόκειται για άλλου τύπου οθόνες και όχι για ακριβώς την ίδια και στα δύο μοντέλα. Πάντως τέσταρα δυο HD7, το δικό μου και το δείγμα στο Πλαίσιο με το Desire HD. Και τα δυο είχαν ακριβώς την ίδια ποιότητα οθόνης με την ίδια διαφορά σε σχέση με το πολύ καλύτερο Desire HD, τι να πω..:confused: Δοκίμασες να κάνεις το πείραμα με το wallpaper (ίδιο και στα δυο κινητά και εννοείται με την φωτεινότητα στο φουλ και χωρίς την αυτόματη ρύθμιση), να δούμε;:) Σχετικά με αυτό που σου βγάζει το κινητό, πολύ περίεργο και χωρίς καμία λογική αφού δεν χρειάζεται κανενός είδους ενεργοποίηση ή υποχρεωτική σύνδεση με το pc.:confused: Από Ελλάδα το έχεις πάρει? ΄Oσον αφορά την υποχρεωτική συνεργασία και συγχρονισμό του κινητού με το Zune, αυτό λειτουργέι όπως σχεδόν και το itunes με το iphone. Έχει τα ίδια σχεδόν υπέρ και κατά. Οι ελλείψεις που υπάρχουν στο λογισμικό αναμένεται να καλυφθούν, σε πρώτη φάση τουλάχιστον οι πλεόν σημαντικές, με την μεγάλη αναβάθμιση που αναμένεται μάλλον μέσα στον Ιανουάριο. Θα έλεγα να δώσεις λίγο χρόνο στο νέο λειτουργικό και να μην το απορρίψεις ακόμα, περίμενε την αναβάθμιση οπότε και θα αλλάξουν αρκετά πράγματα και μετά βλέπουμε, είναι πολλά υποσχόμενο. Από Ελλάδα το έχω πάρει, δεν έκανα ακόμη το τεστ που λες. Το Zune δε το θεωρώ καλύτερο σε κάτι από έναν file explorer με copy/paste. Θα περιμένω για την αναβάθμιση, αλλά τι ακριβώς να περιμένουμε από αυτή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει αυτή η πολυπόθητη αναβάθμιση τον Γενάρη και πόσο μάλλον ότι θα καλύψει όλες τις σημερινές ελλείψεις (γιατί είναι πολλές); Η Microsoft επίτηδες από όσο ξέρω δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση αλλά πάμπολες ιστοσελίδες στο internet αναφέρουν με βάση υποτίθεται διαρροές από την Microsoft (που μπορεί αν είναι αληθινές να γίνονται και επίτηδες βέβαια) ότι η αναβάθμιση αναμένεται στις αρχές του νέου χρόνου και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο. Όσο για τις διορθώσεις-προσθήκες, αυτές πάλι με βάση τις αναφορές είναι πολλές και σε πρώτη φάση θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υποτίθεται και τις πλέον σημαντικές. Copy/paste, multitasking θεωρούνται μάλλον δεδομένα και από εκεί και πέρα έχω διαβάσει για διάφορες άλλες προσθήκες μεταξύ αυτών και να μπορείς να προσθέσεις τους δικούς σου ήχους κλήσης.:p Βέβαια εφόσον δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωσει από την Microsoft όλα είναι θεωρίες. Πάντως είναι γεγονός οτι να θέλουν να καταστήσουν το νέο λειτουργικό τους ανταγωνιστικό πρέπει να καλύψουν τις ελλείψεις του άμεσα και λογικά η εταιρεία δούλευε ήδη πάνω σε αυτές πριν από την επίσημη κυκλοφορία του λειτουργικού οπότε έχει κερδίσει χρόνο και το χρονοδιάγραμμα που έχει "διαρεύσει" φαίνεται ρεαλιστικό. Edited December 10, 2010 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Μάλλον για τον Φεβρουάριο τελικά η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3419712#post3419712 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Εγώ πάντως θα το βάλω στο "ψυγείο" για την ώρα. Δεν με συγκίνησε καθόλου η επαφή μου με τα νέα WM. Κρίμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Εγώ πάντως θα το βάλω στο "ψυγείο" για την ώρα. Δεν με συγκίνησε καθόλου η επαφή μου με τα νέα WM. Κρίμα... Με το δίκιο σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Παντός όταν το είχε το κινητό στο πλαίσιο ανοικτό δεν μου άρεσε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Αυτό είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι οι σοβαρές ελλείψεις που παρατηρείς εκ των υστέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Εγώ μόλις το είδα πρώτη φορά εν λειτουργία και το επεξεργάστηκα το είπα αμέσως..αυτό το λειτουργικό ΔΕ μου έκανε το απαραίτητο κλικ όπως το HD2 το οποίο είχα αγοράσει αμέσως μόλις τω έπιασα στα χέρια μου ακριβώς 1 χρόνο πριν.Εντάξει δε λέω ωραίο κ σαφώς ανώτερο(λίγο)το touching κ το scrolling αλλά παραπέρα..οπότε όπως εχω ξαναγράψει εδώ το παρακολουθω διακριτικά χωρίς να αγοράσω κάποιο μέχρι νεωτέρας και ευχή μου είναι μακάρι να το αφήσουν λίγο πιο ελεύθερο όπως ξέραμε τα "δικα μας" windows γιατί τότε δε σα υπάρξει σοβαρός λόγος να αλλάξω και τη microsoft μετά το τέλος του τρομερού HD2 μου... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts