Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα,αποκτησα και εγω τον γαλαξια και αντιμετωπιζω προβλημα με το μαρκετ.Δεν μπορω να συνδεθω.Εφτιαξα κανονικα απο το πισι ενα λογαριασμο gmail.Συνδεομαι με τον γαλαξια στο ιντερνετ και μπαινω στο μαρκετ,μου ζηταει τα στοιχεια του λογαριασμου τα βαζω και οταν παω να μπω μου βγαζει το εξης μνμ.

Δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτο το διακομιστη. Να πω πως ιντερνετ συνδεομαι κανονικα και ανοιγω σελιδες,οποτε δεν ειναι θεμα δικτυου.

Την βοηθεια σας δεν μπορω να βρω λυση με τιποτα

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

να ρωτησω κατι,ποια η αποψη σας για εφαρμογες τυπου pantahome ahome κτλ;αξιζουν η απλα ζοριζουν το κιν;ρωταω γιατι ψαχνω τροπο να αλλαζω το απλο μαυρο που εχει στο μενου.

καλησπερα,αποκτησα και εγω τον γαλαξια και αντιμετωπιζω προβλημα με το μαρκετ.Δεν μπορω να συνδεθω.Εφτιαξα κανονικα απο το πισι ενα λογαριασμο gmail.Συνδεομαι με τον γαλαξια στο ιντερνετ και μπαινω στο μαρκετ,μου ζηταει τα στοιχεια του λογαριασμου τα βαζω και οταν παω να μπω μου βγαζει το εξης μνμ.

Δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτο το διακομιστη. Να πω πως ιντερνετ συνδεομαι κανονικα και ανοιγω σελιδες,οποτε δεν ειναι θεμα δικτυου.

Την βοηθεια σας δεν μπορω να βρω λυση με τιποτα

Δοκίμασε το εξής κουλό...μπες στο youtube και δωσε τα στοιχεία του gmail σου όταν στα ζητήσει...αν δεν στα ζητήσει δωστα εσύ από τις ρυθμίσεις του...ή κάνε το ίδιο στο google talk...μετά δοκίμασε να μπεις στο μάρκετ..μην ρωτήσεις πως και γιατί δεν ξέρω...σε μένα έτσι είχε πιάσει...

Edited by tonysac
Αντώνης

να ρωτησω κατι,ποια η αποψη σας για εφαρμογες τυπου pantahome ahome κτλ;αξιζουν η απλα ζοριζουν το κιν;ρωταω γιατι ψαχνω τροπο να αλλαζω το απλο μαυρο που εχει στο μενου.

Υπάρχει "πειραγμένη" έκδοση του μαμά touchwiz που έχει ημι-διάφανο backround και δείχνει σούπερ. Το "φοράω" και τρέχει σφαίρα. Αν θες να το δοκιμάσεις ρίξε μια ματιά εδώ ( xda forum , αγγλικά φυσικά )

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Απλά πήγαινε στο manage applications και καθάρισε το cache του download manager market και ίσως του gtalk.Αν γίνει corrupt το cache το κάνει αυτό..Μάλλον του download manager πάντως χρειάζεσαι πάντως...

σε ευχαριστώ πολύ έκανα διαγραφή αρχείων στο Πρόγραμμα Διαχείρισης Λήψεων και δούλεψε

:up:

Τελικά το Froyo έχει ενσωματωμένο Remote Wipe;

Έχει το ίδιο που είχε και το Eclair, δηλαδή τον mobile tracker, που έχει και remote wipe, αλλά δουλεύει μόνο Αγγλία και Γερμανία... δε νομίζω ότι έχει αλλάξει αυτό.

- Alex

Πολύ ωραίος τρόπος να περνάς δεδομένα από το κινητό στο pc και αντίστροφα είναι το dropbox! Το δοκίμασα και στο Ipod touch και είναι πολύ βολικό, ίσως πιο βολικό και απο ftp...

Θα το βρείτε στο market και για την έκδοση στο pc από εδώ:

http://www.dropbox.com/referrals/NTE0NzI4NDEzOQ

ή εδώ: http://www.dropbox.com

Το πρώτο link με έχει σαν referral και προσφέρει έξτρα 250ΜΒ χωρο στο Box σας...

παιδεια δεν θελω να επιρεασω κανεναν και τιποτα αλλα σημερα για τριτη δοκιμαστικη φορα αφισα το τηλεφωνο πανω στο φουρνο μικροκυματων ενω ηταν κλιστο για περιπου 2 ωρες, μετα προσπαθωντας να μπω στο ιντερνετ απλα δεν μπορουσα για περιπου 5 λεπτα,γενικα το τηλ εγινε ποιο αργο.Μαλλον οφειλεται αυτο στα μικροκυματα που εκπεμπει ο φουρνος και επιρεαζει κατα καποιο τροπο το τηλ?Θελω να πω επισης οτι μπορει να ειναι και τυχαιο, μπορει να υπηρχαν αλλοι παραγοντες που επιρεαζουν το τηλ τελος παντων ηθελα να μοιραστω την εμπιρεια μου

παιδια καλησπερα

εχω το samsung galaxy s και του εχω ενεργοποιησει το κλειδωμα με μοτιβο.

εκει που επαιζα με αυτο μετα απο πολλες προσπαθειες το εχω κλειδωσει και δεν μπορω να το ξεκλειδωσω .

τι μπορω να κανω ?

μου ζηταει καποιο emai αλλα δεν μπορω να αλλαξω την γλωσσα για να το γραψω

Βοηθεια δεν εχω τηλεφωνο πλεον

Ευχαριστω εκ των προτερων

παιδεια δεν θελω να επιρεασω κανεναν και τιποτα αλλα σημερα για τριτη δοκιμαστικη φορα αφισα το τηλεφωνο πανω στο φουρνο μικροκυματων ενω ηταν κλιστο για περιπου 2 ωρες, μετα προσπαθωντας να μπω στο ιντερνετ απλα δεν μπορουσα για περιπου 5 λεπτα,γενικα το τηλ εγινε ποιο αργο.Μαλλον οφειλεται αυτο στα μικροκυματα που εκπεμπει ο φουρνος και επιρεαζει κατα καποιο τροπο το τηλ?Θελω να πω επισης οτι μπορει να ειναι και τυχαιο, μπορει να υπηρχαν αλλοι παραγοντες που επιρεαζουν το τηλ τελος παντων ηθελα να μοιραστω την εμπιρεια μου

Να στο πω πιο απλά αν σου μιλαώ με φυσιολογική ένταση σε ένα δωμάτιο και σε ένα γήπεδο που θα υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μην ακούσεις αυτό που σου λέω??Το ίδιο ακριβώς είναι και ο φούρνος για τα κινητά...Και μην ξεχνάς πως το συγκεκριμένο έχει την κεραία προς τα πίσω κάτω που σημαίνει πως το σήμα χτυπάει στις ασπίδες του φούρνου...

Ερώτηση για τους κατέχοντες.Προφανώς το froyo έχει 3e recovery που σημαίνει πως οι χρήστες του ADB και single click methods σαν rooting δεν μπορούν να τρέξουν custom update.zip και θα έχουν το παρόν error:

E: failed to verify whole-file signature
E: signature verification failed

Επίσης αυτό σημαίνει πως δεν δουλεύει το rom manager και το clockwork recovery.

Aν είναι να βάλεις Speedmod η UniversalLagFix μετά το flashing με odin δεν σου ζητάνε να κάνεις update από το recovery??Aν ναι δεν θα γίνει πανικός με το 3e??

Όχι τίποτα άλλο αλλα θα προτιμούσα ένα nandroid backup πρίν αρχίσω να παίζω...

παιδια καλησπερα

εκει που επαιζα με αυτο μετα απο πολλες προσπαθειες το εχω κλειδωσει και δεν μπορω να το ξεκλειδωσω .

τι μπορω να κανω ?

παιδια καλησπερα

τι μπορω να κανω ?

καλησπερα στην γαλαξιακη παρεα μας,

φιλε μου αν δεν βρεις καποια λυση απο τα παιδια εδω, μπορεις να κανεις factory reset με τον συνδυασμο των πληκτρων. φυσικα θα χασεις τα παντα απο το κινητο αλλα τουλαχιστον θα λυθει το προβλημα σου.

Μια ερωτησουλα τωρα :

Ξερει καποιος καποια εφαρμογη η καποιον τροπο να μπορουμε να εκτυπωνουμε οτιδηποτε απο το κινητο μας σε ασυρματο εκτυπωτη (wifi) ??

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Γνωρίζει κάποιος εάν το επίσημο Update μέσω του kies αναβαθμίζει και το Secondary Bootloader ?

Επειδή στη συσκευή μου δε λειτουργεί ο συνδιασμός των 3 κουμπιών, να περάσω το fix τώρα ή να περιμένω την αναβάθμιση του froyo και μετά να περάσω το fix ?

Ευχαριστώ ;)

Γιάννης

φιλε μπορεις να διαβασεις και να ρωτησεις εδω :)

σε ευχαριστω

αλλα ουτε εκει βρηκα απαντηση

θα μιλησω αυριο με samsung

Ερώτηση για τους κατέχοντες.Προφανώς το froyo έχει 3e recovery που σημαίνει πως οι χρήστες του ADB και single click methods σαν rooting δεν μπορούν να τρέξουν custom update.zip και θα έχουν το παρόν error:

E: failed to verify whole-file signature
E: signature verification failed

Επίσης αυτό σημαίνει πως δεν δουλεύει το rom manager και το clockwork recovery.

Aν είναι να βάλεις Speedmod η UniversalLagFix μετά το flashing με odin δεν σου ζητάνε να κάνεις update από το recovery??Aν ναι δεν θα γίνει πανικός με το 3e??

Όχι τίποτα άλλο αλλα θα προτιμούσα ένα nandroid backup πρίν αρχίσω να παίζω...

Πολύ σωστά, γι'αυτό αν θες nandroid backup απλά αλλάζεις το 3e σε 2e, είναι εύκολο, αρκεί να είσαι root. Επίσης αν κάνεις root με το kernel του Chainfire που φαίνεται αρκετά διαδεδομένο, θα σου βάλει 2e αυτόματα. Αλλιώς όπως είπα μπορείς να το αλλάξεις εσύ.

παιδια καλησπερα

τι μπορω να κανω ?

Διάβασε κατ'αρχάς τους Οδηγούς για νέους χρήστες. Στο πληκτρολόγιο το ελληνικό που σου βγαίνει, σύρε γρήγορα το δάχτυλό σου από κάτω προς τα πάνω, και θα αλλάξει η γλώσσα για να γράψεις το password στο gmail.

Γνωρίζει κάποιος εάν το επίσημο Update μέσω του kies αναβαθμίζει και το Secondary Bootloader ?

Επειδή στη συσκευή μου δε λειτουργεί ο συνδιασμός των 3 κουμπιών, να περάσω το fix τώρα ή να περιμένω την αναβάθμιση του froyo και μετά να περάσω το fix ?

Ευχαριστώ ;)

Kαλή ερώτηση... δυστυχώς είμαι 95% σίγουρος ότι όχι, δεν άλλαζει ο sbl με το update. Αλλά όχι 100%, αν ξέρει κάποιος κάτι άλλο να συμπληρώσει.

- Alex

Μια ερωτησουλα τωρα :

Ξερει καποιος καποια εφαρμογη η καποιον τροπο να μπορουμε να εκτυπωνουμε οτιδηποτε απο το κινητο μας σε ασυρματο εκτυπωτη (wifi) ??

φυσικα το φοβερο και τρομερο printer share μαζι με το printer share premium key:cool::cool::cool::cool:

εχει συγχρονισει καποιος με το φρογιο το λογαριασμο του facebook σε επαφες κ ημερολογιο με επιτυχια?οχι με την εφαρμογη , με το λογαριαμο του επαναλαμβανω

εχει συγχρονισει καποιος με το φρογιο το λογαριασμο του facebook σε επαφες κ ημερολογιο με επιτυχια?οχι με την εφαρμογη , με το λογαριαμο του επαναλαμβανω

Nαι, δεν είχα πρόβλημα

- Alex

Μια ερωτησουλα τωρα :

tony ένας μπακάλικος τρόπος αν έχεις dropbox είναι αυτός http://wiki.dropbox.com/TipsAndTricks/PrintWindows (σε κάτι απλά xls που έστειλα μου τα εκτύπωσε κανονικά )

υ.γ. είναι μόνο για doc κι xls αρχεία

edit: δες κι αυτό http://www.labnol.org/internet/print-from-mobile-phones/17827/

Edited by kodorevi8ulis

Γεια σας παιδια!ξερει κανεις πως μπορουμε να αλλαξουμε θεση στα εικονιδια των εφαρμογων μας οχι στην επιφανεια της εργασιας αλλα στις σελιδες των εφαρμογων?επισης θελω να ρωτησω για το froyo αυτο που λενε οτι εχει flash.αυτη τη στιγμη δεν εχει flash στο 2.1 δηλαδη?αν οχι πως παιζει τα βιντεακια απο το youtube μεσω της σελιδας κανονικα?

Nαι, δεν είχα πρόβλημα

Το ιδιο και εγω, με τον κλασικο τροπο μεσω των accounts.

Εντελως σχετικοασχετο παρεμπιπτοντως, το myphone ειναι στο facebook?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

καλησπέρα, το τελευταίο firmware του samsung (froyo 2.2) έχει κυκλοφορήσει στην ελλάδα η όχι ακόμη?

Darky's v5.6 ★ JPU ★ Voodoo ★

applied fixes: 3-button combo :ninja:

Γεια σας παιδια!ξερει κανεις πως μπορουμε να αλλαξουμε θεση στα εικονιδια των εφαρμογων μας οχι στην επιφανεια της εργασιας αλλα στις σελιδες των εφαρμογων?επισης θελω να ρωτησω για το froyo αυτο που λενε οτι εχει flash.αυτη τη στιγμη δεν εχει flash στο 2.1 δηλαδη?αν οχι πως παιζει τα βιντεακια απο το youtube μεσω της σελιδας κανονικα?

τα βίντεο του yt δεν παίζουν σαν flash αλλά σε άλλη μορφή

υπάρχει ο skyfire browser που παίζει flash video (τα μετατρέπει και τα παίζει)

στις εφαρμογές πατάς το μενού (αριστερό κουμπί) και επεξεργασία και μετά σέρνεις τα εικονίδια εκεί που θέλεις

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...