Jump to content

bladerunner82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bladerunner82

  • Ημ. Γέννησης 23/09/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

bladerunner82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια θελει η αδερφη μου και ο κολλητος μου να παρουν το galaxy (να ταν η ζηλια ψωρα,ειναι τρελα το κινητο:lol: ). επειδη εγω οταν το αγορασα δεν ηξερα τι εστι three button combo και δεν μπορω καν να διανοηθω πως θα ειχα το κινητο χωρις αυτη την λειτουργια, υπαρχει καποιος τροπος να παμε να το αγορασουμε και να ειμαστε εξασφαλισμενοι οτι εχει αυτη την λειτουργια?για να το περιλαβω μετα να το κανω τουρμπο. ας πουμε οπως στα xbox,οταν θελουμε να φλασαρουμε η στα psp,που στο κουτι εψαχνες καποια συγκεκριμενα που σου εξασφαλιζαν drive,motherboard,firmware κτλ.
  2. αν εισαι μελαχροινη με καμπυλες και μετριου αναστηματος,προσφερομαι και εγω!:lol::lol::lol: πλακα κανω,δεν πολυπλησιαζω το autostarts παρολο που το εχω αγορασει. αμα ασχοληθεις μαζι του,πιστευω οτι ειναι κορυφη.πολυ βαθος.
  3. http://www.androlib.com/android.application.com-tni-taskillerfull-jizF.aspx http://www.androlib.com/android.application.com-vesperanovus-app-startupauditor-qDxn.aspx http://www.androlib.com/android.application.com-greatbytes-fastreboot-Czmj.aspx διαβασε κριτικες,ειδικα για το fast reboot pro. με market access,μπορεις να τα αγορασεις.αξιζει να υποστηριζουμε τετοιες εφαρμογες,συνολικα θα σου βγει λιγοτερα απο το να αγορασεις 2 κοκα κολες απο περιπτερο. υπαρχει βεβαια και η λυση του...θειου:lol::lol::shifty::shifty:
  4. startup auditor(κανει disable εφαρμογες οχι μονο κατα την εναρξη αλλα και οποαδηποτε στιγμη τους καπνισει να τρεξουν,θα εκπλαγεις απο την λιστα αλλα και το ποσο ευκολο ειναι να κανεις το disable χωρις προβλημα). taskiller full(με το κοκκινο σημα). σε froyo δουλευει εκπληκτικα,κραταει μονο ο,τι χρειαζεται και σου ελευθερωνει τρελη μνημη,το νιωθεις,χωρις καμμια παρενεργεια.σε eclair δεν δουλευει καλα. σε froyo ειναι must have. τελος,αν δεν θελεις task killers,μια ειναι η λυση,που την χρησιμοποιω παντα. fast reboot,σε 2 δευτερα reboot τον παντων(ουτε καν hot reboot),χωρις να χασεις σημα χωρις τιποτα και το κινητο ειναι σαν να ξεκινα πρωτη φορα. δωρο αδωρο ομως αν δεν εχεις βγαλει απο την λιστα τα startup προγραμματα. μην ακους τι λενε δεξια και αριστερα για task killers και fast reboots,χωρις αυτα το κινητο δεν αναπνεει. ολα αυτα σε froyo. σε eclairaki δεν θα τα συνιστουσα,καμμια φορα ας πουμε διωχνουν το live wallpaper.σε froyo ολα αψογα. ελπιζω ουτε αυτο το μηνυμα μου να χαθει τσαμπα.
  5. superuser=root Παρεπιπτοντως επειδη αποφασισα να αλλαξω internet provider,ειμαι σημερα απο το πρωι χωρις ιντερνετ. ηρθε λοιπον η ωρα να δοκιμασω σε αληθινες συνθηκες και real usage το tethering. με ο,τι προγραμμα και αν χρησιμοποιησα,ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο,δουλεψε σε 2 δευτερολεπτα,με απιστευτες ταχυτητες. και μονο η ασφαλεια που σου δινει,το γεγονος οτι μπορεις να εχεις ιντερνετ ουσιαστικα παντου για καποιον που ταξιδευει αρκετα λογω δουλειας οπως εγω και το οτι αυτη την στιγμη σερφαρω και διασκεδαζω αντι να περιμενω ποτε θα με συνδεσει ο πΟΤΕ...τι να πω... αλλα ξεχασα....η απουσια tethering ειναι feature λεμεεεεε!
  6. με τα τρια κουμπια,πρακτικα το κινητο δεν μπρικαρει ποτε των ποτων...
  7. τι φοβασαι για να την δοκιμασεις εσυ? στον υπολογιστη σου,δεν εισαι διαχειριστης?
  8. φυσικα το φοβερο και τρομερο printer share μαζι με το printer share premium key:cool::cool::cool::cool:
  9. για να μην παρεξηγουμαι,την πρωτη μερα,βαρυτατη χρηση,την δευτερη μερα,που το πηγα σερι,πολυ μετρια,τηλεφωνα κτλ,καθολου ιντερνετ,το βραδυ της δευτερης μερας στην αναμονη και το μεσημερι της τριτης ηταν καπου στο 10% η μπαταρια.ισως και παραπανω. τι ειναι απιστευτο?? με την επισημη eclair,παλι ειχα τις ιδιες επιδοσεις. και το power manager ειναι εντελως επικουρικο.εγω το ειχα απενεργοποιημενο ,απλως με το froyo πολλα δουλευουν απο πισω χωρις να τα πιανουν οι task killers για αυτο το ανεφερα. ξεχαστε το,το κινητο τα καταφερε μονο του
  10. εχω αγορασει ενα προγραμματακι απο το market,το power management νομιζω,καπως ετσι,οπου εχει αν θελεις αυτοματες ρυθμισεις αναλογα με το επιπεδο μπαταριας. 2 μερες φουλ και την τριτη χρειαστηκε φορτιση το μεσημερι,οχι 3 μερες γεματες. γενικα πιστευω οτι αν το κινητο το εχεις σε αναμονη,αντεχει περισσοτερο απο καθε ανταγωνισμο. και η μπαταρια του ειναι εξαιρετικη.ξενα reviews την εκθειαζαν απο νωρις και τωρα βλεπω το λογο.
  11. επιβεβαιωνω. ημουν δικαστικος αντιπροσωπος στις εκλογες,αναγκαστικα μιλαγα αρκετες ωρες στο κινητο και στο τελος επρεπε να εχω αρκετες ωρες ιντερνετ σε συνδεση με την singular logic για να στειλω αποτελεσματα. πιστευα οτι δεν μου φτασει η μπαταρια και θα γινω ρομπα,τελικα με τοσο εντατικη χρηση,που τα ειχε ολα και χωρις μεσα στην πιεση να κανω καμμια διορθωτικη κινηση,οπως να μειωσω φωτεινοτητα,να παιξω με 3g,2g κτλ,το κινητο αντεξε.....3 μερες!!!!!!!! το απολυτο εργαλειο!!!!! ευχαριστω τον θεο που ζω στην εποχη του galaxy s
  12. opera rules!!!! ακουστε λιγο virercubic....ξερει τι λεει. me loves opera!
  13. storm ασε τα voodoo και το απαραδεκτο oclf και βαλε overkill rfs με false στο db bind to dbdata.
×
×
  • Create New...