mantzaros Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Καλησπέρα σε όλου; παιδιά έχω το galaxy s εδώ και 1 βδομάδα περίπου και έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα δεν μπορώ με τίποτα να κάνω Log in στο market του android με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω τίποτα από εφαρμογές βέβαια έχω και ένα htc magic που από εκεί όλα καλά με το market γνωρίζει κανείς τι μπορεί να χρειάζεται?? έχω κάνει ήδη και δεύτερο λογαριασμό στο gmail έτσι ώστε να αποκλείσω την περίπτωση ότι φταίει το βάζω το ίδιο mail. ευχαριστώ πολύ κανε ενα καθαρισμα cache και δες αν εχεις βαλει σωστο λογαριασμο e-mail Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Εκει που παμε να ηρεμησουμε λιγο ρε παιδια σκαει κατι καινουργιο! Πραγματικος οργασμος στο xda! Αυτο ειναι οτι καλυτερο για εμας φυσικα αλλα ταυτοχρονα μας διαολιζει απιστευρα αφου δεν μπορουμε να κατασταλλαξουμε καπου. Θα προσπαθησω να μην την φλασαρω παντως και να περιμενω την επισημη. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η συσκευή. όλο προβλήματα είναι. εδώ βλέπω 10000 ποστ θα έχουμε σε λιγο και όλα είναι με προβλήματα. χθες μόνο φορματ τον υπολογιστή δεν έκανα επειδή δεν συνδεόταν με το kies. τελικά η λύση ήταν να βγάλω την μνήμη. ΣΗΜΕΡΑ με το που βάλω το usb στον Η/υ βγαίνει η οθόνη στο τηλέφωνο με στο σημα USB και μετά αναβοσβήνει ή πηγαίνει στην HOME οθόνη. Κανείς καμιά ιδέα? την μνήμη την έβγαλα αλλα τίποτα. Έβαλα το launcher pro και φοβάμαι μήπως έχει σχέσει αυτό αλλα δεν βλέπω πως να το απεγκαταστήσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 λογικα τα specs του Ν2 δε θα ειναι τα ιδια με τα δικα μας εφοσον θα εχει και τη ginger μηπως το δικο μας απλα δε θα τα σηκωνει?και παμε και για αναβαθμιση συσκευης?δυσκολα κριση εχουμε.... και η μονη περιπτωση να αλλαξω το γαλαξια μου ειναι να μη σηκωνει την 2.3 εκδοση έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η συσκευή. όλο προβλήματα είναι. εδώ βλέπω 10000 ποστ θα έχουμε σε λιγο και όλα είναι με προβλήματα. χθες μόνο φορματ τον υπολογιστή δεν έκανα επειδή δεν συνδεόταν με το kies. τελικά η λύση ήταν να βγάλω την μνήμη. ΣΗΜΕΡΑ με το που βάλω το usb στον Η/υ βγαίνει η οθόνη στο τηλέφωνο με στο σημα USB και μετά αναβοσβήνει ή πηγαίνει στην HOME οθόνη. Κανείς καμιά ιδέα? την μνήμη την έβγαλα αλλα τίποτα. Έβαλα το launcher pro και φοβάμαι μήπως έχει σχέσει αυτό αλλα δεν βλέπω πως να το απεγκαταστήσω. επικοινωνια κανεις μονο με τον default lancher οποτε αλλαξε το στις εφαρμογες και βαλε τον μαμισιο να τρεχει μερικες σελιδες πισω εδωσα και το λινκ για τους drivers βαλε αυτο και σιγουρα θα συνδεθει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η συσκευή. όλο προβλήματα είναι. εδώ βλέπω 10000 ποστ θα έχουμε σε λιγο και όλα είναι με προβλήματα. χθες μόνο φορματ τον υπολογιστή δεν έκανα επειδή δεν συνδεόταν με το kies. τελικά η λύση ήταν να βγάλω την μνήμη. ΣΗΜΕΡΑ με το που βάλω το usb στον Η/υ βγαίνει η οθόνη στο τηλέφωνο με στο σημα USB και μετά αναβοσβήνει ή πηγαίνει στην HOME οθόνη. Κανείς καμιά ιδέα? την μνήμη την έβγαλα αλλα τίποτα. Έβαλα το launcher pro και φοβάμαι μήπως έχει σχέσει αυτό αλλα δεν βλέπω πως να το απεγκαταστήσω. αυτο ακριβως ειναι το προβλημα σου ο launcher pro,γυρισε το στον κανονικο και θα συνδεθεις Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η συσκευή. όλο προβλήματα είναι. εδώ βλέπω 10000 ποστ θα έχουμε σε λιγο και όλα είναι με προβλήματα. χθες μόνο φορματ τον υπολογιστή δεν έκανα επειδή δεν συνδεόταν με το kies. τελικά η λύση ήταν να βγάλω την μνήμη. ΣΗΜΕΡΑ με το που βάλω το usb στον Η/υ βγαίνει η οθόνη στο τηλέφωνο με στο σημα USB και μετά αναβοσβήνει ή πηγαίνει στην HOME οθόνη. Κανείς καμιά ιδέα? την μνήμη την έβγαλα αλλα τίποτα. Έβαλα το launcher pro και φοβάμαι μήπως έχει σχέσει αυτό αλλα δεν βλέπω πως να το απεγκαταστήσω. Μα γιατί κανένας νέος χρήστης δε διαβάζει τους οδηγούς για νέους χρήστες; Το γράφει καθαρά, ΔΕΝ είναι συμβατό το Kies με κανένα άλλο launcher. Πώς μετά να μην έχετε προβλήματα; 1 λεπτό ανάγνωση είναι, διαβάστε τα πριν απελπιστείτε... Edited October 31, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) - Αν και πως μπορώ να τον ορίσω σαν default dialer της συσκευής. (Να ανοίγει δηλαδή πατώντας το Τηλέφωνο στο κάτω μέρος της οθόνης. Mπορεί να γίνει το ίδιο και με το Handcent SMS? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Εφαρμογές> Μενου> Επεξεργασία> και βγάζεις οτι θέλεις απο την κάτω μπάρα και βάζεις οτι θέλεις. (Εκτός απο το home) σε ευχαριστώ. Αλλη μία ερώτηση έχω. Της επαφές σας τις έχετε στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά? Το λέω αυτό γιατί ναι μεν τα Αγγλικά τα έχει αλφαβητικά και με γρήγορη αναζήτηση γράμματος ενώ τα ελληνικά απλά αλφαβητικά. Με τις συγχωνεύσεις λογαριασμών facebook και επαφών μου εχω πλέον χάσει την μπάλα και ψάχνω πού είναι η επαφή. Με το dialer one ψάχνεις ταυτόχρονα και στις δύο γλώσσες. Με λίγα (2-3) κλικ βρίσκεις οτι θέλεις. έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η συσκευή. όλο προβλήματα είναι. εδώ βλέπω 10000 ποστ θα έχουμε σε λιγο και όλα είναι με προβλήματα. Τα 7000 ειναι με φλασαρισματα τα 1000 με απορίες τα 1900 με φτύσιμο στο KIES και τα 100 με προβλήματα. Edited October 31, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Τα 7000 ειναι με φλασαρισματα τα 1000 με απορίες τα 1900 με φτύσιμο στο KIES και τα 100 με προβλήματα. Τα προβλήματα αυτά καθεαυτά της συσκευής μετριούντε στα δάχτυλα του ενός χεριού.. και αν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η συσκευή. όλο προβλήματα είναι. εδώ βλέπω 10000 ποστ θα έχουμε σε λιγο και όλα είναι με προβλήματα. χθες μόνο φορματ τον υπολογιστή δεν έκανα επειδή δεν συνδεόταν με το kies. τελικά η λύση ήταν να βγάλω την μνήμη. ΣΗΜΕΡΑ με το που βάλω το usb στον Η/υ βγαίνει η οθόνη στο τηλέφωνο με στο σημα USB και μετά αναβοσβήνει ή πηγαίνει στην HOME οθόνη. Κανείς καμιά ιδέα? την μνήμη την έβγαλα αλλα τίποτα. Έβαλα το launcher pro και φοβάμαι μήπως έχει σχέσει αυτό αλλα δεν βλέπω πως να το απεγκαταστήσω. Μια απλη αναγνωση του οδηγου για νεους χρηστες λυνει τουλαχιστον το 70% των οποιων προβληματων δημιουργουνται εξ αρχης. Στο κατω κατω εναν υπολογιστη εχουμε στα χερια μας και οσο πιο περιπλοκη ειναι μια συσκευη τοσο περισσοτερη ενασχοληση χρειαζεται. Μακαρι να ηταν το κινητο το μεγαλυτερο μας προβλημα που να μας εκνευριζει. Στο κατω κατω υπαρχουν και απλα κινητα που κανουν τη δουλεια τους μια χαρα. Συγγνωμη για το off topic ας το σβησουν οι mods Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Τα 7000 ειναι με φλασαρισματα τα 1000 με απορίες τα 1900 με φτύσιμο στο KIES και τα 100 με προβλήματα. Τα προβλήματα αυτά καθεαυτά της συσκευής μετριούντε στα δάχτυλα του ενός χεριού.. και αν. +1 μην τρελαινεστε ρε παιδια,διαβαστε πρωτα και μετα <απελπιζεστε>!!! Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmikros Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Πραγματικά τον τελευταίο καιρό αρχίζω να πιστεύω ότι είμαι από άλλον πλανήτη!!! Νομίζω ότι είμαι ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!!! Έχω κινητό από το 1999 και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να πω με ακρίβεια πόσες συσκευές έχουν περάσει από τα χέρια μου. Μάλλον πολλές. Τα τελευταία δύο χρόνια ήμουν με 2 συσκευές ταυτόχρονα, η μία με symbian και η άλλη με windows mobile (και διάλειμμα από symbian 1,5 μήνα με iphone 3GS). Τον Αύγουστο τα παράτησα όλα και είμαι πλέον με το Samsung Galaxy S. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, είναι η πιο γρήγορη, αξιόπιστη και επιτυχημένη συσκευή που έχει περάσει από τα χέρια μου. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει, ήταν εξαιτίας δικού μου ΛΑΘΟΥΣ/ΑΓΝΟΙΑΣ/ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΘΑΡΑ!!! Την συσκευή την έχουν αγοράσει ακόμα δύο φίλοι μου και ένας γνωστός μου (οι 2 προέρχονται από 3GS). ΚΑΝΕΙΣ τους δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, που να μην το έχει δημιουργήσει από μόνος του ή από άγνοιά του!!! Ο λόγος που αναφέρω τα παραπάνω, είναι ότι θεωρώ επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να θάβουμε την συσκευή και να λέμε πράματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ενώ η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι έχουμε άγνοια από ANDROID. Η SAMSUNG στην υποστήριξη της έχει φτάσει στα όρια της ανοησίας, με την πολιτική που ακολουθεί, και ΑΥΤΗΝ μπορούμε να την θάψουμε ασύστολα. Αλλά όχι την συσκευή. Δε νομίζω, ΠΟΤΕ, κάποιος να είχε κάποια καλύτερη συσκευή στο ΣΥΝΟΛΟ της. {Ανοίξτε στον προσωπικό σας υπολογιστή 30 εφαρμογές και πείτε μου αν lagarei κάνοντας αποσυμπίεση ή εγκατάσταση ένα αρχείο.?. "Πολλά προβλήματα το Galaxy". Έλεος!!! Θα μπορούσα να γράφω ώρες με αυτά που έχουν διαβάσει τα μάτια μου, για τα "προβλήματα".} Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι μας έχουμε δώσει, και μάλιστα οι περισσότεροι από το υστέρημα και όχι από το περίσσευμά μας, αρκετά χρήματα για αυτή την συσκευή και θέλουμε το καλύτερο για αυτήν, αλλά ας μην ζητάμε τον ουρανό με τα άστρα. Φιλικά όλα τα παραπάνω και συγγνώμη αν έγινα κουραστικός με το μεγάλο post, αλλά έχει κουράσει εμένα τον ίδιο όλη αυτή η "κρεβατομουρμούρα" περί προβλημάτων (για το froyo δικαιολογούνται ΟΛΑ :lol::lol::lol::lol:) PDA : XWJM2 PHONE : XXJM1 CSC : XXJM1 Matt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Με λίγα (2-3) κλικ βρίσκεις οτι θέλεις. ευχαριστώ. Τελικά θα τα κάνω όλα Αγγλικα για να μπορεί να τα βρίσκει το VLINGO (τα σπαει) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) Εφαρμογές> Μενου> Επεξεργασία> και βγάζεις οτι θέλεις απο την κάτω μπάρα και βάζεις οτι θέλεις. (Εκτός απο το home) Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Κατάφερα και έκανα και το Handcent default, θα παίξω λίγο και με τις ρυθμίσεις αυτού και του Dialer One και νομίζω ότι είμαι παραπάνω απο καλυμένος. ...Χωρίς καμία δόση υπερβολής, είναι η πιο γρήγορη, αξιόπιστη και επιτυχημένη συσκευή που έχει περάσει από τα χέρια μου. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει, ήταν εξαιτίας δικού μου ΛΑΘΟΥΣ/ΑΓΝΟΙΑΣ/ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΘΑΡΑ!!! Την συσκευή την έχουν αγοράσει ακόμα δύο φίλοι μου και ένας γνωστός μου (οι 2 προέρχονται από 3GS). ΚΑΝΕΙΣ τους δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, που να μην το έχει δημιουργήσει από μόνος του ή από άγνοιά του!!! Ο λόγος που αναφέρω τα παραπάνω, είναι ότι θεωρώ επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να θάβουμε την συσκευή και να λέμε πράματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ενώ η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι έχουμε άγνοια από ANDROID.... Έχω τη συσκευή μολις 10 ημέρες, οπότε δεν έχω μεγάλη εμπειρία για να σου πω πολλά. Απλά θα σου πω το εξής: με το καλημέρα, την περασμένη Παρασκευή προσπαθούσα να κάνω το πιο απλό πράγμα: να σεττάρω τα 2 Google Accounts μου στο κινήτό. Μάταια... Τελικά, μετά απο πολλές αλχημείες και 2 επαναφορές στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, κατάφερα και το έκανα, χωρίς να κάνω τίποτα διαφορετικό... Πες μου εσύ μετά αν είναι άδικη η γκρίνια... Πάντα φιλικά, και συγγνώμη για το off-topic του πραγματος ;) EDIT: Και για να ξεφύγουμε λίγο, μια ακόμα απορία. Tα ΑPN on-off και ΑPNdroid, αν κατάλαβα καλά κάνουν το ίδιο πράγμα, ή είναι συμπληρωματικά? Η εγκατάσταση του ενός ή του άλλου δεν είναι αρκετή? Edited October 31, 2010 by hsigma A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Παιδιά καλησπέρα! έχει παρατηρήσεις κανείς ότι αρχεία attachments μπορούμε να κανουμε μονο, ήχου και εικόνας... Αρχεία xls, doc, ppt και άλλα ΔΕΝ μπορούν να γίνουν attach στο πρόγραμμα διαχείρισης mail με Synchronization (τυπου Exchange Mail). Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Παιδιά καλησπέρα! έχει παρατηρήσεις κανείς ότι αρχεία attachments μπορούμε να κανουμε μονο, ήχου και εικόνας... Αρχεία xls, doc, ppt και άλλα ΔΕΝ μπορούν να γίνουν attach στο πρόγραμμα διαχείρισης mail με Synchronization (τυπου Exchange Mail). ναι το έχω αναφέρει εγώ στο προηγούμενο thread (αυτό που κλειδώθηκε). Αν βάλεις το astro file manager, μόλις πας να κάνεις επισύναψη αρχείου μέσα στην εφαρμογή mail αμέσως θα σε ρωτήσει αν θέλεις να το κάνεις με τη «συλλογή» ή με το astro. Επιλέγεις το δεύτερο και μπορείς να επισυνάψεις ό,τι θέλεις ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmikros Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Έχω τη συσκευή μολις 10 ημέρες, οπότε δεν έχω μεγάλη εμπειρία για να σου πω πολλά. Απλά θα σου πω το εξής: με το καλημέρα, την περασμένη Παρασκευή προσπαθούσα να κάνω το πιο απλό πράγμα: να σεττάρω τα 2 Google Accounts μου στο κινήτό. Μάταια... Τελικά, μετά απο πολλές αλχημείες και 2 επαναφορές στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, κατάφερα και το έκανα, χωρίς να κάνω τίποτα διαφορετικό... Πες μου εσύ μετά αν είναι άδικη η γκρίνια... Πάντα φιλικά, και συγγνώμη για το off-topic του πραγματος ;) Δεν τίθεται θέμα καμιάς παρεξήγησης και δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά. Νομίζω ότι το topic εξυπηρετεί στην ανταλλαγή απόψεων αλλά και την επίλυση διάφορων αποριών, που ενδεχομένως ο καθένας μας έχει. Εννοείται ότι ρωτάμε, ώστε να μην "κάνουμε" καμιά πατάτα......αλλά όσο και αν είναι πολλά τα posts, ένα search ποτέ δεν έβλαψε κανένα. Οι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις εκτός από τους εμάς τους "απλούς καθημερινούς χρήστες", κουράζουν πάνω από όλους, τους "διαβασμένους" (βλ Alex, TonyK κα), που νομίζω ότι μπορεί στο τέλος να τους κάνει να ασχοληθούν λιγότερο με θέματα του thread, και που μάλλον δεν το θέλουμε. Δεν μιλάω εξ' ονόματος κανενός, απλά η "οικονομία" του thread μόνο καλό μας κάνει και κλείνω και το θέμα. :yahoo::yahoo::yahoo::X:X:X:X Matt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verman Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 λοιπον επειδη χθες ειχα το ιδιο θεμα με σενα, πρεπει να βαλεις την καρτουλα μεσα στον ανταπτορα της και μετα να την συνδεσεις με laptop η και σταθερο αμα εχεις card reader μετα θα πας Ο υπολογιστης μου, δεξι κλικ πανω στην καρτα και θα επιλεξεις να κανεις φορματ τα αφηνεις ολα οπως ειναι τσεκαρισμενα πατας οκ και εισαι κομπλε :) Ευχαριστώ πολύ φίλε!!! Αυτό ήταν, επανήλθε. Γλύτωσες την κάρτα από τα σκουπίδια και εμένα από μερικά ευρώ για την αντικατάσταση :) Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 διαβαζουμε απιστευτα πραγματα απο τον καθε πικραμενο για το καλυτερο smartphone στον πλανητη που εργοστασιακα δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα περα απο το gps(που εμενα δουλευει τελεια,ισως ειμαι τυχερος). το android δεν ειναι κλειστο λειτουργικο... ειναι η απολυτη ελευθερια. οποιος δεν θελει γνωση και να κατσει να διαβασει 2-3 πραγματα ας παρει κανενα αλλο premium:ninja: κινητο που πουλαει σημα και ο σχεδιαστης σε παει απο το χερακι για το τι πρεπει να κανεις... ειτε αυτο λεγεται bluetooth,ειτε tethering,ειτε βιντεοκληση,ειτε modification. η ελευθερη βουληση δεν ειναι για ολους. σε μια κοινωνια πρεπει να υπαρχουν και τα ατομα που αγονται:happy:;) φιλικα παντα:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Καλησπέρα και απο μένα! Έχω το Galaxy εδώ και ένα μήνα περίπου και παρακολουθώ όσο μπορώ το forum. Από χθες λοιπόν έχω πρόβλημα με το wifi της συσκευής. Συγκεκριμένα, το ανοίγω (από τις ρυθμίσεις ή από συντόμευση), και ενώ ξεκινάει αναζήτηση για διαθέσιμα δίκτυα πετάει 2-3 φορές το μήνυμα "Δεν ήταν δυνατή η σάρωση για δικτύων" και κλείνει μόνο του, ασχέτως αν στην ρυθμιση πολιτικής αδράνειας είναι επιλεγμένο το "Ποτέ". Έκανα κάμποσες επανεκκινήσεις, αλλά το πρόβλημα παραμένει και τώρα σκέφτομαι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και... Έχει κανένας, καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 {Ανοίξτε στον προσωπικό σας υπολογιστή 30 εφαρμογές και πείτε μου αν lagarei κάνοντας αποσυμπίεση ή εγκατάσταση ένα αρχείο.?. "Πολλά προβλήματα το Galaxy". Έλεος!!! Θα μπορούσα να γράφω ώρες με αυτά που έχουν διαβάσει τα μάτια μου, για τα "προβλήματα".} +100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Το copilot δύσκολα θα σου έχει κάνει την ζημιά. Κοίτα ποιες εφαρμογές εγκατέστησες τις τελευταίες μέρες και χρησιμοποιούν το wifi, και ξεκινά να κάνεις απεγκατάσταση μία κάθε φορά να δεις αν στρώσει. Καλό είναι αν δεν βαριέσαι να κάνεις και μία επανεκκίνηση της συσκευής μετά από κάθε απεγκατάσταση. Πριν ξεκινήσεις να κάνεις οποιαδήποτε απεγκατάσταση, δοκίμασε να βάλεις την συσκευή σου σε λειτουργία πτήσης, και μετά άνοιξε το wifi να δεις μήπως παίξει. Κάνε τους δοκιμές σου και πες μας φίλε μου πως πήγε. Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Καλησπέρα και απο μένα! Έχω το Galaxy εδώ και ένα μήνα περίπου και παρακολουθώ όσο μπορώ το forum. Από χθες λοιπόν έχω πρόβλημα με το wifi της συσκευής. Συγκεκριμένα, το ανοίγω (από τις ρυθμίσεις ή από συντόμευση), και ενώ ξεκινάει αναζήτηση για διαθέσιμα δίκτυα πετάει 2-3 φορές το μήνυμα "Δεν ήταν δυνατή η σάρωση για δικτύων" και κλείνει μόνο του, ασχέτως αν στην ρυθμιση πολιτικής αδράνειας είναι επιλεγμένο το "Ποτέ". Έκανα κάμποσες επανεκκινήσεις, αλλά το πρόβλημα παραμένει και τώρα σκέφτομαι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και... Έχει κανένας, καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3309650#post3309650 - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3309650#post3309650 Κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Όμως ψάχνω με το Astro File Manager το αρχείο που λες και δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει καν φάκελος /data/wifi! Να έχει σβηστεί με κάποιο τρόπο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 (edited) Κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Όμως ψάχνω με το Astro File Manager το αρχείο που λες και δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει καν φάκελος /data/wifi! Να έχει σβηστεί με κάποιο τρόπο? Χρησιμοποιησε την εφαρμογη root explorer. Γιαυτο λεει στο λινκ που σου εδωσε ο Αλεξ οτι πρεπει να εισαι root Edited November 1, 2010 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Υπαρχει κανενας συνδιασμος πληκτρων για να παρει self shot το κινητο η γινεται με καποια εξωτερικη εφαμογη? Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts