Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλε,

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή ανάσταση.

Λοιπόν, θέλω με τις τιμές που είπε ο αλέκος (50, 55, 90) να δοκιμάσετε το εξής :

...

Περιμένω τις εντυπώσεις σας.

Λοιπον Αντουαν τα δοκιμασα σημερα το πρωι οσα ειπες. Αυτο που παρατηρησα ηταν οτι και στις 2 περιπτωσεις το κινητο μου πηγαινε σφαιρατα. Βεβαια παιζει ρολο και το lagfix που εχω κανει και ισως τα συμπερασματα απο καποιον με μανισια 2.3.3 να ειναι ασφαλεστερα. Παντως παρατηρησα οτι και με το φορτωμα αυτο εκτος απο τον browser μου πετσοκοψε και αλλες εφαρμογες που ανοιξα αρχη αρχη μετα τον browser. Χανει και στην simply μου ελαχιστα απο το smoothness της ειδικα οταν αρχιζεις και ανοιγεις πολυ πραμα. Ανεπαισθητα πραγματα ομως...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον Αντουαν τα δοκιμασα σημερα το πρωι οσα ειπες. Αυτο που παρατηρησα ηταν οτι και στις 2 περιπτωσεις το κινητο μου πηγαινε σφαιρατα. Βεβαια παιζει ρολο και το lagfix που εχω κανει και ισως τα συμπερασματα απο καποιον με μανισια 2.3.3 να ειναι ασφαλεστερα. Παντως παρατηρησα οτι και με το φορτωμα αυτο εκτος απο τον browser μου πετσοκοψε και αλλες εφαρμογες που ανοιξα αρχη αρχη μετα τον browser. Χανει και στην simply μου ελαχιστα απο το smoothness της ειδικα οταν αρχιζεις και ανοιγεις πολυ πραμα. Ανεπαισθητα πραγματα ομως...
Παναγιωτη εχεις κανει convert σε ext4?

Καλημερα και χρονια πολλα.Μια ερωτηση sos.Βγαινω σε λιγο να παω σε γερμανο να παρω εξωτερικη καρτα μνημης.Κανει απλη sd η θελει κατι εξιδικευμενο?Θα υπαρχει προβλημα?¨Δινω μεχρι 60 ευρω για αυτην την καρτα!!!

Καλημερα και χρονια πολλα.Μια ερωτηση sos.Βγαινω σε λιγο να παω σε γερμανο να παρω εξωτερικη καρτα μνημης.Κανει απλη sd η θελει κατι εξιδικευμενο?Θα υπαρχει προβλημα?¨Δινω μεχρι 60 ευρω για αυτην την καρτα!!!

Oι μονες που δεν δουλευουν με το galaxy ειναι οι SDXC. Ολες οι υπολοιπες κανουν. Επισης παιρνει μεχρι και καρτα των 32GB. Mια 16αρα καρτουλα class 2 η class 4 ειναι οτι πρεπει.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Σε ευχαριστω φιλε μου.Δυστυχως εδω μονο μεχρι 8αρες εχουν.Παω να δω!!

Χτυπα μια απο το internet φιλε μου και ασε τα μαγαζακια εξω και ειδικα το Γερμανο που βαραει στο κεφαλι. Σε ιντερνετομαγαζα εχει πολυ καλα κομματια και σε συμφερουσες τιμες:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους μας προσοχη στα τουβλα δε χρειαζονται για τη φωτια στο αρνι πλεον μπορειτε να σηκωσετε και τη σουβλα λιγο

στο θεμα μας

τελικα στην 2.3.3 θελει autokiller?

ναι μεν εχω παρατησει σφαγη των ανοικτων εφαρμογων αλλα ελεγα να το αφησω ετσι βεβαια οταν εχω ανοικτο το aura και το quick office σε excell τα χρειαζομαι ανοικτα αλλα αυτο τα κλεινει μανιωδως ειναι ενοχλητικο μονο οταν τα χρειαζομαι ανοικτα κατα τα αλλα δε με ενοχλει καθολου αλλα στη δουλεια πολυ...

τι τιμες να βαλω στο autokiller?

τι αλλες ρυθμισεις θελει?

με κερνελ cf-root 3.1

αν μπορει καποιος να προτεινει κατι που να δουλευει...

Παιδιά όσοι έχετε την juwe ταχεία κλήση μπορείτε να βάλετε ;; πάω να ορίσω νούμερα και μου βγαίνει το μυνημα εσωτερικό σφάλμα :worry:

Παιδιά όσοι έχετε την juwe ταχεία κλήση μπορείτε να βάλετε ;; πάω να ορίσω νούμερα και μου βγαίνει το μυνημα εσωτερικό σφάλμα :worry:

Έχει πρόβλημα, o juwe το ξέρει και είπε ότι θα το φτιάξει στην 4.2

Sent from Galaxy

Αντώνης

παιδιά σε εμένα βγάζει HKDXEN στο product code. Το τηλέφωνο είναι ελληνικό από cosmote και του είχα περάσει JS8 με τον σχετικό οδηγό (κατευθείαν μετά από επίσημη JG1). Αν χρειαστώ εγγύηση, θα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο, πέρα από την αλλαγή σε JPH (που είναι το σίγουρο);

Κοίτα εγώ με την Juwe 4.1 και με speedmod kernel (340mb maxRAM) είμαι κοντά στα 100mb free. Δεν μου χρειάζεται autokiller, δεν τρέχω ταυτόχρονα όλο το σύμπαν :rolleyes: Αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και τι launcher τρέχεις και με πόσα και πόσο ενεργοβόρα widgets τον έχεις φορτωμένο. Οπότε δεν υπάρχει τυφλοσούρτης, ο καθένας μας έχει το δικό του συγκεκριμένο setup, είναι τόσο φλου όσο όταν συγκρίνουμε κατανάλωση μπαταρίας, όπου ο καθένας μας της κάνει εντελώς διαφορετική χρήση. Στην περίπτωσή σου όπως φαίνεται σου χρειάζεται, αλλά ταυτόχρονα δες μήπως μπορείς να "βοηθήσεις"- ελαφρύνεις το σύστημα δοκιμάζοντας έναν ελαφρύτερο launcher ή ακόμη αφαιρώντας κάποια αχρείαστα widgets που σου δεσμεύουν μνήμη.

Άποψίς μου :)

Edited by Jonous

ναι μεν εχω παρατησει σφαγη των ανοικτων εφαρμογων αλλα ελεγα να το αφησω ετσι βεβαια οταν εχω ανοικτο το aura και το quick office σε excell τα χρειαζομαι ανοικτα αλλα αυτο τα κλεινει μανιωδως ειναι ενοχλητικο μονο οταν τα χρειαζομαι ανοικτα κατα τα αλλα δε με ενοχλει καθολου αλλα στη δουλεια πολυ...

τι τιμες να βαλω στο autokiller?

τι αλλες ρυθμισεις θελει?

με κερνελ cf-root 3.1

αν μπορει καποιος να προτεινει κατι που να δουλευει...

Να θυμισω και στον jonous απο πανω ποσο broken ειναι οι minfree ρυθμισεις στην 2.3.3 που κρεμαγε το κινητο!

Ο ιδιος ο xhainfire εχει βαλεi τις δικες του ρυθμισεις οι οποιες ειχαν προταθει απο τον darky, οι οποιες ομως οπως εχουμε πει πολλες φορες μακελευουν οτι βρουν μπροστα τους!

Προτιμω να ειναι λιγο λιγοτερο smooth το κινητο με τις εφαρμογες να ειναι ανα πασα στιγμη ετοιμες παρα να γυρναω ενα λεπτο αργοτερα και να τις βρισκω κλειστες..

Φυσικα δεν θα κανω οικονομια στα widgets κτλπ, παρολαυτα εγω με zeam launcher + fancywidget/seesmic/googlesearch/tapatalk widgets δεν εχω προβλημα.. (juwe 4.1 cfroot rfs)

Οποτε αλεξ σου προτεινω να πας στα tweaks του cf να ξετικαρεις το ram : min - free να κανεις ενα restart και να βαλεις 50/55/90 στις 3 τελευταιες τιμες :)

Νομιζω θα δεις αισθητη διαφορα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Να θυμισω και στον jonous απο πανω ποσο broken ειναι οι minfree ρυθμισεις στην 2.3.3 που κρεμαγε το κινητο!

Ο ιδιος ο xhainfire εχει βαλεi τις δικες του ρυθμισεις οι οποιες ειχαν προταθει απο τον darky, οι οποιες ομως οπως εχουμε πει πολλες φορες μακελευουν οτι βρουν μπροστα τους!

Προτιμω να ειναι λιγο λιγοτερο smooth το κινητο με τις εφαρμογες να ειναι ανα πασα στιγμη ετοιμες παρα να γυρναω ενα λεπτο αργοτερα και να τις βρισκω κλειστες..

Φυσικα δεν θα κανω οικονομια στα widgets κτλπ, παρολαυτα εγω με zeam launcher + fancywidget/seesmic/googlesearch/tapatalk widgets δεν εχω προβλημα.. (juwe 4.1 cfroot rfs)

Οποτε αλεξ σου προτεινω να πας στα tweaks του cf να ξετικαρεις το ram : min - free να κανεις ενα restart και να βαλεις 50/55/90 στις 3 τελευταιες τιμες :)

Νομιζω θα δεις αισθητη διαφορα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Εγώ σήμερα δοκίμασα να ανοίξω gallery, tapatalk, και μια άλλη εφαρμογή, νομίζω Opera, και μου κράτησε και τις 3 ανοιχτές κανονικά. Και προχώρησα και λίγο στην καθεμιά. Στον opera δεν άνοιξα πολλές σελίδες όμως, αλλά ούτως ή άλλως δεν το κάνω και συχνά να ανοίγω 4-5 προγράμματα.

Νομίζω πως βοηθάει και η απεγκατάσταση πολλών system applications. Εγώ προσωπικά βγάζω πάρα πολλές πριν περάσω την rom, και μερικές αφού την περάσω. Και πληκτρολόγια κτλ. Σε όλες τις rom. Εκτός απο την insanity που είναι γυμνή τελείως.

Χρόνια πολλά και καλή ανάσταση !!!!

Εγώ στην 2.2.1 δεν είχα βάλει καθόλου το autokiller και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και η αλήθεια είναι ότι το ζορίζω πολύ το κινητό.

Αυτές τις μέρες που πιάσατε την συζήτηση για τον autokiller, άρχισα πάλι να κάνω διάφορα πειράματα με τις τιμές.

Χθές το βράδυ δοκίμασα σχεδόν όλους τους συνδυασμούς τιμών και ζόριζα το κινητό για να δω πως πάει.

Αυτό που είδα είναι το εξής. Είχα βάλει επίτηδες στην αρχική οθόνη το widget "program monitor" ώστε να βλέπω πόσες εφαρμογές είναι ανοικτές στην μνήμη και ποιες είναι αυτές.

Δοκίμασα μέσες τιμές, π.χ 70,80,90, δοκίμασα πολύ υψηλές τιμές, π.χ 90,110,150, και δοκίμασα και πολύ χαμηλές τιμές, π.χ 35,35,35.

Αυτό που είδα είναι ότι η διαφορά των υψηλών τιμών από τις χαμηλές είναι πολύ πολύ μικρή. Και τι θέλω να πω. Στις τιμές 35,35,35 κατάφερα να έχω ανοιχτές μέχρι 13 εφαρμογές την ίδια στιγμή.

Από την άλλη, στις τιμές 90,90,150 κατάφερα να έχω ανοιχτές μέχρι 10 εφαρμογές την ίδια στιγμή.

Νομίζω λοιπόν ότι στο θέμα των ανοικτών εφαρμογών και του multitasking που συζητάτε, η διαφορά πολύ μεγάλων με πολύ μικρών τιμών είναι τελικά αμελητέα.

Εγώ τελικά στο δικό μου έχω καταλήξει και το έχω με τιμές 90,90,160.

Και το κινητό δουλεύει μια χαρά. Και smooth και μνήμη διαθέσιμη και ανοίγω περίπου 10 εφαρμογές ανοικτές. Άντε άμα είναι βαριές οι εφαρμογές να μπορέσω να έχω ανοικτές συγχρόνως 6-7. Εντάξει, εμένα με καλύπτει αυτό.

Όποιος θέλει δοκιμάζει. Εγώ έχω την jpy 2.2.1. Στην 2.3.3 δεν ξέρω αν έχει διαφορές. Δοκιμάστε και πείτε μου.

Καλή ανάσταση και αύριο σιγά σιγά με το αρνάκι εεεε :D.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Το κινητό μου ήταν μια βδομάδα με stock jvb, ουδέποτε δεν είδα "κρέμασμα" :rolleyes: Άλλα όπως προείπα, έχει σχέση πόσο το έχεις φορτωμένο και πόσα apps θες να τρέχουν ταυτόχρονα. Όλα είναι σχετικά.

Edited by Jonous

Το κινητό μου ήταν μια βδομάδα με stock jvb, ουδέποτε δεν είδα "κρέμασμα" :rolleyes: Άλλα όπως προείπα, έχει σχέση πόσο το έχεις φορτωμένο και πόσα apps θες να τρέχουν ταυτόχρονα. Όλα είναι σχετικά.

Ε ναι αλλά με τέτοιο κινητό θέλω να έχω τουλάχιστον 4 widgetakia στην επιφάνεια και να μπορώ να κάνω multitasking 2-3 εφαρμογές, δεν ζητάω πολλά νομίζω.. :)

Η Cyanogen πίστεψε με όσο broken και να είναι σε multitasking δεν την πιάνει καμία επίσημη ρομ :p

Anyways.. καλή ανάσταση μάγκες.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Χρόνια πολλά και καλή ανάσταση !!!!

Εγώ στην 2.2.1 δεν είχα βάλει καθόλου το autokiller και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και η αλήθεια είναι ότι το ζορίζω πολύ το κινητό.....

Όποιος θέλει δοκιμάζει. Εγώ έχω την jpy 2.2.1. Στην 2.3.3 δεν ξέρω αν έχει διαφορές. Δοκιμάστε και πείτε μου.

Καλή ανάσταση και αύριο σιγά σιγά με το αρνάκι εεεε :D.

H αληθεια Αντωνη ειναι οτι στην 2.2.1 δεν χρειαζομασταν autokiller,(μια φορα τον ειχα βαλει θυμαμαι στην jpy για δοκιμη και τον πεταξα αμεσως,μου ειχε χαλασει ολη τη λειτουργια) το κινητο δουλευε αψογα,ειχε πολυ καλη διαχειριση μνημης!!Με τις 2.3.3 εχουμε καποιο <θεματακι> με τη διαχειριση μνημης.Βεβαια απο την jvb και μετα εχει γινει δουλεια,δεν υπαρχει κρεμασμα,το εχω δοκιμασει εκτεταμενα να ανεβαινει μεχρι τα 280 mb απροβληματιστα κι απο εκει και περα να αρχιζει το <σφαξιμο>.Ομως οπως και να το κανουμε οι τιμες αυτες της μνημης ειναι υψηλες,σιγουρα το συστημα δουλευει καλυτερα με μικροτερη πιασμενη μνημη και αυτο ειναι το ζητουμενο.Προσωπικα αφου δοκιμασα πολλες τιμες με τον autokiler επεστρεψα παλι στις ρυθμισεις του cf-root

Παιδιά μια απάντηση για αυτό υπάρχει; Και αχρείαστη να'ναι.
παιδιά σε εμένα βγάζει HKDXEN στο product code. Το τηλέφωνο είναι ελληνικό από cosmote και του είχα περάσει JS8 με τον σχετικό οδηγό (κατευθείαν μετά από επίσημη JG1). Αν χρειαστώ εγγύηση, θα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο, πέρα από την αλλαγή σε JPH (που είναι το σίγουρο);

Παιδιά μια απάντηση για αυτό υπάρχει; Και αχρείαστη να'ναι.

Όχι, όταν βάλεις την JPH απλά άλλαξε με το *#272*IMEI# το sales code se COS ή ΕUR και τελείωσες.

- Alex

Όχι, όταν βάλεις την JPH απλά άλλαξε με το *#272*IMEI# το sales code se COS ή ΕUR και τελείωσες.

ευχαριστώ πολύ άλεξ! Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλη την παρέα :)

Καλησπέρα παιδιά,

Διαβάζω εδώ και 6 μήνες τουλάχιστον, όλα τα ποστς που αναρτόνται σε αυτό το φορουμ, χωρίς να έχω συμμετάσχει ποτέ. Αν και έχω αλλάξει πάνω απο 50 φορές ρομ, δεν θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο αρκετά ώστε να δώσω συμβουλές, μόνο και μόνο επειδή γνωρίζω μια διαδικασία.

Συντομεύοντας, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη και είθε το αναστάσιμο φως να φέρει πολλές, βελτιωμένες ρομς στους γαλαξίες μας.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Εϊχα ασχοληθεί με ενημέρωση του κινητού όταν βγήκε η έκδοση 2.2 . Tότε λόγο ότι δεν είχε βγει η αυτόματη ενημέρωση στο kies για όσους το είχαν αγοράσει από Γερμανό είχα χρησιμοποιήσει το kies patcher . Τώρα που βγήκε η 2.3 έκδοση επίσημα για κάποιες χώρες είπα να ασχοληθώ και πάλι αλλά δεν βρήκα απαντήσεις σε όλες τις απορίες μου.

Διορθώστε με αν δεν είναι κάτι σωστό από τα παρακάτω

Από ότι κατάλαβα το kies pather δεν δουλεύει πια με την καινούργια έκδοση οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί odin .

Οι απορίες μου>

Τα όποια προγράμματα , φώτο , τραγούδια έγγραφα κτλ , κατά την διάρκεια αναβάθμισης με odin σβήνονται ή συνεχίζουν να υπάρχουν κανονικά και μετά το τέλος της αναβάθμισης?

Η υπάρχουσα έκδοση όπως αναφέρεται για παράδειγμα στην σελίδα αυτή υποστηρίζει ελληνικά σαν γλώσσα και σαν πληκτρολόγιο ή υπάρχουν ελλείψεις οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ελληνική έκδοση για υποστήριξη ελληνικών?

Χρησιμοποιώ ένα από τα πολλά προγράμματα που μεταφέρουν τα εγκαταστημένα προγράμματα από την εσωτερική μνήμη του κινήτου στην εξωτερική κάρτα.

Εάν υποθετικά αφαιρέσω την εξωτερική κάρτα και κάνω την αναβάθμιση μέσω odin , ξαναβάζοντας την κάρτα θα συνεχίσουν να λειτουργούν τα μεταφερόμενα εκεί προγράμματα _?

Αλλοιώς θα πρέπει να διαλέξω να κάνω backup ένα προς ένα τα προγράμματα με titanium backup ?

Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ με τις απορίες μου ..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια διαφοτιστική απάντηση

• The topic was unlocked