Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, μπορείτε καταρχάς όσοι έχετε το πρόβλημα (είναι πολύ γνωστό το θέμα και στην darkyy με όλα τα camera applications) να σβήσετε ως root τον φάκελο:

/dbdata/databases/com.google.android.apps.unveil

Έτσι σε εμένα άνοιξε, αλλά κόλλησε ξανά πριν ανοίξει η κάμερα για σκανάρισμα. Το ίδιο πρόβλημα έχουν όλα τα barcode scanners. Τώρα με μια λίγο πρόχειρη αναζήτηση στα threads του darkyy και της kitchen, είδα οτι στην darkyy 8.0 πλέον δουλεύει κανονικά. Θα ψάξω ξανά στην kitchen να δω μήπως με το τελευταίο update δουλεύουν.

edit2: Δούλεψε αυτό με το zip απο την cwm γρήγορα και απλά...

Να η λύση: "Barcode scanner errors: use standard sgs email as aosp email break some camera apps"

Όλοι λένε πως δούλεψε. Αν λείπει το apk του email δεν δουλεύει, κανείς δε ξέρει γιατί. Επίσης:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10334254&highlight=barcode#post10334254

Εμένα δε μου δούλεψε πάντως. Έχω το email app κανονικά, δοκίμασα να περάσω(μέσω rootexplorer βέβαια copy/paste από την sdcard) και τα αρχεία από το post #23880 του topic που παρέθεσες, αλλά τίποτα.

Άκυρο παίδες! Δεν είχα κάνει reboot! 1000 σορρυ! Δούλεψε άψογα! Thx για τη βοήθεια!

Edited by Budah

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μερικες ερωτησεις για καποια apps της rom kitchen...

To Memo, Mini diary, Write and Go, Infoalarm ποιες εφαρμογες ειναι στο κινητο μας?

Το Wipereceiver πως ακριβως δουλευει?Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει

To Quickboot το χρειαζομαστε για να εχουμε τις extra επιλογες(recovery κτλ) με το πατημα του power button?

To WPA Supplicant AdHoc ειναι για να μοιραζουμε το ιντερνετ μας με wireless σωστα?Οπως γινεται απο default.

Ευχαριστω :)

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

To Memo, Mini diary, Write and Go, Infoalarm ποιες εφαρμογες ειναι στο κινητο μας?

To Quickboot το χρειαζομαστε για να εχουμε τις extra επιλογες(recovery κτλ) με το πατημα του power button?

To WPA Supplicant AdHoc ειναι για να μοιραζουμε το ιντερνετ μας με wireless σωστα?Οπως γινεται απο default.

Ριξε μια ματια στο λινκ αυτο που ποσταρε ενας συμφορουμιτης... https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogZWrkhKqgQdE8yMWI2LWlSR3IwM0dnYmdLX2kzMEE&hl#gid=0 :)

Ριξε μια ματια στο λινκ αυτο που ποσταρε ενας συμφορουμιτης... https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogZWrkhKqgQdE8yMWI2LWlSR3IwM0dnYmdLX2kzMEE&hl#gid=0 :)

Εννοειτε οτι κοιταξα πρωτα εκει...Αλλιως θα ειχα ακομα πιο πολλες αποριες...

:p

Απλα για αυτα που ρωταω,δεν πολυκαταλαβα απτην περιγραφη

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Το memo ειναι οι σημειωσεις. Το mini diary ειναι αυτο που σημειωνεις και προσθετεις καιυ φωτογραφειες κλπ. To think and write νομιζω ειναι το αντιστοιχο office. To infoalarm ειναι το widget που σου δειχνει τις ειδησεις κλπ. To wipereceiver δεν λειτουργει στην Ελλαδα.

Το quickboot ειναι μια εφαρμογη ΜΕΣΑ απο την οποια θετεις αν θελεις να bootαρεις σε download, recovery κλπ.

Αυτο που λες εσυ ειναι το extended power menu το οποιο το περνας μετα νομιζω. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το εχει default αλλα τεσπα.

Το adhoc δεν εχω ιδεα τι κανει :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Τελικα ακομα δε μπορω να στειλω mms ισως να φταιει οτι εβγαλα το html viewer θα δοκιμασω με αυτο οταν το βρω

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά, έχω βάλει με kies patcher την JPY αλλά με καμιά περίπτωση δεν μπορώ να στείλω MMS. Έκανα το setarisma στις ρυθμίσεις cosmote αλλά τίποτε.... μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? Στέλνω MMS και μένει στο sending.....
Note 9

Καλησπέρα παιδιά, έχω βάλει με kies patcher την JPY αλλά με καμιά περίπτωση δεν μπορώ να στείλω MMS. Έκανα το setarisma στις ρυθμίσεις cosmote αλλά τίποτε.... μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? Στέλνω MMS και μένει στο sending.....

Δοκιμασε απο τον οδηγο για restore απο τον οδηγο του Αντωνη (TonyK), κοιτωντας στην υπογραφη του.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ωπα,υπαρχει αλλος με jpy που εχει προβλημα με mms;για δοκιμαστε οσοι εχετε jpy based rom

Δοκιμασε απο τον οδηγο για restore απο τον οδηγο του Αντωνη (TonyK), κοιτωντας στην υπογραφη του.

έχω δοκιμάσει και με τον οδηγό του αντώνη... Αλλά τίποτε !!! Ας μου πει κάποιος όταν βάλιες την JPY και γίνει η εγκατάσταση θα πρέπει να κάνεις κάτι μετά πάλι με το kies patcher ή έχεις τελειώσει?

Note 9

έχω δοκιμάσει και με τον οδηγό του αντώνη... Αλλά τίποτε !!! Ας μου πει κάποιος όταν βάλιες την JPY και γίνει η εγκατάσταση θα πρέπει να κάνεις κάτι μετά πάλι με το kies patcher ή έχεις τελειώσει?

οχι δεν χρειαζεται να κανεις κατι extra,τα mms δουλευουν κανονικοτατα.

ρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι βλεπω οτι το θεμα με τα mms τις τελευταιες μερες εχει παρει μορφη επιδημιας,οσοι εχετε το προβλημα ειστε στον ιδιο παροχο,δηλαδη cosmote η το εχετε και σε αλλα δικτυα?

Εκανες reboot στη συσκευη σου μετα το restore? Πρεπει να κανεις ενα τελευταιο βημα το οποιο αναφερεται στον οδηγο. Απο κει και περα τιποτα, εισαι ετοιμος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

παιδια GPS εχει πιάσει κανείς ακρίβεια κάτω απο 5m?

Εμενα αυτη τη στιγμη μεσα στο σπιτι το gps test κλειδωνει 8 δορυφορους με accuracy 10m.

παιδια GPS εχει πιάσει κανείς ακρίβεια κάτω απο 5m?

Νομίζω στέλνει σε πολλαπλάσια του 5, οπότε δε νομίζω να δεις κάτι καλύτερο

Μόλις έστειλα, κανένα πρόβλημα εδώ... σίγουρα δεν είναι θέμα παρόχου;

Θα πρότεινα και την αλλαγή του csc σε ΧΕU, με το συνδυασμό *#272*IMEI# .

Edited by Tyxerakias
- Alex

Εκανες reboot στη συσκευη σου μετα το restore? Πρεπει να κανεις ενα τελευταιο βημα το οποιο αναφερεται στον οδηγο. Απο κει και περα τιποτα, εισαι ετοιμος.

Έχω κάνει reboot και συνεχίζω να μην μπορώ να στείλω MMS (Σύνσεδη και αγορά από COSMOTE)

Βλέπω οτι το κινητό μου έχει τις παρακάτω τιμές

SELLOUT SMS

1 Sellout SMS : OFF

2 PCode: GT-I9000HKDKOR

3 Mode : Prod

Έχει κάτι που δεν κολλάει?

Note 9

Έχω κάνει reboot και συνεχίζω να μην μπορώ να στείλω MMS (Σύνσεδη και αγορά από COSMOTE)

SELLOUT SMS

Δες και την προταση του Αλεξ παραπανω.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Κανατε καμια δοκιμη οι εχοντες jpy;

Παντως το csc εμενα ειναι στο xeu

Εκτος αν φταιει η doc 7,5

σ'εμενα στελνει κανονικα mms με cosmote και jpy περασμενη μεσω kies patch. εχω και ιντερνετ μια χαρα. ακολουθησα τον οδηγο που εχω φτιαξει και εκανα restore. μαλιστα εγω δεν εκανα και reboot και μου δουλεψαν αμεσως !!!!

δεν ξερω αν φταιει αλλα μηπως οταν κανατε το restore μεσω του οδηγου, ειχατε τα data απενεργοποιημενα ? δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα εγω τα ειχα ενεργα οταν εκανα το restore.

SELLOUT SMS

τα ιδια γραφει ακριβως και σε μενα.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Τα mms και σε εμενα με JPY και μετα το restore με τον οδηγο του Αντωνη δουλευουν ρολοι.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Και γω απο χτες με 2,2,1 me kies patcher, swype "lite" με την βοήθεια των super οδηγών και SpeedMod Kernel (all ® tweaks on+lagfix+BLN). Όλα όμορφα και γρήγορα!

Κάποια άλλη πρόταση για κατι που ξεχνάω? Το θέμα με το wifi drain υπάρχει 2.2.1? Με τον kernel Που πέρασα δεν γράφει τιποτα για fix :(

Όσο για τα mms, έστειλα mms στο 1333 (whats up) και ήρθαν αυτόματα ρυθμίσεις.

Δοκίμασα να στειλω αλλα δεν εφευγε με τιποτα!

Αυτο που χρειαζόταν ήταν ενεργοποίηση των δεδομένων απο δίκτυο κινητης!!!!

Τσεκαρετε το όσοι έχετε θέμα με τα mms. Γιατι έγω το έχω παντα κλειστο!

Θα πρότεινα και την αλλαγή του csc σε ΧΕU, με το συνδυασμό *#272*IMEI# .

AAAAxxxx!!!!

την έκανα την βλακειούλα μου!!!

Ένακα την παραπάνω διδηκασία και μου έκανε επαναφορα ρυμίσεων!!!!

Και πανω που είχα στήσει τα πάντα όπως ήθελα!!!! :(

Μπορώ να το επαναφέρω?

Λίγα λεπτά πρίν απο το recovery του speedmode kenrel ειχα κανει backup me CWM

Αν το επαναφέρω θα είμαι οκ???

SOSOSOSOS!!!!

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

AAAAxxxx!!!!

την έκανα την βλακειούλα μου!!!

Ένακα την παραπάνω διδηκασία και μου έκανε επαναφορα ρυμίσεων!!!!

Και πανω που είχα στήσει τα πάντα όπως ήθελα!!!! :(

Μπορώ να το επαναφέρω?

Λίγα λεπτά πρίν απο το recovery του speedmode kenrel ειχα κανει backup me CWM

Αν το επαναφέρω θα είμαι οκ???

SOSOSOSOS!!!!

Κανονικά μπορείς να τα επαναφερεις αν έχεις κρατησει cwm recovery. Για να καταλάβεις εγώ έχω μια Darky 8.0, μια doc6.2 και μία kitchen και μπορώ κι εναλάσσω μεταξύ τους με το cwm recovery.

Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

Μία κάπως "newbie" ερώτηση:

Θέλω να κάνω root την 2.2.1 με το superoneclick root 1.5.5 που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του παρόντος thread. Στις οδηγίες του, αναφέρει "make sure you DO NOT mount your SD card".

Εννοεί την internal SD? Kι επίσης, τι εννοεί με το να μη την κάνουμε mount, τι διαφορετικό πρέπει να γίνει?

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Κανονικά μπορείς να τα επαναφερεις αν έχεις κρατησει cwm recovery. Για να καταλάβεις εγώ έχω μια Darky 8.0, μια doc6.2 και μία kitchen και μπορώ κι εναλάσσω μεταξύ τους με το cwm recovery.

Ουφ! το έκανα! Αν και έχασε το lagfix το οποιο ομως το ξαναπερασα!

Στην διαδηκασια ενεργοποιησης του lagfix δημιουργισε εκ νεου backup. Μπορω να σβήσω χειροκίνητα τους φακέλους backup που δεν χρειαζομαι?

Άν φλασαρω αλλη ROM (ειτε official ειτε coocked) χάνεται ο kernel?

π.χ. περνας darky. μετα θα πρεπει να περασω τον κερνελ, να κανω Backup για να μπορω να εναλλασομαι στις roms που εχω bucked up?

Σόρρυ για τις μαζεμενες ερωτήσεις αλλα δεν βρήκα οδηγους αυτου του ειδους... :(

• The topic was unlocked