Jump to content

Pericles

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Pericles

  1. Θα την πάρουν κι αυτά την lollipop ή να την φορέσω από κανένα xda? Ευχαριστώ και για τις άμεσες απαντήσεις!
  2. Να ρωτησω κατι περιμενω την αυθεντικη lollipop. Δεν μου την βγάζει ούτε στο KIES3 ούτε ΟΤΑ... PDA: N9005XXUGNG1 CSC:N9005OXXGNK2. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο πριν καποιους μήνες από σκρουτζομαγαζο...Παιζει κάτι ? Σε άλλους με αυτην την εκδοση εχει έρθει η επίσημη?
  3. Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλή επιτυχία σε όλους!
  4. Pericles

    iPhone 4S

    Μου το κανε συνέχεια στην Αθήνα (να χανει το σημα ενω μιλαγα κανονική microsim) στο ΜΑΓΑΖΙ και στο σπίτι μου με Cosmote (4s white 32 gb). Το στείλα σέρβις. Θα Το πάρω αύριο. Μου είπαν ότι του κάνανε έλεγχο και δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα. Προληπτικά λένε πέρασαν την 5.01 (την είχα περάσει κι εγώ). Εγώ πιστεύω ότι είναι bug του ios5 και μονο στα s που έχει αλλάξει η κεραία, όταν εχει ασθενή κάλυψη 3g και το γυρνάει σε 2g χάνει το σήμα . Πιθανολογω στην 5.1 που δεν αργεί να το φτιάξουν. Ενδιαφέρον για τον ισχυρισμό μου θα είχε κάποιος να αναφέρει αν χάνεται το σήμα του σε περιοχές με ισχυρή κάλυψη 3g π.χ. Κέντρο . Εγώ μένω αιγαλεω και με 3gs δεν είχα ποτέ πρόβλημα .
  5. Ψιτ παιδι κι εγω με κουζινατη js3 με speedmod μου κανει το 3. Sent from my GT-I9000
  6. Στον φακελο allcallrecorder εχει τα αρχεια σε μορφη 3gp κι εγω τα αναπαραγω με το miui music player. Sent from my GT-I9000
  7. Οχι δεν το ξεσυμπιεζεις! Απλως το φλασαρεις μεσω cwm recovery (install zip from sdcard) αφου πρωτα το κοπιαρεις στην εσωτερικη SD. Επειτα κατεβαζεις και το δωρεαν προγραμμα allcallrecorder απο το μαρκετ και εισαι ετοιμος. Sent from my GT-I9000
  8. Όπως έχει γραφτεί άπειρες φορές μέσα σε αυτό το φόρουμ χρειάζεται ένα usb jig, να ένα video να και το thread στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=819551 . Μπορεί να στο δανείσει αναλόγως την περιοχή που μένεις κάποιος φίλος από εδώ.
  9. Το κάνει και σε μένα επίσης κάνουν για όσους τα έχουν το soundhood και το shazam. Από την άλλη δεν είναι τρομερό γιατί στην κουζινάτη έχει μια επιλογή για quickoffice που είναι εξίσου δυνατό.
  10. Εγω παντως που την πέρασα χθες (no wipe) πάνω στην προηγουμενη kitchen είχα πρόβλημα με το thinkfree office και με το soundhood ..κι ετσι ξαναγυρισα στην προηγουμενη. Btw μου αρεσε το gingerbread keyboard και θεικο ηταν το car home της google. Οσοι εχουν bluetooth κασσετοφωνο δτο αμαξι αξιζει να το δοκιμασουν. Ps το swype της τουλιπας οπως και παλιοτερα της jpa στην kitchen εχει θεμα με τα ελληνικα. Sent from my GT-I9000
  11. Λοιπόν κατεβάζουμε το swype.zip από εδώ http://rapidshare.com/files/442947168/SWYPE.zip. Προσοχή δεν το ξεσυμπιέζουμε. Το αντιγράφουμε όπως είναι χωρίς να το μετονομάσουμε στην εσωτερική κάρτα του τηλεφώνου(χύμα στο root directory). Μπουτάρουμε με cwm (volume up button+menu+power button) κι επιλέγουμε install zip from sdcard->choose zip from sd card(επιλέγουμε με τα volume buttons το swype.zip) -> yes apply swype.zip μετά reboot system now και τελειώσαμε. Ελπίζω να βοήθησα κι αφού όσοι σέβονται τον εαυτό τους το γράφουνε γι αυτό ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εννοείται πώς δε φέρω καμία ευθύνη αν καταφέρετε να καταστρέψετε το Galaxy S σας κάνοντας την παραπάνω θεωρητικά ακίνδυνη διαδικασία.
  12. Ποια ρομ πέρασες πριν? Εμένα με ξελασπώνει ένα swype.zip που υπήρχε καπου σε αυτό το thread. To κάνεις install από 2e και ξεμπερδεύεις.
  13. ¨Εχει ένα κουμπάκι λευκό που λέει mount R/W πρέπει να το πατήσεις για να γράψει mount R/O τότε μπορείς να διαγράψεις τα αρχεία που πρέπει στο system/app ή όπου αλλού χρειάζεται. Προσοχή μην σβήσεις τίποτα που δεν πρέπει! ;)
×
×
  • Create New...