LORD_DRAKE Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 στο κορεατικο appstore εχει το asphalt 5 free. κατεβαστε το απο εκει. γυριστε στο ελληνικο appstore και καντε install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laden Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Rise of the Undead now available in Samsung Apps (UK) γαματο παιχνιδι παιδια και free κατεβαστε το http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000484833 Παράθεση Up The Irons \m/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 καλησπερα, να ρωτησω κατι, εχει κανενας εγκατστησει την εφαρμογη origami ? αν και λεει οτι υποστηριζει αγγλικα, δε μπορεσα με τπτ να το ρυθμισω στα ελληνικα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 καλησπερα, να ρωτησω κατι, εχει κανενας εγκατστησει την εφαρμογη origami ? αν και λεει οτι υποστηριζει αγγλικα, δε μπορεσα με τπτ να το ρυθμισω στα ελληνικα. το έχω βάλει και εγώ αλλά αγγλικά δεν βρήκα πουθενά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 καλησπερα υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για να κατεβαζουμε βιντεακια απο το youtube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenace Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 το youtube downloader στο samsung Apps!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Και πώς λέγεται αυτή η εφαρμογή?? Γιατί δεν υπάρχει έτσι που την αναφέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Ενα απο τα πιο γνωστα παιχνιδακια για bada, to fly gaga δωρεαν στο ινδικο samsung apps http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000336465&listYN=Y .Τρεξτε γιατι δεν θα ειναι για πολυ free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 απο οτι βλεπω τελεικα δεν υπαρχει youtube downloader . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Υπαρχει κάποια εφαρμογή λογιστικου φύλλου σαν Excel πχ. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Οταν τρεχεις καποια εφαρμογη που χρειαζεται προσβαση στο internet (πχ Parlingo) σου βγάζει το γνωστό μήνυμα να διαλέξεις αν: α) Να επιτρεπεται να γίνεται ερωτηση μια φορά β) Να επιτρεπεται να γινεται παντα ερωτηση γ)Οχι να μην γινεται ποτέ ερωτηση Είτε επιλέγω το α), είτε επιλέγω το β) κάθε φορα που μπαίνω στην εφαρμογή μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Αν επιλέξω το γ) δεν κανει συνδεση με το internet. Πως γίνεται να μην μου βγάζει αυτό το μηνυμα καθε φορα που ειναι να χρησιμοποιησω την εφαρμογη; Να σημειωσω οτι παιζω με wifi Επισης έχω την τελευται εκδοση parlingo, επιλέγω για γλώσσα Greek (auto) κανει restart την εφαρμογη αλλα πάλι σε αγγλικα μπαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 απο οτι βλεπω τελεικα δεν υπαρχει youtube downloader . Ναι ...... μαλλον το απεσειραν απο το app store. (οχι και οτι εγω που το εχω δουλευει.) Υπαρχουν καποιες java εφαρμογες που δουλευουν μια χαρα. Εγω χρησιμοποιω το your tube που το ειχα κατευασει απο link στο εδω φορουμ. Υπαρχει κάποια εφαρμογή λογιστικου φύλλου σαν Excel πχ. ; Για να διαβαζει εχει built in ........... για να τα επεξεργαζεσε ειναι μονο σε paid και δυστηχως στην ελλαδα δεν υπαρχουν ακομα ( τουλαχιστων με νομιμους τροπους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Ναι ...... μαλλον το απεσειραν απο το app store. (οχι και οτι εγω που το εχω δουλευει.) Υπαρχουν καποιες java εφαρμογες που δουλευουν μια χαρα. Εγω χρησιμοποιω το your tube που το ειχα κατευασει απο link στο εδω φορουμ. Σε εμένα τουλάχιστον παιδιά δουλεύει κανονικά το YouTube Download 2 απο το Apps Store...με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα δεν το βρήκα όντως αλλά αν το βλέπω ακόμα σαν εφαρμογή στις λήψεις μου και ευτυχώς μπορώ να το ξαναβάλω αν γίνει καμιά στραβή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 παιδια καποια καλη εφαρμογη για txt εγγραφα υπαρχει? το texteditor και το notepad δεν με βολεψαν/ Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 to angry birds ακομα να το βγαλουν σε bada? παιδια πειτε μου με ποιο προγραμμα να δημιουργισω πχ το angry dogs για bada να το πουλαω 1 ευρω να γινω εκατομυριουχος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 το angry birds υπαρχει παιδια...απλα απο οτι θυμαμαι ειναι paid εφαρμογη.. Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 @M @Αγγέλικο αν είχαμε καμιά καλή ιδέα θα την υλοποιούσαμε εμείς δεν θα την λέγαμε σε εσένα :P εχω μια πολυ καλη ιδεα εσυ μπορεις να την κανεις πραξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Σιγουρα υπαρχει γιατι εγω που ειχα ψαξει παλαιοτερα ειχα βρει μονο το agry frogs(paid).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 εχω μια πολυ καλη ιδεα εσυ μπορεις να την κανεις πραξη? Μπα δεν έχω ιδέα από προγραμματισμό και τέτοια...πάντως αν πιστεύεις οτί θα πετύχειε η ιδέα σου υλοποιησέ την με την βοήθεια κάποιου προγραμματιστή... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Μπα δεν έχω ιδέα από προγραμματισμό και τέτοια...πάντως αν πιστεύεις οτί θα πετύχειε η ιδέα σου υλοποιησέ την με την βοήθεια κάποιου προγραμματιστή... θελω να φτιαξω facebook για τυφλους οπου αντι να βλεπεις θα ακους κ αντι να γραφεις θα μιλας γενικος ολα θα δουλευουν με τον ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 θελω να φτιαξω facebook για τυφλους οπου αντι να βλεπεις θα ακους κ αντι να γραφεις θα μιλας γενικος ολα θα δουλευουν με τον ηχο Ενδιαφέρον αλλά δεν χρειάζεται να το περιορίσεις μόνο για το facebook... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LORD_DRAKE Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 το angry birds υπαρχει παιδια...απλα απο οτι θυμαμαι ειναι paid εφαρμογη.. υπαρχει σε java και παιζει μια χαρα το εχω εγκαταστησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 υπαρχει σε java και παιζει μια χαρα το εχω εγκαταστησει το παιδί μάλλον εννοούσε για native εφαρμογή... http://www.youtube.com/watch?v=H31gFveYdqI Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f0rcegr0wn Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μετά από καιρό τώρα πήρα χαμπάρι το forum ... καλό ε; Τέλος πάντων χαίρομαι που από τις (7) εφαρμογές οι 3 είναι δικές μου :p Άντε με το καλό θα βγάλω και άλλες 4 αυτόν τον μήνα... - μια σε φάση έγκρισης ήδη - μια αναβάθμιση και δυο καινούργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlapanos1983 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 H κατάσταση είναι τραγική!!! Έχουν περάσει τόσοι μήνες και ακόμα δεν έχουμε Ελληνικό store!! Τι πρέπει να κάνουμε πια? Υπάρχει κάποια σελίδα της Samsung και να κάναμε <<μαζικά>> τα παράπονα μας. Αν το ξέρα ότι δεν θα το υποστήριζαν, θα έσκαγα επιπέον 150 και θα έπερνα το Galaxy!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts