Jump to content

dante20gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    283
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About dante20gr

  • Ημ. Γέννησης 03/08/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

dante20gr's Achievements

  1. Έχω την συσκευή τρίτο μήνα τώρα και έχω, με ένα γρήγορο υπολογισμό που έκανα, το ελάχιστο 45΄ - 50΄ ομιλίας την μέρα και μόνιμο συγχρονισμό και mail + sms καθημερινά λόγο δουλειάς. Το ακουστικό δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα, γενικά η συσκευή βασικά, και έχω και περίπου 2 μέρες διάρκεια μπαταρίας. Έχω την εντύπωση πως όπως είπε και κάποιος ακόμα μάλλον κάτι έτυχε σε εσένα με υγρασία ή τελείως τυχαίο καθώς με πολύ μεγαλύτερη χρήση σε αρκετά μικρότερο χρόνο η συσκευή δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό θέμα! Σε απόλυτη σύγκριση με ένα iphone 8 που μου έχουν δώσει από την δουλειά τον τελευταίο μήνα δεν θέλετε να ακούσετε διαφορές για τα περιβόητα iphone τα οποία είναι επιεικώς κάτω του μετρίου σε σύγκριση με το S8+ που χρησιμοποιώ ως κύρια συσκευή.
  2. Μιλάς για λόγους χρήσης.. Τι ακριβώς εννοείς ? Πόσες ώρες συνολικά ομιλίας έχεις και πόσο καιρό έχεις την συσκευή ? Για να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης πάντα
  3. Εξ αρχής πριν καν γράψω κάποιο γράμμα για αυτό και μου φάνηκε περίεργο. Κάποιες φορές κίτρινο και κανονικό SMS με όριο 160 χαρακτήρες, κάποιες φορές πράσινο με όριο 1000 χαρακτήρες !
  4. Το σκέφτηκα όμως δεν έχει λογική καθώς το κάνει μέσα στην ίδια συζήτηση και επίσης δεν έχει κάποιο συνημμένο στο κείμενο ή κάποιο emoticon το οποίο θα δικαιολογούσε τέτοια αλλαγή.
  5. Καλησπέρα, πιθανότατα θα έχει απαντηθεί ήδη αλλά ας με συγχωρήσετε δεν υπάρχει με τίποτα χρόνος να τσεκάρω όλο το νήμα όσο και αν θα το ήθελα. Έχω παρατηρήσει πως στην εφαρμογή SMS κάποιες φορές τα μηνύματα έχουν όριο 160 και είναι το κείμενο σε ένα κίτρινο πλαίσιο ενώ κάποιες φορές είναι σε πράσινο πλαίσιο και το όριο χαρακτήρων είναι 900+ . Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και Χρόνια Πολλά σε όλους!
  6. Απλά έχει ξεκολλήσει μια φλούδα από την επίστρωση της οθόνης. Δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα πάντως, είχε και το δικό μου για πάνω από 8 μήνες από ένα ατυχές πέσιμο και δεν είχα κανένα πρόβλημα (απλά άλλαξα τηλέφωνο γενικά και το πούλησα έτσι όπως ήταν). Οθόνη αν δεν κάνω λάθος είναι 160-180€ γνήσια αυτή τη στιγμή, αν έχεις την οικονομική δυνατότητα καλώς παρόλα αυτά δεν ξέρω αν αξίζει να κάνεις αλλαγή οθόνης μόνο για αυτό που με το καιρό θα το συνηθίσεις.
  7. Εκτός απροόπτου πάντα είμαι και εγώ μέσα!
  8. Εκτός από εμένα που είμαι ήδη στη λίστα ας προσθέσει ο υπεύθυνος ακόμα ένα άτομο μαζί μου. Θα φροντίσω να το βάλω να κάνει account για να δηλωθεί με το όνομα της κανονικά αλλά μέχρι τότε ας γίνω +1 παρακαλώ ;)
  9. Την απορία με το back στην έλυσαν τα παιδιά αλλά όσων αφορά το double tap που λες σε κατάσταση κλειδώματος το S7 έχει το αυτόματο άνοιγμα της οθόνης με πέρασμα του χεριού σου χωρίς καν επαφή με την οθόνη από δεξιά προς τα αριστερά χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις κάποιο από τα κουμπιά. Απλά μετά πρέπει να βάλεις το δακτυλικό σου αποτύπωμα ή ότι έχεις για ασφάλεια. είναι φωτιζόμενα για λίγο χρόνο αφού τα πατήσεις..τον χρόνο τον ρυθμίζεις μέσα από τις ρυθμίσεις
×
×
  • Create New...