Jump to content

dante20gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    283
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dante20gr

  1. Έχω την συσκευή τρίτο μήνα τώρα και έχω, με ένα γρήγορο υπολογισμό που έκανα, το ελάχιστο 45΄ - 50΄ ομιλίας την μέρα και μόνιμο συγχρονισμό και mail + sms καθημερινά λόγο δουλειάς. Το ακουστικό δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα, γενικά η συσκευή βασικά, και έχω και περίπου 2 μέρες διάρκεια μπαταρίας. Έχω την εντύπωση πως όπως είπε και κάποιος ακόμα μάλλον κάτι έτυχε σε εσένα με υγρασία ή τελείως τυχαίο καθώς με πολύ μεγαλύτερη χρήση σε αρκετά μικρότερο χρόνο η συσκευή δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό θέμα! Σε απόλυτη σύγκριση με ένα iphone 8 που μου έχουν δώσει από την δουλειά τον τελευταίο μήνα δεν θέλετε να ακούσετε διαφορές για τα περιβόητα iphone τα οποία είναι επιεικώς κάτω του μετρίου σε σύγκριση με το S8+ που χρησιμοποιώ ως κύρια συσκευή.
  2. Μιλάς για λόγους χρήσης.. Τι ακριβώς εννοείς ? Πόσες ώρες συνολικά ομιλίας έχεις και πόσο καιρό έχεις την συσκευή ? Για να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης πάντα
  3. Εξ αρχής πριν καν γράψω κάποιο γράμμα για αυτό και μου φάνηκε περίεργο. Κάποιες φορές κίτρινο και κανονικό SMS με όριο 160 χαρακτήρες, κάποιες φορές πράσινο με όριο 1000 χαρακτήρες !
  4. Το σκέφτηκα όμως δεν έχει λογική καθώς το κάνει μέσα στην ίδια συζήτηση και επίσης δεν έχει κάποιο συνημμένο στο κείμενο ή κάποιο emoticon το οποίο θα δικαιολογούσε τέτοια αλλαγή.
  5. Καλησπέρα, πιθανότατα θα έχει απαντηθεί ήδη αλλά ας με συγχωρήσετε δεν υπάρχει με τίποτα χρόνος να τσεκάρω όλο το νήμα όσο και αν θα το ήθελα. Έχω παρατηρήσει πως στην εφαρμογή SMS κάποιες φορές τα μηνύματα έχουν όριο 160 και είναι το κείμενο σε ένα κίτρινο πλαίσιο ενώ κάποιες φορές είναι σε πράσινο πλαίσιο και το όριο χαρακτήρων είναι 900+ . Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και Χρόνια Πολλά σε όλους!
  6. Απλά έχει ξεκολλήσει μια φλούδα από την επίστρωση της οθόνης. Δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα πάντως, είχε και το δικό μου για πάνω από 8 μήνες από ένα ατυχές πέσιμο και δεν είχα κανένα πρόβλημα (απλά άλλαξα τηλέφωνο γενικά και το πούλησα έτσι όπως ήταν). Οθόνη αν δεν κάνω λάθος είναι 160-180€ γνήσια αυτή τη στιγμή, αν έχεις την οικονομική δυνατότητα καλώς παρόλα αυτά δεν ξέρω αν αξίζει να κάνεις αλλαγή οθόνης μόνο για αυτό που με το καιρό θα το συνηθίσεις.
  7. Εκτός απροόπτου πάντα είμαι και εγώ μέσα!
  8. Εκτός από εμένα που είμαι ήδη στη λίστα ας προσθέσει ο υπεύθυνος ακόμα ένα άτομο μαζί μου. Θα φροντίσω να το βάλω να κάνει account για να δηλωθεί με το όνομα της κανονικά αλλά μέχρι τότε ας γίνω +1 παρακαλώ ;)
  9. Την απορία με το back στην έλυσαν τα παιδιά αλλά όσων αφορά το double tap που λες σε κατάσταση κλειδώματος το S7 έχει το αυτόματο άνοιγμα της οθόνης με πέρασμα του χεριού σου χωρίς καν επαφή με την οθόνη από δεξιά προς τα αριστερά χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις κάποιο από τα κουμπιά. Απλά μετά πρέπει να βάλεις το δακτυλικό σου αποτύπωμα ή ότι έχεις για ασφάλεια. είναι φωτιζόμενα για λίγο χρόνο αφού τα πατήσεις..τον χρόνο τον ρυθμίζεις μέσα από τις ρυθμίσεις
  10. Λογικά θα δουλεύω αλλά θα προλάβω..άρα μέσα και εγώ!
  11. Μόνιμα σε 4g με δεδομένα - wifi ανοικτό 24/7 και με vodafone επίσης και δεν έχω χάσει ποτέ κλήση ούτε στο S7 ούτε στο Note 4 που έχω..κάτι παίζει με τη συσκευή σου ή με το δίκτυο σου..αλλά σίγουρα δεν είναι γενικό "κακό" της συσκευής όπως το παρουσιάζεις εδώ
  12. Τουλάχιστον στην δικιά μου συσκευή δεν έχει κανένα θέμα σε αυτό με το νέο λογισμικό. Πιστεύω πως μάλλον κάτι που έκανες εσύ το επηρεάζει αυτό ! Ίσως ακόμα και κάποια επιλογή για αυτόματη απάντηση και απόρριψη στις ρυθμίσεις να φταίει.
  13. S6 και S6 edge έχουν η αδερφή μου και ο γαμπρός μου. Κρίνοντας από την χρήση όλων τα οποία πέρασαν από τα δικά μου χέρια για σετάρισμα και τεστάρισμα διότι οι άλλοι 2 είναι απλοί χρήστες που πήραν το S6 γιατί ήταν χρυσό και το edge γιατί ήταν "ωραίο", έχω να σου πω πως 2 σημειώσεις την μέρα να κάνεις και να λειτουργήσεις το S-pen μέσα σε ένα μήνα από την επιλογή του Note αντί του S6 θα κάνεις τις μισές δουλειές σου με το S-Pen. Μιλάμε εκτός των άλλων πρακτικά για αντίστοιχες συσκευές αλλά στα συν για το S6 πως το δακτυλικό αποτύπωμα λειτουργεί με touch και όχι με swype όπως το Note (αν το λειτουργήσεις βέβαια) και 5άρα κάμερα μπροστά έναντι 3,7 στο Note. Αυτά τα 2 μόνο τα θεωρώ ΜΗ σοβαρά για να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ της σειράς S. Όπως είπα και πριν όμως το μέγεθος και η χρήση ή μη χρήση του S-Pen είναι εκ των σημαντικότερων κριτηρίων μεταξύ των 2 συσκευών κατά την άποψη μου.
  14. Ως άτομο που έκανα την ίδια ακριβώς αλλαγή και ως κάτοχος του Note 4 από τον περασμένο Απρίλη πιστεύω πως η αλλαγή θα σε ικανοποιήσει πλήρως. Η απόδοση της μπαταρίας στο δικό μου τηλέφωνο ήταν εξ΄αρχής και με όλες τις εκδόσεις λογισμικού που πέρασαν άριστες. Με την έκδοση 6 πλέον θεωρώ από την χρήση μου πως έχουν βελτιωθεί σε ένα μικρό ποσοστό από πριν. Τα benchmarks θα σου έλεγα να μην τα δίνεις καθόλου σημασία γιατί αν δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί ένα τηλέφωνο ακόμα και 150,000 να στο βγάζουν εσύ θα ξενερώνεις, σημασία έχει να ξέρεις για τι χρήση θέλεις να κάνεις με αυτή τη συσκευή και από εκεί θα κρίνεις αν σε ικανοποιούν οι επιδόσεις του. Γνωστοί μου με S6 - S6 edge - Iphone 6 ακόμα και Note 4 που δεν γνωρίζουν τι μπορούν να κάνουν τα κινητά τους απορούν πως το δικό μου είναι πιο γρήγορο, πιο ομαλό στην χρήση και πιο αποδοτικό σαν τηλέφωνο από τα άλλα με υψηλότερα σκορ. Παρόλα αυτά θα σου τονίσω ένα πράγμα που θεωρώ ως το πιο σημαντικό, δες τι ζητάς από μια συσκευή. Αν δεν ζητάς και σου είναι άχρηστο το S-Pen και οι λειτουργίες του τότε ίσως να πας σε κάτι άλλο με ίσως μικρότερο κόστος ή "υψηλότερα" αποτελέσματα στα benchmark μιας και βλέπω από την ερώτηση σου πως το σκορ της συσκευής που θα πάρεις έχει και αυτό το "βάρος" του στην επιλογή σου. Επίσης το μέγεθος του είναι ένα ακόμα θέμα. Σε χρήστες όπως εγώ που δεν με ενοχλεί, με εξυπηρετεί μάλιστα, αυτό το μέγεθος και που λειτουργώ το S-Pen τότε η σειρά Note είναι μονόδρομος. Αν θέλεις απλά ένα τηλέφωνο με υψηλές προδιαγραφές σε νορμάλ μέγεθος για να παίρνεις τηλέφωνα, να στέλνεις μηνύματα και internet τότε δες κάτι άλλο όπως ένα πιο καινούριο μοντέλο από την σειρά S, το S6 για παράδειγμα. Ελπίζω να μην σε κούρασα με το μέγεθος του post :)
  15. Θεωρώ πως απλά είναι μια προεργασία για την υποδοχή της MM..ίσως τα C αν την πήραν απευθείας να μην έκατσε σωστά και στα F να στέλνουν πρώτα αυτή για να έρθει σύντομα και η MM..
  16. και εδώ φαίνεται να μπορεί να γίνει η δουλειά σου..
  17. Κάποια στο καπάκι πίσω θα λένε 4G, κάποια LTE και κάποια δεν θα έχουν τίποτα γραμμένο..εξαρτάται για ποια χώρα προοριζόταν η συσκευή.. Το πιο σίγουρο τρόπο που έχεις είναι το IMEI..το ελέγχεις μέσα από site και βλέπεις το μοντέλο αν είναι γνήσιο της Samsung.
  18. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο.. Η μνήμη μου πάντως δεν είναι και η καλύτερη :wacko:
×
×
  • Create New...