fuorigioco1981 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Γύρνα το τάμπλετ πίσω Τελικά ένα 24ωρο περίπου Όλα καλά μετά το clear data του media storage.άιντε να δούμε .εάν το ξανακάνει θα το πάω πίσω όντως. Sent from my ZP952 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Γύρνα το τάμπλετ πίσω εντάξει εφτιαξε σταυρο με το clear media storage! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παράγγειλα το Pixel C της Google, και έβαλα για πώληση του Surface 3 μου μιας και δεν με βολεψε. Για να δούμε τι λέει και το Google made Tablet. Δεν έχω αποφασίσει αν θέλω και το keyboard ακόμα... το έχει κανείς από εδω μέσα να πει εντυπώσεις? Sent from my VIE-AL10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παράγγειλα το Pixel C της Google, και έβαλα για πώληση του Surface 3 μου μιας και δεν με βολεψε. Για να δούμε τι λέει και το Google made Tablet. Δεν έχω αποφασίσει αν θέλω και το keyboard ακόμα... το έχει κανείς από εδω μέσα να πει εντυπώσεις? Sent from my VIE-AL10 using Tapatalk Εγώ το έχω έχω ανεβασει και λινκ πιο πάνω με unbox. Αν θέλαν και οι moderators να κάναμε μία πιο καλή παρουσίαση Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Εγώ το έχω έχω ανεβασει και λινκ πιο πάνω με unbox. Αν θέλαν και οι moderators να κάναμε μία πιο καλή παρουσίαση Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, τα έχω δει τα 2 βίντεο σου - στα μουγκά όμως :):) Πληκτρολόγιο όμως δεν έχες πάρει ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Ναι, τα έχω δει τα 2 βίντεο σου - στα μουγκά όμως :):) Πληκτρολόγιο όμως δεν έχες πάρει ετσι? Μιας και είσαι moderator μπορώ να το κάνω και με φωνή αν θελεται βέβαια. Το πήρα με το develoler discount, χωρίς πληκτρολόγιο, περιμένω να βγει προσφορά Edited June 15, 2016 by chris1984 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Δεν έχει σχέση εάν είμαι Mod ή όχι βρε :) Αυτό το κάνεις για τα μέλη του φόρουμ για να ενημερώνονται κλπ. Εγώ δεν το πήρα με developer discount γιατί δεν το είχα πάρει πρέφα! Παράγγειλα και μία θήκη από Amazon για να το στήνω όρθιο και βλέπουμε. Μολις βγήκε και ή 4τη developer preview, ανυπομονω να την περάσω αύριο! Edited June 15, 2016 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Δεν έχει σχέση εάν είμαι Mod ή όχι βρε :) Αυτό το κάνεις για τα μέλη του φόρουμ για να ενημερώνονται κλπ. Εγώ δεν το πήρα με developer discount γιατί δεν το είχα πάρει πρέφα! Παράγγειλα και μία θήκη από Amazon για να το στήνω όρθιο και βλέπουμε. Μολις βγήκε και ή 4τη developer preview, ανυπομονω να την περάσω αύριο! Τα σπάει στην Ν είναι άλλο ταβλετ! Ή 6 την θεωρώ σαν κοφτη στο pixel c! Ακόμα δεν έχω πάρει θήκη γτ σκέφτομαι το keyboard αγορασα από το uk το glass της intelliglass πολύ καλο! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 15, 2016 by chris1984 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ήρθε με 0% μπαταρία... και το φορτίζω για να πάρει μια αναβάθμηση 47.5MB. Επίσης είδα touchscreens issues - είχε αναφερθεί και πιο παλιά και είπαν οτι έφτιαξε με updates... ίδωμεν. Πολύ καλη κατασκεύη σαν πρώτη επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Κατεβαίνει η N τώρα και τα touchscreen issues εξαφανίστηκαν μετά απο το firmware update :p Το εργαλείο παει σφαίρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Το αγοράσατε από την ιστοσελίδα των ΗΠΑ; Πληρώσατε στο τελωνείο για τη παραλαβή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Αγορά από google store αγγλιας με developer discount 25% ακόμα ισχύει νομίζω μπορείς να πάρεις κωδικό. Το αγόρασε φίλος εκεί και μου το έφερε.δεν έχει τελωνείο από ΕΕ. Αν έχεις κάποιον εκεί μπορεί να στο στείλει με royal mail με 17 λίρες. Τελική τιμή 375 ευρω Στάλθηκε από το Pixel C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβαίνει η N τώρα και τα touchscreen issues εξαφανίστηκαν μετά απο το firmware update :p Το εργαλείο παει σφαίρα! Υπήρχε θέμα όταν βγήκε μετά τα πρώτα firm εξαφανίστηκαν. Ή μπαταρία είναι 9000mah Στάλθηκε από το Pixel C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Αγορά από google store αγγλιας με developer discount 25% ακόμα ισχύει νομίζω μπορείς να πάρεις κωδικό. Το αγόρασε φίλος εκεί και μου το έφερε.δεν έχει τελωνείο από ΕΕ. Αν έχεις κάποιον εκεί μπορεί να στο στείλει με royal mail με 17 λίρες. Τελική τιμή 375 ευρω Στάλθηκε από το Pixel C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπήρχε θέμα όταν βγήκε μετά τα πρώτα firm εξαφανίστηκαν. Ή μπαταρία είναι 9000mah Στάλθηκε από το Pixel C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν παίζει πιά το Developer discount δυστυχώς. Η Ν έκατσε πολύ ομορφά και πάει σφαίρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ήρθε με 0% μπαταρία... και το φορτίζω για να πάρει μια αναβάθμηση 47.5MB. Επίσης είδα touchscreens issues - είχε αναφερθεί και πιο παλιά και είπαν οτι έφτιαξε με updates... ίδωμεν. Πολύ καλη κατασκεύη σαν πρώτη επαφή. Θα με προβλημάτιζε το ποσοστό της μπαταρίας. Γιατί με 0%; Είχα μία παρόμοια εμπειρία γι αυτό το λέω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Θα με προβλημάτιζε το ποσοστό της μπαταρίας. Γιατί με 0%; Είχα μία παρόμοια εμπειρία γι αυτό το λέω. Μάλλον είχε μείνει αρκετό καιρό στην αποθήκη της Google στο UK και αποφορτίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Αγορά από google store αγγλιας με developer discount 25% ακόμα ισχύει νομίζω μπορείς να πάρεις κωδικό. Το αγόρασε φίλος εκεί και μου το έφερε.δεν έχει τελωνείο από ΕΕ. Αν έχεις κάποιον εκεί μπορεί να στο στείλει με royal mail με 17 λίρες. Τελική τιμή 375 ευρω Και γνωστό/φίλο να μην έχεις, υπάρχουν υπηρεσίες όπως το Borderlinx που λύνουν το πρόβλημα. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καλημέρα κ από μένα,όσο και να εψαξα ρε παιδιά περισσότερο μπερδευτηκα. Εγώ ψάχνω ένα tablet για απλή χρήση κινεζικό. Οσο διάβαζα τόσο χειρότερα ηταν. Εχει κανείς καμία ιδέα που να κινηθω? Κανα καλό φτηνό? Πχ είδα http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_356668.html και σε τέλεια τιμή. Να εμπιστευτω τ site και αυτά που λέει? Συγνώμη που γράφω έτσι αλλά δν μπόρεσα να βγάλω άκρη! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Για 8αρι και dual boot, κάρτα SD, FHD πολύ καλό το Chuwi hi8 pro εκτός από τη μπαταρία του, βγάζει 2 ώρες με παιχνίδια, 2,5/3 χωρίς. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Ελεγα για 10αρι.αξίζουν τα onda? ή τα chuwi? Λέω να δώσω κοντά 180€.έλεγα για android μόνο. Αξίζει το dual boot? Τι συν θα έχω και τι πλην? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Ανάλογα τι θέλει ο καθένας.. Και εγω δε θελω windows, αλλά δύσκολο, πάνε προς τα εκεί τα πράγματα, μαζί με πληκτρολόγιο. Και μάλιστα το windows partition είναι πολύ μεγαλύτερο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Παιδιά έχουμε ιδέα για τα sosoon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ελεγα για 10αρι.αξίζουν τα onda? ή τα chuwi? Λέω να δώσω κοντά 180€.έλεγα για android μόνο. Αξίζει το dual boot? Τι συν θα έχω και τι πλην? 210 ευρώ από e-shop nvidia shield k1 είναι 8 αλλά ντουμπανο Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 210 ευρώ από e-shop nvidia shield k1 είναι 8 αλλά ντουμπανο Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το εχω δει αυτο που λες αδερφε αλλα επειδης το tablet αγοραζω για την γυναικα μου και μου ειπε οτι θελει 10αρι.σκεψου μονο να δει 8αρι ενω εχει ζητησει 10αρι.ξεριες τι με περιμενει?:dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ελεγα για 10αρι.αξίζουν τα onda? ή τα chuwi? Λέω να δώσω κοντά 180€.έλεγα για android μόνο. Αξίζει το dual boot? Τι συν θα έχω και τι πλην? Τα θετικά του dual boot,ειναι ότι έχεις επιλογή δυο λογισμικών windows&android. Στα αρνητικά,αφορούν κυρίως το android,όπου του δίνουν πολύ λίγο χώρο από την nand και ειναι υπερβολικά μπελαλίδικο να αυξήσεις την χωρητικότητα του android ,αν γίνεται αυτο,γι'αυτο καλο να κοιτάξεις σε 64GB ,αντί σε 32GB.Και δευτερο τα θεματακια συμβατότητας που εχουν καποιες εφαρμογές με την αρχιτεκτονική του επεξεργαστή(x86),ειδικά τώρα που η intel σταμάτησε την παραγωγή Soc για android smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Teclast tbook 10 - Onda v919 - Chuwi h10 ?για πείτε γνώμες ρε παιδιά? Τ ν προτιμησω? Αυτά λέω ν τσεκαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts