Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

Δηλαδή χάνονται οι επαφές στον κατάλογο Motorola ;

Ναι, αν όμως έχεις κάνει sync με το gmail, οι επαφές θα επανέλθουν με το 1ο sync.

Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, αν όμως έχεις κάνει sync με το gmail, οι επαφές θα επανέλθουν με το 1ο sync.

Αν κατάλαβα καλά, μιλάει για το Motorola AddressBook, αυτές οι επαφές θα χαθούν μια και η ελληνική ROM δεν υποστηρίζει motoblur sync. Οι επαφές τύπου google φυσικά και θα επανέλθουν αν υπάρχουν.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Ρε παιδια ενω ημουν συνδεμενος στο wifi βγηκα και μπηκα παλι τσιφος... μου λεει συνεχεια αναζητηση διευθυνσης ΙP.. .τι να κανω????? το ρωτησα ξανα αλλα δεν μου απαντησε κανεις...:(

Ρε παιδια ενω ημουν συνδεμενος στο wifi βγηκα και μπηκα παλι τσιφος... μου λεει συνεχεια αναζητηση διευθυνσης ΙP.. .τι να κανω????? το ρωτησα ξανα αλλα δεν μου απαντησε κανεις...:(

Εμενα ξεκινησε να το κανει οταν πειραματιζομουνα με το dlna(δεν ξερω αν εχει καμια σχεση αυτο)απο τοτε ομως μου το κανει συχνα,εγω κλεινω το ρουτερ για κανα τεταρτο και μετα δουλευει αν θες δοκιμασε το(αν και εμενα μου γραφει αποσυνδεση στο wifi)

Με την αναβάθμιση σε 2.51.1 δεν χανεις απολυτως τιποτα απο το κινητο σου. Ουτως ή αλλως σε ενημερωνει πριν την εγκατασταση και απο μονο του.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...

Εγω προσπάθησα με DLNA να συνδεθώ με PS3. Εβλεπα το Access point που εφτιαχνε το PS3 αλλα ποτέ δεν έκανε connect (σιγουρα έβαζα σωστό key)

Edited by beastie

Με την αναβάθμιση σε 2.51.1 δεν χανεις απολυτως τιποτα απο το κινητο σου. Ουτως ή αλλως σε ενημερωνει πριν την εγκατασταση και απο μονο του.

οταν πηγα να κανω αναβαθμιση περιμενα κανα 5λεπτο και ακομα δεν ειχε συνδεθει το κινητο μου,γραφει η motorola διαβαζει τα δεδομενα διαμορφωσης απο την συσκευη σας,ποση ωρα πρεπει να περιμενω??

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΕΝΩ Η ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΗ.ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CALL METER KAI 2 LIVE WALLPAPERS. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ :cry: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ?

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone.

Edited by navi55

οταν πηγα να κανω αναβαθμιση περιμενα κανα 5λεπτο και ακομα δεν ειχε συνδεθει το κινητο μου,γραφει η motorola διαβαζει τα δεδομενα διαμορφωσης απο την συσκευη σας,ποση ωρα πρεπει να περιμενω??

Δεν μπορω να θυμηθω ποση ωρα εκανε να εντωπιση την δικια μου συσκευη, αλλα σιγουρα δεν εγινε μεσα σε 1 λεπτο. Θυμαμαι οτι κρατησε αρκετα παντως.

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΕΝΩ Η ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΗ.ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CALL METER KAI 2 LIVE WALLPAPERS. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ :cry: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ?

Μηπως την ωρα που δεχεσαι την κληση πας το κουμπι της εντασης γιατι καταλαθος γιατι και αυτο απομονωνει τον ηχο και συνεχιζει να δεχεται την κληση.

Μηπως την ωρα που δεχεσαι την κληση πας το κουμπι της εντασης γιατι καταλαθος γιατι και αυτο απομονωνει τον ηχο και συνεχιζει να δεχεται την κληση.

Όχι, τιποτα απολυτως.Το κινητο ειναι τελειως ελευθερο.

Όχι, τιποτα απολυτως.Το κινητο ειναι τελειως ελευθερο.

Aλλαξε ηχο κλησης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

τιποτα και παλι..... το κινητο δεν συνδεεται...... παλι τα ιδια συνεχεια λεει ληψη διευθυνσης IP...............................ελεος.... τι να κανω?

τιποτα και παλι..... το κινητο δεν συνδεεται...... παλι τα ιδια συνεχεια λεει ληψη διευθυνσης IP...............................ελεος.... τι να κανω?

Πηγαινε λιγο Μενου (κυκλος) - Ρυθμισεις - Ασυρματο και Δικτυα - Ρυθμισεις WiFi και πατα το κουμπι κατω αριστερα και μετα Συνθετα. Δες μηπως εχεις τσεκαρει ή ξετσεκαρει εκει μεσα τιποτα και στο κανει αυτο. Μηπως εκανες καμια χρηση στατικης διευθυνσης ΙΡ και γι'αυτο εχεις το προβλημα. Προσωπικα δεν μπορω να σου πως κατι αλλο, ισως καποιος αλλος που γνωριζει περισσοτερα. Παντως εγω με το WiFi δεν εχω κανενα προβλημα και συνδεομαι κανονικα οπου και να μπω. Στις ρυθμισεις δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα.

Πηγαινε λιγο Μενου (κυκλος) - Ρυθμισεις - Ασυρματο και Δικτυα - Ρυθμισεις WiFi και πατα το κουμπι κατω αριστερα και μετα Συνθετα. Δες μηπως εχεις τσεκαρει ή ξετσεκαρει εκει μεσα τιποτα και στο κανει αυτο. Μηπως εκανες καμια χρηση στατικης διευθυνσης ΙΡ και γι'αυτο εχεις το προβλημα. Προσωπικα δεν μπορω να σου πως κατι αλλο, ισως καποιος αλλος που γνωριζει περισσοτερα. Παντως εγω με το WiFi δεν εχω κανενα προβλημα και συνδεομαι κανονικα οπου και να μπω. Στις ρυθμισεις δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα.

λοιπον...πηγα εκει.... πρεπει να εχς τικαρισμενο "Ενεργοποιηση Αυτοματη"? γιατι δεν το εχω..

ενα wifi analayzer να βαλω????

Edited by jelecepa

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone.

αυτο μου το εκανε καθως κ διαφορα αλλα κουλα οσον αφορα της κλησεις τους ηχους κλησεις τα εικονιδια τους κ τον χρονο επαναφορας μετα το τελος της κλησης οσο ειχα την 2,34 μολις εβαλα 2,51 κ μετα 2,2 τελος ελπιζω να εχεις την 2,34 ακομα αν την εχεις αναβαθμισετο σε 2,51 εγω το εκανα μεσα απο το σαιτ της μοτορολα

Για όσουν εχουν το Ελληνικό firmware και θέλουν συγχρονισμό επαφών με το facebook, ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ!

Για να μην ψάχνεστε ανέβασα τα αρχεια που χρειάζονται (Κατεβάστε απο ΕΔΩ).

Είναι απλό, κάντε εγκατάσταση τα 2 apk που ειναι μεσα στο zip, μετα απο τις ρυθμίσεις του Defy, παμε "Λογαριασμοί"->Προσθήκη λογαριασμοί->Sosial Networking->Facebook

Have fun!!

Edited by demolition22

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Το αγόρασα και εγώ πριν λίγες μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Έχω ένα πρόβλημα όμως ,χρησιμοποίησα το motorola medialink mac εκδοση στο macpro που έχω για να μεταφέρω τραγούδια και λοιπά.

Τα μετέφερε πολύγρήγορα αλλά σε όσα τραγούδια είχα τίτλους στα Ελληνικά δεν μου τα αναγνωρίζει στο τηλέφωνο και τα βλέπω σαν σύμβολα.:(

Μήπως ξέρει κάποιος πως λύνεται αυτο το πρόβλημα;

λοιπον...πηγα εκει.... πρεπει να εχς τικαρισμενο "Ενεργοποιηση Αυτοματη"? γιατι δεν το εχω..

ενα wifi analayzer να βαλω????

Κι γω ξετσεκαρισμενο το εχω. Βαλε και δες δεν εχεις τιποτα να χασεις!

Το αγόρασα και εγώ πριν λίγες μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Έχω ένα πρόβλημα όμως ,χρησιμοποίησα το motorola medialink mac εκδοση στο macpro που έχω για να μεταφέρω τραγούδια και λοιπά.

Τα μετέφερε πολύγρήγορα αλλά σε όσα τραγούδια είχα τίτλους στα Ελληνικά δεν μου τα αναγνωρίζει στο τηλέφωνο και τα βλέπω σαν σύμβολα.:(

Μήπως ξέρει κάποιος πως λύνεται αυτο το πρόβλημα;

Δεν το εχω δοκιμασει στο DEFY αυτο που θα σου πω, αλλα δοκιμασε το γιατι μου εχει δουλεψει σε αλλες συσκευες που ειχα το ιδιο προβλημα. Πηγαινε βρες το τραγουδι που θελεις και κανε μετονομασια. Στην μετονομασια δωσε κανονικα τον τιτλο του τραγουδιου σε ελληνικα και κανε αποθηκευση. Λογικα θα στο πιασει. Ξερω οτι ειναι πολυ προχειρη σαν λυση, αλλα οπως προειπα σε αλλες συσκευες ετσι το ειχα κανει και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Edited by nobody4

Εγω παλι για την μουσικη θελω να ρωτησω το εξης:

Εχω δει σε διαφορα βιντεο που βγαζει ενα μενου με εξωφυλλα δισκων και ο τυπος στο review παταει ενα εξωφυλλο και παιζει τα τραγουδια του δισκου. Η επιλογη γινεται απο ενα 3D μενου καρουζελ (αν θυμαμαι καλα). Το θεμα ειναι (αν και δεν το εχω πολυψαξει ακομα) οτι σε ενα δισκο που εβαλα δεν μου εμφανιζε το εξωφυλλο ουτε οταν παιζοταν το τραγουδι, αλλα και ουτε εμφανιζοταν αυτο το μενου που αναφερω παραπανω. Ξερει κανεις τιποτα περισσοτερο;

Έχει πάρει κανείς την συσκευή από το http://www.open247.gr? Η εξυπηρέτηση ήταν καλή? Το android είναι ελληνικό?

Καλησπέρα σε όλους.

Σκέφτομαι να αλλάξω την κάρτα μνήμης με κάποια μεγαλύτερης χωρητικότητας, γνωρίζεται μέχρι πόσα gb δέχεται το κινητό μας και επίσης μήπως υπάρχει κάποια πρόταση για αξιόπιστη-γρήγορη microSD ;

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Δεχεται μεχρι 32GB. Γνωμη μου ειναι να παρεις μια 8GB αλλα να προσεξεις να ειναι Class 6 και οχι οι αργες Class 2.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αυτή κάνει ; Transcend microSDHC 8GB with SD adaptor class6

Mια χαρα ειναι...αλλα...οι Sandisk μου καθονται καπως καλυτερα.

Ok, θα ψάξω και τις Sandisk.

Μια ερώτηση ακόμα, είπα να δοκιμάσω το Moto Phone Portal και ξεκινώντας μου ζήτησε να ορίσω ένα user name και password . Τα έβαλα αλλά ξεκινώντας την εφαρμογή και προσπαθώντας να βάλω του κωδικούς μου δεν τους δέχεται...Θεωρώ απίθανο να έχω κάνει λάθος στην πληκτρολόγηση αλλά τελικά δεν μπορώ να βρω άκρη. Το πρόβλημά μου είναι που πρέπει να πάω μέσα στο μενού της συσκευής για να αλλάξω αυτούς του κωδικούς ;

Λοιπόν, βρήκα από που μπαίνεις στην εφαρμογή και αλλάζεις το όνομα χρήστη και τον κωδικό, το θέμα είναι ότι παρόλο που τα άλλαξα και 1000% τα βάζω σωστά, ΔΕΝ τα δέχεται...:mad:

Ξέρει κάποιος τί μπορεί να φταίει ;

Νεότερα για το θέμα : Το Moto Phone Portal σε μένα τουλάχιστον δεν δουλεύει όταν επιλεγεί η λειτουργία "ασφαλούς σύνδεσεις", εάν πατήσετε παράκαμψη όταν σας ζητάει να βάλετε όνομα χρήστη και κωδικό, όλα δουλέυουν ρολόι...

Edited by Stavros_P

Mια χαρα ειναι...αλλα...οι Sandisk μου καθονται καπως καλυτερα.

Όλες ίδιες είναι.

Καλό είναι να έχει lifetime εγγύηση πάντως.

Δεχεται μεχρι 32GB. Γνωμη μου ειναι να παρεις μια 8GB αλλα να προσεξεις να ειναι Class 6 και οχι οι αργες Class 2.

Class 4 αρκεί.

Προτιμώ 16GB class 4, παρά 8GB class 6.

Λοιπόν, βρήκα από που μπαίνεις στην εφαρμογή και αλλάζεις το όνομα χρήστη και τον κωδικό, το θέμα είναι ότι παρόλο που τα άλλαξα και 1000% τα βάζω σωστά, ΔΕΝ τα δέχεται...:mad:

Ξέρει κάποιος τί μπορεί να φταίει ;

Τί τους θέλεις τους κωδικούς αν μπαίνεις από το σπίτι σου?

Αν δεν τρέχει η εφαρμογή Phone Portal, δεν μπορεί να μπει κανένας.

Εγώ το χρησιμοποιώ χωρίς κωδικούς.

Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5

• The title was changed to Motorola DEFY