Jump to content

beastie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About beastie

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

beastie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελευταία παίζω ανάμεσα σε Samsung kai LG μ την πρώτη να υπερτερεί...
  2. Αν ειναι για ελλαδα υπαρχουν και επιλογες IVR/SMS κλπ
  3. Εν αναμονής των burger king... Θα πω ότι προτιμούσα McDonalds (και wendys) στο Αρχικό τους διάστημα και απεφευγα τα μετριοτατα τότε Goodies. Μετά είδα βελτίωση στην γεύση των goodies αλλα πτώση στην εξυπηρετηση τους χρόνους παράδοσης του φαγητού και αυξηση των τιμών τους. Εγινα πελατης αλλα οχι συχνός. Ετσι τα εχω και τα 2 σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τα κλασικά burgeradika αλλά αν πρέπει να παω σε ενα παλι πηγαινω σαν πρώτη επιλογή McDonalds.
  4. Επειδη αυτό το διάστημα το έψαχνα. ειχα καταλήξει μεταξύ redmi note 3, Ulefone POWER και LETV X800 (λιγο πιο ακριβό) και πιστεύω ότι ειναι και θέμα προσωπικού γούστου. Και το τι χαρακτηριστικό μετράει περισσότερο από κάποιο άλλο.
  5. Ειχα μία σχεδον ίδια συμπεριφορά και εγώ στο δικό μου. Εκλεινε και νομιζα οτι εφταιγαν τα win10 insider. (Auto updates κλπ) Τελικά μετά από λιγο καιρο δεν το εκανε μονο σε παιχνιδι αλλα και σε ασχετη στιγμή. Αποδεικνύεται τελικά οτι ηταν το τροφοδοτικό μου. Και με την αλλαγη του παρατηρησα οτι ανεβασα και frames και δεν ειχα stutters (που σπανια αλλά εβγαζε)
  6. εχω βάλει στο ps3 80GB fat που είχα έναν 250GB δίσκο... αλλά και αυτός γέμισε (psn plus συνδρομη). ηθελα να ρωτήσω αν έχει περιορισμό στον δίσκο που μπορώ να βάλω... https://www.skroutz.gr/s/269662/Western-Digital-Scorpio-Blue-750GB-WD7500BPVT.html σκεφτόμουν για τον WD Scorpio 750GB θα έχει θέμα (max χωρητικότητα ) ? Ευχαριστώ
  7. TO L9 το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου από τον γενάρη και είναι πολύ ευχαριστημένη από την συσκευή. Ειδικά πριν είχε το 2Χ με τα γνωστά του θέματα οποτε η σταθερότητα του L9 την έχει ενθουσιάσει. Πριν μία εβδομάδα παρατήρησε ότι η μπαταρία έπεφτε πολύ γρήγορα και οτι το κινητό είχε μεγαλύτερη θερμοκρασία από το κανονικό. μέσα σε 3 ώρες από το 100% στο 10!!!! με το idle και την αναμονή δικτύου να έχουν απο 30-40 % της χρήση με το σκεπτικό να το πάω στο SERVICE πηρα τα πάντα backup και μετά έκανα factory reset... η μπαταρια δεν έπεφτε με τιποτα... ωρες με wifi Και μόνο 10% κάτω... Μετά άρχισα να περνάω και πολλές από τις εφαρμογές που είχε μέσα... (αφησα εκτός κάποια παιχνίδια μόνο) και το κινητό συνεχίζει και παίζει χωρίς να ζεστένεται καθόλου και η μπαταρία μετά από σχεδόν μία ημέρα είχε πάει στο 70% (απο 93 που ξεκίνησε). Τι μπορεί να έφταιγε? Γιατί δεν έβλεπα στην χρήση μπαταρίας κάτι που ίσως να δούλευε συνέχεια και να το έκανε αυτο?
  8. Σύμφωνα με άρθρο από το Gizmodo το τέλειο για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι να το φορτίζεις μέχρι το 80%-90% και να το αφήνεις μέχρι το 20% περιπου για να το βάλεις. Χωρις να υπάρχει πρόβλημα με ενδιάμεσες μικροφορτίσεις. Μία φορά στο τόσο να το βάζεις και στο 100%. Δεν ισχύουν όμως τα πληρες φόρτηση-αποφόρτηση γιατί στις λιθίου δεν υπάρχει το φαινόμενο "μνημης".
  9. Και εγώ συμφωνώ ότι ο περιορισμός και σε μηνύματα αλλά και σε χρόνο από την εγγραφή είναι περιοριστικό και για αυτούς που βάζουν τις αγγελίες. Δεν έχει λογική το να έχεις χρήστη με 7 χρόνια μέλος αλλά να μην μπορεί να δει επειδή του αρέσει να διαβάζει απόψεις που τον ενδιαφέρουν και συζητήσεις χωρίς να είναι και μαιντανός. (δεν το λέω με κακή έννοια - αλλά τέτοιες πρακτικές πολλές φορές βλέπουμε σε forum που προσπαθούν να "εκβιάσουν κίνηση" κάτι που εδώ δεν ισχύει) Ισως πχ το φόρουμ να άνοιγε για view σε λιγότερα μηνύματα και η δημιουργία νέου post να γινόταν κατόπιν moderation για όσους δεν έχουν τα τόσα πολλά μηνύματα.
  10. Καλησπερα και επειδη ειμαι νέος στο θέμα custom ROM... Υπαρχει κάπου ενημερωμένη λίστα με τα ROM υπάρχουν μετά και την official ICS ?? βλεπω στο 1ο ποστ για παλαιές εκδόσεις και δεν έχω καταλάβει τι ειναι UPtodate και τι όχι...
×
×
  • Create New...