kok_vod Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) (Οι υπηρεσίες VoIP (τηλεφωνία μέσω internet) υπόκεινται σε περιορισμούς στο δίκτυο της Vodafone με σκοπό την προστασία των συνδρομητών από υπερχρεώσεις. Συγκεκριμένα η δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών VoIP παρέχεται μόνο μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων χρήσης τα οποία είναι : Για προγράμματα φωνής σε συνδυασμό με πρόγραμμα δεδομένων λιανικής ή επαγγελματικό, με συνολικό μηνιαίο πάγιο ίσο ή μεγαλύτερο από 70€. ) Μα τι ειναι αυτα τα πραγματα , δηλαδη με υποχρεονουν να σκαω 70€+ για να χρησιμοποιο τον ογκο δεδομενων που πληρωνω ιδι. Εμενα το συμβολαιο μου ειναι 2 μηνων που το εχω και το εχω κανει για αυτον το λογο και μονο.πως με υποχρεωνουν τωρα να μην μπορω να χρησιμοποιησω αυτη την υπερεσια,εγω δεν θελω να με προστατεψει κανεις απο υπερχρεωσεις...... ζητησα να κανω διακοπη του συμβολαιου και μου ειπαν να πληρωσω την επιδωτηση εγω τους τειρω τους ορους του συμβολαιου μου αυτοι γιατι οχι. Edited September 3, 2010 by kok_vod Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=36303&dateFrom=&dateUntil= Και αυτοι τους τηρουν. Το εχουν ανακοινωσει απο το δεκεμβριο του 2009 και ξεκινησε η εφαρμογη απο το Φεβρουαριο του 2010. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Γρήγορη ερώτηση :D Έχω Mobile Connect 5GB και θέλω να το αναβαθμίσω σε 10GB με 12μηνο..Επειδή το υπάρχον συμβόλαιο το έκανα χωρίς κάποια δέσμευση, εαν αλλάξω τώρα σε μεγαλύτερο πακέτο με 12μηνο δικαιούμαι δωρεάν usb stick? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Γρήγορη ερώτηση :D Έχω Mobile Connect 5GB και θέλω να το αναβαθμίσω σε 10GB με 12μηνο..Επειδή το υπάρχον συμβόλαιο το έκανα χωρίς κάποια δέσμευση, εαν αλλάξω τώρα σε μεγαλύτερο πακέτο με 12μηνο δικαιούμαι δωρεάν usb stick? Γρήγορη απάντηση Αν δεν στο δώσουν κάνε καινούρια σύνδεση και κλείσε την παλιά ( που δεν έχει δέσμευση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Και άλλη μία γρήγορη :P Εφόσον δεν έχω δέσμευση (αγόρασα το usb modem μόνος μου) μπορώ ανα πάσα στιγμή να κάνω διακοπή?Ακόμα και αν δεν έχω κλείσει μήνα? :rolleyes: Συγνώμη που ρωτάω απο δώ αλλα αυτή τη στιγμή το κατ/μα της Vodafone μου πέφτει αρκετά μακριά και λόγω μετακόμισης δεν έχω σταθερό να τους καλέσω... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Και άλλη μία γρήγορη :P Εφόσον δεν έχω δέσμευση (αγόρασα το usb modem μόνος μου) μπορώ ανα πάσα στιγμή να κάνω διακοπή?Ακόμα και αν δεν έχω κλείσει μήνα? :rolleyes: Συγνώμη που ρωτάω απο δώ αλλα αυτή τη στιγμή το κατ/μα της Vodafone μου πέφτει αρκετά μακριά και λόγω μετακόμισης δεν έχω σταθερό να τους καλέσω... :( Πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος για να σπάσει το συμβόλαιο πριν τους 2 μήνες. Υπάρχει και στους όρους του συμβολαίου. Δεν γνωρίζω τι εννοούν με το "σοβαρό λόγο" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Και άλλη μία γρήγορη :P Εφόσον δεν έχω δέσμευση (αγόρασα το usb modem μόνος μου) μπορώ ανα πάσα στιγμή να κάνω διακοπή?Ακόμα και αν δεν έχω κλείσει μήνα? :rolleyes: Συγνώμη που ρωτάω απο δώ αλλα αυτή τη στιγμή το κατ/μα της Vodafone μου πέφτει αρκετά μακριά και λόγω μετακόμισης δεν έχω σταθερό να τους καλέσω... :( μπορείς να πάρεις τηλ την εξυπηρέτηση πελατών στο 2106703000 και να ρωτήσεις. Ή το 13830 από κινητό βοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Εφόσον δεν έχεις κάνει χρήση επιδότησης, μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο όποτε θέλεις. Οχι όμως λιγότερο από μήνα. Αυτό που σου λένε είναι ότι το πολύ σε ένα μήνα από το αίτημα διακοπής θα γίνει η διακοπή. Ουσιαστικά μέχρι την έκδοση λογαριασμού στο κρατάνε και τότε γίνεται η διακοπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Φτού φτού μη το ματιάσω σήμερα http://www.speedtest.net/result/945879341.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Και άλλη μία γρήγορη :P Εφόσον δεν έχω δέσμευση (αγόρασα το usb modem μόνος μου) μπορώ ανα πάσα στιγμή να κάνω διακοπή?Ακόμα και αν δεν έχω κλείσει μήνα? :rolleyes: Συγνώμη που ρωτάω απο δώ αλλα αυτή τη στιγμή το κατ/μα της Vodafone μου πέφτει αρκετά μακριά και λόγω μετακόμισης δεν έχω σταθερό να τους καλέσω... :( Έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτημα διακοπής εφόσον συμπληρώσεις ακριβώς 1 μήνα. Η διακοπή γίνεται 1 μήνα αργότερα. Φτού φτού μη το ματιάσω σήμερα http://www.speedtest.net/result/945879341.png Μπααα.... Συνηθισμένες αυτές οι ταχύτητες για Vodafone :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Φτού φτού μη το ματιάσω σήμερα http://www.speedtest.net/result/945879341.png Φοβερή ταχύτητα ...:cool: Αυτά να βλέπουν μερικοί, μερικοί ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsmannn Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Καλημέρα, Φέτος το καλοκαίρι αγόρασα το καρτοιντερνετ (49 ευρω) και μου έχει μείνει τώρα το stick huaweii. Επειδή θα πηγαίνω φέτος στο εξωτερικό αρκετές ημέρες (Βέλγιο) και θα χρειάζομαι ιντερνετ σκέφτομαι το εξής και ρωτάω μήπως ξέρει κανείς το τρόπο... Μπορώ να πάρω ένα αντίστοιχο πακέτο από Βέλγικη εταιρεία (belgacom, proximus, orange κλπ) και να χρησημοποιήσω το στικ που έχω???? Χρειάζεται να ξεκλειδώσω το στικ με κάποιον τρόπο????? Θανξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Λογικά δεν θα είναι κλειδωμένο, απλά θα πρέπει να περνάς τις ρυθμίσεις της εκεί εταιρίας για να το χρησιμοποιήσεις... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Το έχω χρησιμοποιήσει και με WIND και με COSMOTE . Παίζει μια χαρά άρα είναι ξεκλείδωτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Γεια χαρά, έχω Vodafone ΚαρτοInternet και σκοπεύω να το γυρίσω σε Time 100 (ή 30). Επειδή το cc με έβαλε για.... πάντα σε αναμονή (χρεώσιμη λόγω σταθερού) τηλεφώνησα σε Vodafone store και μου είπαν ότι η πολιτική ορθής χρήσης στο Time 100 είναι τα 10GB. Στη σχετική σελίδα της Vodafone αναφέρονται ως όριο τα 30GB υπό μορφή γενικής υποσημείωσης στον πίνακα παρουσίασης των προγραμμάτων time και unlimited. Αν και έτσι όπως το γράφουν φαίνεται να αναφέρεται σε όλα τα προγράμματα χρονοχρέωσης, μοιάζει υπερβολικό όριο για το time 30. Από την άλλη τα 10GB που λένε στο μαγαζί φαίνονται λίγα για το Time 100... Γι'αυτό δεν ξέρω αν πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν τη σχετική υποσημείωση της Vodafone... :confused: Μήπως τελικά ξέρει κανείς ποια είναι τα πραγματικό όρια στα Time100 και 30? Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Θα πρέπει να πω πως εδώ στο Χαϊδάρι έχω πολύ χάλια HDSPA σήμα. Έχω απογοητευτεί λίγο. 0 με 2 γραμμές στην καλύτερη, σχεδόν πάντα πάνω από 100-110dbm. :( Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) Ποιον κωδικό πληκτρολογούμε για να μας βγάλει το κινητό το σήμα σε dbm? Και αν θυμάμαι καλά όσο πιο χαμηλό είναι τόσο το καλύτερο? Edit το βρήκα (για iPhone τουλάχιστον) *3001#12345#* and tap Call Edited September 10, 2010 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Ποιον κωδικό πληκτρολογούμε για να μας βγάλει το κινητό το σήμα σε dbm? Και αν θυμάμαι καλά όσο πιο χαμηλό είναι τόσο το καλύτερο? Edit το βρήκα (για iPhone τουλάχιστον) *3001#12345#* and tap Call Πια ειναι τα ανωτατα και κατωτατα?? Εδω που μενω παιζει απο -87 μεχρι -95 3G Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Για τις υπόλοιπες συσκευές ποιό είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Πια ειναι τα ανωτατα και κατωτατα?? Εδω που μενω παιζει απο -87 μεχρι -95 3G Σε μένα -83 με Εdge πάντως. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό σημαίνει ότι είναι κοντά σε κεραία ή όχι. Μπορούμε να το συσχετίσουμε αυτό με τα πόσα χιλιόμετρα πχ είναι μια κεραία (έστω και περίπου) ή είπα μπαρούφα? Δεν τα ξέρω καλά αυτά :p Για τις υπόλοιπες συσκευές ποιό είναι? Δοκίμασες αυτόν τον κωδικό που έγραψα μήπως ειναι οκ και για τη συσκευή σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) Για τις υπόλοιπες συσκευές ποιό είναι? Για ποια συσκευή θέλεις; Για Android ας πούμε, μπορείς να το δεις και μέσα από τα μενού αλλά και γράφοντας *#*#4636#*#*. Σε μένα -83 με Εdge πάντως. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό σημαίνει ότι είναι κοντά σε κεραία ή όχι. Μπορούμε να το συσχετίσουμε αυτό με τα πόσα χιλιόμετρα πχ είναι μια κεραία (έστω και περίπου) ή είπα μπαρούφα? Δεν τα ξέρω καλά αυτά :p Sorry, πάλι για Android θα πω, αλλά για εκεί ξέρω αυτό το θέμα. Υπάρχει ένα App, το Antennas (νομίζω είναι και από Έλληνα, του Κωνσταντίνου Πολυχρόνη αν θυμάμαι καλά) που με βάση το πόσο δυνατό είναι το σήμα (και με άλλους παράγοντες/πληροφορίες) σου δείχνει στο Google Maps που περίπου είναι οι κεραίες. Ίσως υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για iPhone. Άρα ναι, μπορεί να γίνει (όχι με 100% ακρίβεια όμως). Όσον αφορά την ισχύ του σήματος, όσο πιο λίγα dbm σου δείχνει και όσο πιο πολύ ASU, τόσο το καλύτερο ;). Πχ, εγώ αυτή τη στιγμή με EDGE, έχω -59dbm και 25 asu, άρα 5/5 γραμμές και σήμα καμπάνα :p (σε HSDPA όμως σέρνομαι...). ΥΓ: Οι τιμές του dbm έχουν - μπροστά. Edited September 10, 2010 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Γίνομαι κουραστικός το ξέρω αλλα πραγματικά ρε παιδιά ούτε με DSL δεν είχα τέτοια :| http://www.speedtest.net/result/948612273.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 nice, με ποιο modem είσαι? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Για ποια συσκευή θέλεις; Για Android ας πούμε, μπορείς να το δεις και μέσα από τα μενού αλλά και γράφοντας *#*#4636#*#*. Για HTC Cruise με WM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 nice, με ποιο modem είσαι? MF636 της Cosmote (7.2 Mbps down/2Mbps up) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts