mpempoulinos Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Απεριόριστο, εννοείς στα 3GB που έχει? ούτως η άλλως, δεν δίνει παραπάνω λόγω πολιτικής ορθής χρήσης. δεν το θέλω για σταθερή σύνδεση στο ίντερνετ. κυρίως για το κινητό, αλλά κ τον υπολογιστή περιστασιακά. όταν τον συνδέω όμως στον υπολογιστή, τότε θα ήθελα να έχει κ μια αξιοπρεπή ταχύτητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Μια απλή ερώτηση για τους φίλους που έχουν jailbroken iphones με το skype και το "hack" που του επιτρέπει κλήσεις πάνω στο δίκτυο 3G. Στα Cosmote-i μπορούσε να χρησιμοποιήσω την συσκευή μου για κλήσεις voip (μέσω skype). Ισχύει κάτι τέτοιο και στα προγράμματα δεδομένων της βόντα, ή τα "κλειδώνουν" με κάποιο τρόπο, απαγορεύοντας τέτοια χρήση? Από ποιότητα λειτουργεί καλά σ'αυτό το θέμα? (στην κοτε δεν είχα πρόβλημα) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 vodafone unlimit ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Παιδιά μια ερώτηση για το Surf & Mail 30, η περίοδος κατανάλωσης των δωρεάν 30 mb ποια είναι; Από 1 έως 31 του κάθε μήνα ή ανάλογα με το πότε εκδίδεται ο λογαριασμός; Φυσικά αναφέρομαι σε συμβόλαιο. Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει please! Ευχαριστώ :D Στα προγράμματα internet ισχύει ακόμα ο ημερολογιακός μήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsoulaki Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Ναι. Μπορείς τότε να μηδενίζεις τον μετρητή σου. Παράθεση Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 καλησπερα!! εχω συμβολαιο με internet ειχα το iphone και εμπαινα στο net τωρα πηρα nokia και μπαινω απο εκει μεσο web vodafone(δεν εχει αλλο ετσι και αλλιως) το ιδιο δεν ειναι?? απο το πακετο μου δεν τραβαει δεδομενα?? πηρα τι vodafone και μου ειπε οπου και να να βαλω την καρτα το ιδιο ειναι.... απλως για σιγουρα.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 καλησπερα!! εχω συμβολαιο με internet ειχα το iphone και εμπαινα στο net τωρα πηρα nokia και μπαινω απο εκει μεσο web vodafone(δεν εχει αλλο ετσι και αλλιως) το ιδιο δεν ειναι?? απο το πακετο μου δεν τραβαει δεδομενα?? πηρα τι vodafone και μου ειπε οπου και να να βαλω την καρτα το ιδιο ειναι.... απλως για σιγουρα.:O Από το πρόγραμμα σου καταναλώνονται τα δεδομένα, μην ανησυχείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Για περιορισμένο διάστημα των 15 ημερών υπάρχει κάποιο πακέτο, για data, που μπορώ να ενεργοποιήσω για χρήση με iPhone.. ? Ένα απλό πάγιο έχω το πιο χαμηλό.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Περιοχή Μικρή Μαντίνεια (8km έξω από Καλαμάτα) το δίκτυο 3g πιάνει κολλημένα και πραγματικά: 125kb/sec! Καλόόό! Και μια ερώτηση: έχω το mobile internet 250MB λόγω της υπηρεσίας blackberry. Τώρα που έχω iphone χρειάζεται να μεταβώ στην κλασσική mobile internet (large-medium κτλ) υπηρεσία ή είναι το ίδιο και έτσι; Π.χ. λόγω BIS ό,τι κατέβαζα μέσω του blackberry ήταν συμπιεσμένο. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Πήρα το netbook & μια 3G κάρτα που δίνει σε προσφορά η vodafone. Μπορεί να μου πει κάποιος αν και πως μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη SIM card στο κινητό μου για να κάνω browsing; Δεν έχω ιδέα απο αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα : Χθές μου ενεργοποίησαν από την voda τις υπηρεσίες gprs και mms στην γραμμή μου (εταιρική γραμμή). 'Εχω iphone και μετά από επανεκκίνηση άναψε το σηματάκι του gprs. Από εκείνη τη στιγμή λοιπόν μπορώ να πάρω τηλέφωνο αλλά όταν με παίρνουν λέει ότι 'Δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με τον αριθμό που καλείτε'. Πήρα σήμερα την voda αλλά μου είπαν ότι συμβαίνει και σε άλλους (?). Το μόνο που κατάφερα είναι ότι ενεργοποιώντας το 3G δουλεύει κανονικά. Λόγω μπαταρίας όμως δεν θέλω να το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο ? Καμία λύση ? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 καλησπερα, εχω blackberry vodafone BIS & εως την προηγουμενη εβδομαδα στο σπιτι μου (Πειραιά κέντρο) ειχε καλο σημερα με σχεδον 4 απο τις 5 γραμμες στην ενδειξη σηματος του blackberry storm. τελευταια ομως εχει μειωθει το σημα σε σχεδον 1-2 γραμμες απο τις 5 της ενδειξης ληψης.... Καποιες φορές ειναι χωρις σημα και κανει αναζητηση. Καταλαβαινετε οτι Blackberry storm χωρις σημα 3G.... δεν γινεται !! Οπουδηποτε αλλου εκτςο σπιτιου εχω σημα ''καμπανα'' με 5 στις 5 γραμμες.... Το διο γινεται στο σπιτι & με vodafone wireless broadband internet !!! Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Για καρτοκινητά μόνο το πακέτο με τα 30mb υπάρχει? Κάτι κάπου είχα διαβάσει για 100mb αλλά έχει καιρό και δεν θυμάμαι που το είχα δει. Αν ενεργοποιήσω το πακέτο με τα 30mb και μετά στείλω μήνυμα για διακοπή ώστε να μην ενεργοποιηθεί τον επόμενο μήνα.. τότε χάνονται τα mb που θα μου έχουν απομείνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 καλησπερα, εχω blackberry vodafone BIS & εως την προηγουμενη εβδομαδα στο σπιτι μου (Πειραιά κέντρο) ειχε καλο σημερα με σχεδον 4 απο τις 5 γραμμες στην ενδειξη σηματος του blackberry storm. τελευταια ομως εχει μειωθει το σημα σε σχεδον 1-2 γραμμες απο τις 5 της ενδειξης ληψης.... Καποιες φορές ειναι χωρις σημα και κανει αναζητηση. Καταλαβαινετε οτι Blackberry storm χωρις σημα 3G.... δεν γινεται !! Οπουδηποτε αλλου εκτςο σπιτιου εχω σημα ''καμπανα'' με 5 στις 5 γραμμες.... Το διο γινεται στο σπιτι & με vodafone wireless broadband internet !!! Πάρε στο 13830 να το αναφέρεις και να σε ενημερώσουν. Ή κάποιο προσωρινό πρόβλημα υπάρχει ή ξηλώθηκε κάποια κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Για καρτοκινητά μόνο το πακέτο με τα 30mb υπάρχει? Κάτι κάπου είχα διαβάσει για 100mb αλλά έχει καιρό και δεν θυμάμαι που το είχα δει. Αν ενεργοποιήσω το πακέτο με τα 30mb και μετά στείλω μήνυμα για διακοπή ώστε να μην ενεργοποιηθεί τον επόμενο μήνα.. τότε χάνονται τα mb που θα μου έχουν απομείνει? Όχι , δεν χάνονται . Θα το δεις από τις ενεργές συνδρομές, θα σου γράφει ημερομηνία λήξης. Για τα 100 Μb στείλε κενό μήνυμα στο 1328. Η ενεργοποίηση των 100 καταργεί τα 30, και χάνεις το υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ευχαριστώ! Αυτό το πακέτο πού το έχουν στην σελίδα της vodafone και δεν το βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Για περιορισμένο διάστημα των 15 ημερών υπάρχει κάποιο πακέτο, για data, που μπορώ να ενεργοποιήσω για χρήση με iPhone.. ? Ένα απλό πάγιο έχω το πιο χαμηλό.. έχει κάποιος κάποια ιδέα γι'αυτό..; Για 15 μέρες ένα πακετάκι να ενεργοποιήσω .. στο συμβόλαιο που έχω για χρήση σε iPhone.. δεν έχω κάποιο πρόγραμμα για iPhone.. αλλά θα'θελα να μπορώ να' χω πρόσβαση όταν το χρειάζομαι.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ευχαριστώ! Αυτό το πακέτο πού το έχουν στην σελίδα της vodafone και δεν το βρίσκω? http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1096 είναι το πακέτο music αλλά δεν χρειάζετε να έχεις συμβατή συσκευή ,μπορείς να πάρεις τα 100 ΜΒ μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Καλά Χριστούγεννα ! Το Πήλιο (Μακρινίτσα) από κάλυψη 3G πως πάει ? Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα : Χθές μου ενεργοποίησαν από την voda τις υπηρεσίες gprs και mms στην γραμμή μου (εταιρική γραμμή). 'Εχω iphone και μετά από επανεκκίνηση άναψε το σηματάκι του gprs. Από εκείνη τη στιγμή λοιπόν μπορώ να πάρω τηλέφωνο αλλά όταν με παίρνουν λέει ότι 'Δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με τον αριθμό που καλείτε'. Πήρα σήμερα την voda αλλά μου είπαν ότι συμβαίνει και σε άλλους (?). Το μόνο που κατάφερα είναι ότι ενεργοποιώντας το 3G δουλεύει κανονικά. Λόγω μπαταρίας όμως δεν θέλω να το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο ? Καμία λύση ? Τελικά την λύση την βρήκα μόνος μου και την αναφέρω σε κατόχους iphone που μπορεί να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Το πρόβλημα λύθηκε αφού έκανα 'Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου'. Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλά Χριστούγεννα ! Το Πήλιο (Μακρινίτσα) από κάλυψη 3G πως πάει ? Τελικά την λύση την βρήκα μόνος μου και την αναφέρω σε κατόχους iphone που μπορεί να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Το πρόβλημα λύθηκε αφού έκανα 'Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου'. Καλό αυτό! Όντως, κι εγώ όταν αντιμετώπισα πρόβλημα, η ίδια απλή λύση με γλύτωσε. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εκανα ενα τεστ, με εναν φιλο μου που ειχε vodafone και iphone με το speedtest.net και η vodafone ηταν καλυτερη. Μισή τιμη στα ms και διπλασια ταχυτητα κατεβασματος. Βεβαια έπρεπέ να ψαξουμε λιγο για να βρουμε σημα 3G...της vodafone Αλλα οπου εχει ειναι καλες οι ταχυτητες (Ισως να φταιει και αυτο, η μικρη καλυψη για τις καλες ταχητητες). Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εκανα ενα τεστ, με εναν φιλο μου που ειχε vodafone και iphone με το speedtest.net και η vodafone ηταν καλυτερη. Μισή τιμη στα ms και διπλασια ταχυτητα κατεβασματος. Βεβαια έπρεπέ να ψαξουμε λιγο για να βρουμε σημα 3G...της vodafone Αλλα οπου εχει ειναι καλες οι ταχυτητες (Ισως να φταιει και αυτο, η μικρη καλυψη για τις καλες ταχητητες). Iσχυρότερο δίκτυο κορμού. Αυτή είναι και η αιτία για τη μικρότερη κάλυψη, καλύπτουν όταν έχουν γίνει οι απαραίτητες αναβαθμίσεις για να παρέχουν σωστή υπηρεσία. Σε κάποιο βαθμό το ίδιο κάνει και η WIND (αν και εν γένει παρέχει μικρότερες ταχύτητες). Η Cosmote κάνει ακριβώς το αντίθετο. Στην Αθήνα στο speedtest του iPhone βλέπω μέσο όρο από 2.8 έως 4 Mbps, και έχω φτάσει και τα 5.2... Θεωρώ πως για speedtest (τα οποία είναι πάντα σε servers του εξωτερικού και αρκετά αναξιόπιστα ως προς τη μέγιστη ταχύτητα), για κινητό και μάλιστα εως 7.2 Mbps είναι καλές ταχύτητες. Έχω δει βέβαια και 0.5-1 Mbps αλλά πιο σπάνια (και μάλιστα αν ξανακάνω αμέσως το test μπορεί να δω και 3 Mbps!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εννοειτε οτι για το speedtest επιλεγω server της Αθηνας (On telecoms). Ασχετα εαν παει μεσω εξωτερικου (τουλαχιστον στην cosmote, για την vodafone δεν ξερω). Παντως προτιμω να εχω εστω και 0.5/1 mbit παρα gprs ταχυτητες (οσον αφορα την καλυψη). Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Κατ' αρχήν, Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη και μη. Μια ενδιαφέρουσα υπηρεσία που δεν υλοποιήθηκε ποτέ στην Ελλάδα είναι το Push To Talk. Πέρισυ ήμουν Κωσταντινούπολη, και οι ταξιτζήδες μιλούσαν μεταξύ τους με Push To Talk. Απλά το αναφέρω ως παράδειγμα. Βρήκα μια εταιρία, την Hip Voice (Hip Voice) η οποία, εφόσον έχεις GPRS, με $10 το μήνα σου προσφέρει αναξαρτήτως δικτύου που ανήκεις, αυτή την υπηρεσία. Ποια είναι η γνώμη σας; Γνωρίζει κανείς αν η Vodafone πρόκειται να ενεργοποιήσει ποτέ τέτοιου είδους υπηρεσία, αφού πλέον πουλάει αβέρτα data πακέτα, ακι έχει φτιάξει και προγράμματα με data μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά. Από 3g κάλυψη στην Θεσσαλονίκη, πώς πηγαίνει η βόντα? (σε σύγκριση, ας πούμε, με την κοσμοτε, που μου είχε φανεί μέτρια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts