antonispap40 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 καλησπέρα ενεργοποίησα το voice mms στο δικό μου κινητό αλλά και στον πατέρα μου με iPhone και δεν έρχονται τα mms άμα δεν έχω ενεργά τα δεδομένα; καινούριο πράγμα αυτό? δηλαδή με χρεώνει την λήψη όταν ανοίγω τα δεδομένα? ή έτσι δουλεύει το iphone ? . πάντως βλέπω το voice mms πιο χρήσιμο από την ειδοποίηση κλήσεων., δηλαδή όποιος θέλει αφήνει μυνημα το λαμβάνω εγώ με mms δωρεάν και με αποστολέα το άτομο που το άφησε. από να μου έρχονται οι κλήσεις και να περνώ εγώ καλύτερα να αφήνουν όσοι πραγματικά θέλουν μυνημα και ας μην έχω ειδοποίηση. λέω να το δοκίμασω για το όπως το σκέφτομαι. αλλά στο Iphone δεν το βλέπω να το βάζω στον πατέρα μου άμα δεν έρχεται το mms χωρίς δεδομένα. Όπως το είπες, στα iPhone μόνο με ανοικτά δεδομένα τα mms. Νομίζω χρόνια τώρα. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Παιδιά ερωτηση. Σε Motorola g5s φίλου στο Βερολίνο δε πιανει δεδομένα. Τι διάολο γινεται; Παίζει να κάνουμε κάποια ρύθμιση; Ενεργοποιημένα δεδομένα και περιαγωγή λέει δεν υπάρχει σύνδεση. Εγώ μεθαύριο πάω εκεί και σκέφτομαι μην πάθω τα ιδια. S8 έχω και δεν ξέρω αν χρειάζεται τί άλλο να πατήσω Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ας καλέσει 13888 για να δουν την περιαγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 (edited) Καλά ρε συ και πως θα καλέσει το 5ψηφιο από το εξωτερικο. Εντάξει δούλεψε με μια επανεκκίνηση έλεος. Τσάμπα σας ζαλισα Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 14, 2018 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 +306971013888 ή +302106513888. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 (edited) Υπάρχει στη vodafone κάποια αντίστοιχη υπηρεσία για το πρόγραμμα red start με την my internet της cosmote για να σταματά το Internet όταν τα mb τελειώνουν; Edited March 23, 2019 by user2163 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Υπάρχει στη vodafone κάποια αντίστοιχη υπηρεσία για το πρόγραμμα red start με την my internet της cosmote για να σταματά το Internet όταν τα mb τελειώνουν; Όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές, όχι δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία προς το παρών. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Ήθελα να υπάρχει σαν ανάμνηση μιας και σε λίγο καιρό θα σβήσει το 3G,Τρίκαλα βραδινή μέτρηση!Άνετα κάνεις την δουλειά σου.Καλη Ανάσταση αύριο σε όλους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 3 ώρες πριν, George6633 said: Ήθελα να υπάρχει σαν ανάμνηση μιας και σε λίγο καιρό θα σβήσει το 3G,Τρίκαλα βραδινή μέτρηση!Άνετα κάνεις την δουλειά σου.Καλη Ανάσταση αύριο σε όλους. Μ' αρέσει που οι αναρτήσεις σου έχουν και μια συναισθηματική χροιά. Καλή Ανάσταση! 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts