giothesuper Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 σωστοτατος,οποτε οπως κ σπιτι μας παιδια να κλεινετε το βραδυ το wifi-υπαρχουν κ wifi eco με χαμηλες εκπομπες ΚΑΙ ΟΠΩΣΗΠΟΤΕ KLEINETE τα ασυρματα τηλεφωνα-- αυτα φροντιστε κυριως να ειναι eco-χαμηλων ακτινοβολιων.. το ψωμι το εχουν τα ασυρματα τηλεφωνα και δευτερευοντως τα κινητα,μετα wifi κλπ:) απο οσα εχω ψαξει σας λεω,ελπιζω να μην λεω ανακριβειες:O ασυρματα τηλεφωνα δυσκολα να κλισουν γιατι ολοι πια τετοια εχουμε και το σταθερο ειναι αναγκαιο..μην νομιζεις δεν ειναι μονο αυτες οι συσκευες που εχουν ακτινοβολια...και η τηλεοραση νομιζω εχει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stamatius Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Πολυ κακο για το "σχεδον" τιποτα. Καποτε οι φυσικοι πιστευαν οτι το ανθρωπινο σωμα δεν μπορει να ταξιδεψει με ταχυτητες μεγαλυτερες των 40χλμ/ωρα. Οι ανθρωποι τελικα εφτασαν να ταξιδευουν σε ταχυτητες μεγαλυτερες της mach1! Τωρα οι επιστημονες πιστευουν (?) οτι πιο πολυ κινδυνευουμε απο συσκευες στο μεγεθος μια παλαμης παρα απο πυρινικα εργοστασια. Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο. Αποψη μου ειναι οτι τα παντα χρειαζεται μετρο σε οτι και κανουμε. Το ιδιο και με το κινητο. Δεν ειναι οτι πιο ασφαλες να ακτινοβολεις το σωμα σου καθημερινα. Αν κανεις ομως φυσιολογικη χρηση δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ανυσηχιας. Αν μιλας 23 ωρες την ημερα λογικο ειναι να εχεις προβλημα. Παράθεση Nokia 3410 --> Nokia 7260 --> Sony Ericsson W610i --> LG KU990 Viewty --> Sony Ericsson XPERIA X8 --> Huawei Ideos X5 Pro --> Motorola MotoG 2nd Gen. --> Huawei P10 Lite --> Samsung Galaxy S10 128 --> Samsung Galaxy S23 128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Ναι...φίλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ποτε δεν το κοιτουσα αν και θα επρεπε. η αληθεια ειναι οτι δεν μιλαω πολυ παρα μονο εχω κολλημα με το να αλλαζω συσκευες. Μεγιστο που εχω αγορασει ειναι με χρι 1,1 και πολυ ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueox Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Ναί γι'αυτό πήρα το 2007 το Nokia N95 8Gb (SAR 0,470), αργότερα το GT-i8910HD (SAR 0,496) και το τρέχον GT-i9000 (SAR 0,268)! Μεγάλη διαφορά όταν μιλάς για πολλή ώρα, τα 2 τελευταία δεν με ενοχλούσαν καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ναί γι'αυτό πήρα το 2007 το Nokia N95 8Gb (SAR 0,470), αργότερα το GT-i8910HD (SAR 0,496) και το τρέχον GT-i9000 (SAR 0,268)! Μεγάλη διαφορά όταν μιλάς για πολλή ώρα, τα 2 τελευταία δεν με ενοχλούσαν καθόλου. Ακομη καλυτερα με hands free:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παλιά δεν έδινα καθόλου σημασία στις τιμές του SAR, αλλά τώρα έχει αρχίσει να με απασχολεί και αποτελεί κριτήριο στην επιλογή κινητού, διότι είναι κρίμα να τρώω τσάμπα ακτινοβολία από την στιγμή που μιλάω στο κινητό χωρίς να χρησιμοποιώ ακουστικά ή bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παλιά δεν έδινα καθόλου σημασία στις τιμές του SAR, αλλά τώρα έχει αρχίσει να με απασχολεί και αποτελεί κριτήριο στην επιλογή κινητού, διότι είναι κρίμα να τρώω τσάμπα ακτινοβολία από την στιγμή που μιλάω στο κινητό χωρίς να χρησιμοποιώ ακουστικά ή bluetooth. Αφού σε απασχολεί τόσο πολύ και καλά κάνεις, γιατί δεν χρησιμοποιείς κάποιο ακουστικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Εγώ πάντως όσες φορές μίλησα με ακουστικό δεν με βόλεψε. Δεν ήταν in ear το ακουστικά βασικά, οπότε έβγαινε/δεν το ένιωθα σταθερό και μου έσπαγε τα νεύρα. Αλλά επειδή έτσι κι αλλιώς δεν μιλάω πολύ, δεν το πάλεψα και ιδιαίτερα lol Σαρ τσεκάρω πάντα αλλά επειδή μιλάω πολύ λίγο -για όσο (θα) ισχύει αυτό- δεν με πιάνει και υστερία για το δικό μου κινητό. Έχω παίξει από 0.45-0.9 και σε αυτά τα πλαίσια δεν αποτέλεσε το κύριο κριτήριο επιλογής της συσκευής. Αλλά τώρα π.χ. που κοιτάω τηλ. για συγγενή που μιλάει αρκετά, γλυκοκοιτούσα το ρυζάκι και μόλις ειδα την αοριστία "lower or equal to 2" βγήκε αμέσως από τη λίστα. Το προηγούμενο που είχε πάρει είχε 1.15 και το είχα τύψεις, έπεσαν προειδοποιήσεις πριν την επιλογή κλπ. Για έως και μέτρια χρήση/ομιλία, κάπου εκεί θέτω το όριο, και δεν το λες και ιδιαίτερα χαμηλό. Edited January 5, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Bt πάντα είναι το καλύτερο. Τώρα το σαρ άλλους τους πειράζει άμεσα άλλους σε βάθος χρόνου. Εγώ αν βάλω στο αυτί μου κινητό με πάνω από 0.7 καταλαβαίνω ενόχληση στο λεπτό πχ. Άλλοι παραπάνω άλλοι παρακάτω άλλοι αργότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedem Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του κινητού παύει με το να το βάζουμε σε λειτουργία πτήσης; Και επισης τι προβλημα μπορει να υπάρχει απο το να εχουμε το wifi του κινητου μόνιμα ανοιχτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Σε λειτουργία πτήσης δεν υπάρχει δίκτυο, οπότε ναι. Με το wifi πάντως έτυχε να μιλάω από sip σε πολύ αδύναμο σήμα και ένιωσα μια ενόχληση για λίγο στο αυτί. Μπορεί να ήταν σύμπτωση βέβαια γιατί μου φαινόταν (και φαίνεται) παράλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Όχι, αφού μιλάω με hands free πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Πάντως πολύ αμφισβητείται η επικινδυνότητα των κινητών τηλεφώνων, μιας και δεν υπάρχουν επιδημιολογικές μελέτες. Μάλιστα, ξέρω καθηγητές φυσικής σε σχολές επιστημών υγείας -ιατρική,οδοντιατρική κτλ- , ο ένας κιόλας υπεύθυνος για την έδρα του μαθήματος, που αναφέρουν ότι περισσότερη ακτινοβολία εκπέμπουν τα ανθρώπινα σώματα (σ.σ. τα θηλυκά που κοιμούνται δίπλα μας/σας) απ'ότι τα κινητά. Η ακτινοβολία πάντα μετρούμενη με ειδικό μηχάνημα. Μετά από αυτόμ κλωτσήστε το έτερον ήμισυ στο πάτωμα και πάρτε το smartphone σας αγκαλιά :lol: ΥΓ. Βάλτε και την κοσμική ακτινοβολία κ.α. και εκτός αυτού, τη ρύπανση του περιβάλλοντος κτλ κτλ, μου φαίνεται μόνο απ τα κινητά δεν κινδυνεύουμε :p 1 Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Πλέον ο δείκτης SAR παίζει ρόλο στην επιλογή συσκευής. Μιλάω πολλές ώρες κάθε μέρα. Το 95% ευτυχώς είναι με handsfree. Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kourouva Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΗΝΕΣ ; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited May 22, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nargiles_82 Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Evidence based ενημέρωση για την ακτινοβολία. https://nutritionfacts.org/topics/cell-phones/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts