Jump to content

kkalos1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    123
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kkalos1

  1. Τίποτα άλλο.Και με το gps δεν είναι σιγουρο οτι θα έχεις θέμα.
  2. E πες μας τι βρήκες..Εγώ είχα 310 και με την αλλαγή της πλακέτας 402.Είχα κι εχω θέμα και με jellybean και με kitkat.Τη Δευτέρα το ξαναστέλνω για service...:(
  3. Εγώ πάντως με την kitkat είδα μια αισθητή βελτίωση της ταχύτητας στο τηλέφωνο.:)
  4. Κακώς σου αλλάξανε mainboard ..Πάλι αντικατάσταση έπρεπε να ζητήσεις μπας και πέσεις σε κομμάτι που να μην έχει πρόβλημα..Εγώ δυστυχώς δεν έχω ελληνικής αντιπροσωπείας κινητό και δεν νομίζω να παιχτεί αντικατάσταση..Να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση..
  5. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου. Είναι μεγάλο το πρόβλημα με αρκετους να έχουν πρόβλημα με το GPS και η LG να μην έχει τοποθετηθεί επίσημα ακόμα. Αν πάς , να έχεις κατεβασμένα το GPS test ,AndroiTS GPS Test όπως και τα προγράμματα πλοήγησης που χρησιμοποιείς να τους δείξεις το πρόβλημα κατευθείαν..
  6. Καλείς πρώτα την LG στο 801 11 200 900..Ναι η procordia ειναι εξουδιοτημένο service της LG και βρίσκεται στο ψυχικο. Μπορείς να το πας και μόνος σου εκεί να το δουνε και να περιμένεις να στο φτιάξουν ή αλλιώς θα περάσει courrier να το παραλάβει ..
  7. Δυστυχώς το δικό μου μετά απο αλλαγή πλακέτας και πίσω καλυμματος το πρόβλημα όχι απλά δε λύθηκε αλλά έγινε και χειρότερο . Κλειδώνει σε λίγους δορυφόρους(5-7/20) ,αφου κλειδώσει(μετά απο λεπτό πολλές φορές) και αρχίσει η πλοήγηση χάνει το σήμα και δεν λοκάρει ποτέ..Εχω ξενερώσει..Τη Δευτέρα πάει ξανά στο service *** την ατυχία μου!
  8. Δυστυχώς φίλε ,απο οτι καταλαβα και απο το τηλ που τους πήρα πάμε απο βδομαδα κι αν.. @vfragos Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου!
  9. Δεν εχει αναφερθεί πολλάκις φίλε μου..2 χρήστες σε ολοκληρο το θέμα ανεφεραν για αλλαγή πλακέτας και οτι δουλεψε καλα..Οι περισσότεροι με προσωπικο πείραγμα των πόλων της κεραίας αναφέρουν ότι είδαν βελτίωση και περισσότερο με αντικατάσταση με νέα συσκευή .Επίσης έκανα 2 ερωτήσεις κι επίσης αναφέρομουν σ αυτους που έχουν αλλάξει πλακέτα.Το θέμα ειναι εσυ γιατι βιάστηκες να απαντήσεις??
  10. Το έστειλα το δικο μου(αγγλικό 16αρι απο Mobile 14) για επισκευή τη Δευτερα μιας και είχα αποσυνδεσεις κατα την πλοήγηση. Μπηκα στο site της Procordia (service LG) εδωσα το ΙΜΕΙ και ειδα το στάτους της βλάβης waiting spare repart..(λογικά πλακέτα). Πήρα τηλ και μου παν οτι δεν έχουν και περιμένουν παραλαβή αλλα δεν ξέρουν πότε.. Θέλω να ρωτήσω οποιος το έδωσε για service και του αλλάξανε πλακέτα πόσο καιρό χρειάστηκε να περιμένει?Σημαντικό επίσης ,λύθηκε το προβλημα με τo gps??
  11. Τρελό fail to S5 .Πραγματικά η αγορά του LG G2 ήταν η καλυτερη επιλογή για μένα.
  12. Σε μιαμιση βδομαδα μου ηρθαν και μου δωσε και tracking number ο seller. Ενημερωτικά δεν καλυπτουν όλη την οθόνη.
  13. Μόλις μου ήρθαν αυτές απο Αμερική http://www.ebay.com/itm/6X-Supershieldz-HD-Clear-LCD-Screen-Protector-Shield-Guard-Cover-Film-For-LG-G2-/171123508307?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item27d7c18453 Πολύ καλές ποιότικές και καλή τιμή για 6 screen protector αυτής της ποιότητας..
  14. Του πλαισίου είχα πριν.Την πήρα μέχρι να μου έρθει η capdaze. Καμία σχέση ,σίγουρα η capdaze αξίζει τα λεφτά της . :)
  15. Μόλις μου ρθε αύτη η θήκη http://www.ebay.com/itm/Original-Capdase-Xpose-Protective-Soft-Shell-Case-Cover-Jacket-For-LG-G2-D802-/400616486746?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item5d469a775a Πάρα πολυ ποιότική ,λεπτή και τέλεια εφαρμογή στο κινητό.
  16. Δεν ξέρω φίλε μου.Ούτε το δικό μου δεν κλειδώνει σε κανέναν μέσα σε κλειστό χώρο ενω το S3 που είχα κλείδωνε στον ίδιο χώρο σε 7 με 8..
  17. Ελληνική συσκευή είχες ?Γιατί εμένα στην LG μου είπαν οτι αν χρειαστεί αντικατάσταση δεν μπορούν να την κάνουν γιατι το κινητό δεν είναι αγορασμένο απο Ελλάδα.
  18. Δεν νομίζω να διορθώσει τίποτα η αναβάθμιση αλλά τέσπα..
  19. Με τη χρήση Sygic είχα πρόβλημα .Αλλάζωντας πορεία απο την προτεινόμενη διαδρομή για να ξαναβρεί στίγμα έκανα αρκετά δευτερόλεπτα αλλα και στην πορεία ,καθυστέρηση στο να συγχρονιστεί με την πορεία του αυτοκινήτου. Με google maps ελάχιστα έως μηδαμινά προβλήματα..
  20. Σευχαριστώ !Επικοινώνησα με το Mobile14 με email και αναμένω..
  21. Ναι φίλε αστα, το κατάλαβα απο τα πρώτα λεπτά. Με ρώτησε αρχικά αν είναι το 32αρι για να με γειώσει κατευθείαν ..Τέσπα γενικότερα απρόθυμοι στην LG. Έχει στείλει κανένας στο service της LG ,τηλέφωνο το οποίο δεν είναι αγορασμένο απο Ελλάδα και του το χουν αντικαταστήσει;; Επίσης η απόδειξη πρέπει να αναγράφει το IMEI της συσκευής ή το S/N για να στο αντικαταστήσουν?H δικιά μου δεν γράφει τίποτα απο τα δύο..
  22. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν ισχύει αυτο με την αντικατάσταση.Δηλαδή αν έχουν το δικαίωμα να μην το αντικαταστήσουν εφόσον δεν είναι απο Ελλάδα το τηλέφωνο..
  23. Καλησπέρα παιδιά , Κάλεσα την LG γιατί διαπίστωσα το γνωστό θέμα με το ακουστικό και το GPS. Με ρώτησαν απο που το εχω αγοράσει και τους απάντησα οτι ειναι αγορασμένο απο το Mobile14 αγγλική συσκευή 16gb και μου είπαν οτι ίσως να μην καλυπτεται απο την εγγύηση .Εδωσα IMEI κτλ και με ενημερωσαν οτι θα ρθει courrier να παραλάβει το τηλέφωνο την Τρίτη . Θα ελέγξουν την συσκευη οι τεχνικοί και θα με ειδοποιήσουν αν καλύπτεται απο την εγγύηση. Μου πε θα καλυπτεται μόνο αν ειναι ίδιο το λογισμικό και ολα τα τεχνικα χαρακτηριστικά. Επίσης με ενημέρωσαν οτι αν οι τεχνικοί διαπιστώσουν οτι η συσκευή χρειάζεται αντικατάσταση (εφοσον είναι ίδια με τα χαρατηριστικα του LG G2 της LG Hellas) δεν θα μπορεί να το αντικαταστήσει η LG Hellas γιατι δεν εχει αγοραστεί απο Ελλάδα.. Τα συμπεράσματα δικά σας..
×
×
  • Create New...