Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC Desire HD

tron13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αναμονή παιδιά μέχρι την ανακοίνωση των specs (αξίζει τον κόπο)...

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε...;

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε...;

Εχουν διαρρευσει και γραφτει κι εδω λιγο-πολυ, αλλα δεν ειναι απολυτως ακριβη κι υπαρχουν καποια σημεια που αξιζουν προσοχης... :)

Θα τα δουμε αναλυτικα συντομα.

Εχουν διαρρευσει και γραφτει κι εδω λιγο-πολυ, αλλα δεν ειναι απολυτως ακριβη κι υπαρχουν καποια σημεια που αξιζουν προσοχης... :)

Θα τα δουμε αναλυτικα συντομα.

Πότε; Στις 15;

Ο Αγγελος το πηγε ενα βημα παραπερα κι εγραψε μερικα πραγματακια παραπανω για το επερχομενο HD:

http://www.digitallife.gr/ti-tha-deixei-i-htc-stis-15-septembriou/

Δειτε τις λεπτομερειες που αναφερονται και δεν ηταν γνωστες μεχρι σημερα (οπως τη διαθεσιμη RAM)...

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/htc-desire-hd-what-you-need-to-know-709300

Processor power

Of more interest is the processor. The HTC Evo is running the current industry favourite Qualcomm Snapdragon chip, which manages 1GHz speeds.

However, rumour has it that the HTC Desire HD will be one of the first mobile handsets with the next generation Snapdragon processors, coming in at 1.3GHz speeds.

This makes Android 2.2 and its power efficiency a pivotal part of the process, as the battery life on the original build of the Desire was pretty poor, and asking for more speed is going to drain more juice.

As yet, there is no announced HTC Desire HD release date, but we think it's likely to make an appearance within the next couple of months, perhaps even as early as IFA 2010 in September.

Πιστεύω πως άν όντως φοράει Snapdragon χρονισμένο στο 1GHz θα είναι η δεύτερη γενιά (1GHz MSM8x55) που περιλαμβάνει την Adreno 205 Gpu.. 4x πιό γρήγορη απο τον προκάτοχο της Adreno 200 που φοράνε όλα τα Snapdragon μηχανάκια ετούτη τη στιγμή.Ενδεικτικά να αναφέρω οι επιδόσεις του στο GLBenchmark είναι σχεδόν εφάμιλλες με αυτές του Samsung Galaxy S.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη

εγω πιστευω οτι θα φοραει πανω απο 1ghz..δεν εχει νοημα να βγαλουν νεο μοντελο με specs που ειχαν πριν 1 χρονο με την κυκλοφορια του hd2...εγω απλα αναρωτιεμαι αν θα εχει slcd η amoled screen..

Ο Αγγελος το πηγε ενα βημα παραπερα κι εγραψε μερικα πραγματακια παραπανω για το επερχομενο HD:

http://www.digitallife.gr/ti-tha-deixei-i-htc-stis-15-septembriou/

Δειτε τις λεπτομερειες που αναφερονται και δεν ηταν γνωστες μεχρι σημερα (οπως τη διαθεσιμη RAM)...

λεει οτι το desire δε θα αντικατασταθει..παντως το desire εχει αποσυρθει(προς το παρον?) απο τα ελληνικα καταστηματα.

Edited by Nikos_s3

λεει οτι το desire δε θα αντικατασταθει..παντως το desire εχει αποσυρθει(προς το παρον?) απο τα ελληνικα καταστηματα.

Αυτό είναι λόγω της μετάβασης από amoled σε slcd. Έχει αρχίσει σιγά σιγά να επανεμφανίζεται στα καταστήματα τις τελευταίες μέρες...

εγω πιστευω οτι θα φοραει πανω απο 1ghz..δεν εχει νοημα να βγαλουν νεο μοντελο με specs που ειχαν πριν 1 χρονο με την κυκλοφορια του hd2...εγω απλα αναρωτιεμαι αν θα εχει slcd η amoled screen..

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λές, σε αυτή την περίπτωση θα φοράει τον 1.3GHz QSD8x50A με την Gpu που ανέφερα πιό πάνω.

Προσωπικα δε με χαλάει καθόλου το 1GHz αφού η 2η γενιά Snadragon θα είναι τέλεια και στην αναπαραγωγή divX 720p video και θα παίζει όλα τα παιχνίδια σε επαρκή fps.

Τώρα αμα κολλάμε στα GHz μόλις rootαριστεί του κάνεις και ένα overclock να χεις να λές..

Διαβασα αρκετα πιο πανω για συγκρισεις που κανετε συνεχεια με το galaxy s (πολυ το θεωρειτε σαν προτυπο)..σαν χρηστης ενος samsung (galaxy) να σας πω το μεγαλο μειονεκτημα της κατασκευαστριας αυτης εταιρειας για να μην το θεωρειτε προτυπο--ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣ,ΣΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ-----ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟ!!!!δυστυχως το after sales support στην samsung ειναι κατι αγνωστο,αν μπειτε στα κατα τοπους διαφορα forums θα δειτε οτι πεφτει το κραξιμο της αρκουδας!!!δεν ξερω τι λεει στο θεμα αυτο η HTC,γι αυτο ειπα να δοκιμασω την τυχη μου κι εδω και παρηγγειλα το Desire,δεν με χαλασαν τα 70 ευρω που ειχε παραπανω το galaxy s,οσο με χαλαγε το οτι ειναι στις υποσχεσεις για την froyo εδω και ποσο καιρο (το εχω ξαναδει αυτο το ονειρο) και ειναι ακομη στις υποσχεσεις,σε ενα τηλεφωνο πανακριβο το οποιο,επειδη εχω μιλησει με αρκετους χρηστες,εχει ενα σωρο προβληματα.

να ξερετε οτι το συνθημα των περισσοτερων χρηστων samsung ειναι ενα...never again samsung!!!!

Διαβασα αρκετα πιο πανω για συγκρισεις που κανετε συνεχεια με το galaxy s (πολυ το θεωρειτε σαν προτυπο)..σαν χρηστης ενος samsung (galaxy) να σας πω το μεγαλο μειονεκτημα της κατασκευαστριας αυτης εταιρειας για να μην το θεωρειτε προτυπο--ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣ,ΣΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ-----ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟ!!!!δυστυχως το after sales support στην samsung ειναι κατι αγνωστο,αν μπειτε στα κατα τοπους διαφορα forums θα δειτε οτι πεφτει το κραξιμο της αρκουδας!!!δεν ξερω τι λεει στο θεμα αυτο η HTC,γι αυτο ειπα να δοκιμασω την τυχη μου κι εδω και παρηγγειλα το Desire,δεν με χαλασαν τα 70 ευρω που ειχε παραπανω το galaxy s,οσο με χαλαγε το οτι ειναι στις υποσχεσεις για την froyo εδω και ποσο καιρο (το εχω ξαναδει αυτο το ονειρο) και ειναι ακομη στις υποσχεσεις,σε ενα τηλεφωνο πανακριβο το οποιο,επειδη εχω μιλησει με αρκετους χρηστες,εχει ενα σωρο προβληματα.

να ξερετε οτι το συνθημα των περισσοτερων χρηστων samsung ειναι ενα...never again samsung!!!!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου, το τελευταιο samsung που πηρα ηταν το i8910 HD, βγαζει καταπληκτικα τηλεφωνα αλλα μετα απο λιγο καιρο επειδη δεν τα υποστηριζει καθεσαι και τα κοιτας, παρακολουθοντας τις αλλες εταιρεις να βγαζουν τις αναβαθμισεις την μια μετα την αλλη:O.Ας μην βγαινουμε ομως εκτος θεματος.

Πολυ καλα εκανες και παρηγγειλες HTC!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λές, σε αυτή την περίπτωση θα φοράει τον 1.3GHz QSD8x50A με την Gpu που ανέφερα πιό πάνω.

Προσωπικα δε με χαλάει καθόλου το 1GHz αφού η 2η γενιά Snadragon θα είναι τέλεια και στην αναπαραγωγή divX 720p video και θα παίζει όλα τα παιχνίδια σε επαρκή fps.

Τώρα αμα κολλάμε στα GHz μόλις rootαριστεί του κάνεις και ένα overclock να χεις να λές..

Δεν είναι μόνο θέμα ghz.

Ο snapdragon του desire σήμερα δεν είναι κορυφαίος. Πρέπει να αντικατασταθεί. Αν έχει νέο επεξεργαστή το hd , τότε θα σκεφτώ πολύ σοβαρά την αγορά του.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Administrators
Ο snapdragon του desire σήμερα δεν είναι κορυφαίος. Πρέπει να αντικατασταθεί.

Να αντικατασταθεί από ποιον; Υπάρχει σήμερα καλύτερος;

Modpic.gif

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου +1000000 απλά αναφέρω το Galaxy λόγο του οτι η PowerVR SGX 540 Gpu που φοράει είναι ότι πιο γρήγορο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε android multimedia.Την είχα πάθει κ εγώ με το i8910 το οποίο πραγματοποίησε αυτά που υποσχόταν με Cooked rom ενός Γερμανού ύστερα απο ένα χρόνο περίπου :confused:

Δεν είναι μόνο θέμα ghz.

Ο snapdragon του desire σήμερα δεν είναι κορυφαίος. Πρέπει να αντικατασταθεί. Αν έχει νέο επεξεργαστή το hd , τότε θα σκεφτώ πολύ σοβαρά την αγορά του.

Όντως δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε smartphone αλλα και εμείς οι gadgetάκιδες έχουμε γίνει πολύ απαιτητικοί, προσπαθούμε με το κινητό να αντικαστήσουμε τα Desktop μας.. :rolleyes:

Anyway προσωπικά είμαι σίγουρος το HD θα φοράει την νέα γενιά Snapdragon διότι η HTC τις έχει στην κατοχή της απο τον Ιούνιο

Να αντικατασταθεί από ποιον; Υπάρχει σήμερα καλύτερος;

Γιάννη, ο omap 3630 (cortex a8) που φοράνε τα droid 2 , droid x και galaxy s είναι σαφώς ανώτερος.

Μπορεί και οι 2 επεξεργαστές να είναι χρονισμένοι στα 1000 , αλλά ο omap είναι ταχύτερος. Η διαφορά δεν είναι μικρή. Ο snapdragon , ακόμη και υπερχρονισμένος και πάλι θα υπολείπεται του omap 3630.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, το Milestone 1 (με τον παλιότερο omap 3410 νομίζω) , χρονισμένο στα 900 (από 550 stock) κερδίζει το nexus1 (χρονισμένο στα 1000) στα benchmark.

Γιάννη, ο omap 3630 (cortex a8) που φοράνε τα droid 2 , droid x και galaxy s είναι σαφώς ανώτερος.

Μπορεί και οι 2 επεξεργαστές να είναι χρονισμένοι στα 1000 , αλλά ο omap είναι ταχύτερος. Η διαφορά δεν είναι μικρή. Ο snapdragon , ακόμη και υπερχρονισμένος και πάλι θα υπολείπεται του omap 3630.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, το Milestone 1 (με τον παλιότερο omap 3410 νομίζω) , χρονισμένο στα 900 (από 550 stock) κερδίζει το nexus1 (χρονισμένο στα 1000) στα benchmark.

ενδιαφερουσα η γνωμη σου

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παραθέτω ένα link με Benchmark σε OpenGL ES 1.1 για όλα σχεδόν τα smartphone.Δείτε το καινούριο HTC Vision με τον καινούριο snapdragon στα 800MHz (MSM7x30) πού βρίσκεται στην κατάταξη:

http://www.glbenchmark.com/result.jsp?benchmark=glpro11&certified_only=1

ελπίζω να βοήθησα

Παραθέτω ένα link με Benchmark σε OpenGL ES 1.1 για όλα σχεδόν τα smartphone.Δείτε το καινούριο HTC Vision με τον καινούριο snapdragon στα 800MHz (MSM7x30) πού βρίσκεται στην κατάταξη:

http://www.glbenchmark.com/result.jsp?benchmark=glpro11&certified_only=1

ελπίζω να βοήθησα

Πιστεύω έχεις καταλάβει ότι μιλάω για τον snapdragon του Hd2-desire-nexus1.

Αυτά βρίσκονται πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Δείτε και αυτό

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:MHwP5l41Wo8J:www.anandtech.com/show/3826/motorola-droid-x-thoroughly-reviewed/5+Qualcomm+Snapdragon+QSD8250+vs+omap+3630&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

Edited by ddr2

Πιστεύω έχεις καταλάβει ότι μιλάω για τον snapdragon του Hd2-desire-nexus1.

Αυτά βρίσκονται πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Σαφώς φίλτατε, το link to έβαλα να το βλέπουν οι παθιασμένοι με τα GHz.Δυστυχώς που ολοκληρωμένα smartphones όπως το Droid X δεν έρχονται (τουλάχιστον ακόμα) στην Ευρώπη.Sorry για το off-topic

Edited by Fotakis

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου +1000000 απλά αναφέρω το Galaxy λόγο του οτι η PowerVR SGX 540 Gpu που φοράει είναι ότι πιο γρήγορο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε android multimedia.

Τι να το κάνεις που έχει το καλύτερο hw όταν όλοι οι κάτοχοι του τρέχουν με no lag fix αλχημείες, μιας και που το τηλέφωνο τους ψιλό σέρνεται... ;)

Προσωπικά την HTC την έχω σε άλλη κατηγορία από τους "μεγαλοκατασεκυαστές" που καταπιάνονται και με smartphone...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...