Jump to content

tsantakias

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    110
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsantakias

  1. εγω εχω βρει και της κοκκινου το μωρο μου σορρυ(κλασσικα φοιβος) με το theme song του batman(την παλια σειρα που επαιζε seven x) δειτε απο κατω: kokkinou: batman:
  2. εγω εχω διαβασει παντως οτι η 3.2 θα ειναι για tablets και η σειρα 3 για smartphones..παντα φημες..
  3. ζητα να το κοιταξετε πριν το πληρωσεις βασικα..
  4. tsantakias

    iPhone 4

    το frash εννοεις?παιζει καλα?
  5. αντι να εχεις 1 core για 2 εφαρμογες που τρεχουν θα εχεις 2 cores για 2 εφαρμογες..γενικα στο φορτωμα θα τρεχει πιο ξεκουραστα..δεν ειναι απαιτηση απο την htc αλλα γενικοτερα απ ολες τις εταιρειες..
  6. αν δεν αναβει καθολου το computer παιζεις εντονα με τροφοδοτικο η motherboard.
  7. tsantakias

    iPhone 4

    παιδια, εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη frash για flash playback?εντυπωσεις? thanks!
  8. ελπιζω να ναι καλυτερο χωρις προβληματα γιατι περιμενα πολλα(και ειναι οντως πολλα υποσχομενο αλλα μαλλον εκει θα μεινει) απο το galaxy s και το support tis samsung με χαλασε οσο δεν περιγραφεται.
  9. δεν ειναι 3 κουμπια φιλε μου..δεν εχω 3 button recover mode. εχω μια απο τις χιλιαδες προβληματικες συσκευες για τις οποιες δεν εχει κανει απολυτως τιποτα η samsung (μονο για καναδεζικα μοντελα)..κατα τ αλλα το froyo ερχεται οταν θα βγει το gingerbread. επισης βαρεθηκα να πατω task killer, να καθησω να κανω assign τι να κοβεται με το boot της συσκευης για να μη μου τρωει μπαταρια..βαρεθηκα να καθομαι να φτοιαχνω(αφου πρωτα μαντεψω τι κανουν οι 50 εφαρμογες που τρεχουν στο background) στο task killer τι να κραταει ανοιχτο και τι να κλεινει με το πατημα του κουμπιου. μαλλον δε το εχεις ψαξει τοσο οσο εγω. και εγω το galaxy s ηθελα αλλα δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με το τηλεφωνο ολη μερα.
  10. froyo και lag fix απο τη samsung αλλιως θα χει προβλημα οπως λες..εγω το βλεπα παρα παρα πολυ θετικα το galaxy s..πηρα θηκες, ζελατινες πριν καν το παρω..παρολα αυτα ξενερωσα στις 3 μερες και το εστειλα πισω..και ετσι οπως παει η htc ειναι μονοδρομος!(oχι οτι με χαλαει φυσικα!)
  11. τι θες τωρα? :P ηθελα dual core + gingerbread τελη οκτωβριου! :P νομιζω η samsung θα βγαλει τελος του ετους απ οσο ακουγεται με dual core smartphone για να πουλησει κατα τη διαρκεια των χριστουγεννιατικων αγορων απ οσο λενε! και συμφωνω σε αυτο που ειπες..το galaxy s ειναι πολυ ομορφο, με τεζα specs αλλα δυστυχως μου εσπασε τα νευρα..μαζι και η samsung που δε δινει δεκαρα για οτι πουλησε ηδη.
  12. να περιμεναν 2μηνες ακομα και μετα να το βγαζαν..ειναι ρε φιλε σα να βγαινει playstation 4 μεθαυριο και μετα απο 2 μηνες να βγει playstation 5..υποθετικα λεω οτι θα μεινει πισω σε specs παρα πολυ γρηγορα. εγω ειχα galaxy s, το εδωσα πισω γιατι ειχε προβλημα(σε 3μερες εφαγε σουτ λογω lag+3button recovery mode) και μετα ειπα να περιμενω το desire hd μηπως αφου το δωσα που το δωσα να παρω κατι καλυτερο..και απ οσο φαινεται δεν υπερτερει σε κατι περα απο τη ram ενα στα υπολοιπα ειναι πισω..(παρολα αυτα μαλλον αυτο θα παρω γιατι εμπιστευομαι την htc σε θεμα support ενω η samsung ειναι για γελια)
  13. αυτο που ειπε ο tonyk οτι δε θα πετυχει to desire hd λογω του οτι παιζει η rom του android δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση..το hd2 κανει 600 ευρω και εχει κολοκοτρωνέικο επεξεργαστη..και κανονικη lcd αν δεν κανω λαθος..και αλλα πολλα οπως καμερα, ram, μνημη κτλ..και 700 να κανει το desire hd εγω το desire θα επαιρνα(και πιστευω ολοι)..ασε που παιζει πολυ ανετα να μπαινουν windows 7 στο desire hd(και παιζει πολυ εντονα λογω specs). το πολυ πολυ οποιος εχει hd2 απλα να περασει καμμια αλλη rom οπως καλυ ωρα ο argam :)
  14. επειδη πλεον δεν εχω το galaxy s..μπορει να μου πει κανεις αν βγηκε official "3button recovery mode" fix και για τα υπολοιπα galaxy s ή μονο για καναδα παραμενει official η λυση? ευχαριστω πολυ!
  15. αγνωστο εντελως..σε beta παντως που εχουν κυκλοφορησει δεν εχει φτοιαχτει..αρα δυστυχως η απαντηση που ταιριαζει στο ερωτημα σου βαση του οτι θα ειναι διαθεσιμο το froyo σε 3 μερες ειναι ναι..
  16. 1ghz single core.. :( τη στιγμη που γνωριζουμε οτι θα κυκλοφορησουν στο τελος του ετους dual core 1ghz και 2 ghz.. θυμαμαι ποσο εκανε το hd2..700ευρω..τοτε ομως τα αλλα smartphones ειχαν χαμηλοτερα specs..το galaxy s θεωρητικα και μονο λογο superamoled + 8gb μνημης και μεγαλυτερης μπαταριας κανονικα θα πρεπε να ναι ακριβοτερο(λεμε τωρα)..επιπλεον τα windows mobile που φορουσε το hd2 στοιχιζαν στν htc...αυτο δε συμβαινει στο android. εγω ειχα το galaxy s..το εδωσα λογο των γνωστων προβληματων του lag(το οποιο φτοιαχνεται αλλα μου τη σπαει το settarisma που χρειαζεται καθε φορα)+το προβλημα του recover mode..περιμενα τωρα το desire hd οτι θα ειναι gingerbread ready :D για να το παρω αλλα γενικα τα specs με χαλασαν λιγακι..περιμενα καλυτερη cpu και μεγαλυτερη αναλυση στην οθονη τουλαχιστον. τωρα 700αρου για ενα facelift σε hd2 δε τους τη δινω με τιποτα! :D
  17. εγω πανω απο 600ευρω δεν το κοβω..δεν εχει τιποτα φανταστικο για να δικαιολογει τιμη πανω απ το 600αρι. φθηνη οθονη, ελλειψη εσωτερικης μνημης(σχεδον ανυπαρκτη), μικρη μπαταρια, δεν εχει δευτερη καμερα, επεξεργαστη με πολυ συντομο end of life. και 600 πολλα ειναι.
  18. δες το βιντεο της htc.. στο 0:43 λεει οτι εχει super lcd οθονη!
  19. αμφιβαλλω φιλε μου γιατι τo desire hd περα απο τα 768mb μνημη δεν εχει τιποτα που να ειναι ισαξιο του galaxy. οθονη lcd..και snapdragon που ειναι ηδη παλιος και πολυ αδυναμος επεξεργαστης σε σχεση με του galaxy...εγω το περιμενα το desire hd αλλα οταν ειδα τα specs..ουτε γι αστειο..πουλανε το htc hd2 με αλλο ονομα για νεα συσκευη..ενω προ των πυλων ειναι το android 3 λανσαρουν νεο μοντελο με αναλυση hd2 που ειχε πριν ενα χρονο σε 4.3 ιντσες. απογοητευση του desire hd κατα τη γνωμη μου..το galaxy ειναι ετη φωτος μπροστα, ακομα και το απλο desire ειναι καλυτερο.
  20. δεν ειναι λιγοι οι developers που εχουν εγκαταληψει το iPhone OS και ασχολουνται με android.
  21. βγηκε fix για το 3 button recovery mode για τα μοντελα του καναδα...φανταζομαι συντομα και για ολες τις χωρες..τωρα αν πραγματικα παιζει θα το μαθουμε τις επομενες ωρες.. http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150262535205538&id=260085296049&ref=mf#!/note.php?note_id=10150262535205538&id=260085296049&ref=mf παιζει και αυτο βεβαια που παραπεμπει σε hw ισως? :S
  22. 1) τι σημασια εχει αν ειναι σε περισσοτερες συσκευες? μιλαμε για επικρατηση λειτουργικου, οχι συσκευης. τι θεωρεις δικαιη συγκριση δηλαδη? iphone vs galaxy s? δε θα ηταν δικαιο γιατι πχ εμενα μου αρεσει το galaxy s αλλα πχ θεωρω πιο ομορφο το desire, και στις 2 περιπτωσεις επιλεγω android. δε στεκει αυτο που λες. αν θες να συγκρινουμε συσκευες αλλαζει. 2)εχει κλειδωματα αλλα για να στο πω πιο απλα, περα απο τα γνωστα κλειδωματα/περιορισμους περι flash,bluetooth, radio, multimedia playback, δε μπορεις να σβησεις τιποτα που εχεις περασει μεσω itunes απο το τηλεφωνο, πρεπει να κουβαλαω υπολογιστη με εγκατεστημενο το itunes. δεν εχει ουτε αναφορα παραδοσης....:S σου λεω μου αρεσει και το iphone os αλλα πραγματικα μου φαινεται παλιο πλεον διπλα στο android οσον αφορα τα στατιστικα, ναι, το marketshare δειχνει android πρωτο και οπως ειχαν και ανεβασει πριν 2-3 μερες εδω προβλεπεται παραπανω μειωση στις πωλησεις της apple τα επομενα 4 χρονια κατα 25%. δηλαδη ειναι σα να σας πατανε καλο αμα που κατι για το iphone?(που δεν ειναι και ψεματα δηλαδη)
  23. αντιγραφουν δεν αντιγραφουν(γιατι αμα αρχισουμε ποιος αντεγραψε ποιον θα καταληξουμε οτι η apple εχει ξεκινησει τις αντιγραφες εδω και χρονια. τεσπα, εγω ως χρηστης και νοκια και iphone(για λιγο καιρο αλλα ειδα πολλα) και android os εχω να πω τα εξης... θεωρω της νοκια και το symbian και το maemo παρα πολυ καλα λειτουργικα.. το maemo ειναι για τη χρηση μου το απολυτο λειτουργικο και δε το συγκιρνο καν με κανενα λειτουργικο τηλεφωνου..το συγκρινω με windows, linux, mac os...απλα κανεις οτι θελεις οπως τα κανεις στο laptop σου. απο εκει και περα θεωρω αρκετα καλο το iphone απο την αποψη ευκολιας χρησης..και ισως πριν 2 χρονια να ταν πολυ ψηλα. ειναι για ατομα που γουσταρουν παιχνιδια και γρηγορο(αλλα περιορισμενο σε δυνατοτητες) μενου...πολλα τα κλειδωματα. μετα ηρθε το android....μετα απο 1.5 χρονο κυκλοφοριας στο επιπεδο που ειναι κανει ηδη το iphone os να φαινεται λειτουργικο των σπηλαιων αφου..ειναι full αντιγραφη του iphone os με widgets που χρησιμοποιει η νοκια, samsung κτλ..με flash, με support για οποιοδηποτε ειδος αρχειων, χωρις κανενα περιορισμο κλειδωματος και ανεση για απεριοριστη παραμετροποιηση...πιστευω οτι θελει λιγη δουλεια με το appstore του..το οποιο λενε οτι θα ερθει με την κυκλοφορια του version 3.0..αν γινει και αυτο η apple πρεπει να κανει αλλαγες στην πολιτικη και στο μενου της γιατι εχει μεινει πισω πολυ. και δε το λεω εγω μονο, το λενε οι αυξησεις πωλησεων android κινητων με ταυτοχρονη μειωση των iphones καθως και ερευνες που δειχνουν οτι θα χασει 25%-30% των πελατων της η apple τα επομενα 4-5 χρονια.. για μενα το maemo που χρειαζομαι εργαλειο παραμενει ως αυτη τη στιγμη το καλυτερο, σαν παιχνιδι μου αρεσει το iphone(πραγματικα μου αρεσει)..εκει ερχεται το android που ειναι αντιγραφη του λειτουργικου της apple... με τη διαφορα οτι εχει επιπλεον αυτα που θα ηθελα να εχει το iphone os.. τα λειτουργικα τα κατατασσω με την παρακατω σειρα συμφωνα με το ποσο με βολευουν: 1)maemo 2)android 3)symbian 4)iphone OS
  24. παιδια, πηρε κανεις galaxy s τις τελευταιες 6-7μερες ? δοκιμασε το recovery+ download mode αν δουλευει? αν μπορειτε πειτε please..ευχαριστω!
×
×
  • Create New...