NickTheGreek99 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Πως μπορώ να σταματήσω το αυτόματο σκαν που κάνει ο defender ;; τον έχω απενεργοποιήσει (έχω avast) και παρ'όλα αυτά στο action center δείχνει ότι κάνει σκαν.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Πως μπορώ να σταματήσω το αυτόματο σκαν που κάνει ο defender ;; τον έχω απενεργοποιήσει (έχω avast) και παρ'όλα αυτά στο action center δείχνει ότι κάνει σκαν.. Κάνε αναζήτηση στη βοήθεια και υποστήριξη των windows τη λέξη "defender" και επέλεξε ενεργοποίηση απενεργοποίηση του windows defender. Σε μένα εμφανίζει ότι είναι απενεργοποιημένη η εφαρμογή σε σένα θα σου βγάλει ότι είναι ενεργοποιημένος ο defender κάπου θα έχει επιλογή για απενεργοποίηση δεν γνωρίζω υποθέτω ότι συμβαίνει, ελπίζω να σε βοηθήσει αυτός ο δρόμος. Ίσως χρειάζεται επανεκκίνηση. Σαν firewall δες τι τρέχει. Αν δεν είσαι με τη free edition του avast υπάρχει πιθανότητα να τρέχουν 2 τείχη προστασίας μαζί που δεν είναι σωστό και ασφαλές. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου έδωσε φίλος μου τα αυθεντικά Microsoft Windows 8.1 Professional N with Update 32/64-bit (Greek)... Έχει και τα Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64-bit (Greek) Πρώτον, τα Professional είναι πολύ πιο βαριά από τα Home...??? Το λαπτοπ είναι 5ετίας με Intel Core i3 και 6 GB RAM... Το «with Update» εννοεί την τελευταία έκδοση να φανταστώ...??? Τρίτον, το «N» τι ακριβώς είναι...??? Ρίξε μια ματιά στη παρακάτω σελίδα η έκδοση με το n δεν περιέχει λογισμικό (Windows Media Player, Music, Video, Skype) όμως μπορείς να το κατεβάσεις από τη microsoft ή να χρησιμοποιήσεις άλλου κατασκευαστή. http://windows.microsoft.com/en-GB/windows-8/n-editions Με το φορητό δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα ίσως η κάρτα γραφικών αλλά και πάλι θα τρέχει ομαλά τα windows, όχι τα pro δεν είναι βαρύτερα από τη home έκδοση αυτό γνωρίζω. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Edited April 21, 2015 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 http://www.windowscentral.com/windows-81-will-be-getting-nearly-30-patches-later-today τι καταλαβαινετε με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) http://www.windowscentral.com/windows-81-will-be-getting-nearly-30-patches-later-today τι καταλαβαινετε με αυτο? Μόλις έκανα έλεγχο και υπάρχουν 22 ενημερώσεις μόλις κλείσω τον browser θα τις εγκαταστήσω. Που θα πάει θα μάθουμε λεπτομέρειες αργότερα ήδη προστατευμένοι! Ευχαριστώ. ......Όπα είναι όλες τους προαιρετικές θα τις αφήσω όπως έχουν. Edited April 21, 2015 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μόλις έκανα έλεγχο και υπάρχουν 22 ενημερώσεις μόλις κλείσω τον browser θα τις εγκαταστήσω. Που θα πάει θα μάθουμε λεπτομέρειες αργότερα ήδη προστατευμένοι! Ευχαριστώ. ......Όπα είναι όλες τους προαιρετικές θα τις αφήσω όπως έχουν. χι τηλ,υπολογιστη σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 SOS Πως αλλάζω την default κάρτα γραφικών σε PC με Windows 8? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 SOS Πως αλλάζω την default κάρτα γραφικών σε PC με Windows 8? Εννοείς να απενεργοποιήσεις την εσωτερική κάρτα της motherboard για να βάλεις μια κανονική κάρτα Vga; Αν ναι, δεν έχει καμία σχέση με τα windows και το κάνεις από BIOS. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Κάνε αναζήτηση στη βοήθεια και υποστήριξη των windows τη λέξη "defender" και επέλεξε ενεργοποίηση απενεργοποίηση του windows defender. Σε μένα εμφανίζει ότι είναι απενεργοποιημένη η εφαρμογή σε σένα θα σου βγάλει ότι είναι ενεργοποιημένος ο defender κάπου θα έχει επιλογή για απενεργοποίηση δεν γνωρίζω υποθέτω ότι συμβαίνει, ελπίζω να σε βοηθήσει αυτός ο δρόμος. Ίσως χρειάζεται επανεκκίνηση. Σαν firewall δες τι τρέχει. Αν δεν είσαι με τη free edition του avast υπάρχει πιθανότητα να τρέχουν 2 τείχη προστασίας μαζί που δεν είναι σωστό και ασφαλές. Καλησπέρα, οπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα έχω απενεργοποιημένο τον defender και όταν παω να τον ανοίξω λέει ότι δεν δουλεύει : http://imgur.com/VdSb95c επίσης έχω τη free έκδοση του avast που δεν έχει firewall άρα λειτουργεί αυτό των windows . Nα σημειώσω ότι δεν κάνει κάθε μέρα, αλλά νομίζω κάθε εβδομάδα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 χι τηλ,υπολογιστη σωστα? Aha Right! ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, οπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα έχω απενεργοποιημένο τον defender και όταν παω να τον ανοίξω λέει ότι δεν δουλεύει : http://imgur.com/VdSb95c επίσης έχω τη free έκδοση του avast που δεν έχει firewall άρα λειτουργεί αυτό των windows . Nα σημειώσω ότι δεν κάνει κάθε μέρα, αλλά νομίζω κάθε εβδομάδα. Πως τον αναφέρει τον defender δεν το κατανοώ γιατί τρέχει τότε. Κάθε μήνα τρέχει ένα της microsoft από όσο γνωρίζω αλλά είναι διαφορετικό από το defender. Μπορείς να το τρέξεις και χειροκίνητα όποτε γουστάρεις Win + R και πληκτρολόγησε mrt ζητάει άδεια τα υπόλοιπα είναι κατανοητά. Πληροφοριακά μπορείς να κατεβάσεις ένα https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx utility το autoruns από τη microsoft δεν εγκαθίσταται το πρόγραμμα αυτό απλά το τρέχεις και βλέπεις τι παίζει στην εκκίνηση. Όποτε θέλεις το διαγραφείς δεν εγκαθίσταται δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ευχαριστώ roll, θα δω αν θα το ξανακάνει και θα ενημερώσω :) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Τελικά δεν ήταν ο defender, αλλά ένα maintance , πως απενεργοποιείται ;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Τελικά δεν ήταν ο defender, αλλά ένα maintance , πως απενεργοποιείται ;; Απο το Action Center. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 To θέμα με το λάπτοπ είναι το εξής: Η κάρτα γραφικών έχει καεί (AMD) και λειτουργεί με την βοηθητική της Intel, αλλά τώρα που εκανα φορματ κάθε φορά που ξεκινάει ο υπολογιστής την βρίσκει και επειδή δεν λειτουργεί αρχίζει τα reboot... Από την διαχείριση συσκευών κάνω απενεργοποίηση και απεγκατάστηση αλλά σε κάθε εκκίνηση τα ίδια... Έχω σβήσει την λειτουργία της AMD από το services.mcs και τίποτα... Για να προλάβω απαντήσεις, από το BIOS δεν γίνεται κάτι γιατί είναι περιορισμένο (HP το λάπτοπ)... Καμία άλλη λύση??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Με το cd της hp το έκανες ή με δικό σου ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinakomo Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παιδιά έχω γράψει προσφατα τα windows 8.1 στο λαπτοπ μου που ειναι fujitsu. Ενω μεχρι πριν τα εγκαταστησω επαιζε κανονικα εικονα και ηχος απο το pc στην τηλεοραση μεσω hdmi, τωρα δε γινεται!(πριν ειχα γραμμενα τα windows 7) Αναρωτιεμαι λοιπό τι μπορει να φταει!οταν συνδέω το hdmi η εικονα παιζει κανονικα στη samsung τηλεοραση μου, ο ηχος ομως βγαινει απο το pc. Μαλιστα οταν πηγαινω κατω δεξια στον ηχο δεν αναγνωριζει και δε μου εμφανιζει το καλωδιο.Τι μπορει να συμβαινει...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Με το cd της hp το έκανες ή με δικό σου ; Με δικό μου... Είχε Win7 το laptop και πέρασα Windows 8... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Με δικό μου... Είχε Win7 το laptop και πέρασα Windows 8... Έβαλες λογικά μόνο τους drivers για τον intel η βρήκε και τις 2 κάρτες από μόνο του ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Παιδιά έχω γράψει προσφατα τα windows 8.1 στο λαπτοπ μου που ειναι fujitsu. Ενω μεχρι πριν τα εγκαταστησω επαιζε κανονικα εικονα και ηχος απο το pc στην τηλεοραση μεσω hdmi, τωρα δε γινεται!(πριν ειχα γραμμενα τα windows 7) Αναρωτιεμαι λοιπό τι μπορει να φταει!οταν συνδέω το hdmi η εικονα παιζει κανονικα στη samsung τηλεοραση μου, ο ηχος ομως βγαινει απο το pc. Μαλιστα οταν πηγαινω κατω δεξια στον ηχο δεν αναγνωριζει και δε μου εμφανιζει το καλωδιο.Τι μπορει να συμβαινει...;;; Δοκίμασε σε άλλο μέσο προβολής ή και με διαφορετικό καλώδιο; Κάτσε όταν γράφεις έχω κάψει τι εννοείς δεν είναι γνήσια; Πέρασες τους οδηγούς της Fujitsu για το συγκεκριμένο μοντέλο για τα windows 8.1 ή το άφησες στη ευχέρεια του λειτουργικού; Καλύτερα πήγαινε στη σελίδα υποστήριξης της κατασκευάστριας και κατέβασε τους ανάλογους οδηγούς για το συγκεκριμένο μοντέλο και λειτουργικό, καλύτερο από την αυτοματοποιημένη διαδικασία του λειτουργικού. Εκεί θα δεις αν υποστηρίζει τα windows 8.1 ο φορητός σου. Πάρε το τηλέφωνο υποστήριξης του εισαγωγέα των fujitsu για να σε κατευθύνει αν δεν έχεις την εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Να ρωτήσω βρε παιδιά κάτι γιατί το pc μου τώρα τελευταία μου κάνει διάφορα κουλά: έχω ένα φάκελο μέσα στον οποίο υπάρχουν περίπου 250 αρχεία word και συνεχώς προσθετω μιας και είναι προσφορές προς υποψηφίους πελάτη μου. Το κάθε αρχείο έχει ονομασία το όνομα του πελάτη μου. Μέχρι τώρα όταν ήθελα να βρω την προσφορά που έχω κανει σε ενα πελάτη μου πηγαινα στο search του φακέλου, πληκτρολογουσα το όνομα του αρχείου και αμέσως μου το εμφάνιζε. Ξαφνικά σταμάτησε να κανει search και δεν μου εμφανίζει αποτελέσματα. Τι μπορεί να συμβαίνει; το περίεργο είναι οτι ταυτόχρονα δεν κάνει search ούτε στους φακέλους του outlook και όποτε πάω να κάνω αναζητηση μου κολλάει το outlook και πρέπει να το κλείσω και να ξαναμπω. Έχω windows 8.1, 64bit. 6 gb ram. Hp pavilion. Sos παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ερωτηση: μετα απο επανεκκινηση μου εβγαλε αυτο κατω στην γωνια, το κλειδι των windows οπως και αυτο του media center τα εχω παρει κανονικα νομιμα απο την Μ$. γιατι μου το εβγαλε αυτο? εχει ημερομηνια ληξης για το media center? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Να ρωτήσω βρε παιδιά κάτι γιατί το pc μου τώρα τελευταία μου κάνει διάφορα κουλά: έχω ένα φάκελο μέσα στον οποίο υπάρχουν περίπου 250 αρχεία word και συνεχώς προσθετω μιας και είναι προσφορές προς υποψηφίους πελάτη μου. Το κάθε αρχείο έχει ονομασία το όνομα του πελάτη μου. Μέχρι τώρα όταν ήθελα να βρω την προσφορά που έχω κανει σε ενα πελάτη μου πηγαινα στο search του φακέλου, πληκτρολογουσα το όνομα του αρχείου και αμέσως μου το εμφάνιζε. Ξαφνικά σταμάτησε να κανει search και δεν μου εμφανίζει αποτελέσματα. Τι μπορεί να συμβαίνει; το περίεργο είναι οτι ταυτόχρονα δεν κάνει search ούτε στους φακέλους του outlook και όποτε πάω να κάνω αναζητηση μου κολλάει το outlook και πρέπει να το κλείσω και να ξαναμπω. Έχω windows 8.1, 64bit. 6 gb ram. Hp pavilion. Sos παιδιά Ερωτηση: μετα απο επανεκκινηση μου εβγαλε αυτο κατω στην γωνια, το κλειδι των windows οπως και αυτο του media center τα εχω παρει κανονικα νομιμα απο την Μ$. γιατι μου το εβγαλε αυτο? εχει ημερομηνια ληξης για το media center? Με ένα τηλεφώνημα στη τεχνική υποστήριξη της Microsoft Hellas στα Ελληνικά στο 801 500 3000 μπορείτε να λύσετε άμεσα δυσλειτουργίες ή τις απορίες σας, νομίζω από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Παιδιά έχω γράψει προσφατα τα windows 8.1 στο λαπτοπ μου που ειναι fujitsu. Ενω μεχρι πριν τα εγκαταστησω επαιζε κανονικα εικονα και ηχος απο το pc στην τηλεοραση μεσω hdmi, τωρα δε γινεται!(πριν ειχα γραμμενα τα windows 7) Αναρωτιεμαι λοιπό τι μπορει να φταει!οταν συνδέω το hdmi η εικονα παιζει κανονικα στη samsung τηλεοραση μου, ο ηχος ομως βγαινει απο το pc. Μαλιστα οταν πηγαινω κατω δεξια στον ηχο δεν αναγνωριζει και δε μου εμφανιζει το καλωδιο.Τι μπορει να συμβαινει...;;; Δεν έχουν σχέση η driver. Εγώ έχω το Toshiba και έχω κατεβάσει τους τελευταίους driver από την AMD γιατι η Gpu είναι AMD και παίζει τζάμι παντού. Λοιπόν τη θα κάνεις αν έχεις AMD Gpu θα κατεβάσεις το unistall AMD cleaner αν έχει άλλη κάρτα γραφικών θα κατεβάσεις το ανάλογο unistall Google search θα γράψεις εκεί θα το βρει αυτό. Θα κάνεις επανεκινηση και θα πας από την σελίδα αν έχεις nvidia θα πας και θα πας και θα κατεβάσεις από εκεί τους τελευταίους driver αν έχεις AMD το ίδιο θα κατεβάσεις driver laptop εγκατάσταση επανεκινηση θα είσαι οκ σίγουρα πράγματα Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 καλησπέρα αν τακτα χρονικα διαστήματα ενώ είμαι στο ιντερνετ μου βγαζει πρόβλημα με τον διακομιστη μεσολαβησης, και δεν μπορω να μπω με κανενα browser παρα μονο αμα ανοιξω τον i.e. μου βγαζει το μυνημα που θα δειτε στην παρακατω φωτογραφια. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτό; . αμα μπω μεσα και ξετικαρω αυτό που γραφει στο ιντερνετ εξπλορερ τοτε με βαζει κανονικα , και μετα μου το ξανα κανει αυτό και παλι το ιδιο κανω για να μπω γιατι; αυτό;. Ειχα κατεβασει avg και ειχα και τον maxthon browser περασμενο .. αλλα δεν νομιζω να φτανε αυτοι.. Τι μπορει να φταιει;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 καλησπέρα αν τακτα χρονικα διαστήματα ενώ είμαι στο ιντερνετ μου βγαζει πρόβλημα με τον διακομιστη μεσολαβησης, και δεν μπορω να μπω με κανενα browser παρα μονο αμα ανοιξω τον i.e. μου βγαζει το μυνημα που θα δειτε στην παρακατω φωτογραφια. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτό; . αμα μπω μεσα και ξετικαρω αυτό που γραφει στο ιντερνετ εξπλορερ τοτε με βαζει κανονικα , και μετα μου το ξανα κανει αυτό και παλι το ιδιο κανω για να μπω γιατι; αυτό;. Ειχα κατεβασει avg και ειχα και τον maxthon browser περασμενο .. αλλα δεν νομιζω να φτανε αυτοι.. Τι μπορει να φταιει;. Πήγαινε στις ιδιότητες της σύνδεσης και αν έχει automatic dns, βάλε χερατα αυτούς της εταιρείας σου. Ή δοκιμάζεις και με αυτούς της Google. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Πήγαινε στις ιδιότητες της σύνδεσης και αν έχει automatic dns, βάλε χερατα αυτούς της εταιρείας σου. Ή δοκιμάζεις και με αυτούς της Google. δηλαδή να μπω στο ipv4 και να βάλω χειροκίνητα τους dns , εντάξει θα το κάνω! όσο για αυτούς τις google δεν το κατάλαβα? και πως παρατηρείται μόνο στον δικό μου σταθερό υπολογιστή και όχι στον αδελφό μου με windows 7 ? δεν μπορώ να καταλάβω. πάντως δεν είναι ιός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts