theogram Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλησπέρα. Πέρασα προχθές 8.1 σε σταθερό αλλά και laptop, αναβάθμιση από 8, γνήσια. Στον σταθερό υπολογιστή όλα καλά,δουλεύουν άψογα. Στο laptop, hp pavillon dv6, έχω 2 θέματα, το ένα άλυτο μέχρι τώρα. Αυτό που καταφερα να διορθώσω ήταν ότι,μετά από επανεκκίνηση,μου εβγαζε μνμ ότι το αρχείο dll λείπει από system32,κάτι που λύθηκε όταν απενεργοποίησα μια εφαρμογή της Logitech που ξεκινούσε μετά από reboot. Να τονίσω ότι γενικά διάβασα προβλήματα μετά την αναβάθμιση σε software της Logitech. Το άλλο θέμα που δεν έχω βρει λύση και θα ήθελα τη βοήθειά σας,είναι ότι με το που ανοίγω το control panel, αυτό κρασαρει!Έκανα επανεγκατασταση τους drivers της καρτας γραφικών (amd radeon) Μηοως και,αλλά τίποτα. Έχετε διαβασει κάτι για θέμα αυτο; κι εγω φιλε με dv6 ειχα θεμα με την καρτα γραφικων, κατεβασα τα beta drivers απ το σιτε της αμδ και ολα καλα (win 8.1 64bit - ati radeon hd 6370M http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.11_mobility_betav1.exe) Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Εγώ το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι αυτό με τις βιντεοκλήσεις μέσω facebook.Δοκίμασα σε όλους τους browsers αλλά τίποτε.Γνωρίζει κανείς κάτι? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 κι εγω φιλε με dv6 ειχα θεμα με την καρτα γραφικων, κατεβασα τα beta drivers απ το σιτε της αμδ και ολα καλα (win 8.1 64bit - ati radeon hd 6370M http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.11_mobility_betav1.exe) Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή,αλλά δυστυχώς πριν το δοκιμάσω έκανα ήδη εγκατάσταση απο την αρχή τα 8 και μετά τα 8.1... Τώρα όλα οκ... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Έχει περάσει κανείς win 8.1 (ή έστω τα 8αρια) σε Sony Vaio vpc1? είναι απροβλημάτιστα? δουλεύουν (υπάρχουν?) όλοι οι drivers? και μια ερώτηση "κρίσεως": είχα αγοράσει τα 8αρια με την προσφορά, μετά από λίγο καιρό γύρισα στα 7αρια. για να βάλω τώρα πάλι τα 8αρια ή τα 8.1 ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος? θέλει clean install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Έχει περάσει κανείς win 8.1 (ή έστω τα 8αρια) σε Sony Vaio vpc1? είναι απροβλημάτιστα? δουλεύουν (υπάρχουν?) όλοι οι drivers? και μια ερώτηση "κρίσεως": είχα αγοράσει τα 8αρια με την προσφορά, μετά από λίγο καιρό γύρισα στα 7αρια. για να βάλω τώρα πάλι τα 8αρια ή τα 8.1 ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος? θέλει clean install? Nομίζω πως πρώτα πρέπει να περάσεις τα 8αρια και μετά τα 8.1 γιατί αλλιώς δεν δέχεται το κλειδί.Αν θες κάνε clean install αλλά για αναβάθμιση πάλι με τον τρόπο που σου είπα(και για καθαρό). Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Εγω την πατησα. Περασα τα 8.1 μεσω Iso και δεν κρατησε τα προγραμματα , μονο τα αρχεια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Nομίζω πως πρώτα πρέπει να περάσεις τα 8αρια και μετά τα 8.1 γιατί αλλιώς δεν δέχεται το κλειδί.Αν θες κάνε clean install αλλά για αναβάθμιση πάλι με τον τρόπο που σου είπα(και για καθαρό). Ευχαριστω για την απαντηση, αυτο ομως που με καιει πιο πολυ ειναι αν σε Sony Vaio θα εχω καποιο προβλημα ή καποια ασυμβατοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Νομίζω υπάρχουν κάποια τεστ στη σελίδα της ms με τα οποία μπορείς να διαπιστώσεις αν θα έχεις κάποιο θέμα με τους drivers ή όχι. Επίσης googlαρε το μοντέλο σου και δίπλα 8 ή 8.1 και θα δεις αν υπάρχουν χρήστες με παράπονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Νομίζω υπάρχουν κάποια τεστ στη σελίδα της ms με τα οποία μπορείς να διαπιστώσεις αν θα έχεις κάποιο θέμα με τους drivers ή όχι. Επίσης googlαρε το μοντέλο σου και δίπλα 8 ή 8.1 και θα δεις αν υπάρχουν χρήστες με παράπονα Σωστος :) αυτο θα κανω για να μην μπω σε μπελαδες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σωστος :) αυτο θα κανω για να μην μπω σε μπελαδες ;) Λίγο παραπάνω φίλε μου εκθέτω τα προβλήματα που είχα σε Sony Vaio s-series με την εγκατάσταση των 8.1 μέσω του store (όχι clean install). Σε άλλο laptop που έχω (Samsung 3-series) τα έβαλα επίσης και μετά δεν έπαιζαν ούτε προγράμματα της Samsung ούτε μπορούσα να ρυθμίσω το brightness της οθόνης (το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες από ότι διαβάζω). Δηλ. η οθόνη έχει ένα σταθερό επίπεδο φωτεινότητας και πατώντας την αύξηση ή τη μείωση απλά ανεβοκατεβαίνει η μπάρα αλλά τίποτα δεν μεταβάλλεται στη φωτεινότητα.. Αυτό με intel hd 4000 κάρτα. Στο Vaio δεν είχα σχετικό πρόβλημα. Αυτό που παρατήρησα επίσης είναι ότι δεν μπορώ πλέον να κάνω reset από το recovery και να μου κάνει install τα windows από την αρχή χωρίς recovery media!!! Ενώ παλιά μπορούσα να κάνω clean iinstall χωρίς recovery media τώρα πλέον είναι αδύνατον!! Γενικά, πολύ προχειρότητα στα 8.1.. Αφού σκέφτομαι τελικά να τα δώσω και τα 2 laptops και να το γυρίσω σε mac... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Λίγο παραπάνω φίλε μου εκθέτω τα προβλήματα που είχα σε Sony Vaio s-series με την εγκατάσταση των 8.1 μέσω του store (όχι clean install). Σε άλλο laptop που έχω (Samsung 3-series) τα έβαλα επίσης και μετά δεν έπαιζαν ούτε προγράμματα της Samsung ούτε μπορούσα να ρυθμίσω το brightness της οθόνης (το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες από ότι διαβάζω). Δηλ. η οθόνη έχει ένα σταθερό επίπεδο φωτεινότητας και πατώντας την αύξηση ή τη μείωση απλά ανεβοκατεβαίνει η μπάρα αλλά τίποτα δεν μεταβάλλεται στη φωτεινότητα.. Αυτό με intel hd 4000 κάρτα. Στο Vaio δεν είχα σχετικό πρόβλημα. Αυτό που παρατήρησα επίσης είναι ότι δεν μπορώ πλέον να κάνω reset από το recovery και να μου κάνει install τα windows από την αρχή χωρίς recovery media!!! Ενώ παλιά μπορούσα να κάνω clean iinstall χωρίς recovery media τώρα πλέον είναι αδύνατον!! Γενικά, πολύ προχειρότητα στα 8.1.. Αφού σκέφτομαι τελικά να τα δώσω και τα 2 laptops και να το γυρίσω σε mac... Από ότι κατάλαβα... μακρυά (ακόμα), δεν θα κάνω την προσπάθεια μάλλον, γιατί καποια πράγματα αισθάνομαι ότι δεν θα δουλεύουν, όπως για παράδειγμα ο αυτόματος φωτισμός των πλήκτρων, η αυτόματη ρύθμιση του φωτισμού της οθόνης, αλλά και άλλα που έχουν να κάνουν με το software της sony... ίσως και καλύτερα τελικά που θα μείνω στα 7αρια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 έκανα refresh τα windows επειδή μου έβγαλε μπλε οθόνη όλες μου οι εφαρμογές έκαναν φτερά κάπου πήρε το μάτι μου ότι μετά από το refresh δημιουργείται ένα αρχείο που σου λέει όλες τις εφαρμογές που είχες πριν το refresh ισχύει κάτι τέτοιο?? που μπορώ να το βρω εάν ισχύει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 θελω να βαλω τα windows 8 στον υπολογιστη μου ο οποιος τωρα τρεχει vista.αυτη τη στιγμη ο σκληρος μου ειναι χωρισμενος σε 2 partition τα οποια ειναι απο 250 gb το καθενα και το ενα εχει το λειτουργικο.η ερωτηση μου ειναι αν ειναι σωστα μοιρασμενος ο δισκος η αν ειναι καλυτερα να εχει λιγοτερο χωρο το partition που εχει τα windows(απο αποψη χρονου για να ανοιξει κτλ κτλ).οποιος ξερει ας δωσει μια βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 θελω να βαλω τα windows 8 στον υπολογιστη μου ο οποιος τωρα τρεχει vista.αυτη τη στιγμη ο σκληρος μου ειναι χωρισμενος σε 2 partition τα οποια ειναι απο 250 gb το καθενα και το ενα εχει το λειτουργικο.η ερωτηση μου ειναι αν ειναι σωστα μοιρασμενος ο δισκος η αν ειναι καλυτερα να εχει λιγοτερο χωρο το partition που εχει τα windows(απο αποψη χρονου για να ανοιξει κτλ κτλ).οποιος ξερει ας δωσει μια βοηθεια! Άστο όπως είναι, ίσα ίσα καλύτερα ο περισσότερος χώρος στα windows είναι καλύτερα!!:lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Θέλω να εγκαταστήσω τα Win 8 στο λάπτοπ μου, αλλά στον οδηγό εγκατάστασης δεν μου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσω τα αρχεία μου (το "τι θέλετε να κρατήσετε" έχει μόνο μία επιλογή, "τίποτα") .. Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής θα'ναι σα καινούργιος ή θα κρατήσει τα αρχεία (τραγούδια, λήψεις κτλ) σε φάκελο "windows.old" όπως γινόταν μέχρι τα 7 ;; Εδώ γράφει ότι αν επιλέξω το τίποτα, θα έχω κανονικά τα αρχεία μου στο προαναφερθέν φάκελο .. Έκανα την ίδια αναβάθμιση (Win 7 Pro σε Win 8 Pro) σε ένα άλλο λάπτοπ που έχω, αλλά επειδή δεν είχα τίποτα μέσα, δεν έψαξα για το συγκεκριμένο φάκελο .. :worry: Επίσης, το λάπτοπ που θέλω να τα εγκαταστήσω έχει τα εξής χαρακτηριστικά .. Θα τα "τρέξει" αξιοπρεπώς ή να κάνω επανεγκατάσταση των 7 (να σημειώσω ότι έχω αναβαθμίσει σε Ultimate και ακόμα και με το aero λειτουργεί μια χαρά, αλλά λόγω του ότι έχω να του κάνω επανεγκατάσταση των Win απ'όταν τον αγόρασα, κοντά 3 χρόνια, κολλάει απίστευτα!) ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Με 1gb ram μην περιμενεις πολλα πραγματα,με 2gb ram σιγουρα αρκετα καλυτερα. Παντως θα τρεξει κανονικα(μιας και τα 8 ειναι ελαφρως πιο ελαφρυα,ειχα και εγω ενα 10αρι της Acer πριν 3 ετη και τα 7ρια τα ετρεχε και σερφαρισμα,κατεβασματα τα εκανε σε ψιλονορμαλ επιπεδα. Και μιλαμε για την Starter edition αν υπαρχει τετοια εκδοση στα 8 που δεν το γνωριζω η' την Home premium. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Με 1gb ram μην περιμενεις πολλα πραγματα,με 2gb ram σιγουρα αρκετα καλυτερα. Παντως θα τρεξει κανονικα(μιας και τα 8 ειναι ελαφρως πιο ελαφρυα,ειχα και εγω ενα 10αρι της Acer πριν 3 ετη και τα 7ρια τα ετρεχε και σερφαρισμα,κατεβασματα τα εκανε σε ψιλονορμαλ επιπεδα. Και μιλαμε για την Starter edition αν υπαρχει τετοια εκδοση στα 8 που δεν το γνωριζω η' την Home premium. Σε καμμία περίπτωση δεν έχω περιμένω να έχω τις ίδιες ταχύτητες που έχω με το HP (4Gb ram κτλ), αλλά θέλω να "τρέχει" αξιοπρεπώς ειδικά όσον αφορά το ίντερνετ και το office .. Αυτά τα δύο λόγω δουλειάς τα χρησιμοποιώ συνέχεια και η μη σωστή λειτουργία τους ισοδυναμεί με αποτυχία .. Τα Win 8 κυκλοφορούν σε δύο εκδόσεις, την Core και την Pro .. Πάντως, έχω παρατηρήσει ότι με τα Ultimate πάει καλύτερα από την Starter .. Πχ, όταν είχα ανοικτό το VLC κι έπαιζε μια ταινία, όταν πήγαινα το ποντίκι πάνω από το εικονίδιο του στη μπάρα εργασιών και μου εμφάνιζε τα τρία πλήκτρα (πίσω, αναπαραγωγή/παύση, μπροστά), κολλούσε για λίγο η ταινία μέχρι να πάρω το ποντίκι από πάνω, ενώ τώρα που έχω ενεργοποιημένο το aero, όποτε το κάνω αυτό, μου εμφανίζει τι αναπαράγει ο VLC μαζί με τα κουμπιά κι έτσι δεν κολλάει .. Άβυσσος η ψυχή των Win .. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Άστο όπως είναι, ίσα ίσα καλύτερα ο περισσότερος χώρος στα windows είναι καλύτερα!!:lol: Ακόμα και αν ο δισκος που εχω τα windows ειναι γεματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ακόμα και αν ο δισκος που εχω τα windows ειναι γεματος? Ε, άδιασε τον τότε και βάλτα στο άλλο partition. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ε, άδιασε τον τότε και βάλτα στο άλλο partition. Εε και το άλλο γεμάτο είναι.η ερώτηση μου είναι αν τα windows τρέχουν πιο καλά αν ο δίσκος τους δεν είναι παραφορτωμενος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Εε και το άλλο γεμάτο είναι.η ερώτηση μου είναι αν τα windows τρέχουν πιο καλά αν ο δίσκος τους δεν είναι παραφορτωμενος.. Βέβαιως και τρέχουν καλύτερα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) Καλησπέρα. Κάτι πάτησε η μικρή και τώρα τα tiles δεν καλύπτουν όλη την επιφάνεια. Τι να κάνω? Edited November 1, 2013 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Καλησπέρα. Κάτι πάτησε η μικρή και τώρα τα tiles δεν καλύπτουν όλη την επιφάνεια. Τι να κάνω? Χαμηλώσε την ανάλυση της οθόνης και άνοιξε την έναρξη και μετά βάλε την εκεί που ήταν και δοκίμασε παλι. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) Χαμηλώσε την ανάλυση της οθόνης και άνοιξε την έναρξη και μετά βάλε την εκεί που ήταν και δοκίμασε παλι. Ευχαριστώ Νικο. Αυτό ήταν τελικά. Ίσως φταίει που είχα συνδέσει άλλη οθόνη/tv πριν.... Να 'σαι καλά. Και μία ακόμη ερώτηση. Να βάλω κάποιο antivirus (κι αν ναι ποιο) ή η ασφάλεια των 8ριων με καλύπτει? Edited November 1, 2013 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ευχαριστώ Νικο. Αυτό ήταν τελικά. Ίσως φταίει που είχα συνδέσει άλλη οθόνη/tv πριν.... Να 'σαι καλά. Και μία ακόμη ερώτηση. Να βάλω κάποιο antivirus (κι αν ναι ποιο) ή η ασφάλεια των 8ριων με καλύπτει? Βάλε ένα avast πχ σίγουρα καλύτερο από windows defender η ms security essentials. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts