Jump to content

theogram

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by theogram

  1. φιλε THEO_LEGEND εχεις χαθει.
  2. κι εγω φιλε με dv6 ειχα θεμα με την καρτα γραφικων, κατεβασα τα beta drivers απ το σιτε της αμδ και ολα καλα (win 8.1 64bit - ati radeon hd 6370M http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.11_mobility_betav1.exe)
  3. Τα αφιλτρα του καρελια (καφε κασετινα) εχουν πολυ καλη ποιοτητα καπνου, απλως δεν ειναι για χορταση.. Τα ευχαριστιεσαι κι ας ειναι βαρια, οπως και η μπλε κασετινα που ειναι πιο ακριβη ομως.
  4. Οπως και στα κινητα, η ταση του φορτιστη πρεπει να ειναι μεγαλυτερη απο της μπαταριας. συγκεκριμενα θα θες μετασχηματιστη με γυρω στα 6 βολτ εξοδο. το ποσο γρηγορα φορτιζει ειναι κυριως παραμετρος του ρευματος εξοδου του φορτιστη-μετασχηματιστη σου (δεν θελει πολυ μεγαλο για να μην γινει ζημια ουτε πολυ μικρο γιατι θα αργει πολυ να φορτισει)
  5. Καλημερα. Παιδια εγω κάτι πολυ καλύτερο με την ICS δεν ειδα, μονο λιγο πιο ομορφο ειναι. Τωρα η μπαταρία μου φαινεται πεφτει πιο γρήγορα και μετά την τελευταια ανανεωση, στις κλησεις ακουγεται ενα τσικ τσικ και προς στιγμην κοβεται η φωνη του αλλου. Αυτο το τελευταιο συμβαινει σε ολες τις κλησεις, οχι μονο απο ενα ατομο, ειτε με hands-free ειτε χωρις.
  6. Αυτο που κανει σε μενα ειναι οτι κλεινει μονο του καμια φορα και μετα δεν ανοιγει οσο κι αν παταω το power button... Του βγαζω και του ξαναβαζω τη μπαταρια και μετα ανοιγει. Το κανει χωρις να ειναι χαμηλα η μπαταρια (την τελευταια φορα ηταν στο 40% περιπου)
  7. Εμενα ειναι σχεδον τελειως εργοστασιακο, λιγα πραγματα εβγαλα, λιγα εβαλα. παιζει απο 1550 μεχρι 1700κατι...
  8. Εχει δοκιμασει καποιος το benchmark test της quadrant στο κινητο να μου πει βαθμολογια? ειτε σε εργοστασιακο ειτε με αλλη ROM.
  9. Αυτο που μπορεις να κανεις καλου κακου ειναι να το φυσιξεις με πεπιεσμενο αερα, εχει και στο πλαισιο τετοιο σπρει. Δεν θα παει χαμενο εξαλλου, ολο και καπου αλλου θα το χρησιμοποιησεις, και θα εχεις και το κεφαλι σου πιο ησυχο για το συγκεκριμενο θεμα...
  10. Δεν εχω ακουσει να εχει γινει κατι τετοιο. Το εβαλα με το που πηρα.
×
×
  • Create New...