Jump to content

iOS 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλιστα....Και πως ακριβως το ενεργοποιεις αυτο?

Στα Ελληνικά τελικά είναι Υπηρεσίες Τοποθεσίας (το είχα ξεχάσει :O). Για να τις ενεργοποιήσεις θα πας Ρυθμίσεις > Γενικά > Υπηρεσίες Τοποθεσίας. Όταν ενεργοποιήσεις αυτή την επιλογή και μετά πας στην κάμερα και της επιτρέψεις να χρησιμοποιεί το GPS για να αποθηκεύει την θέση σου όταν βγάζεις φωτογραφίες τότε αυτές οι τοποθεσίες θα αποθηκεύονται στην καρτέλα Μέρη.

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στα Ελληνικά τελικά είναι Υπηρεσίες Τοποθεσίας (το είχα ξεχάσει :O). Για να τις ενεργοποιήσεις θα πας Ρυθμίσεις > Γενικά > Υπηρεσίες Τοποθεσίας. Όταν ενεργοποιήσεις αυτή την επιλογή και μετά πας στην κάμερα και της επιτρέψεις να χρησιμοποιεί το GPS για να αποθηκεύει την θέση σου όταν βγάζεις φωτογραφίες τότε αυτές οι τοποθεσίες θα αποθηκεύονται στην καρτέλα Μέρη.

Σε ευχαριστω παρα πολυ :)

Εγώ πάντως που έβγαλα μια φωτογραφία αλλά ήμουν τότε σε 3.1.2 τώρα όταν μου εμφανίζει το μέρος, μου βγάζει τελείως λάθος μέρος ενώ θυμάμαι ακριβώς που την τράβηξα.:X

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Δεν ξερω εαν εχει ερωτηθει/απαντηθει αλλα εχω μια απορια εδω και καιρο.. Με το διπλο πατημα του home button μας βγαζει λιστα με τα αγαπημενα. Αυτα τα αγαπημενα ειναι στην ουσια οι apps που προσφατα χρησιμοποιησαμε σε μια αρκετα μεγαλη λιστα..

Ερωτηση κρισεως.. Πως ξερουμε ποιες απο αυτες τις apps ειναι ανοικτες και ποιες κλειστες? Βεβαιως αναφερομαι στο multitasking.

Πρεπει να τις κλεινουμε ή απλα να τις αφηνουμε να υπαρχουν αφου (δεν) σπαταλουν μπαταρια?

:O

Dream big and dare to fail..

Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Δεν μου αρέσει και πολύ το multitasking στο iPhone. Χρειάζεται ένα κουμπί για το κλείσιμο όλων ή όπως τα push notifications να επιλέγω ποιες θα επιτρέπω να κάνουν χρήση του multitasking.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Εγώ έχω βάλει και το SBsettings από το Cydia και έτσι κλείνω από εκεί ότι εφαρμογές δεν χρειάζομαι για να μη μου τρώνε και την μνήμη! πάντως φοβερή ευκολία! επιτέλους κάτι πολύ χρήσιμο στο ΙOS4 που δεν υπήρχε πριν! υπόψην μην δοκιμάσετε τα backgrounder και το άλλο πως το λένε, απλά στο IOS4 δεν παίζουν και δημιουργούν προβλήματα!

Δεν ξερω εαν εχει ερωτηθει/απαντηθει αλλα εχω μια απορια εδω και καιρο.. Με το διπλο πατημα του home button μας βγαζει λιστα με τα αγαπημενα. Αυτα τα αγαπημενα ειναι στην ουσια οι apps που προσφατα χρησιμοποιησαμε σε μια αρκετα μεγαλη λιστα..

Ερωτηση κρισεως.. Πως ξερουμε ποιες απο αυτες τις apps ειναι ανοικτες και ποιες κλειστες? Βεβαιως αναφερομαι στο multitasking.

Πρεπει να τις κλεινουμε ή απλα να τις αφηνουμε να υπαρχουν αφου (δεν) σπαταλουν μπαταρια?

:O

Εγώ απ'όσο γνωρίζω η εφαρμογή η οποία ανοίξαμε ΑΝ* υποστηρίζει multitasking παραμένει στη μνήμη του τηλεφώνου για 5-10 λεπτά από τη στιγμή που πήγαμε σε μία άλλη. Αγόρασα μία εφαρμογή από το App Store (Α+ System Monitor) η οποία μας δίνει πληροφορίες του συστήματος, άφησα ανοιχτές όσο πιο πολλές εφαρμογές μπορούσα και μου έλεγε ότι έμενε το 10% της RAM του κινητού ελέυθερο.Μέσα στην εφαρμογή άνοιξα το multitasking dock και άρχισα να τις κάνω quit όλες. Από το 10% ελέυθερη μνήμη τινάχτηκε στο 50%-55%. Είναι προφανές ότι αποθηκεύονται στη RAM και δεν τρώνε μπαταρία.Στην περίπτωση που το σύστημα κολλάει υπερβολικά τότε κλείστες όλες. (μόλις βγαίνω από ένα παιχνίδι το κλείνω τελείως και είμαι ΟΚ)

*Οι stock εφαρμογές του τηλεφώνου υποστηρίζουν όλες multitasking και μερικές από το App Store

http://i3.ytimg.com/vi/Z_op8LqWYrg/default.jpg

Jumpstyle!

Εγώ απ'όσο γνωρίζω η εφαρμογή η οποία ανοίξαμε ΑΝ* υποστηρίζει multitasking παραμένει στη μνήμη του τηλεφώνου για 5-10 λεπτά από τη στιγμή που πήγαμε σε μία άλλη. Αγόρασα μία εφαρμογή από το App Store (Α+ System Monitor) η οποία μας δίνει πληροφορίες του συστήματος, άφησα ανοιχτές όσο πιο πολλές εφαρμογές μπορούσα και μου έλεγε ότι έμενε το 10% της RAM του κινητού ελέυθερο.Μέσα στην εφαρμογή άνοιξα το multitasking dock και άρχισα να τις κάνω quit όλες. Από το 10% ελέυθερη μνήμη τινάχτηκε στο 50%-55%. Είναι προφανές ότι αποθηκεύονται στη RAM και δεν τρώνε μπαταρία.Στην περίπτωση που το σύστημα κολλάει υπερβολικά τότε κλείστες όλες. (μόλις βγαίνω από ένα παιχνίδι το κλείνω τελείως και είμαι ΟΚ)

*Οι stock εφαρμογές του τηλεφώνου υποστηρίζουν όλες multitasking και μερικές από το App Store

Αρα στα "αγαπημενα" περιλαμβανονται ανοικτες apps..

Δεδομενου οτι δεν ξεχωριζουν ποιες ειναι ενεργες και ποιες οχι (το 5-10 λεπτα πως το βγαζεις? με το που ανοιγει νεα app τοτε η προηγουμενη αποδεσμευει τη RAM/multitaskin/cpu?) τοτε μαλλον ειναι κακο αυτο..

Αληθεια εσεις τι κανετε? τις κλεινετε? τις αφηνετε? εχει παρατηρησει κανεις διαφορα σε θεμα μπαταριας/κολληματων/ταχυτητας?

Σορρυ που σας πρηζω αλλα ειναι ενα θεμα το οποιο με απασχολει με το iOS4..

(το αλλο αφορα το σημα το οποιο μαλλον χειροτερευσε αλλα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο).

Dream big and dare to fail..

SOS SOS SOS

Έχω το 3GS jb στην 4.0 με sn0wbreeze-V1.7, το έκανα εχτές το βράδυ, όλα δείχνουν οκ, όμως όποια κάρτα και να βάλω δεν έχει σήμα ή το χάνει μετά από λίγο (είναι αγορασμένο από Ελλάδα), και όταν ανοίγω τις ρυθμήσεις παρατηρώ ότι δεν εμφανίζει την ένδειξη "φορέας" ή την εμφανίζει για ένα sec και μετά εξαφανίζεται, φυσικά ούτε λόγος για 3G . Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει ; γιατί έχω μείνει χωρίς κινητό.

Αρα στα "αγαπημενα" περιλαμβανονται ανοικτες apps..

Δεδομενου οτι δεν ξεχωριζουν ποιες ειναι ενεργες και ποιες οχι (το 5-10 λεπτα πως το βγαζεις? με το που ανοιγει νεα app τοτε η προηγουμενη αποδεσμευει τη RAM/multitaskin/cpu?) τοτε μαλλον ειναι κακο αυτο..

Αληθεια εσεις τι κανετε? τις κλεινετε? τις αφηνετε? εχει παρατηρησει κανεις διαφορα σε θεμα μπαταριας/κολληματων/ταχυτητας?

Σορρυ που σας πρηζω αλλα ειναι ενα θεμα το οποιο με απασχολει με το iOS4..

(το αλλο αφορα το σημα το οποιο μαλλον χειροτερευσε αλλα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο).

Τα αγαπημένα δεν ξέρω τι απέγιναν πάντως σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με το multitasking.. Όταν φέυγεις από μία εφαρμογή ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Multitasking τότε αποθηκεύεται ολόκληρη όπως ακριβώς είναι στη RAM για να χρησιμοποιηθεί αργότερα. Αν η εφαρμογή ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Multitasking τότε απλά κλείνει εντελώς.. Γι'αυτό και το iPhone 4 έχει 512ΜΒ RAM, έτσι ώστε να συμπεριφέρεται καλύτερα με το multitasking.

Jumpstyle!

Παιδιά, έχει βγεί unlock για το iPhone 4?

Και βέβαια. Πρώτα από όλα πρέπει να είναι JB. Έπειτα κάνεις add στα sources της cydia το εξής : repo666.ultrasn0w.com , έπειτα το εγκαθιστάς, restart, και το ξεκλειδώνει στο πι και φι. Μόλις το έκανα στο αγορασμένο μου iPhone 3g από αμερική κλειδωμένο στην AT&T και τώρα έχει Wind. Και έχω και mutitasking.

iMac 20" intel, iBook G3 12", HTC P3300, Nokia 9300, Nokia 9110i, Νokia 7650 και ...επιτέλους.. iPhone...αυτά τα λίγα

Παιδιά, έχει βγεί unlock για το iPhone 4?

Δεδομένου του ότι θέλει jb για να το κάνεις Unlock και όλα τα iphone 4 κυκλοφόρησαν με την ios4 πάνω όχι δεν έχει βγεί.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Κι εγώ έτσι ήξερα, ότι δεν υπάρχει, αλλά άκουγα διάφορα τελευταία κ το είχα απορία.

Guest lagoudakis
Με τις αναφορές παράδοσης των μηνυμάτων έγινε τελικά τίποτα?
οχι βεβαια,μιλαμε για κολλημα τις apple,απλα για να τις εχουμε παταμε τους κωδικους πριν το μηνυμα

SOS SOS SOS

Έχω το 3GS jb στην 4.0 με sn0wbreeze-V1.7, το έκανα εχτές το βράδυ, όλα δείχνουν οκ, όμως όποια κάρτα και να βάλω δεν έχει σήμα ή το χάνει μετά από λίγο (είναι αγορασμένο από Ελλάδα), και όταν ανοίγω τις ρυθμήσεις παρατηρώ ότι δεν εμφανίζει την ένδειξη "φορέας" ή την εμφανίζει για ένα sec και μετά εξαφανίζεται, φυσικά ούτε λόγος για 3G . Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει ; γιατί έχω μείνει χωρίς κινητό.

Προφανώς, όταν έκανες το .ipsw και δε ρώτησε αν θέλεις hacktivation, πάτησες ναι. Ξαναδημιούργησέ το και όταν σε ρωτήσει πάτα no.

για να τις εχουμε παταμε τους κωδικους πριν το μηνυμα

Στην cosmote δεν τις έχουμε ούτε έτσι.

Επίσης, στην cosmote υπάρχει και το γνωστό πρόβλημα με την κωδικοποίηση των χαρακτήρων -ενώ η vodafone το έχει λύσει αυτό-, που μας αναγκάζει να πληρώνουμε 3 μηνύματα για ένα μήνυμα των 160 χαρακτήρων. Με αυτό τι ακούτε; Θα γίνει κάτι; Μήπως πρέπει να ανοίξουμε σχετικό thread στην κατηγορία της cosmote και να οργανώσουμε τρόπους διαμαρτυρίας;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Δεν ξέρω αν το κάνω καλά που το γράφω εδώ, αλλά από τότε που έβαλα IOS4 σε iphone 3GS, ενώ όλα πάνε καλά όσα προγράμματα σώνουν φωτος στο camera roll που λέμε, μετά εκεί ΔΕΝ υπάρχουν οι φωτος!!! όταν όμως ανοίγω την κάμερα κάτω αριστερά στο εικονιδιάκι φαίνεται η τελευταία εικόνα, μέσα στο album δεν υπάρχει! το ίδιο γίνεται και με προγράμματα με wallpapers, όπως το iwallpapers και το 3d wallpapers. Ξέρει κανείς τι γίνεται? έχω τρελαθεί για να βάλω φωτος για wallpapaper μόνο μέσω itunes μπορώ! :(:(:(:(

EYΡΗΚΑ!!! http://www.touchpodium.com/2008/05/13/camera-photos-won%E2%80%99t-save-to-iphone-heres-a-fix/

Edited by Nikifoross

Θα ρωτήσω κάτι που σίγουρα θα έχει ερωτηθεί αλλά ειναι 51 σελίδες το άτιμο.. προσπαθώ να στείλω MMS. To MMS μου λέει ότι στάλθηκε και κανένας δεν το παρέλαβε, τι κάνω;

Jumpstyle!

μηπως το προβλημα το εχει ο παραληπτης;δοκιμασε να στειλεις στο κινητο σου

Τίποτα δεν γίνεται.. και αυτός που μου έστειλε MMS δεν μου ήρθε.. υπάρχει πρόβλημα με την αποστολή MMS στο iOS 4. Σίγουρα δεν φταίει το κινητό μου

Jumpstyle!

• The title was changed to iOS 4