AudiTT Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 γεια σε όλους, σκεφτομαι να πάρω ενα iphone 4 μεσω ebay απο Αμερική. Γνωρίζει κάποιος να μου πει με σιγουρια εαν εχει καποια διαφορά με τα ευρωπαικα Iphone 4? θα έχω μήπως πρόβλημα με το 3g ? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 γεια σε όλους, σκεφτομαι να πάρω ενα iphone 4 μεσω ebay απο Αμερική. Γνωρίζει κάποιος να μου πει με σιγουρια εαν εχει καποια διαφορά με τα ευρωπαικα Iphone 4? θα έχω μήπως πρόβλημα με το 3g ? Ευχαριστώ :) Θα πρέπει κατ'αρχας να προσεξεις το κινητο να είναι στην έκδοση λογισμικού 4.0.1 ή 4.0 Διαφορετικά δεν μπορείς να το ξεκλειδωσεις για να παίζει και με τα ελληνικά δίκτυα. Εκτός και αν το αγοράσεις να είναι factory unlocked κάτι το οποίο όμως δεν σε συμφέρει καθόλου απο άποψη χρημάτων. Αλλα υπάρχει ακόμα περίπτωση το κινητο να είναι ήδη ξεκλειδωμενο οπότε είσαι μια χαρα. Κατα τα αλλα δεν νομίζω να έχει καμία άλλη διάφορα. Ααα και εγγυηση στο Ελλαντα δεν θα έχει. Και οπωσδήποτε πρόσεξε ο πωλητής να έχει καλο feedback Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonap79 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Εχει βγεί jailbreak για την έκδοση 4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Είμαι νέα κάτοχος του Ιphone 4! Πριν είχα το 3GS 16 gb και είχα μέσα περίπου 7.500 φωτογραφίες αλλά η μνήμη του ήταν περίπου μέχρι την μέση. Τώρα στο 4 έβαλα τις ίδιες φωτογραφίες αλλά η μνήμη έφτασε το full.. Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 να ρωτήσω. ξέρει κανείς κανένα καλό docking station για να ακούω μουσική? να είναι τουλάχιστον 50 watt.....να υποστηρίζει το iphone4 Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varnakiotisg Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Είμαι νέα κάτοχος του Ιphone 4! Πριν είχα το 3GS 16 gb και είχα μέσα περίπου 7.500 φωτογραφίες αλλά η μνήμη του ήταν περίπου μέχρι την μέση. Τώρα στο 4 έβαλα τις ίδιες φωτογραφίες αλλά η μνήμη έφτασε το full.. Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό??? πέρα από αυτό εσύ μπορείς να περάσεις άλλα αρχεία μέσα π.χ. RingTones, iBooks, κ.ά.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Είμαι νέα κάτοχος του Ιphone 4! Πριν είχα το 3GS 16 gb και είχα μέσα περίπου 7.500 φωτογραφίες αλλά η μνήμη του ήταν περίπου μέχρι την μέση. Τώρα στο 4 έβαλα τις ίδιες φωτογραφίες αλλά η μνήμη έφτασε το full.. Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό??? Το optimize που κάνει το itunes για το 4 είναι σε μαγαλύτερη ανάλυση από αυτό του 3G(S) λόγω της μεγαλύτερης ανάλυσης του 4! Λογικό είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varnakiotisg Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Το optimize που κάνει το itunes για το 4 είναι σε μαγαλύτερη ανάλυση από αυτό του 3G(S) λόγω της μεγαλύτερης ανάλυσης του 4! Λογικό είναι... KostasSTi μα σε αυτή την περίπτωση ο φίλος μας δεν μπορεί να κάνει κάτι στις φωτογραφίες η έχει να κάνει καθαρά με το itunes.!!?? Edited November 27, 2010 by varnakiotisg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Μπορεί να κατεβάσει την ανάλυση στις φωτογραφίες της και να χωρέσουν άνετα. Σε PC Η σε Mac δουλεύεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Mac έχω!!! Και είναι όλες οι φωτογραφίες που έχω στο iPhoto! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsios Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Αν και μου εσβησαν το post μου,βρηκα τροπο να αναβαθμισω απο την 4.1 στην 4.2.1 Κατεβασα το αρχειο της 4.2.1 ξεχωριστα και με shift+restore το περασα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonap79 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Μπορω να ανοιξω λογαριασμο στο AppStore χωρις πιστωτικη καρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Μπορω να ανοιξω λογαριασμο στο AppStore χωρις πιστωτικη καρτα; http://support.apple.com/kb/ht2534 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Μου τυχαίνει πολλές φορές να παταω δυο φορές το home button και αντί να μου βγάζει τη μπάρα του multitasking να με πηγαίνει στην αναζήτηση. Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Μου τυχαίνει πολλές φορές να παταω δυο φορές το home button και αντί να μου βγάζει τη μπάρα του multitasking να με πηγαίνει στην αναζήτηση. Γιατί; προσπαθησε να πατας πολυ καλα το κουμπακι γιατι δεν ειναι και απο τις πιο καλες κατασκευες αυτο το κουμπακι.αυτο συμβαινει επειδη βιαζεσαι,το πατας τοσο γρηγορα και πιανει την μια.προσπαθησε να το πατας καλα και μεχρι τερμα αλλιως σε βλεπω για service οπως και πολλοι αλλοι αγοραστες του μηλοφονου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 προσπαθησε να πατας πολυ καλα το κουμπακι γιατι δεν ειναι και απο τις πιο καλες κατασκευες αυτο το κουμπακι.αυτο συμβαινει επειδη βιαζεσαι,το πατας τοσο γρηγορα και πιανει την μια.προσπαθησε να το πατας καλα και μεχρι τερμα αλλιως σε βλεπω για service οπως και πολλοι αλλοι αγοραστες του μηλοφονου. Σιγουρα οπως του λες να το παταει καλα και μεχρι τερμα τον βλεπω να πηγαινει σιγουρα στο σερβις και θα ειναι και ο πρωτος με 4αρι που θα το παει γιατι δεν εχω διαβασει τοσο καιρο εδω να εχει κανενας προβλημα με το κουμπι. Στο μεταξυ οσο και γρηγορα να το πατησει, αν το πατησει 2 φορες 2 θα πιασει και ειναι ακομα καλυτερα να το παταει γρηγορα. Αν δεν γνωριζεις καποια πραγματα μην παραπληροφορεις γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να μπερδευεις τον αλλο Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 κ εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν ποτέ να είχε πρόβλημα.. εξάλλου η καλή ποιότητα κατασκευής ειδικά του iphone 4 νομίζω ότι φαίνεται... κάτι άλλο... ψάχνω να βρω ευρωπαϊκό usb adapter.. δλδ την ελληνική μπρίζα που είχε στο ελληνικό κουτί γιατί εγώ το πήρα από αγγλία και θέλω όταν έρθω ελλάδα να το φορτίζω με αυτό.. έχει κανείς υπόψιν που θα βρώ? και δεν αναφέρομαι φυσικά στα 30E του Apple Store.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Κάτι τέτοιο πρέπει να σου κάνει: http://www.netimes.com/shop/ultracompact-usb-power-adapter-eu-p-2664.html?cPath=439_763 Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Κάτι τέτοιο πρέπει να σου κάνει: http://www.netimes.com/shop/ultracompact-usb-power-adapter-eu-p-2664.html?cPath=439_763 ευχαριστώ, καλό είναι αν και έψαχνα το ακριβές αξεσουάρ της apple.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ευχαριστώ, καλό είναι αν και έψαχνα το ακριβές αξεσουάρ της apple.. http://cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=EshopProductsFullStory&FullStory_EshopProductsFullStory_actionOverride=/portlets/eshop/eshopProductsFullStory/begin&_windowLabel=FullStory_EshopProductsFullStory&sku=E00-0182-1400-009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 να ρωτήσω. ξέρει κανείς κανένα καλό docking station για να ακούω μουσική? να είναι τουλάχιστον 50 watt.....να υποστηρίζει το iphone4 Αναλόγως με το ποσό που μπορεις να διαθέσεις,υπάρχουν απο καλά έως πολύ καλά. Για μένα πάντως,αν δε χρειάζεσαι extra features και λειτουργίες είναι προτιμότερο να πάρεις ένα απλο LOD και καλό σετ ενεργών ηχείων. Καλύτερα όμως να συνεχίσουμε εδώ :) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 καλημερα παιδια,υπαρχει τροπος το spotlight στο iphone 4 ,4.2.1 οταν κανει αναζήτηση να συμπριλαμβανει και τις ονομασιες των φωτογραφιών που του εχω βαλει? ας πουμε οτι συγχρονισα καποιες φωτογραφιες με ονομα παρισι 1, παρισι 2 κτλ απο μια εκδρομη μου,θελω να μπορω σερνοντας τη κεντρικη οθονη δεξια(απο την αναζητηση δηλ)να γραφω παρισι1 και να την εμφανιζει. υπαρχει τροπος? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 δυστυχώς όχι :( Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) Όταν Μπαίνω απο την native εφαρμογη μειλ του iPhone 4 και στέλνω μειλ Μετά απο μερικές μέρες μου στέλνει μειλ να μπω στην διεύθυνση του μειλ μου και να βάλω κωδικό για με νομίζει για σπαμερ επειδή Μπενω και απο το Κινητο. Πως το διορθώνο Αυτο; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 28, 2010 by geo_1983petra Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 καλημερα παιδια,υπαρχει τροπος το spotlight στο iphone 4 ,4.2.1 οταν κανει αναζήτηση να συμπριλαμβανει και τις ονομασιες των φωτογραφιών που του εχω βαλει? ας πουμε οτι συγχρονισα καποιες φωτογραφιες με ονομα παρισι 1, παρισι 2 κτλ απο μια εκδρομη μου,θελω να μπορω σερνοντας τη κεντρικη οθονη δεξια(απο την αναζητηση δηλ)να γραφω παρισι1 και να την εμφανιζει. υπαρχει τροπος? ουτε μεκαποιο προγραμμα?cydia? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts